|
|
Stranica: 35/117.
|
[ 2919 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 12:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa jasno je to bilo odmah čim ih nisu odmah aktivirali. To je meni žalosno što donacije pokriju i produlje nerad, krađu onih koji su odgovorni za ovakve stvari. Evo, sjeća li se neko prikupljanja pomoći za Passau koji sam stavljao ranije. U uređenim državama nema prikupljanja pomoći, zna se ko što radi i kako.
Kasnije se isplate odštete kome treba i to je to. Mogu shvatit da fali ljudi ali opet su tu vojska i DVD-ovi, ostali obično samo smetaju i mogu nastradat.
I ova pomoć što će sad doći, najtransparentnije bi bilo da pokupuju se stanovi recimo stradalima u klizištima, inače ako krenu obnavljat dobit će ona sirotinja neku siću a većina toga će zavšit na računima reketaša ili Bakirice.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 13:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šteta što poplave i klizišta moraju izbaciti iz naslova. Koji bi to naslov bio. Citat: Stanovništvu poplavljenih područja prijete antraks, virus zapadnog Nila, stomačne infekcije ...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
protein
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 13:02 |
|
|
Godinama su se bogatili od help đenosajd donacija, al' u posljednje vrijeme je to presušilo. Skontali čak i Ameri da su silne novce utukli u begovske džepove, a da ništa napravili nisu. Sarajevskoj eliti su ove poplave dobrodošle.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 13:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne razumijem ove cicije i sebične ljude koji jadnim životinjama nisu htjeli vrata otvoriti. "Da im ne pobjegnu". ![slika](http://static.klix.ba/media/images/vijesti/140520029.11_xl.jpg) Pa, ovako ima bar mesa za pseće konzerve a i zna se kolika je šteta pa se može tražit od osiguranja. Onako, odoše Lijanu. Nego, mislim da krave mogu uz stepenice ali da ne mogu niz njih. Baš me zanima kako će ovu skinuti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 13:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Prerano za analize ovog tipa, ali potvrda da je država ipak samo servis građana (nacionalna korporacija), jebeš "hiljadugodišnju" i "ponosnu" i "prkosnu" (vrijedi za skoro sve banana države na Balkanu).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 13:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
I meni je grozno sto su neki ljudijednostavno ostavili zivotinje da se poguse.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 13:28 |
|
|
Jedan od pozitivnih primjera "države". ![slika](https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10253782_833618839998935_6359813560217881464_n.jpg) F. ima 1 helikopter. Koliko love izvuku na šehide ove i one...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:06 |
|
|
Maglaj i humanitarna:
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
panteri
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:09 |
|
|
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Crni Božo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ovako ima bar mesa za pseće konzerve a i zna se kolika je šteta pa se može tražit od osiguranja. Onako, odoše Lijanu.
Nego, mislim da krave mogu uz stepenice ali da ne mogu niz njih. Baš me zanima kako će ovu skinuti. Koliko god ružno bilo, no mrtvo je puno lakše naplatiti od osiguranja, nego nestalo. Ali ako osiguranja nema, onda se mogu jebati i ovako i onako. Btw. što se krave tiče, samo stave daske na stepenice (koje treba dobro učvrstiti) i mislim da nebi trebalo biti problema sa spuštanjem jer nije toliko strmo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:24 |
|
|
Nakon ove vjesti iz Maglaja gdje čovjek moli za hranom a policija ga odvodi da ne blokira promet. pa zar ni jedan od ovih BiH lopovskih političara i prevaranata ne osjeti poriv da ode tamo i uvede red al odmah. Da policija pohapski te humanitarne kriminalce i pokaže jedan pozitivan primjer. Đe je Željko, čovjek iz naroda, đe je premijer Nikšić imaju li Bošnjaci ikoga da im pomogne? Il šta radi Dragan u Blajburgu dok Prud nestaje, Žepće izolirano, Odžak otok.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:28 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: Il šta radi Dragan u Blajburgu dok Prud nestaje, Žepće izolirano, Odžak otok. Iskreno, heto im tamo, žao mi je ljudi ali mi je isti k. u Obrenovcu ili Bijeljini, Doboju, Topčić polju ili Maglaju, ali u Prudu, Žepču i Odžaku hoću da vidim Dragana i ostale naše političare. I to dok su pod vodom i dok se brane.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ostrožac je napisao/la: Il šta radi Dragan u Blajburgu dok Prud nestaje, Žepće izolirano, Odžak otok. Iskreno, heto im tamo, žao mi je ljudi ali mi je isti k. u Obrenovcu ili Bijeljini, Doboju, Topčić polju ili Maglaju, ali u Prudu, Žepču i Odžaku hoću da vidim Dragana i ostale naše političare. I to dok su pod vodom i dok se brane. To korumpirano *** je najveći uteg. Siguran sam da ga sve ove godine drže za jaja optužnicama i da ne talasa previše i zato je najbolje da ga bacimo u Prud da rukama ispumpava vodu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:34 |
