|
|
Stranica: 235/287.
|
[ 7151 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 14:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hrvati na zapadu su jaka garancija da nikad neće biti masovne prodaje zemlje i nekretnina Arapima i Bošnjacima. Prodavat će samo oni koji žive kao manjina u muslimanskim općinama, što je opet dobro. Trc...prc...sabur...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 14:37 |
|
|
O, pa Reuf nam je i graDŽanin i anti-nacionalist. Jučer smo imali jednog bošnjačkog nacionalistu na forumu, na njegovu žalost baniran zbog ubleha i laganja.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 14:42 |
|
|
ko o čemu reuf o prsatim njemicama
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:01 |
|
|
PCM je napisao/la: Bosnjaci da su pametni sjest za stol i dogovorit podjelu reorganizaciju FBiH s nama jednom za svagda. Ustupak ovdje oni ondje mi i dodje se do konacnog rjesenja. I Dayton je radjen sa 100 ustupaka. je samo što oni misle da je izuzev gruda i širokog sve njihov amanet, kako onda išta dogovarat mi da oćemo etničke općine po sbž oni bi tražili etničke općine po čapljini i stocu.. nema s njima nikakva dogovora vidiš da se alijin mali zajebaje i sa ovim mostar- travnik, šta imamo dalje pričat
|
|
Vrh |
|
|
striček_reuf
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:06 |
|
|
Citat: Hrvati na zapadu su jaka garancija da nikad neće biti masovne prodaje zemlje i nekretnina Arapima i Bošnjacima. Prodavat će samo oni koji žive kao manjina u muslimanskim općinama, što je opet dobro. Trc...prc...sabur... Za 3 generacije se ljudi odrode, tako da ta priča za period od 100 godina nema nikakvog značenja. BiH će pripasti na kraju onima, ma tko to bio, tko spuši život ovdje, pa njegovim i njenim potomcima. Fakat. Ostalo su ublehe. Mali je ovo prostor za radikalne nepomirljive nacionalne politike. Džaba ti nacionalna politika kad se narod raseli. Ovdje moraju doći na vlast i u sve pore života radikalno pomirljivi, tolerantni i spremni na danas nezamislive ustupke sa obje strane. Inače ... Deutschland.
_________________ Nema vjerskih razlika, mi smo isti, rekao je dodavši, vi ste mi, mi smo vi. (izjavio Tomislav Karamarko o Bošnjacima i Hrvatima 07.05.2016.)
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:09 |
|
|
Oni su u nogdaunu, izmedju zelja i mogucnosti. Svaka imperija (i ova mikro djamahirijska) propada, kada se nadje u neskladu izmedju zelja i mogucnosti.
Oni su biljojedi, kao kit rascepi usta, mislis pojesce boga, kada on uzme malo planktona, algi jer propusna moc mala. Musli mnogo hteli 100% BiH, mnogo zapoceli (rat i front na dve strane) i svuda se usrali. I to malo resursa i rezerve za 20 god. uzalud potrosili.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:09 |
|
|
Dobro ba, smrdiš na islamštinu. Ne prosipaš unikatne fazone, samo se ponavljate.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:11 |
|
|
Treba po Reufu doci graDZani antifastist tipa Komsic, Zlaja , Emir Suljagic. Sjedi bolan jedinica, ko vrata. Dolazice i u avgustu na popravni.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:12 |
|
|
dudu je napisao/la: I Srbi na aparatima. Moraćeš ipak prvo da naložiš nekog psihički uravnoteženog čoveka, da bi mogao da pretenduješ na titulu Pere Ložača.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
|
|
KiM je napisao/la: Oni su u nogdaunu, izmedju zelja i mogucnosti. Svaka imperija (i ova mikro djamahirijska) propada, kada se nadje u neskladu = raskoraku, izmedju zelja i mogucnosti.
