|
|
Stranica: 200/287.
|
[ 7151 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:27 |
|
|
Znao sam da je opet neka zavjera...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novi genocid?! Postano: 12 sij 2014, 13:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60132 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: Sejfudin Tokić, predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda Bošnjački narod se suočava s novim pokušajem manipulacija
A koliki je vaš udio u toj manipulaciji, gospodine Sejfudine Jebote, lik i tipovi poput njega su ih hladno nasankali za oko 600 000 ljudi. Očekivali su barem 300 000 Bošnjaka više nego što ih je, barem 200 000 Srba i 100 000 Hrvata manje nego što ih je. I sad kao plače a plakati mogu samo oni koje je majstorski navukao na milokliz nakon što ovi podaci postanu službeno potvrđeni od statističkih agencija, a to je pitanje dana, očekujem nove frakcionaške unutarmuslimanske sukobe. izlevaćeni protiv levata. ni oružane borbe nisu isključene.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: Nisam pitao Emt, jesi se popisala u Sarajevu ? Vidi je ne usuđuje se odgovoriti javno. Kršiš zakone te države sram te bilo. Malo ti malo svi Bošnjaci nije ni čudo što je toliki nered.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
BBC je napisao/la: BBC je napisao/la: Nisam pitao Emt, jesi se popisala u Sarajevu ? Vidi je ne usuđuje se odgovoriti javno. Kršiš zakone te države sram te bilo. Malo ti malo svi Bošnjaci nije ni čudo što je toliki nered. Naravno A imam i HR putovnicu i adresu u ZG! Odi me tuziti!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la:
Vidi je ne usuđuje se odgovoriti javno. Kršiš zakone te države sram te bilo. Malo ti malo svi Bošnjaci nije ni čudo što je toliki nered.
Naravno A imam i HR putovnicu i adresu u ZG! Odi me tuziti! Neću. Samo protokola radi to pišem da se zna da je većina Srba na ovoj temi lojalnija BiH zakonima.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Udaj zenu, svakako od tebe nema koristi Trut! Nego, koliko medju braćom Hrvatima i onih 15 % psiholoških predjenih ima naših za jedinstvenu a koliko ima trećentitaša? Raguz? Platformaši budući ?? Ja mislim da su Lijanović i Bludimir Hrvatine na kub. Pa Šeherski polutani? Pereci kao ja kome jedno od roditelja? ima ih na meleone gospodična emt. iako, ja bih se na vašem mjestu grebao za ostale jer ako vi nećete, mi ćemo ih ladno proglasiti za naše kojima pritisak okoline po Sarajevu i Tuzli ne dozvoljava da se izjasne Hrvatima, pa hop, eto nas na 20%. Ja putovnicu imam od kako je sluzbeno izdata Mislim otkako postoji. A i gradjanka sam EU sa stalnim mjestom boravka u istoj. Budem li zainteresirana za razmjenu genetskog materijala, beneficije u HR Dalmatinci i Zegejci imaju prednost. Ne brini za moje Hrvastvo ako mi bude gušt !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:48 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Ih, Sarajko, koliko ti među spomenutim Dalmošima i Purgerima ima potomaka omraženih BH Hrvata...Neki su se čak i popisali :)
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:56 |
|
|
Vukan je napisao/la: Ih, Sarajko, koliko ti među spomenutim Dalmošima i Purgerima ima potomaka omraženih BH Hrvata...Neki su se čak i popisali :) Nisu meni BH Hrvati omrzeni. Nego sam pragmatična u pogledu imovine. Stan u ZG, moja kuća u Šeheru ( ponosna jedinica) plus hotelčić u Dalmaciji ili neka vila na obali Jadrana. Neću se bogati udavati u ZV ili Posusje
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:56 |
|
|
Pa cekaj, dje ba zapelo? Ko to rusi bosnje koji nisu lazirali podatke uopste?
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:57 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Moj daxt četničke prdonje iz manjeg entiteta, ako vjeruješ...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 13:59 |
|
|
Sazrelo je vrijeme za novi Dayton i državu po uzoru na Belgiju i Švicarsku.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Sazrelo je vrijeme za novi Dayton i državu po uzoru na Belgiju i Švicarsku. Ako nastavite ovako mahnitati moraćete se s Miletom dogovarati on vam je treći obećao. A mozda Mile bude u Zenici i Foči. Kad Bosić progura zakon o porijeklu imovine i pobijedi na izborima. Zato kanticu i lopaticu i cvijećarite opet. Ili stani mirno i izigravaj filadendron, ja ću botanisati
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:08 |
|
|
Bona dosadna si. Ne sramoti svoj narod.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:10 |
|
|
Ja ne znam što ti BBC hoćeš?
Nemaš BH putovnice ni osobne. Ozenjen iz ZG. Ni u pogledu nataliteta nisi doprinio povećanju broja Hrvata... Dakle?
