|
|
Stranica: 11/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 16:38 |
|
|
Kulac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nećemo Muslimane u Hrvatskoj. Kao prvo i osnovno nisu zaslužili živit u uvjerjivo najboljoj zemlji na svijetu. Kao drugo bili bi nelojalni našoj državi. Kao treće potpuno su nerazvijeni, morali bi milijarde i milijarde našeg novca utuć u gradnju i održavanje infrastukture, bolnica, škola itd. Bolje te milijarde uložit u demografiju Hrvata i vojsku. Dalje, živili bi na socijalama i dječjim doplatcima. Drugim riječima mi bi našim novcem financirali između ostalog i njihovo razmnožavanje Inzistirali bi na gradnji džamija u svakom hrvatskom selu, u svakom gradiću, na svakom otoku. Također bi zahtjevali da se zabrani kičenje gradova na Božić da se ukida vjeronauk, da se svaka hrvatska kršćanska tradicija ukine, a da država miljarde daje islamskoj zajednici. Dalje, postavljali bi bombe i terorističke napade bi vršili, pa osim što bi nas ubijali bi nam i turizam uništavali. I na kraju krajeva bi nam zabili nož u leđa prvom prilikom. Nakon što im izfinanciramo razmnožavanje, nahranimo ih i obućemo, sredimo im kasabe, izgradimo ceste itd bi terorističke pobune vršili da se odcjepe i da stvore islamističku državu.
S druge strane ako ih pustimo na miru nestaju u roku 50 god skroz a mi dobivamo tu pustu zemlju koja je ionako nekad bila naša.
Koja je opcija bolja? Ja mislim ova druga. Lasice tvoje cvjećaranje je ravno onim fanaticima jugoslavenima. Nema razlike između vas. Ako si plaćenik, onda ništa. Ali, ako piskaraš iz uvjerenje onda si ozbiljan psihički bolesnik. Osim toga si patološki lažov. Tko to sada izdržava Bošnjake? Da ih možda ti izdržavaš? Gdje to mi živimo na socijali i od dječijih doplataka? Za tebe je Sarajevo kasaba, a Lištica, Duvno i Livno su što? Samo u Sarajevu živi skoro pa duplo više Bošnjaka nego što ukupno ima Hrvata u BiH. Ako čekaš da nestanemo, načekat češ se. Moj rikavela, baš si riknuo mentalno. Kako ide brojanje prvašića? Danas prolazim pored tri osnovne škole u Sarajevu, a u vrijeme velikog odmora. Da vidiš djece moj rikavelac. Na stotine malih Bošnjaka. Šteta što nisi bio da ih brojiš!  Psihicki bolesnik je Musliman koji provodi vrijeme na forumu Hrvata BiH.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 16:55 |
|
|
Kulac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nećemo Muslimane u Hrvatskoj. Kao prvo i osnovno nisu zaslužili živit u uvjerjivo najboljoj zemlji na svijetu. Kao drugo bili bi nelojalni našoj državi. Kao treće potpuno su nerazvijeni, morali bi milijarde i milijarde našeg novca utuć u gradnju i održavanje infrastukture, bolnica, škola itd. Bolje te milijarde uložit u demografiju Hrvata i vojsku. Dalje, živili bi na socijalama i dječjim doplatcima. Drugim riječima mi bi našim novcem financirali između ostalog i njihovo razmnožavanje Inzistirali bi na gradnji džamija u svakom hrvatskom selu, u svakom gradiću, na svakom otoku. Također bi zahtjevali da se zabrani kičenje gradova na Božić da se ukida vjeronauk, da se svaka hrvatska kršćanska tradicija ukine, a da država miljarde daje islamskoj zajednici. Dalje, postavljali bi bombe i terorističke napade bi vršili, pa osim što bi nas ubijali bi nam i turizam uništavali. I na kraju krajeva bi nam zabili nož u leđa prvom prilikom. Nakon što im izfinanciramo razmnožavanje, nahranimo ih i obućemo, sredimo im kasabe, izgradimo ceste itd bi terorističke pobune vršili da se odcjepe i da stvore islamističku državu.
S druge strane ako ih pustimo na miru nestaju u roku 50 god skroz a mi dobivamo tu pustu zemlju koja je ionako nekad bila naša.
