|
|
Stranica: 22/76.
|
[ 1887 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 14:41 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Ahaa oni nisu isli da sprijece usvajanje rezolucije? Nego pridobiju glasace? Time sto ce postati genocidni? Planetarno. Vi niste normalni. Lol
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 14:48 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7130 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ahaa oni nisu isli da sprijece usvajanje rezolucije? Nego pridobiju glasace? Time sto ce postati genocidni? Planetarno. Vi niste normalni. Lol Ako smo genocidno poznati u evropskim i sjevernoameričkim okvirima i ako taj teret nosimo sa lakoćom ne vidim problem da taj isti status imamo i u ostatku Svijeta tojeste u Africi,na Sjevernom polu i sličnim lokacijama. Vjeruj mi Sarajevčanko,izdržaćemo mi i to.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 14:48 |
|
|
LOL vjerujem!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 15:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Haram je napisao/la: Kao sto rekoh, s prijateljima se ne moras miriti. Ali kad ove ne mozes unistiti, a ocigledno ne mozes, zar nije pametnije probati naci neku vrstu zajednickog jezika i okrenuti se buducnosti? Pa da makar jos nerodjena djeca ne moraju otkopavati kosti svojih najmilijih.
Za njih vazi naravno isto.
Postavio sam ti nekoliko sasvim logicnih pitanja. I sugestija. Razmisli malo o svemu tome.
Ne rise. Treba Srbima poviti kicmu i pomiriti se dok te separstisticka stoka vrijedja, omalovazava, pisa po masovnim grobnicama i prijeti novim genocidom i zlocinima? Molim da se post reeditue na odgovarajući topik tj https://hercegbosna.org/forum/politika/kmeka-iz-avlije-zbirna-tema-ocijenimo-kmeku-t23200.html?start=1050hvala
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vidim da je Šmit heroj. Brzo je otplatio Ummetanje 2022 kod Bošnji. Korisna informacija i za nas i za OHR. Kao što je i odziv na one penzionerske proteste bio vrlo korisna informacija.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 15:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Haram je napisao/la: Ti si ocigledno glupa kao kuras. Jer da nisi glupa kao kuras, sto jesi, ti bi makar pokusala razumjeti ono o cemu govorim. Ovako ti samo preostaje da se ko kakva prasica valjas po blatu s krmcima. A ko tu koga nateze, valjda je jasno. Nece prasica valjda nategnuti krmka, vec krmak - logicno - prasicu.
Glup ti je tata. Koji te napravio. Sta imam razumjeti ******? Tvoje pokusaje ko nas bre zavadi Jebali te svi Srbi. Kolektivno. Sram te bilo. Relativiziraš i pisas po grobovima svog naroda da te cetalji po forumu nazvaju tolerantnim idiotom Kretenu. Sto ne gledas obratno. Sto ne priznaju svinjarije koje su napravili pa onda da krenemo u pomirenje? Jok. De se ****** popisaj ma preko 8000 grobova postsce stoka separatistica i mrziteljska tolerantna? Mrš na ignore ******! Stavi si kakvu krutnjacu u picku budalo nafurana. I ne vrijedjaj mi tatu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 16:15 |
|
|
Haram je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Glup ti je tata. Koji te napravio. Sta imam razumjeti ******? Tvoje pokusaje ko nas bre zavadi
Jebali te svi Srbi. Kolektivno. Sram te bilo.
Relativiziraš i pisas po grobovima svog naroda da te cetalji po forumu nazvaju tolerantnim idiotom Kretenu.
Sto ne gledas obratno. Sto ne priznaju svinjarije koje su napravili pa onda da krenemo u pomirenje?
Jok. De se ****** popisaj ma preko 8000 grobova postsce stoka separatistica i mrziteljska tolerantna? Mrš na ignore ******!
Stavi si kakvu krutnjacu u picku budalo nafurana. I ne vrijedjaj mi tatu. Zbog debila tvog mentalnog sklopa Morena je si kupila vibrator. A tebe škartirala. Pa si pizdio ovdje i psovao oltare crkvene. Sjeti se!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 16:23 |
|
|
Crni Zlaja, šta uradi. Sad teškim haubicama i "155mm oruđem" jedni udaraju na druge.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 16:30 |
|
|
Sarajka je od danas "Zlaja-mimoza".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 16:34 |
|
|
Oprosteno mu je stosta. Za ono sinoc! Djelovao je poput gospodina. Naspram četalja, tata - mata diplomacije!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 16:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Oprosteno mu je stosta. Za ono sinoc! Djelovao je poput gospodina. Naspram četalja, tata - mata diplomacije! Usvoji ga i privedi po stare dane.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 17:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Haram je napisao/la:
Stavi si kakvu krutnjacu u picku budalo nafurana.
