HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 svi 2025, 08:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Patuljci :)
PostPostano: 28 vel 2010, 01:31 

Googlajući onako malo o zemljama svijeta, gledajući ih preko današnje tehnologije koja nam daje i tu mogućnost, vidjeh raznih čuda i ljepota, vidjeh ulice New Yorka, vidjeh Moskvu gotovo kao da sam i sam u tim gradovima, vidjeh Škotsku, vidjeh sve... i tako idem pomalo s svojim programčićem i sve je lijepo, ali naodjednom naiđoh na Bosnu i Hercegovinu, hoću da približim da vidim šta se u njoj dešava, i gle čuda ne može se ništa vidjeti, sve zamračeno, onako rekoh sebi hebem te živote zar i ovoj čudesnoj tehnologiji mrak padne na oči kada dođe do Bosne, gdje god okreneš sami mrak s Bosnom i Hercegovinom, pa me nagnalo da se upitam čemu je to tako i do kada će biti tako.
Nakon mukotrpnog i dugog razmišljanja sam došao do zaključka da nema izlaska iz mraka, dok se ne promijene neke stvari, a što su neke stvari pokušat ćemo objasniti, iako će biti teško, naime, bilo bi lako da se vratimo par stotina godina unatrag, tada je bilo svjetlo, ali zločesti veliki nepozvni patuljak razbija svjetlo, i poslije se nije moglo popraviti, ni nova tehnologija ne može popraviti određenje slomljene i pokvarene stvari. Tako isključih svoj omiljeni program, te se dam u googlanje, ukucam Bosna i Hercegovina, google mi ponudi par čudnih slika, ali me najviše fascinirala jedna čudna zastava, zastavu na kojoj nema nikakvih simbola od tri patuljka koja su stanovnici države Bosne i Hercegovine, rekoh sebi idem dalje da vidim postoji li način da se popravi i upali svjetlo koje su prije mnogo stoljeća zločesti patuljci razbili.
Slučajno naiđoh na himnu, e rekoh sebi ovo mora biti zanimljivo, ali patuljci ne priznaju uopće tu himnu, prvi put su patuljci složni, nakon par stoljeća, sada mi tek ništa nije jasno, svi patuljci ne priznaju himnu, koju im je nametnuo kao i zastavu veliki plavi patuljak, koji se danas pita u državi Bosni i Hercegovini.
Idem malo ispod, nudi se opcija -Bosna i Hercegovina- wikipedia, idem i tamo u potragu za popravkom, ali nema ništa zanimljivo, na nekim piše ovako, na nekim onako, uglavnom mnogo različitih rečenica je napisano o istoj državi na mnogim wikipedijama, pogotovo onim koje predstavljaju tri patuljka.
Ništa, krenem u daljnju potragu, ovog puta sam se dao u istraživanje putem foruma, tako odem na forum od zelenog patuljka, tamo ima raznih malih patuljaka u navjećoj mjeri su obojani u zeleno, ali po pisanju se prepozna poneki crni i crveni patuljak, promatrajući tako patuljke, pomislih tu su živi su, sve je odlično, no odjednom zeleni patuljci hvale zločestog razbijača svjetlosti, što izaziva pobunu kod crnih i crvenih patuljaka, ali nakon malo vremena bijašu otjerani na svoje forume, tako pođem i ja za njima.
Najprije odem na forum od crvenog patuljka, crveni patuljci preovladavaju, tu i tamo ima pokoji crni i zeleni, crveni patuljak proklinje zločestog razbijača svjetlosti, na to se pobuni zeleni patuljak te bijaše istjeran na svoj forum, rekoh sebi dobar ovaj crveni patuljčić, i taman da krenem uočim kako crveni patuljak, uzdiže u nebesa crvenog velikog patuljka koji je bio prisutan na području Bosne i Hercegovine 50tak godina, da, patuljka koji je načinio mnogo zla drugim patuljcima, tada crni patuljak poludi, ali i on bijaše istjeran te protjeran, hmmm, zaključih da ni crveni patuljak nije sasvim ispravan kako se činilo na prvi mah.
Ipak, na kraju da dobijem potpunu sliku o tri patuljka koji žive u Bosni i Hercegovini, odem i na forum crnog patuljka, crni patuljak proklinje razbijača svjetlosti, proklinje crvenog velikog patuljka, rekoh sebi crni patuljak je sigurno dobar, crni patuljci su u najvećoj mjeri prisutni na svome forumu, poneki zeleni i crveni su tu još.
Taman kad sam odlučio zaključiti da je crni najbolji patuljak, on odjednom počinje veličati velikoga crnog patuljka koji je bio prisutan nekih 5 godina, to izaziva reakciju crvenog patuljka, te crveni patuljak bijaše stjeran i istjeran od crnih patuljaka, zeleni su uglavnom protjerani, ali poneki je ipak ostao.
Na kraju istraživanja sam došao do zaključka, da svaki patuljak treba imati svoj mali patuljak-grad, unutar velike patuljak-države, jer su patuljci kroz stoljeća uvijek bili natjerani i stjerani u patuljak-zemlju, uglavnom niti jedan patuljak ne vidi isto patuljak-državu, stoga je nužno da bi patuljci bili sretni i napokon gradili dobre odnose da u zemlji u kojoj žive dobiju pravedne dijelove, inače nikad sreće neće biti između patuljaka. Sve zavisi od velikoga plavoga patuljka koji je trenutačno gazda ovim malim patuljcima, nadajmo se da će plavi patuljak biti razuman, iako je do sada bio jako zločest i nerazuman.

