|
|
Stranica: 3/11.
|
[ 267 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 10:56 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Džaba ti je sad HAHAHAHA kad su 2 Talibana otpušeni iz policije i idu u tužilaštvo. Da se vas pita vi bi svaki dan ovako mlatili Srbe i Hrvate. Srećom ne pitate se ništa.
Ma ne bi vjeruj mi, imam dosta prijatelja Hrvata a i pokojeg Srbina, ali bi svakako fašiste poput tebe I ne bih se baš složio da se ne pitamo, jer da se ne pitamo do sad bi sproveli svoj plan istrjebljenja Bošnjaka. Brzo si se ohladio. A baš si se zaletio. Onako baliyski lojavo kako vi znate. Puno srce kad si vidio kako Muslimani tuku Hrvata, a?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 10:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Previše stavljate nacionalni akcenat na sve ovo, sasvim je nebitno koje je nacionalnosti dobio bi isto. Bježao je policiji i ovo je uobičajna praksa policajaca, jedina razlika u ovom slučaju je to što je sve snimljeno. Uobičajena praksa je suspenzija i krivična odgovornost, što će se i dogoditi. + povratak mešanih patrola i to odmah i sve reći preko medija da se zna dok još ima vremena. Eto ti spirale očas posla a onda ko zna kako će i gde se završiti.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 10:59 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: elit star je napisao/la: Napravili ste sranje.Sad ostaje da vidimo šta će iz toga da proistekne. Koliko znam u ovom mom životu.Od sranja uvek proističu nova sranja.Ti možeš da pišeš šta hoćeš. Ma nije ovo nikakvo krupno sranje što bi moglo izazvati zabrinutost, ovo će sve glatko da prođe vjerovatno će policajci dobiti ukor i to je to. Ukor?
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:00 |
|
|
....ono tuce nezasticenu hrvatsku djecu po zapadnom Mostaru...koliko su ih prebili a da ne znamo? ..treba ih tako izlemati da cijeloga zivota pamte ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:01 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Ma nije ovo nikakvo krupno sranje što bi moglo izazvati zabrinutost, ovo će sve glatko da prođe vjerovatno će policajci dobiti ukor i to je to. Nisi čuo vijest da su 2 lojava manje u policiji ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:02 |
|
|
Zamišljam te miješane patrole, po dolasku na posao "di si jaran/ drug ko nas bre zavadi đe ćemo na ćevape danas?" Po odlasku s posla "ma prčim ti sve baliysko/ ustaško crko dabogda pu"
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Ma ne bi vjeruj mi, imam dosta prijatelja Hrvata a i pokojeg Srbina, ali bi svakako fašiste poput tebe I ne bih se baš složio da se ne pitamo, jer da se ne pitamo do sad bi sproveli svoj plan istrjebljenja Bošnjaka. Brzo si se ohladio. A baš si se zaletio. Onako baliyski lojavo kako vi znate. Puno srce kad si vidio kako Muslimani tuku Hrvata, a? Ma ne, ali vidiš i sam da je bježao šta bi ti uradio? Pomilovao ga? A morao sam vas prcati malo na nacionalnoj osnovi jer ste prvi počeli s tim nacionalnim predznakom. Ponavljam, momak da se nije odupirao i bježao vjerovatno bi prošao uredno, ovo su igrom slučaja bili Bošnjaci, i Hrvati bi isto tako postupili jer je to u krvi policiji.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Ma nije ovo nikakvo krupno sranje što bi moglo izazvati zabrinutost, ovo će sve glatko da prođe vjerovatno će policajci dobiti ukor i to je to. Nisi čuo vijest da su 2 lojava manje u policiji ? Neka hajde, hvala Bogu.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:06 |
|
|
Planina je napisao/la: Zamišljam te miješane patrole, po dolasku na posao "di si jaran/ drug ko nas bre zavadi đe ćemo na ćevape danas?" Po odlasku s posla "ma prčim ti sve baliysko/ ustaško crko dabogda pu" A zamisli ovu dvojicu Talibana sinoć u patroli. Sjede u autu cijelu noć... nigdje nikog... prićaju o Ćoviću, Hustašama, otporu Bosne koji se ćuo do neba, nepravednoj EU... i tako zajapurenim im naleti Hrvat koji, užasnog li zločina, nije poštovao epidemiološke mjere. I onda sve nagomilane frustracije istresu na jadnom momku koji je lako mogao i umrijeti od iživljavanja. A šta bi onda bilo?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:07 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Ma ne, ali vidiš i sam da je bježao šta bi ti uradio? Pomilovao ga? A morao sam vas prcati malo na nacionalnoj osnovi jer ste prvi počeli s tim nacionalnim predznakom. Ponavljam, momak da se nije odupirao i bježao vjerovatno bi prošao uredno, ovo su igrom slučaja bili Bošnjaci, i Hrvati bi isto tako postupili jer je to u krvi policiji. Poslje prvog upozorenja ti se smekšalo srce ? Ko vas ne zna.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:09 |
