Kod nas veci dio opstine nabujale rijeke i poplave,a Vlasic pod snijegom.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
Citat:
Naravno da će Hrvatska pomoći. Gdje je sada ona ždroha Žbanićka i plenumaši..hoće li sada mrškati Milanovića? Ljudi u Maglaju nemaju hrane i vode između ostalog i zato što su ona i njoj slični iz budžeta izvačili milione KM..Ona sama 2.5 miliona, a kopmletan NVO plenumaški sektor svake godine samo iz FBiH više od 100 miliona...pa dok se još namire guzonje i nihove stranke..nije ni čudo zašto imamo samo jedan ispravan helikopter i drugi koji se pokvario nakon samo jednog dana ...
Ovakvi budu bošnjački komentari kada voda dođe do grla. Doslovno
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Kada beba ima onako podignute ruke dok spava to znači da je zadovoljna, sita, suha i da joj je toplo i ugodno. Dečko čini mi se. Nevjerojatno s obzirom na situaciju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Na Vlašiću napadalo više od 80 centimetara snijega...
Odo ja sutra na Vlasic,dosta mi je ove kisurine. Inace dolazak u BL je nemoguc,Celinac je pod vodom,kisa pada neprestano,na Borjima odron i kliziste,tj.put prema Teslicu blokiran,blokiran je i put Skender-Travnik. Gradsko kupaliste je potopljeno,kao 10-ak kuca uz Vrbanju,u Sipragama je zasad sigurno,ali su odsjeceni Vecici,i jos neka sela,jednostavno poplavilo mostove. Ne rade skole i jos neke javne ustanove. Kisa lije kao iz kabla,valjda ce biti bolje.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Svojedobno smo predali zahtjev u Ze za gradnju kuce. Nismo dobili radi klizista u blizini. Nismo ni gradili. 85. mislim. Znaci znalo se gdje ne treba gradit, samo sto ljudi misle da mogu gdje hoce i kako hoce.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Nije sve protupravno ali nema se novca za duboke temelje. Jebeš ga, teško naći neke riječi za sve to. Pogotovo kad znaš da to ništa nije osigurano i ljudi to jedva sebi napravili.
U cijeloj hrvatskoj Posavini bi moglo biti gadno, sve ove rijeke koje su se izlile pripadaju slijevu Save. Ne znam u kakvom su stanju nasipi, no teško da su održavani. Nadam se da će pripreme za vodeni val krenuti što prije i da će se vojska u velikoj mjeri angažirati, jer je ovo u BiH i Srbiji strašno.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.