Koja je opcija bolja? Ja mislim ova druga. Lasice tvoje cvjećaranje je ravno onim fanaticima jugoslavenima. Nema razlike između vas. Ako si plaćenik, onda ništa. Ali, ako piskaraš iz uvjerenje onda si ozbiljan psihički bolesnik. Osim toga si patološki lažov. Tko to sada izdržava Bošnjake? Da ih možda ti izdržavaš? Gdje to mi živimo na socijali i od dječijih doplataka? Za tebe je Sarajevo kasaba, a Lištica, Duvno i Livno su što? Samo u Sarajevu živi skoro pa duplo više Bošnjaka nego što ukupno ima Hrvata u BiH. Ako čekaš da nestanemo, načekat češ se. Moj rikavela, baš si riknuo mentalno. Kako ide brojanje prvašića? Danas prolazim pored tri osnovne škole u Sarajevu, a u vrijeme velikog odmora. Da vidiš djece moj rikavelac. Na stotine malih Bošnjaka. Šteta što nisi bio da ih brojiš!  Al realno lik je prso haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 17:00 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: elit star je napisao/la: Doneli smo vam vakcine. Poneli ste se kao najgori divljaci iz neke prašume koji nikad belog čoveka nisu videli. Donirali respiratore u Goražde.Vrištali ste kao majmuni u kavezu. Do vas je.Ostaćete izolovani. Ja ne znam šta si to ti donirao. Ne znam što se poistovjećuješ sa Srbijom. Ti si onaj loši dio Srbije. Ološ mali. U Srbiji ima dobrih ljudi. Ti sigurno nisi jedan od njih. Ti si neka vrsta monstruma koji mrzi. Ko te jebe. Želim ti dug život sa tim osjećajima. Moguće. Zato ja smatram da treba da se ujedinimo. Ubiće nas torovi. Srbija i Bosna to je jedna država.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88852 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Shaban995 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Rat su gubili zbog bahatosti i nikakve takticke spremnosti. S druge strane u Sloveniji i HR bivsi leginoari su brzo uspostavili red, razradili planove aktivne obrane. U BiH je dosao dio muslimana iz HV koji su prosli obuku u Sepurinama i organizirali takodjer aktivnu obranu.
Kakogod, činjenica je da su bili daleko nadmoćniji. I u Hrvatskoj dok se Hrvatska nije dočekala na noge, a u BiH pogotovo. I opet su popušlić na kraju. Pa to samo govori o sposobnosti. Ako uđeš u ring s borcem koji izgleda daleko jači od tebe, to je problem tvoje nesposobnosti, a ne zahtijevati da nije pošteno jer ima više mišića od tebe. Otkad je to rat pošten.  Pa ne radi se o nogometnoj utakmici, gdje svi moraju imati isti broj igrača. Tko ti je kriv što si išao prevariti Srbe 1992. Mi smo njih mogli, i oni su nas mogli, jer smo bar dovoljno jaki. Danas živite s tom posljedicom nerealnog shvaćanja svoje snage. Poanta i jest da u rat uđeš jači i pripremljeniji. Je li nepošteno što se Kina naoružava za Tajvan? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 17:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88852 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Mora se priznati da su Srbi jedini državotvorni narod u BiH.
To se vidi po tome što jedini imaju svoju državu, po npr. tome što su jedini narod koji su napravili potpuno novi grad (Istočno Sarajevo). Imaju viziju, znaju što hoće, i najjače od sva tri naroda se bore za viziju.
BiH je za muslimane apstraktan pojam, ko dženetska hurija, većinom se verbalno bore za "BiH".
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:02 |
|
|
Ja prvi Srbima čestitam što su uspjeli izgraditi poziciju, tijekom desetljeća, da dominiraju u JNA i da budu u situaciji da uzmu većinu naoružanja. Pa to je uspjeh. Tko to ne bi htio. Kao da bi Hrvati 1990. dijelili svoje oružje protivnicima da su bili nadmoćno naoružani. Postoje diskusije zašto je hrvatsko vodstvo dozvolilo takvu poziciju Hrvata, toliko slabu zastupljenost u JNA, i je li morala biti takva. Pa zato se i danas Hrvatska i Srbija dominantno naoružavaju u odnosu na Mujgure, a mi ne damo vojni budžet BiH za išta osim za čarape vojnicima. Da opet imamo isti disbalans.  Ako Muslimani hoće novi krug. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:10 |
|
|
weasel je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: A Hrvati su našamarali jer im je dopustano, mi nismo jer su nam rekli stop pred Banja Lukom kao i vama? Jel tako bilo? I vi ste bili i dalje u tome, odnosno da budem precizniji Hrvatska.
