HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 sij 2025, 07:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 781 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken...
PostPostano: 02 svi 2021, 22:00 

Hara je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
I još nešto, Palmer reče kako uživa u radu sa HDZ, Satler nazva Čovića šampionom EU integracija, preko Srba ima podršku Kine i Rusije... HDZ u ovom momentu ima podršku cijelog svijeta.
I to je jako bitno za period koji dolazi.

Narvno pod pretpostavkom da je HDZ sposoban da iskoristi naklonost istoka i zapada. Ako se sve svede na Lasičino "Amerika nešto duradi i nametne Mujama IZ" to se neće desiti.
HDZ ima na raspolaganju arsenal zakonskih mehanizmama koje može da iskoristiti tako da Muslimanima ogadi dan kad su pomislili da mogu politički uništiti Hrvate.

Kad se sjetim da sam nekoc podcjenjivao Dragana... porodi od tmine. :))

Dragan pleše tango na vrhu igle.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 22:01 

Nece potpisat.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 22:30 

Mislim da će potpisati 99%, a onda možda odbiju (privremeno) u Parlamentu to što je Bakir potpisao kako bi pokušali izvući bolje uvjete za njih. Otprilike u stilu, kaže Bakir MZ-u: "Pa vidite, pokušao sam, ali mi ne daju. Dajte mi bolje uvjete pa da onda to odobrimo kroz Parlament...", i tako mic po mic.

To im može biti taktika, odugovlačenje, ali kao mi to ne kužimo i MZ također, pa ćemo pušiti njihove fore dok god ne bude po njihovom. :wacko

Muslimana 21,42%

RH i Protektorat BiH 2022:
Hrvata 62,23 %
Muslimana 19,74 %
Prečana 14,18 %
Ostalih 3,85 %

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 22:40 

DŽorDŽ je napisao/la:
Mislim da će potpisati 99%, a onda možda odbiju (privremeno) u Parlamentu to što je Bakir potpisao kako bi pokušali izvući bolje uvjete za njih. Otprilike u stilu, kaže Bakir MZ-u: "Pa vidite, pokušao sam, ali mi ne daju. Dajte mi bolje uvjete pa da onda to odobrimo kroz Parlament...", i tako mic po mic.

To im može biti taktika, odugovlačenje, ali kao mi to ne kužimo i MZ također, pa ćemo pušiti njihove fore dok god ne bude po njihovom. :wacko

Pa Bakir je već potpisao i to pred Kvintom da će u novom IZ biti zastupljeno legitimo predstavljanje.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2021, 19:02 

novovrijeme je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Previše vi držite do njih, to je ekipa bez kralježnice i kad hambasada nešto kaže oni slušaju. Ako ne budu hjteli posljedice će biti drastične.

Ako su amerikanci smislili progurati izborni, izborni će biti proguran i tu greške nema.

A bome volio bi vidjeti tog Muslimanskog političara koji će javno reći da je protiv EU, bošnje bi ga rastrgale.

Ti ne znaš Muslimane a komentarišeš.
Muslimani kad se zainate možeš baciti atomsku bombu na njih neće te poslušati.
Ne jebu oni Ameriku ako nije u njihovu korist. Odjebali su Amere za Aprilski paket odjebaće ih i za IZ. Mujo je glup al nije lud. Nema šanse da će prihvatiti IZ.
Ako ti od Muje nešto treba onda mu to uzmeš. Sa Mujom nema smisla pregovarati. To je čisto gubljenje vremena.
I Čović to zna. Čović pokazuje MZ kakvi su Muslimani, kulturno se ponašajući, dok još iza sebe ima arsenal mehanizama za blokiranje Muje, FBIH i BiH.
BiH treba "mostarizovati". Kako? Skontaće ljudi pametniji od nas.

Tip je jednostavno imbecil. Nekad ima mentalitet kao i muslimani iz Bosne. Svoju viziju projicira na stvaran život.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2021, 04:23 

Novi zahtjev EU prema Bošnjama, da dokažu da su sekularni i gradžani, od sada moraju jesti bube i insekte

https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/od ... /210504169

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 781 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ceha i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: