|
|
Stranica: 122/123.
|
[ 3051 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 06 sij 2026, 15:55 |
|
|
Machak je napisao/la: Teuton je napisao/la: I Neretva daje svoj doprinos u borbi protiv islama Ako odnese kojim slučajem kojeg nemuslimana, kako ćeš to kvalificirati? Kolatera šteta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 06 sij 2026, 22:40 |
|
|
|
Kad se maknu nerezidenti, uredit će se i to kako treba.
Nepalci prije nepalaca, ne treba nam takva radna snaga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 06 sij 2026, 23:35 |
|
|
Teuton je napisao/la: I Neretva daje svoj doprinos u borbi protiv islama Nek ih nosi. Ko im jebe mater.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 08:32 |
|
|
|
Kad si jadan i neispunjen, mrziš drugog i želiš mu što normalna osoba ne bi poželjela. Zamisli raduješ se što je nekog poplavilo, odnijelo mu kuću, odnijelo njega, djecu mu...kakav abortus moraš biti za tako nešto?! Nemojte mi priče o ratnim dešavanjima, gubili su svi, šta treba da mrzim cijeli narod jer mi je neki Srbin ubio nekog rođaka, što su me četnici držali u podrumu 4 godine pod artiljerijskom paljbom?! Nije mi opravdanje ni PTSP ovih što su aktivno služili vojno, pa prošlo je 30+ godina, daj se više saberi. Ako nisi neko derle, onda nemam razumno objašnjenje za takve upise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 09:18 |
|
|
Machak je napisao/la: Kad si jadan i neispunjen, mrziš drugog i želiš mu što normalna osoba ne bi poželjela. Zamisli raduješ se što je nekog poplavilo, odnijelo mu kuću, odnijelo njega, djecu mu...kakav abortus moraš biti za tako nešto?! Nemojte mi priče o ratnim dešavanjima, gubili su svi, šta treba da mrzim cijeli narod jer mi je neki Srbin ubio nekog rođaka, što su me četnici držali u podrumu 4 godine pod artiljerijskom paljbom?! Nije mi opravdanje ni PTSP ovih što su aktivno služili vojno, pa prošlo je 30+ godina, daj se više saberi. Ako nisi neko derle, onda nemam razumno objašnjenje za takve upise. Licemjeru, vaš lažni prorok i sotonin altergo alah nas naziva najgorim stvorenjima, gorim čak od štakora. Pa evo, kad ćeš muhameda i alaha nazvati abortusom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 09:20 |
|
|
horus je napisao/la: Machak je napisao/la: Kad si jadan i neispunjen, mrziš drugog i želiš mu što normalna osoba ne bi poželjela. Zamisli raduješ se što je nekog poplavilo, odnijelo mu kuću, odnijelo njega, djecu mu...kakav abortus moraš biti za tako nešto?! Nemojte mi priče o ratnim dešavanjima, gubili su svi, šta treba da mrzim cijeli narod jer mi je neki Srbin ubio nekog rođaka, što su me četnici držali u podrumu 4 godine pod artiljerijskom paljbom?! Nije mi opravdanje ni PTSP ovih što su aktivno služili vojno, pa prošlo je 30+ godina, daj se više saberi. Ako nisi neko derle, onda nemam razumno objašnjenje za takve upise. Licemjeru, vaš lažni prorok i sotonin altergo alah nas naziva najgorim stvorenjima, gorim čak od štakora. Pa evo, kad ćeš muhameda i alaha nazvati abortusom? Hajd prestani sa tim vjerskim prozivanjima. To me zanima ko lanjski snijeg. Nije normalno radovati se nečijoj nesreći. Još gore, raduješ se nesreći u Konjicu ili Jablanici, kao da ta voda ne može doći južno i napraviti probleme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 10:21 |
|
|
|
Slušam muziku i opijam se
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 10:43 |
|
|
Što drugom želio, tebi se desilo. Tako je najpoštenije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 11:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28335 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Stvarno nije u redu radovati se prirodnim nepogodama tko god da od njih trpi, pa čak i muslimani.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 11:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44871 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: Što drugom želio, tebi se desilo. Tako je najpoštenije  Klasično muslimansko bacanje kletvi. Ista je to razina.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Machak je napisao/la: Što drugom želio, tebi se desilo. Tako je najpoštenije  Klasično muslimansko bacanje kletvi. Ista je to razina. Kakvih kletvi? Željeti nekom zlo, a očekivati sebi dobro, ne ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Stvarno nije u redu radovati se prirodnim nepogodama tko god da od njih trpi, pa čak i muslimani. Valjda i među tim muslimanima ima ljudi jel. Imaju i oni djecu. Dođe voda i odnese ga, ti kličeš e neka je. Nema smisla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:08 |
|
|
Machak je napisao/la: horus je napisao/la: Licemjeru, vaš lažni prorok i sotonin altergo alah nas naziva najgorim stvorenjima, gorim čak od štakora.