Vozi Perec!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vukan je napisao/la: Ih, Sarajko, koliko ti među spomenutim Dalmošima i Purgerima ima potomaka omraženih BH Hrvata...Neki su se čak i popisali :) Nisu meni BH Hrvati omrzeni. Nego sam pragmatična u pogledu imovine. Stan u ZG, moja kuća u Šeheru ( ponosna jedinica) plus hotelčić u Dalmaciji ili neka vila na obali Jadrana. Neću se bogati udavati u ZV ili Posusje A istočnu Bosnu non stop spominje... licemjeri dijasporski
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:13 |
|
|
Ništa meni ne treba. Sve što ja hoću vi i Srbi riješite. Ja samo educiram moj narod da budu spremni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:15 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisu meni BH Hrvati omrzeni. Nego sam pragmatična u pogledu imovine. Stan u ZG, moja kuća u Šeheru ( ponosna jedinica) plus hotelčić u Dalmaciji ili neka vila na obali Jadrana. Neću se bogati udavati u ZV ili Posusje A istočnu Bosnu non stop spominje... licemjeri dijasporski Lojalnost je jedno a pragmatičnost drugo! Suosjećam.. No to je zbilja sve!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Ništa meni ne treba. Sve što ja hoću vi i Srbi riješite. Ja samo educiram moj narod da budu spremni. Poštedi ih edukacija ako Boga znaš! Sprdio si 30k postova, dosta im je!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:16 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Iskreno, radije bi živio u Posušju nego na periferiji Beča, recimo.(Sarajko, ne impliciram gdje i kako ti živiš nego slučajno davam primjer;))
''...dođi da vidiš, dođi da se diviš i poželjet ćeš ovdje da živiš...''
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Ništa meni ne treba. Sve što ja hoću vi i Srbi riješite. Ja samo educiram moj narod da budu spremni. Poštedi ih edukacija ako Boga znaš! Sprdio si 30k postova, dosta im je! Bih malo odmora uzeo ali vi Bošnjaci ne date. TV kanal, maknuti Komšića, ukinuti platformu. Eto da imate za zabavu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:28 |
|
|
Vukan je napisao/la: Iskreno, radije bi živio u Posušju nego na periferiji Beča, recimo.(Sarajko, ne impliciram gdje i kako ti živiš nego slučajno davam primjer;))
''...dođi da vidiš, dođi da se diviš i poželjet ćeš ovdje da živiš...'' Sto ljudi sto ćudi Ja stvarno zivim na periferiji Beča u 22 bečkom okrugu. Centar je ovdje rezerviran za poslovne objekte, zgrade pod zaštitom drzave i sl. Nisam u prvom dakle
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Sazrelo je vrijeme za novi Dayton i državu po uzoru na Belgiju i Švicarsku. Kao Belgija manje-više već jesmo, s tim da oni nemaju tročlano (ili dvočlano) predsjedništvo, nego kralja. Što se tiče Švicarske, još bolje za nas. Nema entiteta, samo kantoni, jedan predsjednik (čelnik Saveznog vijeća)... a pravo bogati. Tome se protivite vi i Srbi, Bošnjaci ne. Samo naprijed s educiranjem.
|
|
Vrh |
|
|
Čempo
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:40 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: BBC je napisao/la: Sazrelo je vrijeme za novi Dayton i državu po uzoru na Belgiju i Švicarsku. Kao Belgija manje-više već jesmo, s tim da oni nemaju tročlano (ili dvočlano) predsjedništvo, nego kralja. Što se tiče Švicarske, još bolje za nas. Nema entiteta, samo kantoni, jedan predsjednik (čelnik Saveznog vijeća)... a pravo bogati. Tome se protivite vi i Srbi, Bošnjaci ne. Samo naprijed s educiranjem. Tako i treba, kantonalno podijelit drzavu, negdje po etnickim, negdje po multietnickim nacelima i napravit zajednicko kantonalno (savezno) vijece na vrhu drzave. Ove nacionalisticke budalastine u obliku republike srpske i ozivljavanja lesine herzeg-baznije su sulude. Tako misli jako velik broj Hrvata u Hrvatskoj, a bome i Srba u Srbiji. Nismo svi ovdje tako ludi za zapisavanjem teritorija.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:40 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: BBC je napisao/la: Sazrelo je vrijeme za novi Dayton i državu po uzoru na Belgiju i Švicarsku. Kao Belgija manje-više već jesmo, s tim da oni nemaju tročlano (ili dvočlano) predsjedništvo, nego kralja. Što se tiče Švicarske, još bolje za nas. Nema entiteta, samo kantoni, jedan predsjednik (čelnik Saveznog vijeća)... a pravo bogati. Tome se protivite vi i Srbi, Bošnjaci ne. Samo naprijed s educiranjem. Samo polako bosnjo, posle ove vase katastrofe na popisu, bicete meki kao puter, dogovoricete se sa Hrvatima i Srbima samo tako.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 sij 2014, 14:44 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: BBC je napisao/la: Sazrelo je vrijeme za novi Dayton i državu po uzoru na Belgiju i Švicarsku. Kao Belgija manje-više već jesmo, s tim da oni nemaju tročlano (ili dvočlano) predsjedništvo, nego kralja. Što se tiče Švicarske, još bolje za nas. Nema entiteta, samo kantoni, jedan predsjednik (čelnik Saveznog vijeća)... a pravo bogati. Tome se protivite vi i Srbi, Bošnjaci ne. Samo naprijed s educiranjem. Ni blizu. Jedan nacionalni tor arapskog mentaliteta ne da drugom konstitutivnom narodu TV kanal. Vi muslimani slažete čim zinete. Entitet, kanton, isti vrag stvar je o moći i ovlastima koje ta definicija ima.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|