|
|
Stranica: 11/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:14 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Sigurno su Nebulinu prijetnju shvatili ozbiljno.
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:15 |
|
|
burpee je napisao/la: Koja je to politička osoba imenom i prezimenom i u ime koje političke stranke bi tražio to.... Erdogan preko vazala Izetbegovića - SDA podružnica APK na ZB. To bi prošlo bez problema, čak i ulično slavlje bi bilo uz mahanje turskim i palestinskim zastavama. Preko 10 godina otvoreno rade na tom potezu.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:16 |
|
|
|
Ja jos uvijek ne razumijem sto je Bosnjake trigeriralo u Plenkovicevoj izjavi? Poslusao sam cijeli govor sada i svaka mu je na mjestu. Osudio separatizam, naglasio vaznost postivanja drzavnih institucija, poziva na stabilnost, mir i dijalog. Forsira EU put i plan rasta.
Pa o cemu pricamo?
Klix podmuklo izvadi samo jednu jedinu stvar u naslov: Hrvatska nece uvodit sankcije. Pa naravno da nece, to bi bilo ulijevanje ulja na vatru u nasem najblizem susjedstvu. To je totalno realan i razumljiv stav ali Klix Nebuli i njegovim sunarodnjacima to predstavlja senzacionalisticki i tendenciozno. Kao i uvijek.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:21 |
|
|
zet je napisao/la: Ja jos uvijek ne razumijem sto je Bosnjake trigeriralo u Plenkovicevoj izjavi? Poslusao sam cijeli govor sada i svaka mu je na mjestu. Osudio separatizam, naglasio vaznost postivanja drzavnih institucija, poziva na stabilnost, mir i dijalog. Forsira EU put i plan rasta.
Nota bene, najjaci covjek Hrvatske tako zbori. A najjaci covjek Srbije se s puskom u ruci sunjao povrh Sarajeva i urlao da ce za svakog ubijenog Srbina ubiti 100 muslimana. Daj Nebula ne nasmijavaj me, neces ti ni na kakav istok.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:21 |
|
|
zet je napisao/la: Klix podmuklo izvadi samo jednu jedinu stvar u naslov: Hrvatska nece uvodit sankcije. Cilj je pojačat/održavat antizapadnu histeriju kod muslimana.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
burpee
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:25 |
|
|
zet je napisao/la: Ja jos uvijek ne razumijem sto je Bosnjake trigeriralo u Plenkovicevoj izjavi? Poslusao sam cijeli govor sada i svaka mu je na mjestu. Osudio separatizam, naglasio vaznost postivanja drzavnih institucija, poziva na stabilnost, mir i dijalog. Forsira EU put i plan rasta.
Pa o cemu pricamo?
Klix podmuklo izvadi samo jednu jedinu stvar u naslov: Hrvatska nece uvodit sankcije. Pa naravno da nece, to bi bilo ulijevanje ulja na vatru u nasem orvom susjedstvu. To je totalno realan i razumljiv stav ali Klix Nebuli i njegovim sunarodnjacima to predstavlja senzacionalisticki i tendenciozno. Kao i uvijek. Dušmani bi da im Srbi naprave entitet. Nigdje neće, kao ni BiH, niti Srbi. Limbo za okupatore, u režiji latina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:28 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10445 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Nastranu manično ludovanje i fejk inat, muslimani ne mogu nikuda sa srbima, sve i da ih srbi hoće - a neće ih. Zapad to ne dopušta, pa nisu se toliko britanci i amerikanci pretrgli da ih zavade sa srbima da bi sada pustili neku rusko-iransku koaliciju tu u sred Europe  A bošnjaci, da su spremni udovoljit Dodiku i srbima, udovoljili bi i nama posljedično, pa ni srbi ne želi da uvijek srpski član bude u manjini s dva bošnjačka. Da ne spominjemo ostale srpske zahtjeve, koji su ujedno i naši zahtjevi, vezano za izbacivanje stranih sudaca, nacionalnu strukturu Ustavnog suda zasnovanu na legitimnom predstavljanju i da se odluke ne mogu donijeti bez da ih podrži iz svake nacije bar po jedan sudac, pa i eliminiranje Bonskih ovlasti, itd., takve stvari pašu i nama. Jedino što je nama Izborni zakon na vrhu liste prioriteta dok je srbima puno niže jer tu nisu direktno ugroženi, ali prioritete imamo skoro identično mi i srbi toj zajedničkoj BiH. Kad se priča o mogućoj podjeli tu su srbi napravili iskorake, a mi nismo niti ih pravimo. Još.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:34 |
|
|
Pa o cemu pricamo?
