|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 102 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:26 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: Konačno dokaz da su bosanski Muslimani moneta za potkusurivanje. Iako, bolji poznavatelji odnosa su to i prije znali. Kakva moneta? Turskoj? Onaj ko vjeruje u dobronamjernost Turaka nakon dogadjanja devedesetih je gluplji od Srbofilnog Hrvata. Ili je makar tu negdje. Znas ovi koji Srbe u Bosni smatraju nekim partnerima. Lol
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:27 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mislim da ovo nema veze sa Srbijom, nego sa genocidom nad Armencima.
Prihvaćanjem zakona bi samo sebi podmetnuli nogu. Nebitno. Ako hoće na Zapad moraju da zahlade odnose sa neciviliziranom Turskom. Na potezu su da se oglase ovi iz Trojke u tom pravcu. U suprotnom stavljaju interese Turske iznad svojih i jasno je šta to znači.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:32 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mislim da ovo nema veze sa Srbijom, nego sa genocidom nad Armencima.
Prihvaćanjem zakona bi samo sebi podmetnuli nogu. Kojom tacno mehanikom bi prihvatanjem tog zakona sami sebi podmetnuli nogu, sta je korelacija? Kakve veze ima Srebrenica sa Jermenijom? Mogu da kazu vamo je bio genocid, tamo nije bio i tacka. Ili postoji nesto sto ja ne znam sto se tice turske politike pa odbacuje sve zlonice na svetu nazvati genocidom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:36 |
|
|
Hanma je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Mislim da ovo nema veze sa Srbijom, nego sa genocidom nad Armencima.
Prihvaćanjem zakona bi samo sebi podmetnuli nogu. Kojom tacno mehanikom bi prihvatanjem tog zakona sami sebi podmetnuli nogu, sta je korelacija? Kakve veze ima Srebrenica sa Jermenijom? Mogu da kazu vamo je bio genocid, tamo nije bio i tacka. Ili postoji nesto sto ja ne znam sto se tice turske politike pa odbacuje sve zlonice na svetu nazvati genocidom? Pa ne može genocidan narod upirati prstom na druge i nazivati ih genocidnim. Kužiš zajeb? Ako upere prste u vas i kažu Srbi su genocidan narod a vi ne priznajete da ste pocinili genocid, odmah su i sebe svrstali u istu skupinu. Jer ni oni ne priznaju počinjen genocid. Na sreću, ako se to može nazvati tako, vi ste s Turcima u istom kotlu. Talibani evropski i djelomično evropski Talibani. S genocidom i presudama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:40 |
|
|
|
Turke i Srbe je svijet označio kao barbare. S stigmom počinjenog genocida koji ne priznaju. Ni jedni ni drugi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Turke i Srbe je svijet označio kao barbare. S stigmom počinjenog genocida koji ne priznaju. Ni jedni ni drugi. Ma niđe veze bulo, da malo pričaš sa tim svojim švabama i švabicama u Beču znala bi da većina zapadnjaka ima mišljenje o Balkanu samo kroz prizmu jeftine radne snage, koju smatraju za niži soj postojanja. Što se tiče toga ko je koga drndao samo znaju da se međusobno koljemo svako malo, a ne interesuje ih previše da se udube ko je koga i kada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:53 |
|
|
|
Ja imam kontakt sa visokoobrazovanim ljudima. Kojima su itekako poznata dogadjanja devedesetih na tlu EX YU prostora. Do detalja. Jer pazi Austrija je u vrijeme onog “incidenta u Sloveniji” graničila sa Slovenijom. Pa vjerovao ili ne četo, ljude zanima šta im se desavalo na samim granicama države i pratili su razvoj situacije nadalje. Sad sto vi polusvijet kontaktirate sa nekim polusvjetom zakinutim i neobrazovanim, kakvi ste sami, to je iskljucivo vas problem.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Konačno dokaz da su bosanski Muslimani moneta za potkusurivanje. Iako, bolji poznavatelji odnosa su to i prije znali. Kakva moneta? Turskoj? Onaj ko vjeruje u dobronamjernost Turaka nakon dogadjanja devedesetih je gluplji od Srbofilnog Hrvata. Ili je makar tu negdje. Znas ovi koji Srbe u Bosni smatraju nekim partnerima. Lol 98% bosanskih Muslimana vjeruje u dobronamjernost Turske.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:58 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kakva moneta? Turskoj? Onaj ko vjeruje u dobronamjernost Turaka nakon dogadjanja devedesetih je gluplji od Srbofilnog Hrvata. Ili je makar tu negdje. Znas ovi koji Srbe u Bosni smatraju nekim partnerima. Lol
98% bosanskih Muslimana vjeruje u dobronamjernost Turske. Ni 30 %. Ali neka bude 30%. Dok vas u BiH 90% vjeruje u dobronamjernost Srba i Milorada Dodika. Te da vam je on zaštitnik nacionalnih interesa.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 11:59 |
|
|
|
Ako Turci koji su stvorili Bosanske Muslimane (bukvalno se moze upotrebiti taj glagol) imaju takav bol u qurcu za taj seoski vojni obracun, onda mozes misliti kako zabole nekog Amerikanca koji misli da je EU neka drzava i da se granice sa njom ili kako zabole nekog Azijata.
Bosanski Muslimani su iovako najslabiji narod u Evropi, oni da bi privukli paznju na taj djenosajd i neki senzacijonalizam, nije dovoljno 8000, nego barem x50 veci broj je trebao. 8000 zrtava imas na mesecnom nivou u ratu Africkih plemena, to nije nikome zanimljivo realno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:00 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7059 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Turke i Srbe je svijet označio kao barbare. S stigmom počinjenog genocida koji ne priznaju. Ni jedni ni drugi. I njemci su svojedobno počinili genocid, i to neosporan. Japanci isto. Skoro da nema nacije koja je nekad bila jaka da nije to napravila. U usporedbi srpski genocid je najslabiji od tih, ali eto, genocid je genocid. Uglavnom, ne čujem baš da ljudi drže Japnce, Njemce, Talijane, Engleze, Belgijce itd. kao nekakve, po prirodi genocidne ljude zbog tog. U prošlosti su standardi bili drugačiji, ali turci su činili masovne genocide nad kršćanima na Balkanu stoljećima. Bošnjaci i sva njihova kultura u BiH je posljedica turskog genocida nad kršćanima. Kao dobar poznavatelj povijesti, ili historije, naročito ako si u Austriji, valjda trebaš da znaš i tu očitu činjenicu?
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:03 |
|
|
Hanma je napisao/la: Ako Turci koji su stvorili Bosanske Muslimane (bukvalno se moze upotrebiti taj glagol) imaju takav bol u qurcu za taj seoski vojni obracun, onda mozes misliti kako zabole nekog Amerikanca koji misli da je EU neka drzava i da se granice sa njom ili kako zabole nekog Azijata.
Bosanski Muslimani su iovako najslabiji narod u Evropi, oni da bi privukli paznju na taj djenosajd i neki senzacijonalizam, nije dovoljno 8000, nego barem x50 veci broj je trebao. 8000 zrtava imas na mesecnom nivou u ratu Africkih plemena, to nije nikome zanimljivo. Oni su vas stvorili i zahvaljujući njima ste prešli Drinu. Gdje bi Turcin osvojio i podigao šator tu bi Srbin prostro svoj ovcij gunj. Pa kad Turcin ode i podigne se šator od sluga, onda bi “hrabri Srbin rekao”: sveta srpska zemlja. Svi vaši “velikani” su turski vazali. A princeza Olivera vam je opsluživala u Haremu turskog osvajača. I onog sto vam djecu vodio u janjičare. Toliko o vama kao nekoj “naciji”. U svim bitkama ste se borili na Turskoj strani. Vi ste sramota kršćanstva.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la:
98% bosanskih Muslimana vjeruje u dobronamjernost Turske.
Ni 30 %. Ali neka bude 30%. Dok vas u BiH 90% vjeruje u dobronamjernost Srba i Milorada Dodika. Te da vam je on zaštitnik nacionalnih interesa. Gledate u Tursku, ko beba u mater. Sve što su vam učinili, ignorirate, kao i ovu reakciju od jučer. Nema kritičnih glasova, muk, potrpaj Mujo da se ne čuje. To sve govori. Za Turke me ne čudi, oni imaju svoj stav, ali vi, vi ste vječni podanici, kmečavci za prošlošću, gdje ste bili netko i nešto, a sada predmet Umetanja.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Hanma je napisao/la: Ako Turci koji su stvorili Bosanske Muslimane (bukvalno se moze upotrebiti taj glagol) imaju takav bol u qurcu za taj seoski vojni obracun, onda mozes misliti kako zabole nekog Amerikanca koji misli da je EU neka drzava i da se granice sa njom ili kako zabole nekog Azijata.
