|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
micko52
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:03 |
|
|
daramo je napisao/la: micko52 je napisao/la:
Srbim ne treba ništa više od teritorije RS. Evenutualno čiatava opština Brčko i Goražda, jer smo tu tanki. Ostalo, eto Hrvatskoj i mirna pokojna Bosna.
Ma eto ih vama častimo. Ako ništa barem će vas uveseljavati u Zvezdama Granda, šta će nama. U duhu dobrosusjedskih odnosa poklanjamo vam ih! Primite ih kao Kolinda onaj buket cvijeća od Vučića. Ipak su oni jedno vrijeme bili vaše cvijeće hahahah.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48181 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: Kako su Rusi marisali Cecene. Sravnili ih sa zemljom. Pa sad saveznici. Sve se moze. Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:05 |
|
|
micko52 je napisao/la: daramo je napisao/la:
Ma eto ih vama častimo. Ako ništa barem će vas uveseljavati u Zvezdama Granda, šta će nama.
U duhu dobrosusjedskih odnosa poklanjamo vam ih! Primite ih kao Kolinda onaj buket cvijeća od Vučića. Ipak su oni jedno vrijeme bili vaše cvijeće hahahah. Vi imate Zadrugu, mi ne. Tamo će osvajati titule ako već nisu uspjeli jednu OI medalju. BiH se gasi a nema jednu OI medalju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:05 |
|
|
|
Za koliko će vremena muslimani rukama i nogama grebati za vlastiti entitet u svojih 23%? I ćafiri molimo vas da nas pustite da odjebemo u miru? Procjene?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
|
|
daramo je napisao/la: Ali oni žele vama u srpski svijet, mi nemamo ništa protiv toga. Pet kantona Hrvatskoj, pet Srbiji i riješeno. 6 kantona nama, 4 Srbiji i poklanjamo Brčko sa mašnicom. Banovina vol.2
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:06 |
|
|
|
Podjela BiH na Bošnjačku i Srpsku polovicu je najrealnija opcija. U skladu je i sa Evropskom politikom kompromisa i namjerivanja 2 jača i brojnija naroda na uštrb trećeg i slabijeg. Ovim bi se rješili svi problemi na Balkanu kroz vrlo kratak period relaksacije.
Druga je stvar što ja kao neko ko vuče korjene iz Lašve mogu da se ne slažem s tim, može i da me boli. Ali ja sam manjina i moram ići za većinom svog naroda. Žao mi je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:06 |
|
|
|
Nebula preporučujem da staviš na profilnu Mladića za novu američku ambasadoricu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Plenković na naslovnici RTRS-a: https://www.rtrs.tv/Europska unija zadužila Hrvatsku da prenese radosnu vijest u Banja Luku!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48181 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
micko52 je napisao/la: daramo je napisao/la:
Ma eto ih vama častimo. Ako ništa barem će vas uveseljavati u Zvezdama Granda, šta će nama.
U duhu dobrosusjedskih odnosa poklanjamo vam ih! Primite ih kao Kolinda onaj buket cvijeća od Vučića. Ipak su oni jedno vrijeme bili vaše cvijeće hahahah. Ali šta će nama, mi niti ne znamo pjevati? Šteta da takvi talenti propadnu, jedino su u tome dobri, da znaju igrati nogomet, rukomet ili vaterpolo mi bi ih rado primili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Podjela BiH na Bošnjačku i Srpsku polovicu je najrealnija opcija. U skladu je i sa Evropskom politikom kompromisa i namjerivanja 2 jača i brojnija naroda na uštrb trećeg i slabijeg. Ovim bi se rješili svi problemi na Balkanu kroz vrlo kratak period relaksacije.
Druga je stvar što ja kao neko ko vuče korjene iz Lašve mogu da se ne slažem s tim, može i da me boli. Ali ja sam manjina i moram ići za većinom svog naroda. Žao mi je. Mi imamo tenkove, Rafale i haubice Vi nemate ništa osim takije i gay parade u kasabi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:07 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10084 Lokacija: since 1878
|
daramo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Kako su Rusi marisali Cecene. Sravnili ih sa zemljom. Pa sad saveznici. Sve se moze. Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso. E tako cemo i mi biti Srpski. Sta nam vi nudite? Nestanak? Zadnjih par dana kada sam predlagao bosnjacki entitet na 33,3% (sto je postotak medjunarodno priznat 94-te) bilo je "ne moze vama nista" Vidjecemo sta Nemanjici nude.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso. E tako cemo i mi biti Srpski. Sta nam vi nudite? Nestanak? Zadnjih par dana kada sam predlagao bosnjacki entitet na 33,3% (sto je postotak medjunarodno priznat 94-te) bilo je "ne moze vama nista" Vidjecemo sta Nemanjici nude. Ti kao da si predstavnik Bošnjaka u Dejtonu, a Ceha predstavnik Hrvata. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:09 |
|
|
|
Nebula predložio, Ceha odbio, sutra će rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:11 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso. E tako cemo i mi biti Srpski. Sta nam vi nudite? Nestanak? Zadnjih par dana kada sam predlagao bosnjacki entitet na 33,3% (sto je postotak medjunarodno priznat 94-te) bilo je "ne moze vama nista" Vidjecemo sta Nemanjici nude. Parizer i sendvič da budete Ćaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Podjela BiH na Bošnjačku i Srpsku polovicu je najrealnija opcija. U skladu je i sa Evropskom politikom kompromisa i namjerivanja 2 jača i brojnija naroda na uštrb trećeg i slabijeg. Ovim bi se rješili svi problemi na Balkanu kroz vrlo kratak period relaksacije.
