|
|
Stranica: 6/19.
|
[ 471 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Održavanje zamrznutog konflikta, ništa drugo ne vidim kao razlog.
Možda misli da je u interesu Hrvatske da se Srbija fokusira na Kosovo. Ili Plenković želi riješiti hrvatsko pitanje u BiH, ali bez podjele BiH. Plenković nije htio napraviti presedan da se ne otvori pandorina kutija. Sjever Kosova, Crna Gora. Nama nije u interesu da se Srbima popušta i da dobivaju teritorije drugih država. Nek se oni bave Kosovom još deset godina. A BiH je poseban slučaj. Tu imaš tri naroda. Nefunkcionalnu državu. Hrvate. Mislim da svi BiH gledaju kao poseban slučaj. Drugdje ne treba čačkati. To su u usporedbi s BiH normalne države.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:44 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Robbie MO je napisao/la: Možda misli da je u interesu Hrvatske da se Srbija fokusira na Kosovo.
Ili Plenković želi riješiti hrvatsko pitanje u BiH, ali bez podjele BiH. Priča je šira od Hrvata u BiH. Mislim da Hrvatska ne želi vidjeti ujedinjenje većinskih srpskih i albanskih područja sa maticama, Hrvatska je preko Đukanovića radila i protiv Mini Schengena. IMHO Hrvatska nije za okrupnjavanje ovih krajeva oko Srbije i Albanije, sada su srpsko-albanski odnosi ono što su bili srpsko-hrvatski prije 150 godina, trenutno je CG neki poligon a Đukanović prva žrtva. Odnosno u prijevodu, Hrvatska je status quo regionalni igrač.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Održavanje zamrznutog konflikta, ništa drugo ne vidim kao razlog.
Možda misli da je u interesu Hrvatske da se Srbija fokusira na Kosovo. Ili Plenković želi riješiti hrvatsko pitanje u BiH, ali bez podjele BiH. Ovdje je dosta moguće da ima njemačku potporu. Ali bez podjele.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:49 |
|
|
Reconquista je napisao/la: U EU se svi pitaju. Neki, više neki manje. Ali kad jedna država ima vitalni interesu ju se pita. Tako EU funkcionira.
Pita se i Cipar i Estoniju. Pitat će se i Hrvatsku. Naravno da veće države imaju veći utjecaj ali EU je kompromis. Uvijek bio.
Tako da ostavite ove glupsone isfustrirane i paranoične. Jebu njih bez vazelina i to dok su vani. Kad si unutra imaš više slobode. Jer si dio kluba. Samo to treba znat koristit.
Mislim da će nam EU biti manje štetna od Bidena. Tako da neće biti onoga čemu su se nadali.
Da za nas bi bilo bolje da Biden ne dovrši mandat, dođe Jamajčanka i krene s nekom svojom radikalnom agendom pa neka se kolju unutarnje politički, a ostatak smanje aktivnosti prema van. Eh još da u Hrvatskoj nisu na vlasti ljudi kojima je cilj da se ne zamjeranjem nikome izbore za što bolji osobni status, ovo bi imalo smisla što šišeš. Ali mi imamo vlast koja hoće samo ispuniti što joj je napisano. Eto muslimani s manje glasova ifiktivnim prijavama uzeli Mostar, ali ja sam paranoični defetist.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:50 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Reconquista je napisao/la: Plenković nije htio napraviti presedan da se ne otvori pandorina kutija. Sjever Kosova, Crna Gora. Nama nije u interesu da se Srbima popušta i da dobivaju teritorije drugih država. Nek se oni bave Kosovom još deset godina. Slažem se da se to tako vidi iz vizure Zagreba, ali slabo se primjećuje da to puno više šteti Albancima nego Srbima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K:M
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:51 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
ZlatkoZG je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Možda misli da je u interesu Hrvatske da se Srbija fokusira na Kosovo.
Ili Plenković želi riješiti hrvatsko pitanje u BiH, ali bez podjele BiH. Priča je šira od Hrvata u BiH. Mislim da Hrvatska ne želi vidjeti ujedinjenje većinskih srpskih i albanskih područja sa maticama, Hrvatska je preko Đukanovića radila i protiv Mini Schengena. IMHO Hrvatska nije za okrupnjavanje ovih krajeva oko Srbije i Albanije, sada su srpsko-albanski odnosi ono što su bili srpsko-hrvatski prije 150 godina, trenutno je CG neki poligon a Đukanović prva žrtva. Odnosno u prijevodu, Hrvatska je status quo regionalni igrač. Slažem se. Potpuno. Potpis. Samo ne može biti hegemon narod od jedva 3,8 mil sa 36 k djece. I sa "leteći kovčezima" raspali MIG21 5 koja mogu upaliti. Ajde Mađari, Rumunji...
