|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90546 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Marko80 je napisao/la: Ne treba nama nikakva pomirba. Treba pustiti neka zivot ide dalje i to je to. Kad se nesto forsira, od toga sve naopako ispadne. Tko ce se miriti? Velika vecina ljudi nije bila u ratu, a i oni koju su bili, a danas ih ima jako malo... zasto bi se mirili? Cemu to? Kome je to potrebno? Samo ovim NVO ratnim profiterima i onima koji zive od ratnih tema. Treba suditi za ratne zlocine tim pripadnicima tkz. ABIH. Jer mnoga nedjela su prosla nekaznjeno. Ako je ovima u Sarajevu stalo do mira i pravde, pa nek pocnu suditi svoju zlocinacku bagru za zlocine nad Hrvatima. Zamisli da netko ustvrdi da danas treba pomirenje s Mađarima ili Turcima, i da još nije kasno da se uvede neki međunarodni sud i osudi tursku agresiju, apartheid i genocid, nakon čega bi bili spremni na dobre odnose s Turskom. Za 24 sata bi bio s Turskom ko Armenija. To s međunarodnim sudom pravde je najobičniji trik moderne kolonizacije, da strana sila uspostavi neki vanjski sud i dobije mogućnost sudskog gonjenja državljana neke države, koji je istina ograničen na ratne zločine, ali utjecaj je puno veći putem biranja koga će se sudski goniti, koga neće u zamjenu za "kooperativnost", kojoj vladi će se otežati (tempiranje presuda herojima zemlje), kojoj neće itd. Najobičnija poluga utjecaja. Da nije, sve one zemlje koje su koristile Haag za utjecaj i kao toljagu, dozvolile bi nadležnost suda (ili nekog drugog međunarodnog suda) i nad njima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:16 |
|
|
|
Definicija virtue signalinga zagrebačkih yugo leftarda.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90546 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
PCM je napisao/la: Definicija virtue signalinga zagrebačkih yugo leftarda. To je kratko objašnjenje za njihove motive. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Ja se slazem promjenimo izborni zakon, naravno u kompletu sa sejdom, posaljimo ih u oporbu I bacimo se u rjesavanje kriminala  Koga boli kurac? Mi Muslimane vidimo kao nekog ko je pucao u Srbe, promašio, ispucao sve metke i sad se slaže da preda oružje. Nakon trećinu vijeka nema povratka na staro, previše ste zla počinili i planirali da bi vam bilo oprošteno. Samo se vi odvojite od nas i živite kako god hoćete. A IZ će biti promjenjen htjeli vi to ili ne. Do 2.10.2022. ste bili pitani, više niste bitni. Bolje se uključitre u razgovore o podjeli BiH na vrijeme i dok se nešto pitate. Molim da miderizacija reagira ovaj opet provocira I radi kaos nazivajuci me muslimanom bez pokrica a sve jedan post mi je prohrvatski.Ne zelim se spustat na njegov nivo i unistavat teme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:20 |
|
|
|
Suma sumarum- dok u centru Zagreba Soroševi mališani traže spomenik, ulicu ili aveniju nazvanu po žrtvama Ahmića, današnji stanovnici Ahmića traže da se Hrvatima zabrani dizanje spomen obilježja pobijenim Hrvatima Trusine. Ili da spomenemo kako popularne Sarajlije deru Kozaračko kolo oko katedrale dok traje misa nevinim ljudima koji su pobijeni na Bleiburgu. Ili da usput spomenemo kako sve talibanske televizije i mediji s oduševljenjem prenose govor krezubog talibana kako Hrvata ima za dva vagona. Treba još ili možemo polako završavati sa “pomirenjem”?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Definicija virtue signalinga zagrebačkih yugo leftarda. To je kratko objašnjenje za njihove motive.  HVO nije njihova vojska, BiH nije njihova država, al su zločini počinjeni od strane vojske koja nije njihova u državi koja nije njihova - njihovi zločini i onda ovako manifestiraju društvenu odgovornost. LOL koja hrpa debila. Veći debili su samo Zagrepčani koji su ove proračunske yugo-krpelje doveli na vlast.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:28 |
|
|
PCM je napisao/la: Definicija virtue signalinga zagrebačkih yugo leftarda. Nisu to leftardi nego sotinisticka sekta kako ih je I Plenkovic neki dan nazvao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:29 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koga boli kurac? Mi Muslimane vidimo kao nekog ko je pucao u Srbe, promašio, ispucao sve metke i sad se slaže da preda oružje. Nakon trećinu vijeka nema povratka na staro, previše ste zla počinili i planirali da bi vam bilo oprošteno. Samo se vi odvojite od nas i živite kako god hoćete. A IZ će biti promjenjen htjeli vi to ili ne. Do 2.10.2022. ste bili pitani, više niste bitni. Bolje se uključitre u razgovore o podjeli BiH na vrijeme i dok se nešto pitate. Molim da miderizacija reagira ovaj opet provocira I radi kaos nazivajuci me muslimanom bez pokrica a sve jedan post mi je prohrvatski.Ne zelim se spustat na njegov nivo i unistavat teme Halali Nihade uopšte nije bitno šta si i ko si. Pogotovo nakon 2.10.2022.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Molim da miderizacija reagira ovaj opet provocira I radi kaos nazivajuci me muslimanom bez pokrica a sve jedan post mi je prohrvatski.Ne zelim se spustat na njegov nivo i unistavat teme Halali Nihade uopšte nije bitno šta si i ko si. Pogotovo nakon 2.10.2022.  ja za razliku od tebe imam dokaz da sam Hrvat mogu dat profil sa klix Di lobiram za Hrvatsku stvar I j... muslimane a ti nemas nista da dokazes da si Srbin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:33 |
|
|
|
Nemamo se mi s kime šta miriti, jer nismo posvađani bračni drugovi. Nismo obitelj.
