|
|
Stranica: 36/76.
|
[ 1887 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim da će sve i ostat na ovom predlaganju jer za nešto više on ipak nema snagu (međunarodnu potporu).Rezolucija o Srebrenici će vam biti jasan lakmus papir koliko bi zemalja stalo iza vas u slučaju odcjepljenja.Također previše je političkih karata bacio na stol čekajući Trumpa dok je ovaj jedna velika enigma ili nepoznanica Političar prvenstveno baziran na američko dvorište dok ga ovo ovdje toliko I ne zanima. Čak mi smrdi i europska desnica gdje je veća šansa da će ista bit međusobno posvađana zbog pitanja iz prošlosti ,LGBT te imigracija nego da će svi složno krenut u prekrajanje granica. Ma pokakio ga Suljagić navodeći stratišta. Gdje im govori u pet tacaka gdje mogu sve odati počast ljudima koje su ubili. Pa Dodo onda lafo glumata i prijeti. Kakav trijumf, napisao tekst na a4 stranici.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
aleksije radicevic je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim da će sve i ostat na ovom predlaganju jer za nešto više on ipak nema snagu (međunarodnu potporu).Rezolucija o Srebrenici će vam biti jasan lakmus papir koliko bi zemalja stalo iza vas u slučaju odcjepljenja.Također previše je političkih karata bacio na stol čekajući Trumpa dok je ovaj jedna velika enigma ili nepoznanica Političar prvenstveno baziran na američko dvorište dok ga ovo ovdje toliko I ne zanima. Čak mi smrdi i europska desnica gdje je veća šansa da će ista bit međusobno posvađana zbog pitanja iz prošlosti ,LGBT te imigracija nego da će svi složno krenut u prekrajanje granica. Nama bas ovo i treba. Ajde, ajde pa vi kosovo albancima ne mozete nista i drzavi koju ne priznajete, a da mozete pola BiH ocjepiti. Cime? Valja vojsci srbije uci na Racu i zauzeti koridor Brcko. Koji je 300 m vazdusne linije od HR i NATO pakta. Vi se usrali od Albanije a sada cete ekcese raditi na vratima NATO pakta. Mislim ne budi blesav.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:33 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9990 Lokacija: Banja Luka
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Svarog je napisao/la: Bože , kako ste plitki . Ja ne znam da moze plice od ovih panoa „ mi nismo genocidni majke nam mile“ lol Ma pusti panoe , oni su ''bižuterija'' i prašina u oči .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma pokakio ga Suljagić navodeći stratišta. Gdje im govori u pet tacaka gdje mogu sve odati počast ljudima koje su ubili. Pa Dodo onda lafo glumata i prijeti.
Kakav trijumf, napisao tekst na a4 stranici. To ti je sluzbeni odjeb direktora memorijalnog centra da se vasa sumska delegacija pokloni zrtvama genocida u Srebrenici.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:35 |
|
|
Ups.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nama bas ovo i treba. Ajde, ajde pa vi kosovo albancima ne mozete nista i drzavi koju ne priznajete, a da mozete pola BiH ocjepiti. Cime? Valja vojsci srbije uci na Racu i zauzeti koridor Brcko. Koji je 300 m vazdusne linije od HR i NATO pakta. Vi se usrali od Albanije a sada cete ekcese raditi na vratima NATO pakta. Mislim ne budi blesav. Kosovo, anketa medju Albancima: Ako nato ode, i mi idemo sa Kosova. BiH, srpski bunker iznad Sarajeva, nema muslimanskih polozaja na Raci. Nema ni u Sarajevu. Elem, lupetas.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:36 |
|
|
Bitno je da je lanairao odjeb Dodi. Pa neka kazu Potocari su sumska. Hajde se pojavite!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:38 |
|
|
Haram je napisao/la: Haram je napisao/la: https://zurnal.me/vuk-bachanovi-mesto-za-srebrenitsu-u-srpsko-istorii/?script=lat
Evo, normalan i pragmatican stav.
Sta se ovom ima predbaciti? Aleksije, sta velis ti na ovaj tekst? I ti Svaroze? Pa nije problem da treba zaliti za ljudskim zrtvama, problem politika koja se oko toga plete.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:38 |
|
|
Ajde, ajde pa vi kosovo albancima ne mozete nista i drzavi koju ne priznajete, a da mozete pola BiH ocjepiti. Cime?
Valja vojsci srbije uci na Racu i zauzeti koridor Brcko. Koji je 300 m vazdusne linije od HR i NATO pakta. Vi se usrali od Albanije a sada cete ekcese raditi na vratima NATO pakta. Mislim ne budi blesav.
