|
|
Stranica: 30/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 00:39 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
trcprc je napisao/la: chat nick je napisao/la: Što ti njemu pretiš a prvi si počeo sa uvredama? Kakva tabla? To će biti krst na kome će biti ispisana imena Srba ubijenih u sarajevu.Njihov spomenik. Što to tebi i tvom narodu smeta? Što ti smeta ako Hrvati to podržavaju? Od kud vama ideja!!?Da imate ikakvog prava da pomislite??!!Da vi određujete nekom drugom kakav će spomenik dizati svojim žrtvama. Što se tiče eventualnog vandalizma,batina ima dva kraja. Citat: Što se tiče eventualnog vandalizma,batina ima dva kraja Upravo na to sam i mislio kada govorimo o efektima jedne namjere kojoj je zasigurno negdje tek na kraju pameti - kako religija, tako i poginuli Srbi. Dovoljno dobro poznajem znacenje turske rijeci "inat", a i poslijedice koje vijekovima vuce za sobom, da bih sumnjao u to sto kazem. A isto tako znam sta znaci predizborna kampanja i skretanje paznje. Vec pripremam kockice i pivo. Ovako sa strane gledajuci sav taj cirkus ima i svoj zabavni karakter. Iskreno da ti kazem, zaboli me ona stvar, kako za krst, tako i za plocu. Dobro za inat a jesi li čuo za kapric?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 00:48 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Samo kontru udarit više polumjeseca i na svakom drvetu po jedan alem staviti i to je to. Ta taktika kontre inata i zatezanja dok ne pukne je i dovela do toga da se ja mogu ovde registrovati kao četnik.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 00:49 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:00 |
|
|
Moj korisniče davno sam ja rekao da si ti glup ko qrac jebo ga ti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:02 |
|
|
Pa krst iznad Sarajevo nije .určenje. Još ako bude u pravcu Meke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Korisnik kao Bečo, minus islam. Nekad uhvatim sebe kako mi ih žao koliko su glupi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Red Member
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:03 |
|
|
Jos ako bude najmanje 70-metara visok to ce bit pun pogodak
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:04 |
|
|
Pa kad ste tako pametni što ne razhandrate Bosnu ili je pripojiti susjednim državama. Bošnjaci su glupi samo se tješite.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:05 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa kad ste tako pametni što ne razhandrate Bosnu ili je pripojiti susjednim državama. Bošnjaci su glupi samo se tješite. Zato što još uvijek USA to drži. Kad više ne bude vidjet ćete koliko vrijedite.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:08 |
|
|
Iskreno da ti kazem, zaboli me ona stvar, kako za krst, tako i za plocu.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ali zato uživaš da širiš mržnju preko interneta? Hoćeš se osećati krivim kad neki Srbin ili Hrvat učini nešto loše nekom Muslimanu ili njegovoj imovini,otrovan tvojim rečima? Naravno da nećeš.Takav osećaj vam nije usađen ni kroz veru ni kroz kućno vaspitanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 01:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Jesam, kao i za krmka muhameda. Ali to nije poanta napisanog.
Bas me zanima da li se muhamed pise malim slovima. Za krmka znam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
trcprc
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 02:26 |
|
|
chat nick je napisao/la: Iskreno da ti kazem, zaboli me ona stvar, kako za krst, tako i za plocu.
Ali zato uživaš da širiš mržnju preko interneta? Hoćeš se osećati krivim kad neki Srbin ili Hrvat učini nešto loše nekom Muslimanu ili njegovoj imovini,otrovan tvojim rečima? Naravno da nećeš.Takav osećaj vam nije usađen ni kroz veru ni kroz kućno vaspitanje. a sta ces ti ako te neko uzme i pojebe otrovan bibisijevim rijecima?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 02:50 |
|
|
trcprc je napisao/la: chat nick je napisao/la: Iskreno da ti kazem, zaboli me ona stvar, kako za krst, tako i za plocu.
