|
|
Stranica: 3/14.
|
[ 340 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:25 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Kako neki jedva cekaju da vide etnicku cistocu...svoje gencodine tvorevine... Jedva čekaju da vide tu etničku čistoću Vareša, Kaknja, Konjica, Bugojna, Travnika, Sarajeva... Ha ja! Vi kazete da ste vecina u gradu Varesu 
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
zapovjednik je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Jedva čekaju da vide tu etničku čistoću Vareša, Kaknja, Konjica, Bugojna, Travnika, Sarajeva... Ha ja!
Vi kazete da ste vecina u gradu Varesu  I vi kažete da ste većina u gradovima Stocu i Odžaku 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:27 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Tako ce HDZ-ovi prestati biti legitimni predstavnici Hrvata Ali nema sanse da se neki izjasni Hrvatima,jedino iz neke velike koriste... Ne, nego ćemo primiti i Babine u HNS  . Hahaha...oni su jedni od onih koji se najvise zalazu za Cjelovitu BiH...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
zapovjednik je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Jedva čekaju da vide tu etničku čistoću Vareša, Kaknja, Konjica, Bugojna, Travnika, Sarajeva... Ha ja!
Vi kazete da ste vecina u gradu Varesu  Pa jesmo, ko i u Kladuši, Hrvati katolici + Hrvati muslimani = 100%, jedino je problem što se ovi potonji zadnja dva desetljeća malo bune pa se neće izjasne jasno tko su i što su iako je to svima već poznato  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
|
zapovjednik je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne, nego ćemo primiti i Babine u HNS  . Hahaha...oni su jedni od onih koji se najvise zalazu za Cjelovitu BiH... Točno i za uniju sa RH  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bez zajebancije. Ne smije se dozvoliti da se taj popis igdje radi bez 3 mješovita člana ekipe. Hrvat, Srbi i Bošnjak, pa koliko god koštalo.
Inače će Bošnjaka biti kao Kineza, s obzirom koliko im čovjek može vjerovati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
zapovjednik je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne, nego ćemo primiti i Babine u HNS  . Hahaha...oni su jedni od onih koji se najvise zalazu za Cjelovitu BiH... Pa i mi se zalažemo za cjelovitu BiH. U sklopu koje je hrvatska autonomija  .
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:29 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Hahaha...oni su jedni od onih koji se najvise zalazu za Cjelovitu BiH... Pa i mi se zalažemo za cjelovitu BiH. U sklopu koje je hrvatska autonomija  . Točno, no još da dodamo da su Babini pravi pan-Hrvati, zalažu se i za pripajanje matici Hrvatskoj  .
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:29 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Hahaha...oni su jedni od onih koji se najvise zalazu za Cjelovitu BiH... Točno i za uniju sa RH  . Da li su braca Srbi za konfederaciju sa Hrvatskom??? 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:30 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno i za uniju sa RH  . Da li su braca Srbi za konfederaciju sa Hrvatskom???  Kako da ne , vidiš da i Dodik želi u EU što prije  .
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:31 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Pa i mi se zalažemo za cjelovitu BiH. U sklopu koje je hrvatska autonomija  . Točno, no još da dodamo da su Babini pravi pan-Hrvati, zalažu se i za pripajanje matici Hrvatskoj  . Hahhaha...kakvo pripajanje???
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
|
zapovjednik je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno, no još da dodamo da su Babini pravi pan-Hrvati, zalažu se i za pripajanje matici Hrvatskoj  . Hahhaha...kakvo pripajanje??? Onakvo predviđeno Washingtonskim sporazumom  .
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
|
|
BBC je napisao/la: Bez zajebancije. Ne smije se dozvoliti da se taj popis igdje radi bez 3 mješovita člana ekipe. Hrvat, Srbi i Bošnjak, pa koliko god koštalo.
Inače će Bošnjaka biti kao Kineza, s obzirom koliko im čovjek može vjerovati. To ti je besmisleno. U Sarajevu će onda Hrvat bit Eldar, Bošnjak će bit Hamdija, a Srbin će bit Mevludin. I ti si pomislio stare lisce prijebat  .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:33 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: BBC je napisao/la: Bez zajebancije. Ne smije se dozvoliti da se taj popis igdje radi bez 3 mješovita člana ekipe. Hrvat, Srbi i Bošnjak, pa koliko god koštalo.
Inače će Bošnjaka biti kao Kineza, s obzirom koliko im čovjek može vjerovati. To ti je besmisleno. U Sarajevu će onda Hrvat bit Eldar, Bošnjak će bit Hamdija, a Srbin će bit Mevludin. I ti si pomislio stare lisce prijebat  . Da , ne možeš protiv multietničara samo tako  .
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:33 |
|
|
Da, ali onda jedan Bošnjak manje. Moja poanta je bila da će domaćinstvo od 4 člana odjednom narasti na 12 članova. Svi negdje u polju, de ti njih popiši.
Koliko se sjećam od 1991-e nismo ljudima tražili osobne karte, sve je to na povjerenje. Možda me sjećanje vara.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62645 Lokacija: DAZP HQ
|
ne beri te brigu, čak je i Kosovo uz međunarodno nadgledanje izvršilo pravovaljan popis, iako rezultati nisu ispali ni približno dobri kako je njhov zavod za stastiku procjenjivao (njihov procjena 2.1 milijun, a prisutnog stanovništva 1.73 milijun). mogućnosti za nekakvo varanje su minimalne. važnije od toga je metodologija, bilo bi idealno da je ista kao što je prošle godine bila u Srbiji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:36 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
NoviSeer je napisao/la: BBC je napisao/la: Bez zajebancije. Ne smije se dozvoliti da se taj popis igdje radi bez 3 mješovita člana ekipe. Hrvat, Srbi i Bošnjak, pa koliko god koštalo.
Inače će Bošnjaka biti kao Kineza, s obzirom koliko im čovjek može vjerovati. To ti je besmisleno. U Sarajevu će onda Hrvat bit Eldar, Bošnjak će bit Hamdija, a Srbin će bit Mevludin. I ti si pomislio stare lisce prijebat  . Ma Eldar je Hrvat kad se mora zaposlit u nekakvu agenciju. Problem je što će ih bit kao što BBC kaže, po 5-6 u polju, odnosno brat će maline pa će ih babo nabrojit na pamet .  I od jednom 25.000 Bošnjaka u općini Žepče 
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:37 |
|
|
dudu je napisao/la: iako rezultati nisu ispali ni približno dobri kako je njhov zavod za stastiku procjenjivao (njihov procjena 2.1 milijun, a prisutnog stanovništva 1.73 milijun). Na šta li me samo to podsjeća?
|
|
Vrh |
|
 |
Infinity
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:39 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Infinity je napisao/la:
Ili na primjer Capljine, Stoca, Prozora, Mostara...
Sve mješovite općine sa hrvatskom većinom  . A Kakanj, Konjic, Bugojno, Travnik i Sarajevo su imali bosnjacku vecinu na popisu 1991.godine. 
_________________ Nemojte da mislite da nećete odvesti Republiku Srpsku u pakao, a srpski narod možda u nestanak, jer srpski narod ne može da se odbrani ako bude rata ovdje.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:40 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Infinity je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Sve mješovite općine sa hrvatskom većinom  . A Kakanj, Konjic, Bugojno, Travnik i Sarajevo su imali bosnjacku vecinu na popisu 1991.godine.  Ne znam šta ti nije jasno!? Ovako, uporedi etničku strukturu Mostara i Sarajeva danas, pa se javi...
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:42 |
|
|
Infinity je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Sve mješovite općine sa hrvatskom većinom  . A Kakanj, Konjic, Bugojno, Travnik i Sarajevo su imali bosnjacku vecinu na popisu 1991.godine.  Pa imao je i Vareš hrvatsku  . Imao je i Vitez također, pa njemu ne fali muslimana danas  .
|
|
Vrh |
|
 |
Infinity
|
|
|
MRSHO je napisao/la: Infinity je napisao/la: A Kakanj, Konjic, Bugojno, Travnik i Sarajevo su imali bosnjacku vecinu na popisu 1991.godine.  Ne znam šta ti nije jasno!? Ovako, uporedi etničku strukturu Mostara i Sarajeva danas, pa se javi... ¨ I Mostar je 1991.godine imao blagu bosnjacku vecinu. Stolac takoder.
_________________ Nemojte da mislite da nećete odvesti Republiku Srpsku u pakao, a srpski narod možda u nestanak, jer srpski narod ne može da se odbrani ako bude rata ovdje.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
|
|
NoviSeer je napisao/la: Infinity je napisao/la: A Kakanj, Konjic, Bugojno, Travnik i Sarajevo su imali bosnjacku vecinu na popisu 1991.godine.  Pa imao je i Vareš hrvatsku  . Imao je i Vitez također, pa njemu ne fali muslimana danas  . Vitez i danas ima hrvatsku vecinu...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:43 |
|
|
Bošnjaci kao iskreni multi-etničari i graDŽani ne smiju gledati gdje tko živi. Sve su to građani BiH i svejedno je li grad većinski srpski ili hrvatski.
|
|
Vrh |
|
 |
Infinity
|
Naslov: Re: Popis stanovništva u BiH tek 2013. ? Postano: 02 vel 2012, 16:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Bošnjaci kao iskreni multi-etničari i graDŽani ne smiju gledati gdje tko živi. Sve su to građani BiH i svejedno je li grad većinski srpski ili hrvatski. Meni bas i nije svejedno da je jedan grad iskljucivo "srpski" ili "hrvatski".
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|