Mi smo ratni neprijatelji, koji su pod nekim uvjetima dogovorili prestanak rata.
Miru (ne i pomirenju!) doprinijeti može samo opredjeljenje bosanskih Turaka da poštuju potpisane obveze i da prestanu s pokušajima prevare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 15 tra 2023, 20:34 |
|
|
Jedino je dobar ovaj dio gdje se Franjo Tuđman naziva imperatorom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 02:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pomirenje ne dolazi od patetike. Pomirenje ne dolazi kad ti zalijepiš ovu patetičnu sliku a imaš kiseli osmijeh i frustraciju kada se donosi izmjena ustava kojom se sprješava uništenje Hrvata, s kojima se navodno želiš pomiriti.Da bi se pomirio s Hrvatima, Hrvati valjda prvo moraju postojati. Pomirenje ima smisla jedino kada iskreno i dubinski prihvatiš, i pomiriš se s time, da se Hrvata nikad nećeš otarasiti niti će biti manji faktor. Pomirenje dolazi od zajedničkog interesa, zajedničkog neprijatelja i slično. Recimo, vi kada ste nas političkii napali s ciljem da nas uništite, mi smo se odmah pomirili sa Srbima. Nismo ni mi ni Srbi lijepili patetične sličice i golubove grane, a lažna želja se osjeti, da smo jedni druge takijali to bi se osjetilo, i pomirenja ne bi bilo. Autentično pomirenje se dogodilo jer su Hrvati u BiH odustali od uništenja Srba u BiH, a Srbi u BiH su odustali od uništenja Hrvata u BiH. Nema više nastavka rata, ni "drugim sredstvima", kako se kod vas kaže. Postignuti i potpisani mirovni sporazum se poštuje, i Dejton između nas i Srba savršeno funkcionira. Je li ti, kao miroljubiv čovjek, podržavaš postignuto pomirenje bar dva naroda ?  Nije me briga za dnevno političke stvari, i nije mi uopće važno tko će prevagnuti u ovom ili onom pitanju. Ako si ti politička elita hrvatskog naroda u BiH ili se identificiraš sa njom i njenim interesima - to je tvoja i samo tvoja stvar. Daj barem prestani projicirati vlastite stavove i zablude na druge. Ako će promjene Ustava i IZ zbližiti Bošnjake i Hrvate, to može biti samo poželjno, ali se bojim da je to samo jedna epizoda političkog rata koji ne rješava ništa. Što je mene briga koja će elita prevladati, kad ne pripadam niti jednoj niti drugoj? A znaju da truju odnose među ljudima itekako. Nadalje, zašto bih se ja isturao i brinuo za hrvatski nacionalni interes kad sam izbačen iz hrvatskog korpusa? Opet ti/vi ko Bošnje, kad je borba i teškoća - naprijed dečki, a kada se dijele priznanja i privilegije onda samo između sebe i ne poznate nikoga. Kako bi to lijepo bilo imati što više korisnih idiota koji podržavaju spiku HDZ elite i srodnih krugova, a onda nogom u stražnjicu. To ni Sanja ni Jugoslav ne rade na lijepe oči. Mene hrvatska politika nije ničim zadužila da bih se borio za nju, kao što nije ni bošnjačka. U najboljem slučaju mogu biti neutralni promatrač kojem je u interesu da odnosi među običnim ljudima ne budu zatrovani. I da se makar malo mlađi poštede od mržnje i zabluda. Ja imam dosta godina i iskustva i ne možeš sa mnom pričati na razini naloženih teenagera kojima je podvaljena nacionalna i religijska priča. I kao mlad sam imao dosta sumnji i distance, a kamoli sada kada su sve manipulacije poznate. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 02:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo što si naveo nije primjer nikakve pomirbe, nego vi to vidite kao PR rat protiv Hrvata BiH. Tako da, prije se radi o primjeru eskalacije, negoli pomirbe. Prava pomirba dolazi prestankom pričanja o ratu i devedesetima, te prestankom pokušaja izmjene rezultata rata, koji gubitniku ne odgovaraju. Primjer pomirbe je kad Konaković kaže da Komšića treba izbaciti iz Presjedništva i osigurati da se slične zloupotrebe ne ponavljaju. Ali naravno, tebi je primjer pomirbe kada 3 žene iz 2 NGO traže nekakvu ulicu gdje je realni cilj "potvrda UZP", a sve s ciljem traženja političke sadake. Ako sutra najjača hrvatska stranka zatraži da tzv. "glavni grad BiH" dobije Aveniju Osmanskog Genocida, hoće li se to na Baščaršiji vidjeti kao primjer pomirbe ili provokacija?  Ja nisam izabrani predstavnik Bošnjaka da bih mogao govoriti u njihovo ime. Moji stavovi su isključivo osobni. Da li si ti izabrani predstavnik Hrvata? Čije stavove ti zastupaš i kako možeš nastupati sa pozicije mi ili vi? Da li svi Hrvati misle isključivo kao ti? Da nisu možda neki kolektivni um? Poput pčela ili Borgova iz SF serija???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 03:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pomirenje ne dolazi od patetike. Pomirenje ne dolazi kad ti zalijepiš ovu patetičnu sliku  a imaš kiseli osmijeh i frustraciju kada se donosi izmjena ustava kojom se sprješava uništenje Hrvata, s kojima se navodno želiš pomiriti. Da bi se pomirio s Hrvatima, Hrvati valjda prvo moraju postojati. Pomirenje ima smisla jedino kada iskreno i dubinski prihvatiš, i pomiriš se s time, da se Hrvata nikad nećeš otarasiti niti će biti manji faktor. Pomirenje dolazi od zajedničkog interesa, zajedničkog neprijatelja i slično. Recimo, vi kada ste nas političkii napali s ciljem da nas uništite, mi smo se odmah pomirili sa Srbima. Nismo ni mi ni Srbi lijepili patetične sličice i golubove grane, a lažna želja se osjeti, da smo jedni druge takijali to bi se osjetilo, i pomirenja ne bi bilo. Autentično pomirenje se dogodilo jer su Hrvati u BiH odustali od uništenja Srba u BiH, a Srbi u BiH su odustali od uništenja Hrvata u BiH. Nema više nastavka rata, ni "drugim sredstvima", kako se kod vas kaže. Postignuti i potpisani mirovni sporazum se poštuje, i Dejton između nas i Srba savršeno funkcionira. Je li ti, kao miroljubiv čovjek, podržavaš postignuto pomirenje bar dva naroda ?  Biti miroljubiv je u tvom svijetu uvreda i znak slabosti. U najboljem slučaju prilika za ismijavanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 09:35 |
|
|
Aspirin je napisao/la: Nije problem u organiziranju nečega u Sarajevu, već o stavu obje strane da se ne ide na pomirbu, već na vječito podgrijavanje mržnje i nepovjerenja.
Kakva pomirba kad svi "hrvatski" i svi muslimanski mediji samo spominju Ahmiće a Trusinu koja se desila isti dan ne spominju?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 09:39 |
|
|
|
Nije problem sto snjoko takija, on drugo ne zna, nego je smijesno sto pokusava takijati nas.
Odakle mu energija, volja, cemu sve to, nismo mi na grani rasli.
Snjoko je da se kazne svi ratni zlocinci i da se pomirimo kme kme , a onda sjedne u Zukin kafic u centru sarajeva i 2 metra udaljen od samog ratnog zlocinca, koji takodje mirno ispija svoju kaficu, pise na svom telefonu panagerike o sramnom uslikavanju Covica ili Bradare sa Kordicem. Dario je svoju kaznu odradio, a ratni zlocinac Zuka mirno izbjegava sudjenje, stoluje u strogom centru Sarajeva u svom kaficu omiljenom okupljalistu gradjanskih snjoka.