|
|
Neka obilazi onaj ko je "platformu" pravio. Nije Čović lud da ga muslimanski mediji razvlače i bude pokriće Bakiru i Zlaji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DzoniBG je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Evo dečki (Mini, Aztec i ini ženici) prave žeMe za vas na 17:30. Nećete se zajebat. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Inače, video pokazuje dramu. Mene zanima što bi bilo da nisu Semberija i Gunja potopljeni, da je otišla voda u Srbiju? U Gunji džamija pliva. Svugdje muslimane prati nafta a kod nas voda. Sad čekam da i Borovje ode u helać. Na videu se vidi koliko je dramatično stanje. Bilo bi zlo i naopako... Ne verujem u price da je namerno potopljeno, jer se sve dogadjalo munjevitom brzinom... da je samo jos jedan dan padala kisa kao sto je padala u sredu... ne bi nas ni Bog spasio... ![slika](http://static.mondo.rs/Picture/344651/jpeg/obrenovac-mup-twitter-4.jpg) Ovako izgleda TE Nikola Tesla nadomak Obrenovca... potpuno potapanje je visilo o koncu... to je ogroman kompleks koji proizvodi godisnje 20 teravat-casova struje i snabdeva blizu polovine Srbije sa strujom...da je to palo u petak... jedan deo bi mozda nadomestili uvozom neko vreme, ali steta bi bila prakticno nenadoknadiva dugi niz godina...izgradnja ovako velikih objekata i pustanje u rad traje dosta vremena...mogli bi da ispisemo Srbiju kao drzavu sa mape... Ono sto je nesreca za Posavinu i Semberiju je, malo je ruzno reci, ali spas za Srbiju... da je to sve doslo ovde kod nas... nestali bi sa mape Sabac i Mitrovica, moguce da bi i Beograd bio potopljen... ne mogu ni da zamislim u kakvoj bi balegi bili...a iovako je situacija preteska... A što je ovo DZONI? Što ovo priča Vučića na videu dolje od 3:07 - 3:17 ? Gdje je on to vodu pustio na neku drugu stranu da spasi Šabac a? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bumbar92
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:35 |
|
|
"država" je čista karina,... jahači apokalipse na čelu sa Nikšićem, Lijanom i svom onom lopovskom i prevarantskom bulimentom glumaca i derikoža kojima su danas puna usta sadake i donacija umjesto preventivnih poteza i akcija.
Ovo sve, da nema žilavih i dobrih ljudi na terenu, bi se pored njih takvih pretvorilo u opću katastrofu sa skoro trenutnim uništenjem. Ovako oni to lagano doziraju, razvlače i piju narodu krv na cjevčicu dopingirajući sebe i svoje.
Davno predviđanje mnogih je da se postavljanjem ove nesposobne truleži na vrh institucija da vode i grade državu samo čini korak unatrag, prosta fraza ali tako nekoliko nazadnih koraka i eto nas do skoro ratnih strahota, napetosti, mržnje, a evo vidimo da su i priroda i sudba naklonjene ovakvima jer lako se dogodi ovo kad se misli i mozak troši samo na sebe i svoje, a država i institucije spadne samo na šuplju priču ovih likova uskoga pogleda koji seže da kraja njihove memljive mahale ili seoskog plota.
Sve ove katastrofe, od požara, snježnih i ledenih okova, sada poplava, a slijede nam nažalost epidemije i sva ona skoro preslikana biblijska čuda kao Božji znakovi Egipćanima što su tlačili židovski narod, kao ova naša vladajuća "kasta" koja tlači puk već decenijama, ironija i preslika je čak i ateistima jer ovi ne silaze sa narodne grbače bez larme i treske, naroda ili prirode. Tolika gola i divlja sječa i pljačka šume, golemi lopovluk i skretanje zajedničkog novca preko nesposobnih i nestručnih korumpiranih kadrova u prevenciju i zaštitu od poplava, erozije, pošumljavanja,... je jedan od razloga zašto nam se ovo događa, a ima ih koliko hoćeš.
Mediji su za povratit, kad vidim onoga šupka sa FTV u žutim čizmama kako izvještava iz dobro probrane plitke lokve da mu ambijent bude cnnovski, klasično ushićeno napumpavanje žrtvama i obimom katastrofe,... dođe mi da ga lupim tvrdom balegom po sred čela. Klasično dno-dna novinarstva, oni također nisu razočarali već su standardna *** kao što su i bili prije ovoga.
I što je najgore od svega, svi oni i dalje plutaju..., krajnju sudbu nam je zato teško predvidjeti, ali će nas do tada svejedno dobro oglodati, opljačkati, izluditi i raseliti.