Druga je stvar što ja kao neko ko vuče korjene iz Lašve mogu da se ne slažem s tim, može i da me boli. Ali ja sam manjina i moram ići za većinom svog naroda. Žao mi je. Ali Srbi žele rasturiti jedinu vezu preko koje vam mogu pomoći. Kužiš. Srbi žele rasturiti razinu BiH, a jedino preko te razine mogu utjecati na nas. U Federaciji imaju 0 zastupnika, i 4 delegata u nebitnom klubu. Jedino da im date potpredsjednika Federacije, pa da imaju neki utjecaj.  Ali na vas.  Tvoja prijetnja pretpostavlja ustavno-pravnu nepismenost onoga koji je čita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:12 |
|
|
|
Nije samo Ceha. Njega i sporeta svakako ignorisem jer su na onoj temi dokazali da su budale.
Nema Hrvata, barem na ovom forumu, kojem je ok da Bosnjaci dobiju drzavu na 33,3% BiH. Imam neki dojam da Srbima nece biti problem ni da to bude 51%
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:14 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso. E tako cemo i mi biti Srpski. Sta nam vi nudite? Nestanak? Zadnjih par dana kada sam predlagao bosnjacki entitet na 33,3% (sto je postotak medjunarodno priznat 94-te) bilo je "ne moze vama nista" Vidjecemo sta Nemanjici nude. Šaku buva. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:15 |
|
|
Nebula je napisao/la: Nema Hrvata, barem na ovom forumu, kojem je ok da Bosnjaci dobiju drzavu na 33,3% BiH. Imam neki dojam da Srbima nece biti problem ni da to bude 51%
To je ono što će vam obećat. Onako kako vam je i Srbin Alija obećavao 100% BiH.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:15 |
|
|
Nebula je napisao/la: Nije samo Ceha. Njega i sporeta svakako ignorisem jer su na onoj temi dokazali da su budale.
Nema Hrvata, barem na ovom forumu, kojem je ok da Bosnjaci dobiju drzavu na 33,3% BiH. Imam neki dojam da Srbima nece biti problem ni da to bude 51% Ma neće, dat će vam Srbi Brčko i još Široki i Neum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
|
Nebula je napisao/la: Nije samo Ceha. Njega i sporeta svakako ignorisem jer su na onoj temi dokazali da su budale.
Nema Hrvata, barem na ovom forumu, kojem je ok da Bosnjaci dobiju drzavu na 33,3% BiH. Imam neki dojam da Srbima nece biti problem ni da to bude 51% To što Srbi žele za 51% BiH je jednako bitno kao i što žele Slovenci za Federaciju. Jednako kao Slovenci imaju utjecaj na Federaciju. Srbi ako se odvoje, onda ih nema u priči. Susjedi su isto kao Mađari, idu svojim poslom u svojoj državi. Nudiš raskidanje veza sa Srbima, u zamjenu za srpsku pomoć kroz institucije ??? Pa kroz koje onda institucije će ti Srbi pomoći???!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:16 |
|
|
|
fun fact: Nova američka ambasadorica više voli Ratka i Radovana od Dodika. Voli i Dražu, očekujem neku bistu u Sarajevu i rušenje tabu tema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shchepo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:17 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 693 Lokacija: Heronville
|
Robbie MO je napisao/la: Plenković na naslovnici RTRS-a: https://www.rtrs.tv/Europska unija zadužila Hrvatsku da prenese radosnu vijest u Banja Luku! EU: Riješite to sami. Muslimani: Ne možemo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:18 |
|
|
Nebula je napisao/la: Drugi korak: ukidamo sve sto je sa entiteta prenjeto na drzavu= pravimo od entiteta drzave. Lets go.
Nudiš raskidanje veza sa Srbima, u zamjenu za srpsku pomoć kroz institucije ??? Pa kroz koje onda institucije će ti Srbi pomoći???!! Ako su vraćene na RS. Možeš li nabrojati te institucije. Ajmo biti konkretni. Ukineš SIPU, OSA-u, Sud BiH i Tužiteljstvo, sa Srbima dijeliš samo ambasade i nekakav ured za vanjsku trgovinu, i onda šta? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:19 |
|
|
|
Muslimani se očito drže one ako ne možeš pobjediti protivnika pridruži mu se. Nije ovo mala nego velika kapitulacija pred Dodikom. Dodik postao imperator veći od njemačkog kajzera u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 07 tra 2025, 23:20 |
|
|
|
Uvijek je savez za Srbima imao vise smisla za Bosnjake. U vakumu (da nema vanjskih uticaja). Zapad je taj koji svo vrijeme huska Bosnjake na Srbe. Zapad je prenosio nadleznosti na BiH i otimao RSu. Zapad je presudio genocid u Srebrenici. Zapad je i sada nahuskao da se sudi Dodiku.
I sve bi to bilo ok da sada taj isti zapad ne radi sta radi. Do kada ce Bosnjaci biti budale? 30 godina se jebemo sa Srbima a svo vrijeme je najbolje rjesenje i za nas i za njih da od entiteta malo po malo pravimo drzave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|