|
|
Stranica: 16/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:38 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Muslimane odmah prepoznaš, taman bili plavooki. Imaju Šemsudin face. Nešto ko albino crnci. Tako su oni albino Turci. Recite to Poljacima ili Bjelorusima. I oni su vam upadljivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:39 |
|
|
Aleksandar Vulin je tipičan "Srbin" krivoslavac, klempav i turkolik.  Treba li dalje da postam slike tog orijentalnog užasa od tzv. naroda? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:41 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Muslimane odmah prepoznaš, taman bili plavooki. Imaju Šemsudin face. Nešto ko albino crnci. Tako su oni albino Turci. Recite to Poljacima ili Bjelorusima. I oni su vam upadljivi. Nemaju oni muslimanske face. I najbijeliji i dalje nose onaj muslimanski odnos očiju, nosa. Ja to zovem muslimanska T-zona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:41 |
|
|
O ovoj faci pricam, to je to. Ovo imaju svi Bosnjaci u genetskom kodu.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88318 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Dosta je bilo eugenike na temi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:43 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dosta je bilo eugenike na temi. Trajni ban Larsu jer zasere svaku temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:49 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Odrekni se lažnog proroka, silovatelja curica. Odrekni se neeuropske kulture i običaja. Vrati se vjeri i običajima predaka. I isperi svoje sjeme, uzastopnim višegeneracijskim križanjem s Europljanima.
Nisi na našoj razini, Šemso.
Ja sam iznad vaše razine. Nisam musliman, a vi još uvijek vjerujete da je Židov Bog. Nije, i nikad biti neće. Isus je bio Židov, čovjek iz izabranog naroda, plemena Jakovljevog. Ti si rasist, antisemit i obični turkoid koji ima komplekse manje vrijednosti, ali ne može izvući dudu zvanu islam iz usta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:49 |
|
|
|
Evropa pociva na temeljima starog Rima i stare Grcke. Oba naroda i tad i sada su dosta tamniji od ex Yu drzava. Urbanista se zalaze za neke arijevske germanske gluposti, poistovecuje se sa Nemcima. Mutacija plave kose i ociju je stara svega par hiljada godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3260 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 3
|
|
Ljubomora garavih južnjaka sto ne izgledaju ni malo europski kao svijetli plavooki Bošnjaci..
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:50 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3260 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 3
|
|
Britanski avioni nadljetali Banja Luku i Srebrenicu.
Eto sad ce bomba na Sarajevo vlahahhaha
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:51 |
|
|
|
Preuzimanje turske vjere, imena, običaja i poistovjećivanje sa raznoraznim ne-europskim populacijama pola milenijuma je moralo ostaviti posljedice. Cope with it.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:53 |
|
|
Teuton je napisao/la: Preuzimanje turske vjere, imena, običaja i poistovjećivanje sa raznoraznim ne-europskim populacijama pola milenijuma je moralo ostaviti posljedice. Cope with it. Pritom, ne znam ko ih je slagao da su plavi ili plavlji od drugih  govorim kao neko ko je bas onakav kakvi bi oni zeleli da su.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:54 |
|
|
 Europljani naši
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:57 |
|
|
Zapadni je napisao/la:  Europljani naši Ovo ti je Nova Europa. Navikni se. Vi ste se trebali dosad naviknut,Bosna je bila prva zemlja Nove Europe,još prije 600 godina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 18:58 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: Teuton je napisao/la: Preuzimanje turske vjere, imena, običaja i poistovjećivanje sa raznoraznim ne-europskim populacijama pola milenijuma je moralo ostaviti posljedice. Cope with it. Pritom, ne znam ko ih je slagao da su plavi ili plavlji od drugih  govorim kao neko ko je bas onakav kakvi bi oni zeleli da su. Ti si iz Vojvodine, niste baš takvi u BiH. A to za plave oči je proisteklo iz antropoloških istraživanja u prošlom stoljeću. Ali jbg, muslimani bi voljeli da je to jedini parametar za rasnu čistoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 19:01 |
|
|
Patriota je napisao/la: Zapadni je napisao/la:  Europljani naši Ovo ti je Nova Europa. Navikni se. Vi ste se trebali dosad naviknut,Bosna je bila prva zemlja Nove Europe,još prije 600 godina Nemam se ja što naviknuti, vi ste svedeni na 23% teritorija, oduzmi USK, to je mislim 8%, znači nekih 15% trokuta-rezervata. USK je već postao Lika, a u trokutu se gušite u smogu, loju i kriminalu. Demografski prnuli, bez pristupa plovnoj rijeci ili moru, bez luke, bez države. Slijedi vam masovni purge u Europi, legalni. Krajnja desnica se diže od Pacifika do Urala. Buckle up, Crnogorac
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 19:03 |
|
|
Teuton je napisao/la: Ti si iz Vojvodine, niste baš takvi u BiH. A to za plave oči je proisteklo iz antropoloških istraživanja u prošlom stoljeću. Ali jbg, muslimani bi voljeli da je to jedini parametar za rasnu čistoću. Prosto je, zavisi od klime. Juznije su nesto tamniji. U principu svi iz ex yu su svetliji od Italijana, Spanaca, Grka. Portugalci su najtamniji, medjutim sve je to bela rasa. Sve ove prepirke su muslimansko izrugivanje i prebacivanje da su azijski turci ostavili genetiku ovde, a oni kao ostali cisti. Medjutim, genetska istrazivanja danas pokazuju da je ta ,,turska'' genetika upravo najprisutnija kod Bosnjaka i Albanaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 19:06 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Patriota je napisao/la:
Ovo ti je Nova Europa. Navikni se.