Kada ste i gdje vidjeli da je ijedan od brojnih snjoka aktivista napisao nesto o ili osudio bjezaniju presudjenog ratnog zlocinca Mahmuljina? nikada, niti cete. Sute o tome svi, omerta, lik je vec mjesecima u bijegu od pravosudja a snjoke, sute. Jednako kao sto sute i o polaganju vijenaca i odavanju pocasti na grobu presudjenog ratnog zlocinca Rasima Delica, a grob mu pohode svi od opcinskih nacelnika do snjokinih gradjanskih lidera Komsica, Sabine i ostalih.
Ali to je snjoko, kako je sposoban "diciti se" Tvrtkom i Stjepanom, pozivati se na bosnjastvo, a u praksi biti samo i nista drugo do turcin.. tako je sposoban i zivjeti dvostruku stvarnost, hoce himnu drzave a onda pjeva Merlinov prepjev s one strane Plive, hoce drzavnu zastavu a onda se klanja na onom carsafu sa ukradenim ljiljanima, hoce pomirenje i kaznjavanje ratnih zlocinaca a svoje ratne zlocince ukiva u zvijezde i kaze da harmija nije ubijala civile ba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 09:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Aspirin je napisao/la: Nije problem u organiziranju nečega u Sarajevu, već o stavu obje strane da se ne ide na pomirbu, već na vječito podgrijavanje mržnje i nepovjerenja.
Kakva pomirba kad svi "hrvatski" i svi muslimanski mediji samo spominju Ahmiće a Trusinu koja se desila isti dan ne spominju? Borbe u Trusini su trajale par sati, ako se ne varam. U Ahmićima 2 dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 09:45 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Ja sam Boga mi vidjao po beogradu one udruge sto prozivaju za srebrenicu,vukovar itd. A evo vidim i po zagrebu vazda neke budale nicu. Nedavno gledam emisiju, mislim na Al Laziri, o jednoj od liderki Zena u crnom iz Beograda... ukratko, ona je iz Sarajeva, suprug joj je musliman, slucajno je zavrsila u Beogradu sa svojom djecom negdje u ratu, niti ne smatra se srpkinjom vec ona klasicna prica "bosanka pravoslavka" a nije ni to jer vecina tih zena koje se udaju za muslimane, moraju se odreci svoje religije jer tako zahtjeva religija mira i tolerancije. Mozda slavi Bozice i Vaskrse reda radi ali Bajram joj je preci. Ako nisu Natasa Kandic koja radi za Sorosa, onda su ovakve. To je smijurija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 09:53 |
|
|
|
I taj Sud u Haagu je sprdacina, nije da ne znamo i da je sve jasno ako se na isti pozivaju samo muslimani.
Primjer i ta Ruanda, "medjunarodni sud pravde" je uspostavljen samo za ono sto se dogadjalo `94 u tri mjeseca, sve mimo toga je zanemareno. Jedan Kagame, danasnji i tadasnji lider Ruande i Tutsija, ima vise krvi na rukama nego svi Hutui zajedno, ali on je i tada i sada omiljeni lider zapada. Covjek i danas salje svoje trupe u susjedni Kongo, ali to se presucuje i milijuni ubijenih u Kongu su presuceni, a zasto pa zato sto Kagamini "pobuinjenici" u Kongu osvajaju rudnike zlata kobalta litija koltana, sve za korist licemjera sa zapada. Kad sam kod Konga, treba li ici u proslost i ulogu Belgije, zatim USA u sramnoj likvidaciji Lumumbe, instaliranju diktatora Sese Sekoa, i tako svaka drzava Afrike. A oni sude nekoj kukavelji koja je sprovela jedan od 101. genocida u Ruandi. Tamo se doslovno svako pet sest godina dogodi genocid.