Dopušteno? Jel tko Srbima dopustio čišćenje Posavine i Podrinja? To su samo izlike, nisu dali ovi il oni. Hrvatska je intenzivno lobirala, pokazala svijetu Koliko su Srbi nerazumni i poslje smo krenuli u akciju. Vas pred Banja Lukom nije zaustavio nitko, zato sto niste vi sila pred kojim se VRS povlačila nego HV. Vi ste se samo šlepali za nama. Oni fakat misle da je ta enklava od 100 000 stanovnika, na teritoriju dvije općine (samo Bihać i Cazin), koji su 3 godina čamili i čučali, da su odjednom vojna sila koja može osvojiti 20 srpskih općina i grad od 200 000 stanovnika. Ludilo Mujgura nema granica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja prvi Srbima čestitam što su uspjeli izgraditi poziciju, tijekom desetljeća, da dominiraju u JNA i da budu u situaciji da uzmu većinu naoružanja. Pa to je uspjeh. Tko to ne bi htio. Kao da bi Hrvati 1990. dijelili svoje oružje protivnicima da su bili nadmoćno naoružani. Postoje diskusije zašto je hrvatsko vodstvo dozvolilo takvu poziciju Hrvata, toliko slabu zastupljenost u JNA, i je li morala biti takva. Pa zato se i danas Hrvatska i Srbija dominantno naoružavaju u odnosu na Mujgure, a mi ne damo vojni budžet BiH za išta osim za čarape vojnicima. Da opet imamo isti disbalans.  Ako Muslimani hoće novi krug.  I opet 20000 naprema 30000 vojnika, mala razlika za toliki brojcano tehnoloski dizbalans. Ispadoše srbi pičke najveće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja prvi Srbima čestitam što su uspjeli izgraditi poziciju, tijekom desetljeća, da dominiraju u JNA i da budu u situaciji da uzmu većinu naoružanja. Pa to je uspjeh. Tko to ne bi htio. Kao da bi Hrvati 1990. dijelili svoje oružje protivnicima da su bili nadmoćno naoružani. Postoje diskusije zašto je hrvatsko vodstvo dozvolilo takvu poziciju Hrvata, toliko slabu zastupljenost u JNA, i je li morala biti takva. Pa zato se i danas Hrvatska i Srbija dominantno naoružavaju u odnosu na Mujgure, a mi ne damo vojni budžet BiH za išta osim za čarape vojnicima. Da opet imamo isti disbalans.  Ako Muslimani hoće novi krug.  I opet 20000 naprema 30000 vojnika, mala razlika za toliki brojcano tehnoloski dizbalans. Ispadoše srbi pičke najveće Srbi napraviše svoju državu na pola BiH, i to ne da su napravili, nego su vas natjerali da ju priznate! Mislim da je to jedini konkretni rezultat koji se mjeri. Ubijeni devedesetih su smiješne brojke u odnosu na balkanske ratove, WW1, WW2, usporedivo s koronom, i daleko manje od iseljavanja. Srbi su vas natjerali da napišete i potpišete "Da, ja Mujo Ujgurić potvrđujem i potpisujem da je Srbija 100 metara od Sarajeva". (zvuk udaranja pečata)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Okani se muslimanskih preseravanja. Hrvati i muslimani su netom prije tog rata krenuli sa iste startne pozicije. Nula, zero. 2 lovačke puške i 3 AK-47 kopije plaćene kao da su novo auto.
Ostalo je povijest, zna se šta su Hrvati izgradili i ostvarili za samo nekoliko godina zna se šta muslimani.