I ne vrijedjaj mi tatu.
Zbog debila tvog mentalnog sklopa Morena je si kupila vibrator. A tebe škartirala. Pa si pizdio ovdje i psovao oltare crkvene. Sjeti se! Nije fino kad je zensko takav nacosh ko ti. Il si luda il ti je picka zagorila. Drugog objasnjenja nemam. Nisi u stanju obrazloziti ni povrsno sta ova rezolucija donosi dobra Bosnjacima i BiH, osim naravno kratkorocnog ubadanja prsta nekim Srbima u oci. A to je sve na sam ti pokusavao ukazati - ocigledno uzaludno.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 17:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Oprosteno mu je stosta. Za ono sinoc! Djelovao je poput gospodina. Naspram četalja, tata - mata diplomacije! A sta je konkretno time postignuto, osim sto se navlazilo par vagina?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 17:34 |
|
|
davno je vlaga presahla
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 17:41 |
|
|
Haram je napisao/la: Kako nas je Kvaka fino nakitio upozorenjima. Ne podnosi nas coek organski jbg. Al nemre zraka kroz Bosnjaka. To ja od dragosti, neće vam ništa biti od jednog upozorenja. Ionako automatski istekne za 7 dana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 18:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Ti si ocigledno glupa kao kuras. Jer da nisi glupa kao kuras, sto jesi, ti bi makar pokusala razumjeti ono o cemu govorim. Ovako ti samo preostaje da se ko kakva prasica valjas po blatu s krmcima. A ko tu koga nateze, valjda je jasno. Nece prasica valjda nategnuti krmka, vec krmak - logicno - prasicu. Tako da na kraju ostajes i blatnjava i izjebana.
I onda ja ne valjam, a evo vidi što govori, i to Bošnjakinji. To je tek nakon sto me je nazvala bagrom, cetnikom, ili sta vec ne. Ali i istina je, uprkos pezorativnom stilu. Nikakve vajde od te rezolucije nema, i jedino sto ona zna je doci i vrijedjati se sa Srbima na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 18:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Kako nas je Kvaka fino nakitio upozorenjima. Ne podnosi nas coek organski jbg. Al nemre zraka kroz Bosnjaka. To ja od dragosti, neće vam ništa biti od jednog upozorenja. Ionako automatski istekne za 7 dana. Il ko sto na austrosvapskom kazu, A GSUNDE WATSCHN HOT NO NIEMAND GSCHADT! (zdrav samar nikom nikad nije naskodio)
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 18:57 |
|
|
Bome će Zlaja izgleda osvanuti i u Beču, na plakatima. Biti će i koji glasić više. Kažu dobro je opleo po čedama, nakon 35 godina u politici. Velik uspjeh. Možda je i Bakira trebalo poslati u UN. Tresla bi se Generalna skupština. Mislili bi da je opet potres. Tja, ništa od toga, samo se Sarajka zatresla (M 6,0). Ok, možda je malo toga prenijela i na Harama (M 0,1). Čitaj: boli ga k. za Zlajom. Presuda i rezolucija koliko hoćeš, para niđe.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 20:22 |
|
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/britanski-sef-diplomatije-glasat-cemo-za-rezoluciju-o-srebrenici-u-un-u-i-javno-prozivati-one-koji-joj-se-protive/240501108Oh my, oh my, how the tables have turned... Nekoć saveznici, danas protivnici. Na stranu što se dogodilo u Srebrenici, nema tko se nije genocidirao međusobno na ovim prostorima od Tvrtka pa do danas, u više navrata. Ovo će zauvijek uništiti odnose ovdje. Iz ovoga nema povratka. Problem je što su Bošnjaci, barem njihovi svi predstavnici, 'naivni' i politički kratkovidni. Možda bih se trebao naslađivati, jer smo se mi Hrvati naslušali o Jasenovcu, ali ovo je 2024. godina, obvezujuća, neobvezujuća, nepovratno razdiruća.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 20:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U SDA i DF bijesni, ili bar cinični, jer se ovo bilježi kao uspjeh Trojke.