|
|
Mujage će izgleda dobiti nogu i pravac ŠveCka. Citat: "Dvojica policijskih službenika su odmah udaljeni s dužnosti, pokrenuta je unutarnja istraga u kojoj će se istražiti svi aspekti ovog ponašanja te utvrditi postojanje elemenata kaznene odgovornosti policijskih službenika", navode iz MUP-a HNK.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Ma ne, ali vidiš i sam da je bježao šta bi ti uradio? Pomilovao ga? A morao sam vas prcati malo na nacionalnoj osnovi jer ste prvi počeli s tim nacionalnim predznakom. Ponavljam, momak da se nije odupirao i bježao vjerovatno bi prošao uredno, ovo su igrom slučaja bili Bošnjaci, i Hrvati bi isto tako postupili jer je to u krvi policiji. Poslje prvog upozorenja ti se smekšalo srce ? Ko vas ne zna. Koje bolan upozorenje? O čemu pričaš? Kod mene je srce mehko vazda bilo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:13 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Kod mene je srce mehko vazda bilo Poznati ste po tome.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23985 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Samo zamišljam da su ova dva policajca Hrvata uradila u istočnom Mostar mladiću Muslimanu. Ne bi mogao ostati od sarajevskih fašističkih medija i UZP i konc logora i fašizma.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:15 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1735 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Kazna za premlaćivanje je 5 godina zatvora. Ukoliko ne budu osuđeni na propisanu zatvorsku kaznu, ne preostaje ništa drugo nego dati im to što traže.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:17 |
|
|
lider30 je napisao/la: Samo zamišljam da su ova dva oolicajca Hrvata uradila u istočnom Mostar mladiću Muslimanu. Ne bi mogao ostati od sarajevskih fašističkih medija i UZP i konc logora i fašizma. Pa moraš razumiti, jbg ipak ste imali konc logore i osuđeni ste za udruženi zločinački poduhvat. Nije vas BiH sud osudio pa da možete cmizdriti kako naginje bošnjama hehe.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:17 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Brzo si se ohladio. A baš si se zaletio. Onako baliyski lojavo kako vi znate. Puno srce kad si vidio kako Muslimani tuku Hrvata, a?
Ma ne, ali vidiš i sam da je bježao šta bi ti uradio? Pomilovao ga? A morao sam vas prcati malo na nacionalnoj osnovi jer ste prvi počeli s tim nacionalnim predznakom. Ponavljam, momak da se nije odupirao i bježao vjerovatno bi prošao uredno, ovo su igrom slučaja bili Bošnjaci, i Hrvati bi isto tako postupili jer je to u krvi policiji. Pogledati snimak. https://youtu.be/E0_uCg3a0v8Nikakva ovo nije 'rutinska' policijska grubost nego čisto islamističko divljanje. Ako uz ovu dvojicu ne odleti im i šef smjene ništa nismo napravili
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23985 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Svjesno sadističko iživljavanje. Dečko ni najmanje nije pokazao agresivnost, niti je bježao, nije se čak ni branio.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:28 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ovoj dvojici je najbolje da se cijepe i pravac Njemačka
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:33 |
|
|
Planina je napisao/la: Zamišljam te miješane patrole, po dolasku na posao "di si jaran/ drug ko nas bre zavadi đe ćemo na ćevape danas?" Po odlasku s posla "ma prčim ti sve baliysko/ ustaško crko dabogda pu" ovako nekako
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:47 |
|
|
belky je napisao/la: Au.Znači tako. To je jako loše. Da se ne ponavljam.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 11:59 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3714 Lokacija: Stolni grad
|
elit star je napisao/la: belky je napisao/la: Au.Znači tako. To je jako loše. Da se ne ponavljam. To je možda bolje nego da im komesar izreče sankcije i nikom ništa, ovako će dobiti tužbu i vjv otkaz, već su sada udaljeni s posla.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 12:01 |
|
|
Ovako je bilo u Titino vrijeme, prvo udri pa cemo poslije vidjeti ko je kriv. Sad svaki balavac moze psovati policiji, provocirati, raditi sta hoce. Bravo za policiju, samo udri ko god ne postuje zakon, ma ko god bio. Na pocetku videa , po policijskim lampama se vidi da i oni trce, to jest da je bjezao, mozda neki sitni dilerčić. Samo mlati.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata Postano: 12 tra 2021, 12:01 |
|
|
I tako Njemačka dobi dva nova građana. Super.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|