Kosovo, anketa medju Albancima: Ako nato ode, i mi idemo sa Kosova. BiH, srpski bunker iznad Sarajeva, nema muslimanskih polozaja na Raci. Nema ni u Sarajevu. Elem, lupetas. Lupas ti. Sasrali se za Kosovo. A nesto cete kao u sumskoj. Ne smijete u potocare jer vam Emir odjeb lansirao.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bitno je da je lanairao odjeb Dodi. Pa neka kazu Potocari su sumska. Hajde se pojavite! RS je pravna drzava. Ne moze se uci u neciji privatan posed, bez odobrenja vlasnika. A trijumf je ogroman izveden tim pismom.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:41 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9990 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7130 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Patriota je napisao/la: E cuj pn predlozio razlaz,HAHAHAHHAHA. Evo ja predlazem da se vratimo na begovsko-kmetski poredak. Tad je bilo mira. Za povratak na begovsko-kmetski poredak moralo bi mnoooogo "Bošnjaka" svoje gaće krvaviti a takvih "Bošnjaka" koji su rasploženi za taj rizik i "Bošnjaka" uopšte sve je manje.Sve više "Bošnjaka" u Njemačkoj traže svoje zlatne kašike. To što Dodik predlaže je mnogo lakše ostvarljivo jer su efbij i Srpska povezani samo selotejpom i to onim providnim.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Diablo je napisao/la: Mislim da će sve i ostat na ovom predlaganju jer za nešto više on ipak nema snagu (međunarodnu potporu).Rezolucija o Srebrenici će vam biti jasan lakmus papir koliko bi zemalja stalo iza vas u slučaju odcjepljenja.Također previše je političkih karata bacio na stol čekajući Trumpa dok je ovaj jedna velika enigma ili nepoznanica Političar prvenstveno baziran na američko dvorište dok ga ovo ovdje toliko I ne zanima. Čak mi smrdi i europska desnica gdje je veća šansa da će ista bit međusobno posvađana zbog pitanja iz prošlosti ,LGBT te imigracija nego da će svi složno krenut u prekrajanje granica. Nama bas ovo i treba. Vama treba ujedinjena desnica kao i Trump koji će vas otvoreno podrzati za sto su male sanse jer cim krenu čarke oko bosne tada ce automatski isti bit optuzeni za nesposobnost odrzavanja mira. Samo se sjeti sastanka u bijeloj kući oko pitanja Kosova gdje Vučića sjedoše na klupu ko nekog đaka , gdje je isti samo klimao glavom neka 2 sata. Isti ili sličan status ćeš imati i sljedeći put...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bitno je da je lanairao odjeb Dodi. Pa neka kazu Potocari su sumska. Hajde se pojavite! RS je pravna drzava. Ne moze se uci u neciji privatan posed, bez odobrenja vlasnika. A trijumf je ogroman izveden tim pismom. Cuj pravna drzava. Da bilo sta znas na tu temu, znao bi da je pravno drzava jaca od bilo kojeg posjeda. Lol Kao sto rekoh ne smijete u Potocare!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kosovo, anketa medju Albancima: Ako nato ode, i mi idemo sa Kosova. BiH, srpski bunker iznad Sarajeva, nema muslimanskih polozaja na Raci. Nema ni u Sarajevu. Elem, lupetas. Lupas ti. Sasrali se za Kosovo. A nesto cete kao u sumskoj. Ne smijete u potocare jer vam Emir odjeb lansirao. Pa majku mu, ko ovde insistira da stranci ostanu, mi - kukavice ili Siptari i vi - junacine? Vi cak ne smete oterati strance i kad niste zadovoljni njima. Kao Smita Kristijana npr... Kakvi heroji, to sve t video nije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: RS je pravna drzava. Ne moze se uci u neciji privatan posed, bez odobrenja vlasnika. A trijumf je ogroman izveden tim pismom. Cuj pravna drzava. Da bilo sta znas na tu temu, znao bi da je pravno drzava jaca od bilo kojeg posjeda. Lol Kao sto rekoh ne smijete u Potocare! Pravna drzava je pravna jer postuje svoje zakone. A jedan medju njima odnose se na pravo svojine. Zapravo Suljaga je korisnik prava koje mu je RS dodelila, i na svom primeru pokazuje da veruje u pravnu drzavu RS.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7130 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kosovo, anketa medju Albancima: Ako nato ode, i mi idemo sa Kosova. BiH, srpski bunker iznad Sarajeva, nema muslimanskih polozaja na Raci. Nema ni u Sarajevu. Elem, lupetas. Lupas ti. Sasrali se za Kosovo. A nesto cete kao u sumskoj. Ne smijete u potocare jer vam Emir odjeb lansirao. Za nas je to samo tursko groblje a taj izraz ima i značenje nečega sasvim nevažnog https://vukajlija.com/k-o-pored-turskog-groblja
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:45 |
|
|
Diablo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nama bas ovo i treba. Vama treba ujedinjena desnica kao i Trump koji će vas otvoreno podrzati za sto su male sanse jer cim krenu čarke oko bosne tada ce automatski isti bit optuzeni za nesposobnost odrzavanja mira. Samo se sjeti sastanka u bijeloj kući oko pitanja Kosova gdje Vučića sjedoše na klupu ko nekog đaka , gdje je isti samo klimao glavom neka 2 sata. Isti ili sličan status ćeš imati i sljedeći put... Kad se usvoji rezolucija, ne postoji nakon toga mogucnost da bilo kakav tektonski porecaj donese Srbima nezavisnost u sumskoj. Ne moze Donald posrati se po reziluciji kojoj je USA administracija u bilo kom sazivu bila sponzor. To su gluposti. Sto rekao Sidran ima sumska da otpadne kao krasta!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Haram je napisao/la: Aleksije, sta velis ti na ovaj tekst? I ti Svaroze?