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mariomario2020
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:51 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Trenutno je najveća urgencija da OHR ne bude u rukama Bidena.
Sve van toga je marginalno.
Bez OHRa u rukama Bidena, Bošnje mogu dobit par generičkih lijepih riječi i čestitki, njemačka ambasada postaje novi gazda u BiH.
Ljudi su bombardovali Srbiju bez odluke SB UN a da ne mogu neke glupe sankcije ili korekcije nekome uvesti. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) misliš da će članici EU uvesti sankcije?? ne budi smiješan...najbolji primjer ti je NOrd Stream 2, ili Sjeverni tok 2 plinovod.....uvode sankcije tvrtkama ...i slik..a ni u ludilu ne uvode sankcije bilo kojoj državi koja je dalča dozvole za gradnju u svojim vodama......amerika se savjetovala jako s Europom i 95 a kamoli neče danas
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mariomario2020
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:52 |
|
|
K:M je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Priča je šira od Hrvata u BiH.
Mislim da Hrvatska ne želi vidjeti ujedinjenje većinskih srpskih i albanskih područja sa maticama, Hrvatska je preko Đukanovića radila i protiv Mini Schengena.
IMHO Hrvatska nije za okrupnjavanje ovih krajeva oko Srbije i Albanije, sada su srpsko-albanski odnosi ono što su bili srpsko-hrvatski prije 150 godina, trenutno je CG neki poligon a Đukanović prva žrtva.
Odnosno u prijevodu, Hrvatska je status quo regionalni igrač.
Slažem se. Potpuno. Potpis. Samo ne može biti hegemon narod od jedva 3,8 mil sa 36 k djece. I sa "leteći kovčezima" raspali MIG21 5 koja mogu upaliti. jedeš *** bezveze
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 20:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77643 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
K:M je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Priča je šira od Hrvata u BiH.
Mislim da Hrvatska ne želi vidjeti ujedinjenje većinskih srpskih i albanskih područja sa maticama, Hrvatska je preko Đukanovića radila i protiv Mini Schengena.
IMHO Hrvatska nije za okrupnjavanje ovih krajeva oko Srbije i Albanije, sada su srpsko-albanski odnosi ono što su bili srpsko-hrvatski prije 150 godina, trenutno je CG neki poligon a Đukanović prva žrtva.
Odnosno u prijevodu, Hrvatska je status quo regionalni igrač.
Slažem se. Potpuno. Potpis. Samo ne može biti hegemon narod od jedva 3,8 mil sa 36 k djece. I sa "leteći kovčezima" raspali MIG21 5 koja mogu upaliti. Ajde Mađari, Rumunji... Kakav hegemon. Utjecaj. Svojih 100 žetona unutar EU potrošiš na jednu stvar koju proglasiš vitalnom, i članice te moraju uzeti u obzir. Rekao sam ti, EU zemlje se jako pitaju oko sporova sa susjednim zemljama koje su van EU.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: K:M je napisao/la: Slažem se. Potpuno. Potpis.
Samo ne može biti hegemon narod od jedva 3,8 mil sa 36 k djece. I sa "leteći kovčezima" raspali MIG21 5 koja mogu upaliti. Ajde Mađari, Rumunji... Kakav hegemon. Utjecaj. Svojih 100 žetona unutar EU potrošiš na jednu stvar koju proglasiš vitalnom, i članice te moraju uzeti u obzir. Rekao sam ti, EU zemlje se jako pitaju oko sporova sa susjednim zemljama koje su van EU. Ljepo je imati želje i golema očekivanja. Legitimno. Šta se promjenilo 7 g glede položaja Hr u BiH? Pitam o potpisanom što zeleni ne poštivaju. Dok mi neki pričaju da Anemija na kanabeu kroji politiku i granice 4.tih zemalja. Budimo realni o dometima.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77643 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
K:M je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kakav hegemon.
Utjecaj.
Svojih 100 žetona unutar EU potrošiš na jednu stvar koju proglasiš vitalnom, i članice te moraju uzeti u obzir.
Rekao sam ti, EU zemlje se jako pitaju oko sporova sa susjednim zemljama koje su van EU.