Pa evo, kad ćeš muhameda i alaha nazvati abortusom?
Hajd prestani sa tim vjerskim prozivanjima. To me zanima ko lanjski snijeg. Nije normalno radovati se nečijoj nesreći. Još gore, raduješ se nesreći u Konjicu ili Jablanici, kao da ta voda ne može doći južno i napraviti probleme. Nije normalno širiti mržnju prema svima ostalima u "vjerskim tekstovima", ali tebi ta činjenica ne smeta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:18 |
|
|
horus je napisao/la: Machak je napisao/la: Hajd prestani sa tim vjerskim prozivanjima. To me zanima ko lanjski snijeg.
Nije normalno radovati se nečijoj nesreći. Još gore, raduješ se nesreći u Konjicu ili Jablanici, kao da ta voda ne može doći južno i napraviti probleme.
Nije normalno širiti mržnju prema svima ostalima u "vjerskim tekstovima", ali tebi ta činjenica ne smeta. Ne znam šta ti nije bilo jasno u prošlom postu. Nađi sebi sagovornika za te gluposti, mene ne petljaj u to. A kad već vučeš za jezik, koliko znam niti jedna vjera inicijalno ne propagira mržnju, a opet veliki vjernici ubiše boga jedni u drugim. Ironija, reklo bi se, džihadi, križarski ratovi, nevjernici ovi-oni. Jedna velika glupost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:28 |
|
|
Machak je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Stvarno nije u redu radovati se prirodnim nepogodama tko god da od njih trpi, pa čak i muslimani. Valjda i među tim muslimanima ima ljudi jel. Imaju i oni djecu. Dođe voda i odnese ga, ti kličeš e neka je. Nema smisla. Ajde sta si se raspojaso. Ne trebas biti puno pametan da vidis da je mrznja i radovanje tudjoj nesreci vecinom s Muslimanske strane. Dovoljno je otvoriti klix i prvi komentar na nekoj nepodobi kod "kjafira" ti je Alahova kazna itd....
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:32 |
|
|
|
Pa na Neretvi su uglavnom poplivali Hrvati sad i to oni jadni prognanici u Žitomisliću.
Na Buni su poplivali i jedni i drugi, na Radobolji zamalo i jedni i drugi, taman ko da priroda zna te granice, koje danas čak i nisu administrativne, nego samo izborne jedinice.
Smiješno se rugati ovim prirodnim nepogodama, druga stvar što ima ljudskog faktora tu i kuće se nepotrebno primiču vodenim tokovima negdje, al to opet nema veze s nacijom.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:43 |
|
|
Machak je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Stvarno nije u redu radovati se prirodnim nepogodama tko god da od njih trpi, pa čak i muslimani. Valjda i među tim muslimanima ima ljudi jel. Imaju i oni djecu. Dođe voda i odnese ga, ti kličeš e neka je. Nema smisla. Da, upravu si. Vidiš do čega je dovelo ovo bolesno stanje i mržnja koja se hrani već 30 god. Da postajemo jedni drugima zvijeri. Mada bez obzira na sve, jedno je pisanje gluposti po internetu, mislim da ipak nismo postali baš tolike zvijeri da bi smo mirno gledali ili veseliti se da na svoje oči vidiš kako se netko utapa a da mu ne bi pomogao, bez obzira o kome se radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:57 |
|
|
Machak je napisao/la: horus je napisao/la: Nije normalno širiti mržnju prema svima ostalima u "vjerskim tekstovima", ali tebi ta činjenica ne smeta.