Hrvati su imali muda i hrabrost hebene vojarne zablokirati i na kraju im uzeti naoružanje. Muslimani pizduni od kukavica ništa. Osim podmukog čekanja JNA vojnika u nekoj ulici da ih pobiju radi prizemnih strasti i bez ikakva konkretnog učinka za rat.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Okani se muslimanskih preseravanja. Hrvati i muslimani su netom prije tog rata krenuli sa iste startne pozicije. Nula, zero. 2 lovačke puške i 3 AK-47 kopije plaćene kao da su novo auto.
Ostalo je povijest, zna se šta su Hrvati izgradili i ostvarili za samo nekoliko godina zna se šta muslimani.
Hrvati su imali muda i hrabrost hebene vojarne zablokirati i na kraju im uzeti naoružanje. Muslimani pizduni od kukavica ništa. Osim podmukog čekanja JNA vojnika u nekoj ulici da ih pobiju radi prizemnih strasti i bez ikakva konkretnog učinka za rat. I to s Dobrovoljačkom je primjer poštivanja sporazuma od strane Muslimana. Mušteriju možeš prevariti samo jednom, a muslimani nemaju toliko mušterija za biranje. (2)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ova mitomanija da su Srbi bježali od ''Armije BiH'' je krajnji bezobrazluk i nezahvalnost. Lako za forumaše tu, ali to govore Komšić, Bakir tj svi njihovi političari, bivši generali, hodže i mediji. Bez HVa bi Bihać bio poklan a ne da bi oni išta ''oslobađali'' a kamoli bili pred Banja Lukom.
Hrvatska vojska iz Hrvatske je ušla i to se može nazvat jedinom agresijom na BiH. Tzv Armija BiH nije ništa napravila. Okupirala prazan prostor koji su Srbi evakuirali i pljačkali su i ubijali starce koji su ostali, a Srbi su se evakuirali zbog HVa a ne nikakve tzv Armije BiH. Muslimani u svojim mitovima o zaustavljanju pred Banja Lukom HV ni ne spominju. Narod potpuno lišen stida, morala i časti. Varanje i laganje, te korupcija , im je centralni dio ne samo mentaliteta nego i identiteta, s obzirom na etnogenezu. (nitko drugi nema baš toliki izostanak stida da na respiratorima krade, da si mijenja ime nacije radi dnevne politike, ili da pred 10 svjedoka kaže "neka Srbi pobiju 5000 Srebreničana i imat ćemo NATO intervenciju") Bez varanja i laganja, nestaje Musliman kao pojam i identitet. Zabraniti Muslimanima da lažu (takijaju) i varaju, to je kao zabraniti beduinima da jašu devu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:35 |
|
|
|
Srećom, ulazimo u takvo tehnološko razdoblje, da predivne stvari postaju dostupne i jeftine, da ćemo uskoro moći zahtijevati da prilikom svake komunikacije s Muslimanima, bude im obješen detektor laži oko vrata, i da to bude uvjet komunikacije.
Nema kvoruma, bez detektora laži.
Odnosno, za njih treba detektor istine. Početna pretpostavka je da Musliman laže, dok detektor istine ne kaže suprotno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Srećom, ulazimo u takvo tehnološko razdoblje, da predivne stvari postaju dostupne i jeftine, da ćemo uskoro moći zahtijevati da prilikom svake komunikacije s Muslimanima, bude im obješen detektor laži oko vrata, i da to bude uvjet komunikacije.
Nema kvoruma, bez detektora laži.
Odnosno, za njih treba detektor istine. Početna pretpostavka je da Musliman laže, dok detektor istine ne kaže suprotno. ovako bi bilo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:43 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ova mitomanija da su Srbi bježali od ''Armije BiH'' je krajnji bezobrazluk i nezahvalnost. Lako za forumaše tu, ali to govore Komšić, Bakir tj svi njihovi političari, bivši generali, hodže i mediji. Bez HVa bi Bihać bio poklan a ne da bi oni išta ''oslobađali'' a kamoli bili pred Banja Lukom.