Ljepo je imati želje i golema očekivanja. Legitimno. Šta se promjenilo 7 g glede položaja Hr u BiH? Pitam o potpisanom što zeleni ne poštivaju. Dok mi neki pričaju da Anemija na kanabeu kroji politiku i granice 4.tih zemalja. Budimo realni o dometima. Ja tebe pitam kako je Grčka PROMIJENILA IME Makedoniji a ti mi govoriš da Grci imaju 200 aviona. Ne, Grci ih nisu natjerali na to preko 200 aviona, nije ih Grčka napala s tim avionima, nego ih je Grčka na to natjerala diplomatski preko svog utjecaja u EU. Grčka ima 9 mil. stanovnika i bankrotirala je nedavno, među najsiromašnijim u EU.Pored toga Grčka ima želje ne samo oko Makedonije, nego troši svoj diplomatski kredit i na Tursku, te na pomaganje Cipru. Hrvatska neće tražit promjenu imena BiH u Država Hrvata, Srba i Bošnjaka, ali će tražiti da se ispoštuje presuda Ustavnog suda BiH o Izbornom zakonu i legitimnosti predstavnika Hrvata.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: K:M je napisao/la: Ljepo je imati želje i golema očekivanja. Legitimno.
Šta se promjenilo 7 g glede položaja Hr u BiH? Pitam o potpisanom što zeleni ne poštivaju.
Dok mi neki pričaju da Anemija na kanabeu kroji politiku i granice 4.tih zemalja. Budimo realni o dometima. Ja tebe pitam kako je Grčka PROMIJENILA IME Makedoniji a ti mi govoriš da Grci imaju 200 aviona. Ne, Grci ih nisu natjerali na to preko 200 aviona, nego ih je Grčka na to natjerala preko svog utjecaja u EU. Hrvatska neće tražit promjenu imena BiH u Država Hrvata, Srba i Bošnjaka, ali će tražiti da se ispoštuje presuda Ustavnog suda BiH o Izbornom zakonu i legitimnosti predstavnika Hrvata. Amer je zavrnuo uši svima i za 15 dana dil. Tko i AV u Vošingtonu na hoklici. Jer je bio prosvjed u Sobranju PUČ, koji je Vodio bivši zamjenik ravnatelja BIA Goran Živaljević da oruše i likvidiraju Zaeva. Financijer i logistika Rusi. Cilj raskoliti Mkd od NATO. Nema veze niko od lokala a, ni Gr, ni Sr, H. Ubacili su ih brzo i PROTUUSTAVNO, jer referendum je Propao, mali izlazak.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:10 |
|
|
Znači jedna mala Grčka, KROZ EU INSTITUCIJE natjerala je Makedoniju da promijeni ime, i da se Turskoj uvedu sankcije.
Sama Grčka, bez EU, ne bi natjerala Makedoniju na promjenu imena, niti bi Grčka mogla natjerati 25 zemalja EU na sankcije Turskoj, da nije članica.
Znači, itekako manje države imaju utjecaja u onime što proglase vitalnim interesom, i to se vidi na svakom koraku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja tebe pitam kako je Grčka PROMIJENILA IME Makedoniji a ti mi govoriš da Grci imaju 200 aviona.
.
Vrlo jednostvano, Makedonija je htjela u EU i morala je popustit. Bošnjaci ne žele u EU i zato ih zaboli.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:12 |
|
|
Njemačka hoće stabilnu i funkcionalnu BiH, to nije nikakva novost. A to želi postići da ojača centralnu vlast a entitetima prepusti ovlasti koje sama daje u svojim federalnim zemljama. Pa sad vi razmislite čiji je to interes.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:13 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja tebe pitam kako je Grčka PROMIJENILA IME Makedoniji a ti mi govoriš da Grci imaju 200 aviona.
.
Vrlo jednostvano, Makedonija je htjela u EU i morala je popustit. Bošnjaci ne žele u EU i zato ih zaboli. Ali je poanta da je EU pristala da bude poluga Grčke i da pomnoži diplomatsku snagu Grčke sa 100. Nebitna je vrsta pritiska. Kod Turske, pritisak nije preko članstva nego sankcijama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:13 |
|
|
Također, Grčka je bila ozbiljna u tome dok Plenković nije ni spomenio nikakve blokade, štoviše, često spominje da je Hrvatska glavni zagovornik EU puta BiH.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ivica
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:15 |
|
|
quote="ZlatkoZG"]
Održavanje zamrznutog konflikta, ništa drugo ne vidim kao razlog.[/quote]
Možda misli da je u interesu Hrvatske da se Srbija fokusira na Kosovo.
Ili Plenković želi riješiti hrvatsko pitanje u BiH, ali bez podjele BiH.[/quote]
Plenković nije htio napraviti presedan da se ne otvori pandorina kutija. Sjever Kosova, Crna Gora. Nama nije u interesu da se Srbima popušta i da dobivaju teritorije drugih država. Nek se oni bave Kosovom još deset godina.