:zubati :zubati :zubati :zubati

Vrh

Naslov: Re: Patuljci :)
PostPostano: 28 vel 2010, 11:00 

:smajl017

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:04 

RajvoSa je napisao/la:
:smajl017

:nono

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:06 

I tko na kraju heba Snježanu!?

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:08 

dobar si.. :zubati

slika

:D

slika

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:08 

Patuljci - raja do jaja

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:10 

Sve patuljke u rudnik!Lopatu u šake...i svi će biti crni,he he...

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:17 

Mar-kan je napisao/la:

Patuljci se ne sexasju. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:17 

A što ćemo sa Snježanom??

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:25 

Bobovac je napisao/la:
A što ćemo sa Snježanom??

Njoj nije mjesto ovdje :zubati iako, bi mogla biti zamjena za Carlu d. ponte, ali patuljci su važniji :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:36 

Mar-kan je napisao/la:

Princ na bijelom konju!
Tj. prvo je sišao s konja, nije s konjem navalio na nju, da se razumijemo. Nije princ toliki perverznjak.

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:37 

Sjebali ste čovjeku temu - meni se čini da je imao neku poruku, samo ova moja bosanska tintara nikako da ukapira.

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:38 

Mar-kan je napisao/la:
Sve patuljke u rudnik!Lopatu u šake...i svi će biti crni,he he...

hegemonisto.. :D
ne valja ti plan, onda će plavi da ostane večno, pod izgovorom brige za patuljska prava.. :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:40 

I plavi u rudnik!HB do tokija!Pardon,rudnik do kine!

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:41 

RajvoSa je napisao/la:
Sjebali ste čovjeku temu - meni se čini da je imao neku poruku, samo ova moja bosanska tintara nikako da ukapira.

Nije teško za razumjeti, čak je jednostavno i lako, i ti si jedan od patuljaka. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:42 

Mar-kan je napisao/la:

Pa kad su zeleni mogli napraviti tunel ispod piste, mogu i plavi rudnik do kineske granice.

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:45 

unknown je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Nije teško za razumjeti, čak je jednostavno i lako, i ti si jedan od patuljaka. :zubati

Pa jest, 7 patuljaka - jedna snjeguljica, toliki je i omjer muških i ženskih na ovome forumu. Trebalo bi malo poraditi na tomu. :001_cool

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:52 

Bobovac je napisao/la:
unknown je napisao/la:

Pa jest, 7 patuljaka - jedna snjeguljica, toliki je i omjer muških i ženskih na ovome forumu. Trebalo bi malo poraditi na tomu. :001_cool

Ovakvi nježniji tekstovi, koji oslikavaju stanje su prihvatljiviji za snjeguljice, prije će doći nego da čitaju o BiH kroz ustaše, partizane, četnike, turke, balije, šta ja znam koga sve ne. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 13:56 

Bobovac je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Pa kad su zeleni mogli napraviti tunel ispod piste, mogu i plavi rudnik do kineske granice.

loše pratiš štivo..
nisi ti plavi, ti si crni :zubati

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Salivator, VUKsaJUGA i 262 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: