|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:15 |
|
|
Ajde grobi ne prdi majke ti , lepo sam napisao po zabrinutosti , a ne po teritoriji ,što njega ovako ne cucate kao mene , more nosite se vi u pm više .Pa majku vam jebem dokle više Cyberstalker nada mnom dokle više cyberbullying nada mnom pa dokle više ovako čerečite me ,kao da sam u logoru , šta sam ja Vama uradio da bi me vi cyber bullingovali ? Mislite li da je ovo lepo što radite , da je ovo časno , da li mislite da ste dobri ljudi kad negog žigošete evo već skoro 2 meseca , Bog će vam suditi zbog ovih nedela, ne mislite valjda da Vi posle svega što ste mi uradili možete otići u raj ,okanite se mene više Ovo da je neko drugi na mom mestu doživeo , on bi to odmah prijavio , ali ja nisam takav jer ja nisam osvetoljubiv , ja lako praštam , malo je takvih kao Ja što praštaju .
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:16 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
cicak je napisao/la: Ajde grobi ne prdi majke ti , lepo sam napisao po zabrinutosti , a ne po teritoriji ,što njega ovako ne cucate kao mene , more nosite se vi u pm više .Pa majku vam jebem dokle više Cyberstalker nada mnom dokle više cyberbullying nada mnom pa dokle više ovako čerečite me ,kao da sam u logoru , šta sam ja Vama uradio da bi me vi cyber bullingovali ? Mislite li da je ovo lepo što radite , da je ovo časno , da li mislite da ste dobri ljudi kad negog žigošete evo već skoro 2 meseca , Bog će vam suditi zbog ovih nedela, ne mislite valjda da Vi posle svega što ste mi uradili možete otići u raj ,okanite se mene više Ovo da je neko drugi na mom mestu doživeo , on bi to odmah prijavio , ali ja nisam takav jer ja nisam osvetoljubiv , ja lako praštam , malo je takvih kao Ja što praštaju . Koliko imaš godina? Jeo me pas ako imaš više od 23 s tim kako se ljutiš na glupe provokacije.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:24 |
|
|
De pustite čoveka na miru, koji vam je. Da je 100 puta musliman, kao da opstanak Srpskog Sveta zavisi od njega i njegovog pisanja. A ne zavisi ni da je 100 puta Srbin. Daklem manite se čoveka, bezveze je ova hajka na njega.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:30 |
|
|
Tačno 23 ,kako znade . Nisu ovo puke provokacije ovo je mnogo gore stalno mi pišu da sam mujaga , a mene najviše ne prava pogađa , što ne mogu da dokažem da nisam mujaga , oni su energetski vampiri ,ovo šta oni rade je preraslo u patologiju , a stručan naziv za to cyberbullying.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:38 |
|
|
SDS nece izdati RS, kao ni ostali oporbenjaci, mozda je Dodikova politicka prica kako ce njegovim porazom prestati postojati RS ali to je samo retorika. Poslije mene potop.
Srpski politicari nece prodati svoje, nisu to Lijanovici ili neka slicna banda koju mi Hrvati imamo, na zalost imamo. Mada jeste skandalozno kako je SDS poklonio muslimanima SIP ili CIK, ali vjerujem da oni tu imaju neku svoju racunicu.
Dodik je samo bolji igrac od njih, ali on gubi glasace jer sa druge strane njegova ekipa ima previse afera, ponasa se kao da je maharadza, povlaci nelogicne poteze sa ekonomske strane i tu ga oporba najvise i udara. Trebao je ipak poraditi vise na egzistencijalnim problemima svog naroda i gradjana RS.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:41 |
|
|
cicak je napisao/la: Tačno 23 ,kako znade . Nisu ovo puke provokacije ovo je mnogo gore stalno mi pišu da sam mujaga , a mene najviše ne prava pogađa , što ne mogu da dokažem da nisam mujaga , oni su energetski vampiri ,ovo šta oni rade je preraslo u patologiju , a stručan naziv za to cyberbullying. Ma ti si mujaga bolan, isto kao i ja.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 14:50 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: SDS nece izdati RS, kao ni ostali oporbenjaci, mozda je Dodikova politicka prica kako ce njegovim porazom prestati postojati RS ali to je samo retorika. Poslije mene potop.
Srpski politicari nece prodati svoje, nisu to Lijanovici ili neka slicna banda koju mi Hrvati imamo, na zalost imamo. Mada jeste skandalozno kako je SDS poklonio muslimanima SIP ili CIK, ali vjerujem da oni tu imaju neku svoju racunicu.
Dodik je samo bolji igrac od njih, ali on gubi glasace jer sa druge strane njegova ekipa ima previse afera, ponasa se kao da je maharadza, povlaci nelogicne poteze sa ekonomske strane i tu ga oporba najvise i udara. Trebao je ipak poraditi vise na egzistencijalnim problemima svog naroda i gradjana RS. CIK Srbima ne znači ništa. SDS je tu odigrao za strance. Vidi se da stranci kontrolišu CIK a sam taj CIK je do sad napravio više štete Muslimanima nego Srbima i Hrvatima. Dodik je na prošlim izborima dobio više glasova nego ikad. Rasturiće i na sljedećim. Ako ih uopšte bude.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 15:12 |
|
|
-SDS je lojalan samo Ambasadi , sa njiima ne vredi dogovor , sećam se kad jeDodk tražio Srpsko jedinstvo da svi zajdno na savezno nivou ,i šta se nakraju desilo u ponedljak su prihvatili a u utorak su već promenili odluku , to je jasan znak da im ambasade zavrću ruku . Kad bi došli na vlast bilo bi isdto kao i u Crnoj Gori gde se ambasade pitaju za sve .
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 15:20 |
|
|
Ne volim Dodika al on je najbolja varijanta za Bošnjake. Dabogda vječno bio na vlasti i recimo slomio obje noge
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 15:51 |
|
|
To je tačno da sve patriotskije generacije dolaze ,jer je indoktrinacija titoizma je oslabila ,ali kad kad konačno biologija odradi svoje neće više biti bratstvojedinaša
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 17:27 |
|
|
Ništa od pada Dodika 2022. Opozicija u Republici Srpskoj liči na folklorno društvo. Polu mutavi Šarović sa čelenkom do pola glave,pripiti Borenović i seljačić Nešić sa završenim privatnim faksom.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 18:27 |
|
|
Kako pa zar Nešić nije završio pravni uNovom Sadu ?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 22:00 |
|
|
Je. Magistriro u Sjenici i doktoriro u Tutinu.
ohani, qru te jbo
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 22:47 |
|
|
cicak je napisao/la: Kako pa zar Nešić nije završio pravni uNovom Sadu ? Privatni neki u NS,državni zasigurno nije. Imaš li neki link njegove biografije ?
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 22:56 |
|
|
Pa to je on pričao kad je bio na BN_u da je studirao tamo ,e sad ne znam tačno u kom intervju je to rekao ,ne bi se sigurno hvalio diplomom sa privatnog fakulteta .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:00 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Što bi pao , bolji se ni ne nazire ? Kad se pojavi bolji , zahvaliti se Mili što je Srpsku stabilno vodio kroz zayebana vremena , i birati tog boljeg. Nije li to normalno ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:06 |
|
|
Lutoričina a zašto tebe nazivaju luturčinom isti oni koji vode hajku protiv mene vode je i protiv tebe ,i kako si podneo tu hajku ?
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:13 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
cicak je napisao/la: Lutoričina a zašto tebe nazivaju luturčinom isti oni koji vode hajku protiv mene vode je i protiv tebe ,i kako si podneo tu hajku ? Otkud tebi te netočne info. Juče si došla, a znaš "biografije svih kolega". Kume da nisi AIDovac???
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:17 |
|
|
Jeste. Aidovac je. Ali raskrinkan je. Osmica će ga ponovo vratiti u status spavača.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:17 |
|
|
Kako netačne kad ga novovrijeme stalno .zove luturčina umesto lutorčina .
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:22 |
|
|
Dodik ne moze vise pasti. On je svoj najveci pad imao davno, to je pad u ocima Bošnjaka :)
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Pad Dodika? Postano: 04 svi 2021, 23:25 |
|
|
Svarog je napisao/la: Što bi pao , bolji se ni ne nazire ? Kad se pojavi bolji , zahvaliti se Mili što je Srpsku stabilno vodio kroz zayebana vremena , i birati tog boljeg. Nije li to normalno ? naravno, al polako...morš prvo nacrt pa tlocrt pa bokocrt....pa kako god ga mujage okrenu i pogledaju, dočeka ih spolovilo u oko
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|