Reuf najavljuje apokalipsu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 20:30 |
|
|
Haram je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zbog debila tvog mentalnog sklopa Morena je si kupila vibrator. A tebe škartirala. Pa si pizdio ovdje i psovao oltare crkvene. Sjeti se! Nije fino kad je zensko takav nacosh ko ti. Il si luda il ti je picka zagorila. Drugog objasnjenja nemam. Nisi u stanju obrazloziti ni povrsno sta ova rezolucija donosi dobra Bosnjacima i BiH, osim naravno kratkorocnog ubadanja prsta nekim Srbima u oci. A to je sve na sam ti pokusavao ukazati - ocigledno uzaludno. Nisam pročitao ovaj post. To je sukus svega. Više štete po meni.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 20:36 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7130 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Robbie MO je napisao/la: U SDA i DF bijesni, ili bar cinični, jer se ovo bilježi kao uspjeh Trojke.
Reuf najavljuje apokalipsu. Dešavanja u Srebrenici u julu 1995 već su mnogo mnoogo puta označena kao genocid.Evo jedne od mnoštva takvih rezolucija,deklaracija... https://www.slobodnaevropa.org/a/evrops ... 17884.htmlSvi najmoćniji dijelovi svijeta već su usvojili tu vrstu akata u pogledu dešavanja u našoj Srebrenici. Muslimani pojam genocid opažaju kao nešto čudotvorno,magično... Kao eto ako im se to prizna onda će oni moći da rade šta hoće i svi im se moraju pokoravati. Ja bih da sam na mjestu srpskih vlastodržaca priznao ne samo Srebrenicu nego i svih ostalih 12 genocida nad "Bošnjacima" sa koliko oni baratuju i još bih priznao i genocid u Žepi koji je presuđen isto kao genocid u Srebrenici a koji muslimani nerado spominju.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 20:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59770 Lokacija: DAZP HQ
|
Dalmaherc je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/britanski-sef-diplomatije-glasat-cemo-za-rezoluciju-o-srebrenici-u-un-u-i-javno-prozivati-one-koji-joj-se-protive/240501108Oh my, oh my, how the tables have turned... Nekoć saveznici, danas protivnici. Na stranu što se dogodilo u Srebrenici, nema tko se nije genocidirao međusobno na ovim prostorima od Tvrtka pa do danas, u više navrata. Ovo će zauvijek uništiti odnose ovdje. Iz ovoga nema povratka. Problem je što su Bošnjaci, barem njihovi svi predstavnici, 'naivni' i politički kratkovidni. Možda bih se trebao naslađivati, jer smo se mi Hrvati naslušali o Jasenovcu, ali ovo je 2024. godina, obvezujuća, neobvezujuća, nepovratno razdiruća. good, good, everything is going according the plan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 20:53 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/britanski-sef-diplomatije-glasat-cemo-za-rezoluciju-o-srebrenici-u-un-u-i-javno-prozivati-one-koji-joj-se-protive/240501108Oh my, oh my, how the tables have turned... Nekoć saveznici, danas protivnici. Na stranu što se dogodilo u Srebrenici, nema tko se nije genocidirao međusobno na ovim prostorima od Tvrtka pa do danas, u više navrata. Ovo će zauvijek uništiti odnose ovdje. Iz ovoga nema povratka. Problem je što su Bošnjaci, barem njihovi svi predstavnici, 'naivni' i politički kratkovidni. Možda bih se trebao naslađivati, jer smo se mi Hrvati naslušali o Jasenovcu, ali ovo je 2024. godina, obvezujuća, neobvezujuća, nepovratno razdiruća. Da i meni ovo pada na pamet. Na stranu što su Srbi zas*ali a pogotovo u Srebrenici gdje su pobili tolike razoružane ljude, nije mi jasno kako Bošnjačka politika ne vidi koliko će im ovo uništiti kakve takve odnose sa Srbima a i tko zna šta sve nosi ova rezolucija sa sobom, po najavi Srba stavlja se velika kocka na BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 01 svi 2024, 21:01 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9990 Lokacija: Banja Luka
|
Zna li danas neko od forumaša za neku deklaraciju , rezoluciju, ili sl... Lige naroda ? Iz aviona se vidi da izraubovane UN trče poslednji krug . Savremeni ''hitler '' je i UN učinio smrtno bolesnim , kao što je i onaj prethodni , Ligu naroda . Poslije WW1 Liga naroda ... poslije WW2 , UN... upravo je u toku ( i to uopšte nije teško razabrati ) konkurs za idejna rješenja neke nove globalne organizacije , koja će odgovarati stvarnom stanju na terenu . U kojoj će zapadnim gadovima biti stavljena brnjica na proždrljivu njušku. PS. Ova perverzija i okretanje krsta naopako , u kojoj Zapad Srbima kojih se toliko naubijao , o vrat pokušava da zakači genocid , je jedan od poslednjih eksera u kovčeg sa UN . Jbtee...ONI nekome sude ...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|