Bosanski Muslimani su iovako najslabiji narod u Evropi, oni da bi privukli paznju na taj djenosajd i neki senzacijonalizam, nije dovoljno 8000, nego barem x50 veci broj je trebao. 8000 zrtava imas na mesecnom nivou u ratu Africkih plemena, to nije nikome zanimljivo. Oni su vas stvorili i zahvaljujući njima ste prešli Drinu. Gdje bi Turcin osvojio i podigao šator tu bi Srbin prostro svoj ovcij gunj. Pa kad Turcin ode i podigne se šator od sluga, onda bi “hrabri Srbin rekao”: sveta srpska zemlja. Svi vaši “velikani” su turski vazali. A princeza Olivera vam je opsluživala u Haremu turskog osvajača. I onog sto vam djecu vodio u janjičare. Toliko o vama kao nekoj “naciji”. U svim bitkama ste se borili na Turskoj strani. Vi ste sramota kršćanstva. Je, zato se mi zovemo Mujo i Haso i idemo u djamiju, a ne vi. Daj ne trolaj temu sa tim tvojim low IQ bezvrednim glupostima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:09 |
|
|
|
Evo ako mi neko nadje ovakav video u Srbiji, u bilo kom pravoslavnom delu, ja cu skociti sa mosta.
Video od pre 1 mesec, svi mediji u Bosnjakistanu uzivo pratili prenose izbora u Turskoj i sad se prave da nisu.
Pa imate li vi malo obraza? Vi kako se probudite tako menjate misljenja i negirate realnost samo da se dusman ne raduje?
Da vas recimo Erdoganova partija sada nije popisala ovako, nego usvojila tu deklaraciju, sad bi se ovde qurcili po forumu 100%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Hanma je napisao/la: Ako Turci koji su stvorili Bosanske Muslimane (bukvalno se moze upotrebiti taj glagol) imaju takav bol u qurcu za taj seoski vojni obracun, onda mozes misliti kako zabole nekog Amerikanca koji misli da je EU neka drzava i da se granice sa njom ili kako zabole nekog Azijata.
Bosanski Muslimani su iovako najslabiji narod u Evropi, oni da bi privukli paznju na taj djenosajd i neki senzacijonalizam, nije dovoljno 8000, nego barem x50 veci broj je trebao. 8000 zrtava imas na mesecnom nivou u ratu Africkih plemena, to nije nikome zanimljivo. Oni su vas stvorili i zahvaljujući njima ste prešli Drinu. Gdje bi Turcin osvojio i podigao šator tu bi Srbin prostro svoj ovcij gunj. Pa kad Turcin ode i podigne se šator od sluga, onda bi “hrabri Srbin rekao”: sveta srpska zemlja. Svi vaši “velikani” su turski vazali. A princeza Olivera vam je opsluživala u Haremu turskog osvajača. I onog sto vam djecu vodio u janjičare. Toliko o vama kao nekoj “naciji”. U svim bitkama ste se borili na Turskoj strani. Vi ste sramota kršćanstva. Može bit da je istina to za srpstvo, i da su srbe preko Drine poveli turci za sobom. Opće je poznato da su pravoslavlje podnožili turci i dugo njime upravljali. Katoličanstvo nisu, osim franjevaca u određenoj mjeri. Ali to je red unutar vjere, a ne vrh crkve niti ikad franjevac može biti papa, pa to nije ni slično. Uglavnom, srba i kojekakvog srpstva bi bilo negdje, i sa i bez turaka. Da li bi se širili preko Drine ili nebi, može bit pitanje za analitičare, ali je bezvrijedno, činjenično bi oni postojali. Bošnjaci, kao nacija proizašla od muslimana na prostoru Bosne i Hercegovine te Sandžaka nikad ne bi postojali da nije bilo turaka. I njihovih genocida. Hoću samo da vidim jeli priznaš tu općepoznatu činjenicu?
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:12 |
|
|
|
Da je Erdogan usvojio tu rezoluciju, kojim slucajem, i uveo dan zalosti, sad bi vec imao 3 krezava forumasa sa slikom Erdogana ili Turske na profilnoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:15 |
|
|
Skoro 150 godina prošlo a Mujo još nije izašao iz turskih pelena. Mamma Mia. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:17 |
|
|
|
Turci imaju pravo da proglase genocid u Srebrenici, ili ne proglase. Njihovo pravo na jedno ili drugo jer su suvereni.
Bošnjaci nemaju monopol na diktiranje suverenim narodima da proglašavaju nešto ili ne proglašavaju. Niti ima smisla da se ljute ako nije po njihovom.