Ali zato uživaš da širiš mržnju preko interneta? Hoćeš se osećati krivim kad neki Srbin ili Hrvat učini nešto loše nekom Muslimanu ili njegovoj imovini,otrovan tvojim rečima? Naravno da nećeš.Takav osećaj vam nije usađen ni kroz veru ni kroz kućno vaspitanje. a sta ces ti ako te neko uzme i pojebe otrovan bibisijevim rijecima? Prvi si počeo vređanjem krsta. Nisi svetan kakvu mržnju izazivaš.A logika vam je uglavnom:Ionako nas mrze ne mogu nas više mrzeti. A možemo.Da znaš šta ja znam.Ni ti ni ostali tvoji nebi ovo radili. Naravno ti si glup da bi me razumeo. Sve ove decenije ste opstajali samo i isključivo zahvaljujući gluposti Hrvata. Sa tim je gotovo. Sa vama je gotovo. Sipaj otrov samo nastavi.Sve će vam se to vratiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 02:54 |
|
|
![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/96/Hram_Svetog_Save.jpg/800px-Hram_Svetog_Save.jpg) Оче наш, који си на Небесима Да се свети име Твоје Да дође Царство Твоје Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на Небесима Хлеб наш насушни дај нам данас И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим И не уведи нас у искушења Но избави нас од злога Јер је Твоје Царство и Сила и Слава Сада и увек и у векове векова.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 05:40 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 05:41 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 19 kol 2014, 05:43 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 kol 2014, 13:04 |
|
|
Citat: Dukić: Krst na Zlatištu uprkos pritiscima
Dukić: Krst na Zlatištu uprkos pritiscima SRNA - 29.08.2014 12:36 BANJALUKA - Savez logoraša Republike Srpske neće odustati od podizanja spomen-krsta u septembru na Zlatištu kod Sarajeva, uprkos pritiscima kojima je posljednjih dana izložen od OHR-a, Evropske komisije i bivšeg turskog premijera Redžepa Erdogana da odustane od te namjere, izjavio je Srni predsjednik Saveza Branislav Dukić. "OHR, Evropska komisija i Turska u posljednja dva dana na mene, kao predsjednika Saveza logoraša Republike Srpske, vrše pritisak da odustanemo od podizanja spomen-krsta na Zlatištu", tvrdi Dukić. Dukić kaže da je odbio da se sastane sa predstavnicima OHR-a i Evropske komisije u vezi sa podizanjem spomen-krsta u Sarajevu. "Ko je Erdoan da zabrani Srbima da izgrade spomen-krst na svojoj zemlji, kako bi mogli da se poklone sjenima srpskih žrtava u proteklom otadžbinskom ratu?", pita Dukić. Na Zlatištu iznad Sarajeva biće podignut spomen-krst kao znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, odlučeno je nedavno u Trebinju na sjednici Predsjedništva Saveza logoraša Republike Srpske. Predsjednik Saveza Branislav Dukić rekao je tada da niko nema pravo da zabrani da 6.600 imena bude upisano da su ti ljudi stradali u Sarajevu, kao što niko nema pravo da poriče da je u tom gradu bilo 126 logora, gdje 5.000 stradalnika nikada nije dočekalo slobodu. OHR je ranije saopštio da sve institucije u BiH, uključujući institucije političkog, vjerskog i građanskog društva, treba da rade na pomirenju. "Razočaravajuće je to da udruženjima poginulih i nestalih lica nedostaje razumijevanja za međusobna stradanja", rekao je ranije portparol OHR-a Eldar Subašić. Bivši premijer Turske Redžep Erdoan izjavio je nedavno za turski lokalni radio da "neće dozvoliti izgradnju spomen-krsta na Zlatištu kod Sarajeva".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 kol 2014, 13:11 |
|
|
Pazi ti Erdogana, pravo se pohasio. Valjda je nekim naivcima sad jasnije zašto se morali odjebati turski brodovi iz Neuma. I kakve igre su iza toga ležale.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Red Member
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 kol 2014, 13:12 |
|
|
Cuj Erdoana sto se razmahao a na koji nacin on to misli sprijecit,da nece opet brodove poslat
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 kol 2014, 14:16 |
|
|
E sad već više nije pitanje spomenika.Sad je pitanje opstanka Republike Srpske.Sad će biti izgrađen po svaku cenu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 29 kol 2014, 14:18 |
|
|
Kakva EK?Kakav qrčev Erdogan pseća izdrkotina?Kakav visoki niski? E sad ima da se pravi po cenu rata.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|