_________________ Je l' moguće da ste zaspali na straži?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Neka obilazi onaj ko je "platformu" pravio. Nije Čović lud da ga muslimanski mediji razvlače i bude pokriće Bakiru i Zlaji. Da je Bandić na njegovom mjesto, ili uopće u BiH, vidio bi ga na čamcu u Prudu, i na nsaipu u Orašju, iako znamo da je to zbog vlastite ambicije a ne zbog ljudi, opet je to za cijenit. Najbolje je se sklonit ko p. To nam je inače odlika vođa u Hrvata. Nakon Daria samo sve gore. E da, i on bi bio na svakom nasipu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:40 |
|
|
Nadovezujem se na sliku BBC ![slika](http://i58.tinypic.com/24d3nzc.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:44 |
|
|
Turci su već dovoljno donirali u robi. Dovoljno od njih. Brzi su bili to je bitno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Neka obilazi onaj ko je "platformu" pravio. Nije Čović lud da ga muslimanski mediji razvlače i bude pokriće Bakiru i Zlaji. Ma stoji, al jel zato HB općine treba prepustit same sebima? Jesu HDZ-ji tamo na vlasti. Treba spašavat ljude i imovinu a ne prdit iz inozemstva. I on bi bio lider. Ljepo ga bacit u kanal da rukama skuplja vodu. najbolje da se pojavi za mjesec dana u nekom restoranu na savi lijepo da da donaciju drugih a do tada nek ljudi počiste.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:47 |
|
|
Muslije na Večernjem: Citat: brcak108
20.05.2014 u 12:13h Sa Hrvatima u Bosni je lako zivjeti ali sa onima juzno od Mostara je druga prica... Citat: Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović gostovao na CNN-u "Hrvati su u svoje domove primili Bošnjake, mi ovdje možemo živjeti zajedno"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:49 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ostrožac je napisao/la: Nakon ove vjesti iz Maglaja gdje čovjek moli za hranom a policija ga odvodi da ne blokira promet. pa zar ni jedan od ovih BiH lopovskih političara i prevaranata ne osjeti poriv da ode tamo i uvede red al odmah. Da policija pohapski te humanitarne kriminalce i pokaže jedan pozitivan primjer. Đe je Željko, čovjek iz naroda, đe je premijer Nikšić imaju li Bošnjaci ikoga da im pomogne? Il šta radi Dragan u Blajburgu dok Prud nestaje, Žepće izolirano, Odžak otok. ti očekuješ nešto od države i političara? samo od jutros, samo iz sarajevskog Caritasa: Citat: Sinoć je dostavljen prvi kontigent pomoći u Odžak, drugi je na putu, a treći utovaramo u 9.00 sati. Citat: Tri vozila pomoći iz Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije s hranom, vodom, higijenskim artiklima, dekama na putu prema Doboju. Citat: Vozilo s medicinskim materijalom na putu prema Orašju. Citat: Pomoć poslana Bijeljini stigla na svoje odredište, naši hrabri vozači volonteri brinu se da roba stigne sigurno na svoje odredište Citat: Pomoć Caritasa Vrbosanske Nadbiskupije stigla u Doboj. U tijeku raspodjela! Situacija je kritična, ljudi plaču od gladi!!! Citat: Na putu za Zenicu 9 isušivača. Citat: Pomoć došla u župu Krepšić. Bravo za volontere NCM-a! Citat: Pošiljka jutros poslanog medicinskog materijal upravo stigla u Orašje ! Hvala vrijednim vozačima!
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 14:55 |
|
|
Gdje je Robby da ovo preimenuje "u regionu". Nemam gdje Mandžu staviti. Citat: Mandžukić u Gunji i Slavonskom Brodu iskrcao 6 tona namirnica
– Svi ovdje naši su prijatelji – poručio je Mandžukić i istaknuo da je došao pomoći svojim sugrađanima u najtežim trenucima koje Slavonski Brod prolazi od Domovinskog rata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 15:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ostrožac je napisao/la: Il šta radi Dragan u Blajburgu dok Prud nestaje, Žepće izolirano, Odžak otok. Iskreno, heto im tamo, žao mi je ljudi ali mi je isti k. u Obrenovcu ili Bijeljini, Doboju, Topčić polju ili Maglaju, ali u Prudu, Žepču i Odžaku hoću da vidim Dragana i ostale naše političare. I to dok su pod vodom i dok se brane. Dragan nema amfibiju Q7 ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Žile ima! post751295.html#p751295
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014. Postano: 20 svi 2014, 15:56 |
|
|
Jebiga, sami su mu dali priliku da zakuca. Tako treba Budo. ![slika](http://otvoreno.ba/images/stories/scena/paparazzi/--z-budimir_thumb_medium620_440.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|