Međutim, činjenično je da kad bi bilo koja kršćanska zemlja to odbila da proglasi odmah su neprijatelji, krstaši, svi su isti, rade na progonu islama itd. a kad tu svoju neovisnost prakticiraju turci onda ima mnogo političkih razloga zašto to nisu ali "oni su uz nas" !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:17 |
|
|
Prihvaćanjem zakona bi samo sebi podmetnuli nogu. Misliš prošli katarzu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1421 of 2558 - 55.55%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja imam kontakt sa visokoobrazovanim ljudima. Kojima su itekako poznata dogadjanja devedesetih na tlu EX YU prostora. Do detalja. Jer pazi Austrija je u vrijeme onog “incidenta u Sloveniji” graničila sa Slovenijom. Pa vjerovao ili ne četo, ljude zanima šta im se desavalo na samim granicama države i pratili su razvoj situacije nadalje. Sad sto vi polusvijet kontaktirate sa nekim polusvjetom zakinutim i neobrazovanim, kakvi ste sami, to je iskljucivo vas problem. verujem da su bili zainteresovani za to kao prosečan čovek kada mu dođe baba na ulici da mu priča o svojim životnim problemima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Mislim da ovo nema veze sa Srbijom, nego sa genocidom nad Armencima.
Prihvaćanjem zakona bi samo sebi podmetnuli nogu. Misliš prošli katarzu.  Mali mi je to čudno, Turci su onda principijelni. Ova naša poturad bi ne trepnuvši to odradila, pricnipi njih ne more puno. Ljudi mrtvi-hladni čine ono što su Srbi radili u Jugi a što je dovelo do raspada Juge a što je prije svega musliće koštalo. Ustaška klanja Srba po I. Bosni nama adresiraju... Čudo od mentalnih vratolomija. Što je najgore većini njih je to sasvim logično. Kao i poslat ženu i djecu na more u Hrvatsku aoni napadat na Hrvate. Prošlo im je s nama, probali su i sa Srbima tako, ali nije prošlo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Mislim da ovo nema veze sa Srbijom, nego sa genocidom nad Armencima.
Prihvaćanjem zakona bi samo sebi podmetnuli nogu. Misliš prošli katarzu.  Mali mi je to čudno, Turci su onda principijelni. Ova naša poturad bi ne trepnuvši to odradila, pricnipi njih ne more puno. Ljudi mrtvi-hladni čine ono što su Srbi radili u Jugi a što je dovelo do raspada Juge a što je prije svega musliće koštalo. Ustaška klanja Srba po I. Bosni nama adresiraju... Čudo od mentalnih vratolomija. Što je najgore većini njih je to sasvim logično. Kao i poslat ženu i djecu na more u Hrvatsku aoni napadat na Hrvate. Prošlo im je s nama, probali su i sa Srbima tako, ali nije prošlo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:42 |
|
|
[instagram][/instagram] SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la:
98% bosanskih Muslimana vjeruje u dobronamjernost Turske.
Ni 30 %. Ali neka bude 30%. Dok vas u BiH 90% vjeruje u dobronamjernost Srba i Milorada Dodika. Te da vam je on zaštitnik nacionalnih interesa. A da li ih je Dodik nekad zakinuo?
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Odnosi sa Srbijom važniji od odnosa s malim Bošnjacima: Turska odbacila zakon o genocidu u Srebr Postano: 13 srp 2023, 12:45 |
|
|
Bosanski Muslimani su iovako najslabiji narod u Evropi, oni da bi privukli paznju na taj djenosajd i neki senzacijonalizam, nije dovoljno 8000, nego barem x50 veci broj je trebao. 8000 zrtava imas na mesecnom nivou u ratu Africkih plemena, to nije nikome zanimljivo. Oni su vas stvorili i zahvaljujući njima ste prešli Drinu. Gdje bi Turcin osvojio i podigao šator tu bi Srbin prostro svoj ovcij gunj. Pa kad Turcin ode i podigne se šator od sluga, onda bi “hrabri Srbin rekao”: sveta srpska zemlja. Svi vaši “velikani” su turski vazali. A princeza Olivera vam je opsluživala u Haremu turskog osvajača. I onog sto vam djecu vodio u janjičare. Toliko o vama kao nekoj “naciji”. U svim bitkama ste se borili na Turskoj strani. Vi ste sramota kršćanstva. June mi smo i pre turaka bili na levoj strani Drine .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|