Tako sude i nama, mujagi nadoknadjuju Srebrenicu. A Mujo naplacuje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 10:16 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Ja sam Boga mi vidjao po beogradu one udruge sto prozivaju za srebrenicu,vukovar itd. A evo vidim i po zagrebu vazda neke budale nicu. Nedavno gledam emisiju, mislim na Al Laziri, o jednoj od liderki Zena u crnom iz Beograda... ukratko, ona je iz Sarajeva, suprug joj je musliman, slucajno je zavrsila u Beogradu sa svojom djecom negdje u ratu, niti ne smatra se srpkinjom vec ona klasicna prica "bosanka pravoslavka" a nije ni to jer vecina tih zena koje se udaju za muslimane, moraju se odreci svoje religije jer tako zahtjeva religija mira i tolerancije. Mozda slavi Bozice i Vaskrse reda radi ali Bajram joj je preci. Ako nisu Natasa Kandic koja radi za Sorosa, onda su ovakve. To je smijurija. Ma nisam mislio na debile koji stoje iza toga nego na to kako se u zg i bg ipak mogu odrzat prosvjedi koji kritizaraju domacu stranu u ratu za razliku od sarajeva. Ustvari ljude realno zaboli neka stvar. U sarajbadu vlada jednoumlje, iako vjerujem da ima dosta ljudi koji se boje istupiti s nekim svojim stavovima jer ce ih lincevat. Pa jedan nele karajlic koji nije metka opalio u ratu je dosao na veceru u alsarajevo i morala ga cuvat specijalna policija. Toliko o multietnickom sarajevu. Pa jedan slavo kukic zivi u posusju i ne fali mu dlaka s glave. Posusje je velegrad za tu islamofasisticku kasabu
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 10:30 |
|
|
|
To svakako, Sarajevo je u odnosu na ZG i BG ucmala zaostala sredina, uostalom uvijek je bila. Nekim sarajlijama je na ponos sto su sprdali Ivu Andrica u prolazu "pisac, napisel` se sta". To je za njih vrhunac humora.
Nemati postovanja prema nikome, osim prema mediokritetima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 11:13 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7037 Lokacija: Izvan sebe
|
NSOS je napisao/la: Jel stvarno potrebna tema zato sto se u Zagrebu okupilo 10 ljudi koji se okupe svake godine? Mozda i jeste jer se u Sarajevu slicnim povodom ne desi apsolutno nista. Nabijem ove u zagrebu sto protestuju na neku stvar. Bagra izjednacile i stavila sve u istu ravan.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 11:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64327 Lokacija: DAZP HQ
|
Sa krunicom i strojnicom Cvijet mladosti spremno gazi Sviću dani, nove zore, za naše gore, rijeke i more Hrvatsko vijeće obrane samo za sinove odane Herceg - Bosni i slobodi HVO, HVO, HVO nas vodi 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64327 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Najveći problem je što mi nećemo da živimo sa vama i boli nas kurac za vama. Isto kao onomad kad ste vi preglasali i počeli ubijati Srbe. Neke stvari su prosto neoprostive i nema smisla truditi se lažno. Izvinjavali su se mnogi političari preko kurca pod pritiskom izvana pa nije bilo nikakvog efekta.  Ma sve se s muslimanima svodi na isto. Sva priča, svaka politička rasprava, u pozadini gloove im ima isto. Oćemo milimetar više teritorija preko sadake, oćemo, oćemo, oćemo... Da nam muslimanska država ne bude mala.Oni doslovce svaku izjavu na nekom stranom mediju, koja ih podržava, preračunavaju u neke buduće kvadratne metre.  Koji nikako da stignu. Sve, od prijetnji džihadom, ulizivanja Zagrepčanima, takije prema strancima, glumljenja radikalizma (pa od radikala dođe 200 krezubih penzionera), glumljenja liberalizma, zastajkivanja i zamuckivanja kada na TV treba opisati nekom rječju muslimansku političku stranu ( ove, da tako kažem, musl... boš... znači stranke sa sjedištem u Sarajevu, ovaj, znači svi oni kojima je Bosna na srcu), šopanje gostiju ćevapima, dženosajd, raznorazna patetike, dok sve to izgovaraju ili rade njima su kilometri kvadratni u očima, ili barem u podsvijesti. Samo, nikako da se ti kvadratni metri i kilometri realiziraju. Tako je to kad odbiješ 44% u miru, i izgubiš rat. Vadiš im mast kao nitko drugi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: NE U NAŠE IME! Postano: 16 tra 2023, 14:27 |
|
|
Bećirović postao novi glavni imam. Allah ga je obdario vidovitošću, anticipacijom i predviđanjem novih đemosajda. https://www.klix.ba/vijesti/bih/becirovic-opasnost-od-novih-zlocina-nije-otklonjena-jer-su-i-dalje-tu-politicari-koji-prijete/230416062"Najviši svjetski sudovi su utvrdili da je na Bosnu i Hercegovinu izvršena agresija i da je počinjen genocid nad Bošnjacima. Nažalost, prijetnja od ponavljanja zločina i genocida nije otklonjena. Na sceni su i dalje političari koji otvoreno prijete Bosni i Hercegovini. Te prijetnje nemamo pravo ignorirati i potcjenjivati", poručio je roskasti kozojeb.Ovo je dobro Plan B im nije ni na vidiku. Ista suvoparna mantra se nastavlja i pored svih umetanja i puštanja džamije niz vodu. Divno je imati mošnjake za neprijatelje 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 64 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|