Hrvatska vojska iz Hrvatske je ušla i to se može nazvat jedinom agresijom na BiH. Tzv Armija BiH nije ništa napravila. Okupirala prazan prostor koji su Srbi evakuirali i pljačkali su i ubijali starce koji su ostali, a Srbi su se evakuirali zbog HVa a ne nikakve tzv Armije BiH. Ja ne sporim da je Hrvatska vojska učestvovala u ratu u BiH. Na pravoj strani. Ha, kakva agresija hrvatske vojske u BiH? Pitaj Srbe u Krajini s kim su ratovali. Jbg, malo što su dohvaćali peškire s klupe nego su činili zločine dok je viteška hrvatska vojska mačem išla naprijed na tešku srpsku artiljeriju. Pa smanji malo ribu, majku mu. "HV je učestvovao u Oluji". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:46 |
|
|
|
Kad misliš da je najveći bezobrazluk prisvajanje predturske povijesti i hrvatskog prezimena Bošnjak, ovi počnu sebi prisvajati Oluju i pripisivati ju bihaćkoj enklavi koja se nalazila pred padom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 18:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63687 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ja ne sporim da je Hrvatska vojska učestvovala u ratu u BiH. Na pravoj strani.
Ha, kakva agresija hrvatske vojske u BiH? Pitaj Srbe u Krajini s kim su ratovali.
Jbg, malo što su dohvaćali peškire s klupe nego su činili zločine dok je viteška hrvatska vojska mačem išla naprijed na tešku srpsku artiljeriju. Pa smanji malo ribu, majku mu. "HV je učestvovao u Oluji".  HV praktikuje Oluju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:01 |
|
|
|
Iz današnje perspektive - trebali smo pustit da Srbi srede Bihać, pa onda pomest Srbe. Muslimani bi ionako završili u Sloveniji ko i sada, samo bi uštedili 30 godina. I Zapadnu obalu manje …
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Okani se muslimanskih preseravanja. Hrvati i muslimani su netom prije tog rata krenuli sa iste startne pozicije. Nula, zero. 2 lovačke puške i 3 AK-47 kopije plaćene kao da su novo auto.
Hrvati su imali muda i hrabrost hebene vojarne zablokirati i na kraju im uzeti naoružanje. Muslimani pizduni od kukavica ništa. Osim podmukog čekanja JNA vojnika u nekoj ulici da ih pobiju radi prizemnih strasti i bez ikakva konkretnog učinka za rat. Da, samo što ste vi bili otvoreni sa svih strana svijeta, a mi jedino preko vas, koje ste uzimali i 80% onog sto je namjenjeno nama. Sereš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:05 |
|
|
PCM je napisao/la: Iz današnje perspektive - trebali smo pustit da Srbi srede Bihać, pa onda pomest Srbe. Muslimani bi ionako završili u Sloveniji ko i sada, samo bi uštedili 30 godina. I Zapadnu obalu manje … Sjećam se kao sad te zime 1994. kad je Bihać visio pa onda opet negdje u ljeto pred Oluju. Prvo je HV izveo Zimu 94., napao VRS s juga i dao oduška Bihaću pa onda opet pred Oluju konačno bacio VRS u defanzivu. Ništa se tu muslimane nije pitalo, spašavali ih kao što se djecu spašava.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:06 |
|
|
Karabaja je napisao/la: BBC je napisao/la: Okani se muslimanskih preseravanja. Hrvati i muslimani su netom prije tog rata krenuli sa iste startne pozicije. Nula, zero. 2 lovačke puške i 3 AK-47 kopije plaćene kao da su novo auto.