Klix podmuklo izvadi samo jednu jedinu stvar u naslov: Hrvatska nece uvodit sankcije. Pa naravno da nece, to bi bilo ulijevanje ulja na vatru u nasem najblizem susjedstvu. To je totalno realan i razumljiv stav ali Klix Nebuli i njegovim sunarodnjacima to predstavlja senzacionalisticki i tendenciozno. Kao i uvijek. Sto Srbima Sunitima smeta? Pricamo! TO je problem.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:35 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Dino je isao u ZG, grlio se sa njima. I opet nista. Nebula ja sam ti govorio. Samo blokada. Vrijeme ce proticati. Dok se stanje u Evropi ne promijeni. Koje stanje, tek vam nece odgovarati sta dolazi.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:52 |
|
|
|
Zbori, kako bi Lars rekao, bijeli Arijevac:
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 12:57 |
|
|
|
Zasto Turska ne uvede sankcije Dodiku? Zasto Slovenija, Italija, Albanija, Iran? Imaju 100 puta manju izlozenost u odnosu na Hrvatsku a ipak ne uvode sankcije. Kako to?
E moj Nebula…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 13:09 |
|
|
|
Bahaha nismo muji vojno dorasli! Bahaha
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 13:28 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10445 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Pa o cemu pricamo?
Klix podmuklo izvadi samo jednu jedinu stvar u naslov: Hrvatska nece uvodit sankcije. Pa naravno da nece, to bi bilo ulijevanje ulja na vatru u nasem najblizem susjedstvu. To je totalno realan i razumljiv stav ali Klix Nebuli i njegovim sunarodnjacima to predstavlja senzacionalisticki i tendenciozno. Kao i uvijek. Reže i laju na ovo jer znaju što je pozadina sastanka, a to je njihova majmunarija iza džume koju su napravili. Očito da ne treba nikakav dogovor tempirati s bošnjacima kad izlaze iz džamije, neće uspjeti, jer je instrukcija iz džamije još friška u glavi. Oni su se nabrusili da psuju Plenkoviću, kao da će reći neznam šta, pa to i rade kada je rekao malo, ili ništa. Ipak, politički lisac kao Plenković je na pitanje o sankcijama Dodiku, da ga je htio izbjeći, mogao puno drugačije odgovoriti, reći nešto tipa: "Kakav stav usuglasi EU mi ćemo ga poštovati" Time zapravo ne donosiš sankcije Dodiku ali lopticu prebacuješ u krilo EU za koju znamo da neće imat jedinstven stav. Ipak je on rekao da Hrvatska neće uvesti sankcije Dodiku, i to ne zato jer je nevješt u komunikaciji, već da poruči bošnjacima kako je službena politika Hrvatske da se ne sankcionira Dodika, a samim time i u bilo kakvoj raspravi u EU oko toga, ovo će biti stav Hrvatske. Shvatili su oni poruku, zato panika, prijetnje savezima sa srbima. Skoro da prijete da će se pokrstiti u pravoslavnim crkvama 
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 13:31 |
|
|
|
Tanka je granica od neuvođenja sankcija Dodiku do Himars preciznih udara.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 13:38 |
|
|
daxt je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Dino je isao u ZG, grlio se sa njima. I opet nista. Nebula ja sam ti govorio. Samo blokada. Vrijeme ce proticati. Dok se stanje u Evropi ne promijeni. Koje stanje, tek vam nece odgovarati sta dolazi. Naivci misle da netko radi zbog njih, a ne da oni rade za nekoga. Iskonski neprijatelj i njegove horde.