Ne znam šta ti nije bilo jasno u prošlom postu. Nađi sebi sagovornika za te gluposti, mene ne petljaj u to. A kad već vučeš za jezik, koliko znam niti jedna vjera inicijalno ne propagira mržnju, a opet veliki vjernici ubiše boga jedni u drugim. Ironija, reklo bi se, džihadi, križarski ratovi, nevjernici ovi-oni. Jedna velika glupost. . Tvoja vjera širu mržnju prema svim "nevjernicima", zato sam citirao iz šunda zvanog kuran, takijašu ograničeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 13:58 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Pa na Neretvi su uglavnom poplivali Hrvati sad i to oni jadni prognanici u Žitomisliću.
Na Buni su poplivali i jedni i drugi, na Radobolji zamalo i jedni i drugi, taman ko da priroda zna te granice, koje danas čak i nisu administrativne, nego samo izborne jedinice.
Smiješno se rugati ovim prirodnim nepogodama, druga stvar što ima ljudskog faktora tu i kuće se nepotrebno primiču vodenim tokovima negdje, al to opet nema veze s nacijom. Doduse neke stvari nisu bas prirodne nepogode pa je tesko ne rugati se. Tipa svake godine gradovi ostaju bez struje cim padne malo snijega, pa pobogu dokle vise Ili iznenadi ih snijeg u sred Sarajeva. Pa valjda bi te trebalo iznenaditi ako ga ne bude, a ne sto ga bude u podrucju planinske klime O tome da se zabranom gradnje u odredjenim podrucjima itekako moglo uciniti puno na sprijecavanju katastrofe netreba ni govoriti, ali to je jednostavno do opcina i gradova jer nemaju urbanisticke planove Svak gradi dje mu cefne, u sred poplavnog, klizisnog itd. podrucja i na kraju svak kriv Ljudima treba utuviti u glavu da ako si kucu sagradio na klizistu, u poplavnom podrucju itd. nitko i nista ne moze tu kucu sacuvati kad dodje do prirodne nepogode
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 14:00 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Machak je napisao/la: Valjda i među tim muslimanima ima ljudi jel. Imaju i oni djecu. Dođe voda i odnese ga, ti kličeš e neka je. Nema smisla.
Ajde sta si se raspojaso. Ne trebas biti puno pametan da vidis da je mrznja i radovanje tudjoj nesreci vecinom s Muslimanske strane. Dovoljno je otvoriti klix i prvi komentar na nekoj nepodobi kod "kjafira" ti je Alahova kazna itd.... Ja, pročitao ti na klix komentarima. I to ti je osnov da se i ti ponašaš poput tih bolesnika. Slaba da ne kažem jadna odbrana. Generaliziraš zbog besposlenih anonimusa kojima je život ti komentari ispod članaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 14:02 |
|
|
Machak je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ajde sta si se raspojaso. Ne trebas biti puno pametan da vidis da je mrznja i radovanje tudjoj nesreci vecinom s Muslimanske strane. Dovoljno je otvoriti klix i prvi komentar na nekoj nepodobi kod "kjafira" ti je Alahova kazna itd....