Hrvati su imali muda i hrabrost hebene vojarne zablokirati i na kraju im uzeti naoružanje. Muslimani pizduni od kukavica ništa. Osim podmukog čekanja JNA vojnika u nekoj ulici da ih pobiju radi prizemnih strasti i bez ikakva konkretnog učinka za rat. Da, samo što ste vi bili otvoreni sa svih strana svijeta, a mi jedino preko vas, koje ste uzimali i 80% onog sto je namjenjeno nama. Sereš. Hahahaha, jel ti ovo stvarno pišeš. Pa trebali smo vam uzeti 99%, to vam je tarifa za drugi put. Što hoćete sukobe, a nemate kontakta ni s kim drugim osim sa Hrvatima i Srbima? Kolika je to ludost?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:07 |
|
|
PCM je napisao/la: Iz današnje perspektive - trebali smo pustit da Srbi srede Bihać, pa onda pomest Srbe. Da. Glupost je tvrdnja da bi bez Bihaća Oluja bila puno teža. Prvog dana Oluje Hrvati su probili linije Krajine na 7 mjesta i počeli ulaziti, a svako od tih mjesta nije imalo veze s Bihaćom. Bez Bihaća, Srbi, prvenstveno BiH Srbi, bi imali par jedinica vojske više, Krajišnici su vezali tek 10% snaga na Bihać pred Oluju, s tih ekstra 10% rat se ne bi produžio ni za 6 sati.  Srbi Krajine su se branili od 4000 000 Hrvata, i 100 000 Muslimana koji ih nisu ni napadali. Glupost je tvrditi da je Bihać odigrao veliku ulogu. Odigrao je jedino ulogu politički, da se Amerika ne protivi operaciji zbog straha od masakra u Bihaću. Ali sami vojni značaj te muslimanske enklave je bio irelevantan za Srbe Krajine, borili su se protiv čitave Dalmacije, Slavonije, Zagreba, Karlovca, Varaždina, Zadra, Istre. Recimo, na koji način je Bihać pomogao da HV probije iz smjera Zadra, Splita i Livna dvije linije i sjeverno i južno od Knina na isti prvi dan rata?  Linija u Lici kod Gospića probijena. Kod Petrinje probijena. Sve nezavisno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: BBC je napisao/la: Okani se muslimanskih preseravanja. Hrvati i muslimani su netom prije tog rata krenuli sa iste startne pozicije. Nula, zero. 2 lovačke puške i 3 AK-47 kopije plaćene kao da su novo auto.
Hrvati su imali muda i hrabrost hebene vojarne zablokirati i na kraju im uzeti naoružanje. Muslimani pizduni od kukavica ništa. Osim podmukog čekanja JNA vojnika u nekoj ulici da ih pobiju radi prizemnih strasti i bez ikakva konkretnog učinka za rat. Da, samo što ste vi bili otvoreni sa svih strana svijeta, a mi jedino preko vas, koje ste uzimali i 80% onog sto je namjenjeno nama. Sereš. To je bilo 1994. iransko oružje, kad ste bili u pravom ratu sa Hrvatima. Hrvate ste napali ljeto 1993, do tad ste mogli imati pravu armiju da niste kukali po svijetu da drugi ratuju za vas. I da, to sa puštanjem iranskog oružja je glupost Hrvatske koja se više neće ponoviti. Ništa više nećete dobiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:17 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da, samo što ste vi bili otvoreni sa svih strana svijeta, a mi jedino preko vas, koje ste uzimali i 80% onog sto je namjenjeno nama. Sereš. Hahahaha, jel ti ovo stvarno pišeš. Pa trebali smo vam uzeti 99%, to vam je tarifa za drugi put. Što hoćete sukobe, a nemate kontakta ni s kim drugim osim sa Hrvatima i Srbima? Kolika je to ludost? Lesoto prijeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 29 lis 2021, 19:26 |
|
|
PCM je napisao/la: Iz današnje perspektive - trebali smo pustit da Srbi srede Bihać, pa onda pomest Srbe. Muslimani bi ionako završili u Sloveniji ko i sada, samo bi uštedili 30 godina. I Zapadnu obalu manje … Svaki put kad pročitam takav "genijalan" prijedlog, dobijem slom živaca. Srbi su 5.8.1995. planirali operaciju Vaganj, ogromnu akcijuu planiranu nakon čišćenja ostataka enklava u Podrinju. Slomili bi Bihać, uzeli Glamoč i Kupres, napali Livno i Sinj i natjerali MZ na mirovne pregovore u njihovu korsit. Priznanje RSK i RS. Da je Hrvatska čekala pad Bihaća i Auschwitz sudbinu muslimana, Srbi bi stvorili kompaktnu državu na teritoriju BiH i RH, operativno bi spojili VRS i SVK, te bi tako ojačani udarili na Hrvatsku. Oluja nije mogla krenuti ni dana poslje 4.8, doslovno u zadnji čas. Kockati se sa sudbinom Hrvatske radi čiščenja 100k Muslimana u tri nebitne općine je komplet ludilo.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|