Oni su biljojedi, kao kit rascepi usta, mislis pojesce boga, kada on uzme malo planktona, algi jer propusna moc mala. Musli mnogo hteli 100% BiH, mnogo zapoceli (rat i front na dve strane) i svuda se usrali. I to malo resursa i rezerve za 20 god. uzalud potrosili.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
@Reufe bolan ne bio, razmišljaš li ponekad što će biti kada Nijemci otvore svoja vrata radnicima iz BiH/Bošnjacima (a prije ili kasnije hoće, ne mora se ni ući u EU)? Što misliš što će onda biti?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
striček_reuf
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:31 |
|
|
Citat: Treba po Reufu doci graDZani antifastist tipa Komsic, Zlaja , Emir Suljagic. Sjedi bolan jedinica, ko vrata. Dolazice i u avgustu na popravni. Aj bogati ne insinuiraj ovdje gluposti. Pa nisu Muljagići, Zlaja-mrzi-Hrvate-a-ima- Domovnicu-i stan-u Dubrovniku, i šibicar Komšić se pretplatili na umjerenu politiku. Postoje struje i u SDA i HDZ i gotovo u svakoj partiji koje su umjerene i čekaju na svoju šansu. Citat: @Reufe bolan ne bio, razmišljaš li ponekad što će biti kada Nijemci otvore svoja vrata radnicima iz BiH/Bošnjacima (a prije ili kasnije hoće, ne mora se ni ući u EU)? Što misliš što će onda biti? Egzodus kao i kod Hrvata ... Citat: Dobro ba, smrdiš na islamštinu. Ne prosipaš unikatne fazone, samo se ponavljate. Ti ovdje nudiš samo konflikt i krv. A tvoj narod ti odgovara stalnim uvođenjem dodatnih bus linija za Deutschland. Citat: Oni su u nogdaunu, izmedju zelja i mogucnosti. Svaka imperija (i ova mikro djamahirijska) propada, kada se nadje u neskladu izmedju zelja i mogucnosti. Citat: Oni su biljojedi, kao kit rascepi usta, mislis pojesce boga, kada on uzme malo planktona, algi jer propusna moc mala. Musli mnogo hteli 100% BiH, mnogo zapoceli (rat i front na dve strane) i svuda se usrali. I to malo resursa i rezerve za 20 god. uzalud potrosili. Oni su u nogdaunu, izmedju zelja i mogucnosti. Svaka imperija (i ova mikro djamahirijska) propada, kada se nadje u neskladu izmedju zelja i mogucnosti. Velikosrpski imperijalisti drže ovdje lekcije ljudima Pa kolko moraš biti lud i bezobrazan da ovako nešto i pomisliš, a nekamoli javno negdje ispišeš...
_________________ Nema vjerskih razlika, mi smo isti, rekao je dodavši, vi ste mi, mi smo vi. (izjavio Tomislav Karamarko o Bošnjacima i Hrvatima 07.05.2016.)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:32 |
|
|
Bjež ba Reufe. Dok ti tu naprdivaš Bošnjaci gladuju i idu u Međugorje po nadnice.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Bjež ba Reufe. Dok ti tu naprdivaš Bošnjaci gladuju i idu u Međugorje po nadnice. On će meni nema Bosne... Bosna ima neprekinutu državnost već hiljadu godina!
|
|
Vrh |
|
|
striček_reuf
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 15:59 |
|
|
Citat: Bjež ba Reufe. Dok ti tu naprdivaš Bošnjaci gladuju i idu u Međugorje po nadnice. Bolje da delaju kod braće Hrvata nego da ratuju i svađaju se. Eto sam navodiš pozitivne primjere iz života. Citat: On će meni nema Bosne... Bosna ima neprekinutu državnost već hiljadu godina! Ovo je država - D-R-Ž-A-V-A - viče volina Dodik po Banjoj Luci. Država koju nitko nije priznao i čijih 70 % teritorija sačinjava nacionalni park sa divljim životinjama kao stalnim stanovnicima.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 16:12 |
|
|
daj link na to šta imaš u potpisu reufe
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 16:27 |
|
|
jackova mapa (za 2013. ne 1991.)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 16:31 |
|
|
Pantagana je napisao/la: daj link na to šta imaš u potpisu reufe Karamarko Bošnjacima braniteljima Hrvatske u WWII, na komemoraciji u Bleiburgu. Lijepo je vidjeti da nam je Reuf jako ustaški raspoložen. Fašizam i bošnjaštvo su dvije neraskidive stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 16:32 |
|
|
striček_reuf je napisao/la: Citat: Bjež ba Reufe. Dok ti tu naprdivaš Bošnjaci gladuju i idu u Međugorje po nadnice. Bolje da delaju kod braće Hrvata nego da ratuju i svađaju se. Eto sam navodiš pozitivne primjere iz života. Citat: On će meni nema Bosne... Bosna ima neprekinutu državnost već hiljadu godina! Ovo je država - D-R-Ž-A-V-A - viče volina Dodik po Banjoj Luci. Država koju nitko nije priznao i čijih 70 % teritorija sačinjava nacionalni park sa divljim životinjama kao stalnim stanovnicima. Sama činjenica da si prihvatio da se raspravljaš oko toga da li je Bosna država ili ne bi govori mnogo toga. Pametnom dosta, Muji možda i ne.