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 14:29 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso. E tako cemo i mi biti Srpski. Sta nam vi nudite? Nestanak? Zadnjih par dana kada sam predlagao bosnjacki entitet na 33,3% (sto je postotak medjunarodno priznat 94-te) bilo je "ne moze vama nista" Vidjecemo sta Nemanjici nude. Nitko sa vama ne želi imat ništa, najmanje srbi. Odnosno postoji mogućnost, a to je da sami postanete srbi. Ako želite biti srbi slobodno budite, ionako ni sami zadnjih 100 godina niste načisto jeste bošnjaci, bosanci, muslimani ili nešto deseto, ali opet ćete u slučaju rata sa Hrvatima vi nagrabusiti jer ste prvi na udaru. Hrvatska je dosta ignorirala bošnjački bezobrazluk, sad je tome došao kraj i ako želite konfrontaciju imat ćete ju, od političke do vojne. Ako mislite da ste jači od Hrvata i da nećete izvući deblji kraj u sukobu onda vi stvarno niste normalni.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 14:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48154 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Plenković i s Cvitanovićem, unitaristi mogu zaboraviti na izbacivanje HDZ BiH i SNSD iz vlasti na državnoj razini.  Hrvatski premijer Andrej Plenković sastao se u Mostaru s predsjednikom HDZ-a 1990 i zastupnikom u Domu naroda PS Bosne i Hercegovine Ilijom Cvitanovićem.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:04 |
|
|
|
"Ravnopravnost i legitimna zastupljenost svih triju konstitutivnih naroda preduvjet je skladnog funkcioniranja BiH"
Ima li ista u ovoj recenici nejasno? Ne moras biti ni diplomat da bi ju desifrirao. Osnovnoskolci sigurno shvacaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:05 |
|
|
Nebula je napisao/la: novem se baš prepao pa ubijeđuje. Argument za argumentom sipa  Mislim samo za vaše dobro. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:07 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: novem je napisao/la:
Suniti se ničeg ne bi odrekli, oni bi samo tražili, kao što sada traže. To bi bilo kamikanje do u nedogled. Jesi li im samo pružio jedan prst... Pa vidjeli smo to na primjeru nas i Hrvatske u zadnjem ratu.
Vidio sam neke komentare na klislamu jučer, htjeli bi belgijski model sa Srbijom i Crnom Gorom.  Mujo kuka za Jugoslavijom, ovo mu je sve propast. Modele su tražili i 1991. Našli su kuki. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Prijete da će i dalje da ostanu vjerska skupina.  Prijete da će postat srpsko cvijeće, ako Komšić ne dobije 5. i 6. mandat Taj korov nikada neće postati cvijeće, pogotovo ne naše. Zna se kako se korov tretira 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48154 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
zet je napisao/la: "Ravnopravnost i legitimna zastupljenost svih triju konstitutivnih naroda preduvjet je skladnog funkcioniranja BiH"
Ima li ista u ovoj recenici nejasno? Ne moras biti ni diplomat da bi ju desifrirao. Osnovnoskolci sigurno shvacaju. Jesi siguran, mi očito više ne govorimo niti međusobno razumljiv jezik. NIKŠIĆ: SNSD nije kredibilan partner nikome, čuo sam to iz izlaganja premijera Plenkovića Eto oni su kredibilan partner.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:18 |
|
|
|
PLENKOVIĆ: Osuđujemo secesionizam i podržavamo hitno rješavanje izmjena Izbornog zakona
Pojasnio je kako Hrvatska podržava hitno rješavanje izmjena Izbornog zakona BiH, smatrajući to ključnim preduvjetom za jačanje unutarnjeg povjerenja i stabilnosti.
Glavno od svega da je Nikšić povezao da SNSD nije kredibilan partnet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 15:21 |
|
|
|
Nebula, uz pratnju gusli, da ispevas stihove "Najlepsi srpski dane Karadzicu Radovane"
To ti je preduslov svih preduslova da uopste uzmemo razmatranje da te konvertujemo u srpskog Tatara
Za savete oko prelatanja u drugi tabor obrati se Karabaji. On je doktorirao
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 73 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|