Ja, pročitao ti na klix komentarima. I to ti je osnov da se i ti ponašaš poput tih bolesnika. Slaba da ne kažem jadna odbrana. Generaliziraš zbog besposlenih anonimusa kojima je život ti komentari ispod članaka. Pa de koliko si ih ovdje vidio da se ruga koliko na klixu? Klix nije relevantan ovaj jest ili sta Pristran si Machak pristran i ne objektivan, ali to ti je u krvi valjda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 14:03 |
|
|
krstjanin je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Pa na Neretvi su uglavnom poplivali Hrvati sad i to oni jadni prognanici u Žitomisliću.
Smiješno se rugati ovim prirodnim nepogodama, druga stvar što ima ljudskog faktora tu i kuće se nepotrebno primiču vodenim tokovima negdje, al to opet nema veze s nacijom. Doduse neke stvari nisu bas prirodne nepogode pa je tesko ne rugati se. Tipa svake godine gradovi ostaju bez struje cim padne malo snijega, pa pobogu dokle vise Ili iznenadi ih snijeg u sred Sarajeva. Pa valjda bi te trebalo iznenaditi ako ga ne bude, a ne sto ga bude u podrucju planinske klime To sa Sarajevom je pretjerano. Rekao bih nekako ostalo ko neko pravilo, iznenadio snijeg u februaru...da, nije bilo nekoliko godina unazad jače zime nego li ove, pa je prvi dan bilo malo guravo, al od ponedeljka sve ok. Trebalo bi malo pojačati mehanizaciju zimskih službi, nabavka koje mašine za čišćenje trotoara i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 14:05 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Machak je napisao/la: Ja, pročitao ti na klix komentarima. I to ti je osnov da se i ti ponašaš poput tih bolesnika. Slaba da ne kažem jadna odbrana. Generaliziraš zbog besposlenih anonimusa kojima je život ti komentari ispod članaka. Pa de koliko si ih ovdje vidio da se ruga koliko na klixu? Klix nije relevantan ovaj jest ili sta Pristran si Machak pristran i ne objektivan, ali to ti je u krvi valjda Pa ako sam te komentatore nazvao bolesnicima valjda ti je jasno da to ne podržavam. Kako sam onda pristran i neobjektivan? Ne volim da se iko raduje bilo čijoj nesreći, pogotovo kad su u pitanju prirodne nepogode. Jbt, žalimo kad se desi nešto takvo nekim Špancima, Brazilcima, Filipincima, a ovdje jedni drugima krvi bi se napili. Odnijelo mu kuću, e nek je, eto vidiš to im je jer oni s klixa zazivaju alaha i kunu i mrze. I treba tako... Meni nekako ne ide u glavu da inteligentno biće ne može rezonovati i ne generalizirati na osnovu anonimnih komentara bilo na klixu ili nekom forumu. Previše plitko razmišljanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 14:06 |
|
|
horus je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne znam šta ti nije bilo jasno u prošlom postu. Nađi sebi sagovornika za te gluposti, mene ne petljaj u to.
A kad već vučeš za jezik, koliko znam niti jedna vjera inicijalno ne propagira mržnju, a opet veliki vjernici ubiše boga jedni u drugim. Ironija, reklo bi se, džihadi, križarski ratovi, nevjernici ovi-oni. Jedna velika glupost.
. Tvoja vjera širu mržnju prema svim "nevjernicima", zato sam citirao iz šunda zvanog kuran, takijašu ograničeni. Opet ti sa vjerom...ne guraj mi to pod nos. Nisam ti sagovornik u tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: Poplave u BiH 2014 - 2026. Postano: 07 sij 2026, 14:12 |
|
|
|
Nismo mi krivi što su Muslimani nesposobni.
Nego, općina Jablanica i Konjic zajedno čine 1470km² BiH. Ukoliko Neretva izvrši UZP i natjera Muslimane na deložaciju, dobijamo novi genocid nad Bošnjacima koji je rezultirao brisanjem svega bošnjačkog/bosanskog na području HNŽ, ali i cijele humske zemlje. Rang-lista genocidaša bi izgledala ovako: VRS - 49% HVO - 28% Neretva - 2.87%
Čak 10% uloge HVO-a!!
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], pakovic, Robbie MO i 76 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|