A BiH je poseban slučaj. Tu imaš tri naroda. Nefunkcionalnu državu. Hrvate.
Mislim da svi BiH gledaju kao poseban slučaj. Drugdje ne treba čačkati. To su u usporedbi s BiH normalne države.[/quote]
Reakcije i odluke Plenkovića odrazavaju hr interes, vjerojatno ima neuralgičnu manjinu u HR pa mu nije interes promjena granica, neznam kakve veze ima hr sa Kosovom, njemu bi morao biti glavni interes položaj Hrvata u Vojvodini i procesuiranje ratnih zločinaca koji i dan danas šetaju Vukovarom,refleksije na Hrvate BiH, a ne rastakanje autonomnih pokrajina. Pronalazak i povratak nestalih i ratna odšteta. To je Hrvatski nacionalni interes. Ako ga ja moram definirati onda osim što ih nije briga već Plenković se kao i Čović štipa i daje guzice,samo se pitam za šta.kapital i funkcije ionako imaju pari mi da su malo nastrani ******** pasivci,furundžije. Mala korekcija ne Plenković i Čović, nego HDZ RH i HDZ BIH da budemo precizni i sveobuhvatni.
Edit hvala laganini,sad sam prepravio.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:16 |
|
|
Vi kako hoćete, ali ista ova muslimanska ekipa koja je danima pričala o Bidenu, danas spominje Berlin, Moskvu i Zagreb kao protagoniste smjene Inzka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:17 |
|
|
..aj probaj to prefolurmirat u par kraći rečenica a da kazes bit..zbrka si se..ovo na Ivicin post..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ali je poanta da je EU pristala da bude poluga Grčke. Nebitna je vrsta pritiska.
Kod Turske, pritisak nije preko članstva nego sankcijama.
I što ti misliš da će se uvodit sakcije Komšiću i Bakiru radi nas? Ne budi smiješan, mi ne smijemo prdnut, a čak i da smijemo, vode nas izdajnici koje BOLI NEKA STVAR za vas dole, bitno im je samo njihov "ugled" u briselskim hodnicima. Muje mogu s nama što hoće i za to imaju punu podršku EU što će ti i novi visoki pokazat. Naša jedina karta, jedina, je kolaps EU i pobjeda tzv. ekstremista i populista. Sve drugo i uskoro će ti Irmu birati 10 000 fiktivno priajvljenih Sarajlija idućih 40 godina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:19 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Također, Grčka je bila ozbiljna u tome dok Plenković nije ni spomenio nikakve blokade, štoviše, često spominje da je Hrvatska glavni zagovornik EU puta BiH. To je čak i logično, jer EU najmanje zanima Bošnjake. Mi blokadom BIH ne bi postigli ništa, osim općeg oduševljenja u Bakira, Komšića i Džafera.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:19 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ali je poanta da je EU pristala da bude poluga Grčke. Nebitna je vrsta pritiska.
Kod Turske, pritisak nije preko članstva nego sankcijama.
I što ti misliš da će se uvodit sakcije Komšiću i Bakiru radi nas? Ne budi smiješan, mi ne smijemo prdnut, a čak i da smijemo, vode nas izdajnici koje BOLI NEKA STVAR za vas dole, bitno im je samo njihov "ugled" u briselskim hodnicima. Muje mogu s nama što hoće i za to imaju punu podršku EU što će ti i novi visoki pokazat. Naša jedina karta, jedina, je kolaps EU i pobjeda tzv. ekstremista i populista. Sve drugo i uskoro će ti Irmu birati 10 000 fiktivno priajvljenih Sarajlija idućih 40 godina. Dobro, ti si euroskeptik, shvatili smo. Ja recimo nisam. Kao ni većina Hrvata koji su na referendumu glasali za ulazak u EU, a bome i sve stranke u Hrvatskoj osim Živog zida.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vi kako hoćete, ali ista ova muslimanska ekipa koja je danima pričala o Bidenu, danas spominje Berlin, Moskvu i Zagreb kao protagoniste smjene Inzka. U očaju zbog suše naših pobjeda zanosiš se fatamorganom. Berlin će nas zakopat dublje nego Biden.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka preuzela BiH Postano: 24 pro 2020, 21:20 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vi kako hoćete, ali ista ova muslimanska ekipa koja je danima pričala o Bidenu, danas spominje Berlin, Moskvu i Zagreb kao protagoniste smjene Inzka. U očaju zbog suše naših pobjeda zanosiš se fatamorganom. Berlin će nas zakopat dublje nego Biden. Ok, super.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Majestic-12 [Bot] i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|