|
|
Vrh |
|
|
striček_reuf
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 17:11 |
|
|
Citat: daj link na to šta imaš u potpisu reufe Meni je Tomislav Karamarko uzor u životu na svim poljima. Pravi Hrvati i Bošnjaci odn. Hrvati katolici i Hrvati muslimani su jedan narod. Tome se nema što ni dodati ni oduzeti. Kao Nijemci i Austrijanci. Hrvatska i BiH i naši identiteti se ne isključuju nego dopunjuju. Meni je žao onih koji tako ne misle... http://www.dnevno.ba/vijesti/tomislav-karamarko-u-hrvatskoj-je-poginulo-1-100-bosnjaka-mi-smo-isto-i-isti-42714/Dva naroda kao jedan... + AAA - TOMISLAV KARAMARKO: U Hrvatskoj je poginulo 1.100 Bošnjaka – mi smo isto i isti! Autor: Dnevno.ba Subota, 07. Svibanj 2016. u 10:14 ZAGREB - Počast poginulim hrvatskim braniteljim Bošnjacima odali su u Zagrebu izaslanik predsjednice države Ante Deur, prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, ministar branitelja Tomo Medved i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a dvojici branitelja uručena su odličja kojima ih je odlikovala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. U počast poginulih, vijence su kod Spomen-parka poginulim Bošnjacima ispred Islamskog centra položili i predstavnici udruga iz Domovinskoga rata te bošnjačke manjine grada Zagreba. Hrvatska predsjednica je branitelju Sulji Čehajiću dodijelila odličje Reda hrvatskoga trolista za osobit doprinos u ratu, a pukovniku Mehmedu Aganoviću odličje Reda hrvatskoga pletera za osobiti doprinos razvitku i ugledu Republike Hrvatske i dobrobiti njezinih građana. Uručivši im odličja, izaslanik Predsjednice Ante Deur ocijenio je kako doprinos muslimana, a među njima posebno Bošnjaka i Islamske zajednice u Domovinskom ratu ima posebno političko, moralno i vojno značenje. Taj doprinos je kapital za budućnost, istaknuo je Deur. Karamarko: To je bilo vrijeme borbe protiv zla Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko je podsjetio kako su mnogi branitelji otišli braniti svoju domovinu, a mnogi se nažalost nisu vratili. “Nije to bilo vrijeme podjela ni vjerske ni bilo kakve druge”, rekao je dodavši kako je to bilo vrijeme borbe protiv zla i vrijeme borbe za domovinu. Ocijenio je kako je to bilo vrijeme kad se čovjek branitelj – Hrvat, Bošnjak borio za slogu, za brata, svoga susjeda, prijatelja, sunarodnjaka. Nije bilo vrijeme podjela jer se nije gledalo tko komu drži leđa u brobi – Bošnjak Hrvatu, katolik muslimanu, naglasio je. Istaknuo je kaku su vjere islam i kršćanstvo vjere bogoljublja, čovjekoljublja i domoljublja. Imamo mi još jednu domovinu – Bosnu i Hercegovinu, rekao je Karamarko dodavši kako je to patnička domovina koju neće dati Bošnjaci i Hrvati, koje povezuje hiljade ljudi. Ocijenio je kako Hrvate i Bošnjake spaja bogoljublje, čovjekoljublje i domoljublje. Nema vjerskih razlika, mi smo isti, rekao je dodavši vi ste mi, mi smo vi. Mi branitelji smo, kako je rekao, braća po oružju, misli za domovinu i za budućnost naše djece. Ovdje u domovini Hrvatskoj, a neka mi bude dopušteno reći i u domovini Bosni i Hercegovini, rekao je Karamarko. Poginulo preko 1.100 Bošnjaka
Tamo gdje su Bošnjaci izginuli i izdisali, a poginulo ih je više od 1.100, tamo se rađala hrvatska sloboda, istaknuo je Karamarko te ocijenio kako “smo isti i isto” i pozvao da “tako ostanemo i dalje”U nastavku svog obraćanja rekao je kako će se onima koji zbog zbivanja u svijetu sotoniziraju i drugačije prikazuju “ono od onoga što jest”, u Hrvatskoj reći ne. To su naša braća, susjedi i sugrađani, poručio je prvi potpredsjednik Vlade. Molitvu za poginule Bošnjake hrvatske branitelje izrekao je muftija Aziz Hasanović, koji je u govoru prije molitve, među ostalim, istaknuo kako je položaj muslimana u Hrvatskoj uzor za sve zemlje NATO saveza koje šalju vojnike u mirovne misije. Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba, u spomen na prvog poginulog hrvatskog branitelja Bošnjaka Šefika Pezerovića i u počast svim braniteljima Bošnjacima koji su dali život za Hrvatsku u Domovinskom ratu, u suradnji sa zagrebačkim ogrankom Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske i Počasnim vodom Bošnjaka RH, organizira dvodnevnu manifestaciju “Memorijalni dani Šefika Pezerovića i poginulih Bošnjaka branitelja u Domovinskom ratu”. Autor: Dnevno.ba
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 17:14 |
|
|
Zašto vi Bošnjaci ližete toliko kafirskih guzica, a nemate od tog nikakve koristi. Postali ste najveći lizači Europe i nadalje.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 17:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39356 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Đes ba Bistrik, poginuli časno za svoju domovinu kao branitelji i kakve to ima veze sa pobornicima mladomuslimanskog brata?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 17:18 |
|
|
Lijepo je vidjeti kad Bošnjaci ližu hrvatske guzice. Meni kao Hrvatu srce zaigra zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 17:33 |
|
|
A mnogim Hrvatima zaigra i čmar od lizanja supka radi sadake ili suradnje kontra genocidasa.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 22 svi 2016, 17:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Đes ba Bistrik, poginuli časno za svoju domovinu kao branitelji i kakve to ima veze sa pobornicima mladomuslimanskog brata? Sad se vratio na novome nicku da ustašuje a na prošlome je pozivao na rat protiv Hrvata, tražio obnovu RSK, Oluju nazivao genocidnom, prozivao KC kao pedofilnu organizaciju, Hrvate u BiH nazivao austrougarskim dođošima
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|