Vi ste se trebali dosad naviknut,Bosna je bila prva zemlja Nove Europe,još prije 600 godina
Nemam se ja što naviknuti, vi ste svedeni na 23% teritorija, oduzmi USK, to je mislim 8%, znači nekih 15% trokuta-rezervata. USK je već postao Lika, a u trokutu se gušite u smogu, loju i kriminalu. Demografski prnuli, bez pristupa plovnoj rijeci ili moru, bez luke, bez države. Slijedi vam masovni purge u Europi, legalni. Krajnja desnica se diže od Pacifika do Urala. Buckle up, Crnogorac Crnogorcu bi pametnije bilo da počne razmišljati o vraćanju vjeri pradjedovskoj i koju je slavu slavio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 19:07 |
|
|
Patriota je napisao/la: Zapadni je napisao/la:  Europljani naši Ovo ti je Nova Europa. Navikni se. Vi ste se trebali dosad naviknut,Bosna je bila prva zemlja Nove Europe,još prije 600 godina Islamista ne seri još i ti, i vas i vaše lažne religije i još lažnije "Bogove". Nećemo se nikad naviknut na Muhamedanstvo i džamije. I vi nas zavađate i širite arapsko-turski otrov i laži među Europljanima. Bijelom europskom čovjeku Bog neće i ne može biti ni tvoj Allah kao ni Židov Isus. Odbacujemo vas i jedne i druge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 19:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88318 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
3 upozorenja podijeljena za eugeniku.
Tema je ono što piše u naslovu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 19:18 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Mošnjaci neće nikoga napast, to ti garantiram 1000%. Nisam rekao napast. Sto je nama povod za napad odlucujemo mi, i nije fiksno vec se mijenja s vremenom. Na Muslimanima je da ne cackaju mecku i to pokusaju izbjec.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 20:13 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Urbanist je napisao/la: Mošnjaci neće nikoga napast, to ti garantiram 1000%. Nisam rekao napast. Sto je nama povod za napad odlucujemo mi, i nije fiksno vec se mijenja s vremenom. Na Muslimanima je da ne cackaju mecku i to pokusaju izbjec. I najjači se mogu precijenit i pogriješit. Nekad treba pustiti ljude da sam padne, sam se razbije. Ovo što je ostalo od BiH je šaka jada, i ako za to treba zakuhavat i ginut, neka bude, ali svi koji budu sudjelovali, bit će im jako žao. Traćenje vremena i resursa nizašto. Nisam siguran da postoje snage i volja kao 90tih, ali whatever. Šansa za tvoj scenario je jako mala. Ništa nije isključeno, ali ... vjerojatnoća ostaje mala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 20:16 |
|
|
Urbanist je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Nisam rekao napast. Sto je nama povod za napad odlucujemo mi, i nije fiksno vec se mijenja s vremenom. Na Muslimanima je da ne cackaju mecku i to pokusaju izbjec. I najjači se mogu precijenit i pogriješit. Nekad treba pustiti ljude da sam padne, sam se razbije. Ovo što je ostalo od BiH je šaka jada, i ako za to treba zakuhavat i ginut, neka bude, ali svi koji budu sudjelovali, bit će im jako žao. Traćenje vremena i resursa nizašto. Nisam siguran da postoje snage i volja kao 90tih, ali whatever. Šansa za tvoj scenario je jako mala. Ništa nije isključeno, ali ... vjerojatnoća ostaje mala. Šabane nauči hrvatski ako već misliš glumatati Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbanist
|
Naslov: Re: NATO će bombardirati Sarajevo pri raspadu BiH Postano: 08 sij 2025, 20:40 |
|
|
horus je napisao/la: Urbanist je napisao/la: I najjači se mogu precijenit i pogriješit. Nekad treba pustiti ljude da sam padne, sam se razbije.
Ovo što je ostalo od BiH je šaka jada, i ako za to treba zakuhavat i ginut, neka bude, ali svi koji budu sudjelovali, bit će im jako žao. Traćenje vremena i resursa nizašto.
Nisam siguran da postoje snage i volja kao 90tih, ali whatever.
Šansa za tvoj scenario je jako mala.
Ništa nije isključeno, ali ... vjerojatnoća ostaje mala.
Šabane nauči hrvatski ako već misliš glumatati Hrvata. Whatever Mr. Horus ... Šabana ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: burpee i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|