Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
Bobovac je napisao/la:
Uglavnom, mladi muslimani i muslimanke pretrpavaju facebook ovakvim apelima, izgleda da će biti gusto!
OVO PROSIRITE SVIMA U KOMSILUKU Zamka popisa stanovništa za Bosnjake: Ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je "musliman", "musliman-Bosnjak", "Bosanac" ili "Bosanac-musliman", bit ce evidentiran kao "ostali". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - Bosnjak. Jezik nas je - Bosanski jezik, a ne bosnjacki jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti racuna da ne bismo nakon popisa stanovnistva postali nacionalna manjina!!! (preuzmi)
ocul se ja moc popisat, koji tamo imam osobnu, a vamo zivim, al volim bej ha, tite mi
kazu da ce ovaj popis bit referentan, onaj od 1991. odlazi u povijest u odredjivanju neki kvota sva tri naroda...znaci vec sad bi trebali krenit sa kampanjom da se sto vise Hrvata popise, pogotovo po Bosni
Promjeni stalno boravište, prijavi se dole. i za uskrs odi dole odnosno od 1. do 15. travnja i čekaj da naiđe popisivač. Vaše će dobretiće ionako obradit u 2-3 dana komplet.
ne mogu nas na karti nac u 2-3 dana...ujak se napati dok kuce blagoslovi, dok do neki kuca dodje, more doc i do Mostara
bez traktora nek neidu
promjenit cu, na litu, ako ne prodjem prijemni za dalje.... :)
Problemi današnjih Bošnjaka, za nekih 100 godina kad Varta bude članica u EU.
Citat:
OVO PROSIRITE SVIMA U KOMSILUKU Zamka popisa stanovništa za Evropljane: Ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je "musliman", "musliman-Evropljanin", "Evropejac" ili "Evropejac-musliman", bit ce evidentiran kao "ostali". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - Evropljanin. Jezik nas je - Evropski jezik, a ne evropejski jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti racuna da ne bismo nakon popisa stanovnistva postali nacionalna manjina!!! (preuzmi)
A mogli bi i Bosanci biti ipak brojniji narod od Hrvata u BiH...razmišljajte što napraviti ako se to dogodi...
Eno Retoromani se ubiše od brige što je šipaca više od njih.
Samo daj Tomek. I ti i Nebula...
Dok se vi sprdate, "hrvatski" predstavnik Komšić lobira da Bosanci i Hercegovci postanu konstitutivni narod u BiH, ako na popisu budu brojniji od Hrvata...
A što se ovih nagovaranja od strane promovatora Bošnjaštva tiče, nacija koja mora svoje pripadnike podsjećati i nagovarati da se izjasne kao njeni pripadnici nije nacija, već propali totalitarni projekt...
Nadam se da ćete se potrudit napravit što veću komediju od tih njihovih "nacionalnih osvještavanja"...
Dok se vi sprdate, "hrvatski" predstavnik Komšić lobira da Bosanci i Hercegovci postanu konstitutivni narod u BiH, ako na popisu budu brojniji od Hrvata...
Znaš kad će dobiti prolaz iz RS za to ? Kad Bošnjaci budu imali svoju koloniju na Marsu.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25967 Lokacija: Heartbreak Hotel
ZlatkoZG je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Uglavnom, mladi muslimani i muslimanke pretrpavaju facebook ovakvim apelima, izgleda da će biti gusto!
OVO PROSIRITE SVIMA U KOMSILUKU Zamka popisa stanovništa za Bosnjake: Ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je "musliman", "musliman-Bosnjak", "Bosanac" ili "Bosanac-musliman", bit ce evidentiran kao "ostali". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - Bosnjak. Jezik nas je - Bosanski jezik, a ne bosnjacki jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti racuna da ne bismo nakon popisa stanovnistva postali nacionalna manjina!!! (preuzmi)
Tako će i biti, zalud im sve rasprave kada će na koncu biti jedino važno ono što im hodža kaže.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ja ću da se izjasnim na narednom popisu kao Hrvat i katolik, a to će uraditi i cijela moja obitelj kao i mojih 5ero djece, a kako će se izjasniti moj komšija musliman koji je nedavno odselio iz hercegovine za sarajevo sa obitelji zaista ne znam.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60364 Lokacija: DAZP HQ
u prazne kockice se upisuje odgovor drukčiji od ponuđenog. novost je da nisu automatski svrstani pod ostale kao na starom obrascu. za više informacija pročitaj prvi post ove teme.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Google [Bot], Teuton i 133 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.