Pa nije problem da treba zaliti za ljudskim zrtvama, problem politika koja se oko toga plete. Govori o "ugradjivanju Srebrenice" u srz srpskog "samoshvatanja". Ne o pukom "zaljenju". Ali vidis, pozitivno mi je to sto ti tekst ocigledno "ne bode oci", a Srbin si. Dakle tekst oko kojeg je cak moguce naci neku vrstu konsenzusa (medju normalnim ljudima, za majmune je ovo previsoko naravno).
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:47 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Lupas ti. Sasrali se za Kosovo. A nesto cete kao u sumskoj. Ne smijete u potocare jer vam Emir odjeb lansirao.
Za nas je to samo tursko groblje a taj izraz ima i značenje nečega sasvim nevažnog https://vukajlija.com/k-o-pored-turskog-grobljaCinjenica je da molite da dodjete. A ne smijete.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:47 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1472 Lokacija: Gora Romanija
|
“Kad se vucic kod trumpa vrati”
Privitak/ci: |
IMG_1508.jpeg [ 71.87 KiB | Pogledano 1402 put/a. ]
|
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Diablo je napisao/la: Vama treba ujedinjena desnica kao i Trump koji će vas otvoreno podrzati za sto su male sanse jer cim krenu čarke oko bosne tada ce automatski isti bit optuzeni za nesposobnost odrzavanja mira.
Samo se sjeti sastanka u bijeloj kući oko pitanja Kosova gdje Vučića sjedoše na klupu ko nekog đaka , gdje je isti samo klimao glavom neka 2 sata. Isti ili sličan status ćeš imati i sljedeći put... Kad se usvoji rezolucija, ne postoji nakon toga mogucnost da bilo kakav tektonski porecaj donese Srbima nezavisnost u sumskoj. Ne moze Donald posrati se po reziluciji kojoj je USA administracija u bilo kom sazivu bila sponzor. To su gluposti. Sto rekao Sidran ima sumska da otpadne kao krasta! Moze se mimo odobrenja UN vojno intervenisati gde god ti se prohte, ali jedna rezolucija se ne moze ignorisati. Smesno! Pa upravo se ignorise Rezolucija 1244 o Kosovu, kojom je predvidjen povratak Vojske Srbije na tu teritoriju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:51 |
|
|
Ovom rezolucijom sahranjena je svaka mogucnost da ce šumska bilo sta biti osim krasta. Uskoro otpala. Jer ovo srpsko pilaganje nade da bi se Donald pooisao na vanjsku politiku svog predhodnika, i podrzao ili mudro cutao dok Srbi budu legalizirali genocid je glupost.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovom rezolucijom sahranjena je svaka mogucnost da ce šumska bilo sta biti osim krasta. Uskoro otpala. Jer ovo srpsko pilaganje nade da bi se Donald pooisao na vanjsku politiku svog predhodnika, i podrzao ili mudro cutao dok Srbi budu legalizirali genocid je glupost. Pa Bajden je svoju sopstvenu politiku batalio kad je odlucio da nema vise nejsn-bildinga i intervencija po svetu. Kad se povukao iz Avganistana i sl. Amerika ne menja ili menja politiku kad proceni da joj je to u interesu. A sta ce biti Trampu u interesu, to je napisao kolega Diablo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 22 svi 2024, 17:54 |
|
|
Kad se usvoji rezolucija, ne postoji nakon toga mogucnost da bilo kakav tektonski porecaj donese Srbima nezavisnost u sumskoj. Ne moze Donald posrati se po reziluciji kojoj je USA administracija u bilo kom sazivu bila sponzor. To su gluposti. Sto rekao Sidran ima sumska da otpadne kao krasta!
Moze se mimo odobrenja UN vojno intervenisati gde god ti se prohte, ali jedna rezolucija se ne moze ignorisati. Smesno! Pa upravo se ignorise Rezolucija 1244 o Kosovu, kojom je predvidjen povratak Vojske Srbije na tu teritoriju. Moze ali u K. Donald se vama iz ljubavi zanemariti vanjsku politiku predhodne vlade USA i dozvoliti vam bilo sta. Ovo je dzenaza Šumakoj za iduci 50 godinica minimum. Nazalost da Donald i bude htio vama pogodovati nece moci. A zutog *** ionako boli k za vama. Nego hipotetski ja onako.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|