HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 16:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 52 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 18:37 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 20:42
Postovi: 941
Lokacija: Angloprc
Jedan mali prilog kockastoglavim Ercegovcima s Poskoka o njihovom laprdanju kako je "Rh protjerala Srbe".
Nedaj Bože da ta njihova laprdanja prevede netko na strani jezik, jer kako Poskok piše o tome, dobiva se utisak da su Srbi inače jedan miroljubiv, kulturan, pacifistički narod.

Zašto su to laprdanja o "protjerivanju Srba iz RH"? Zato što Poskokovci nikada nisu naveli niti jedan jedini dokaz, niti jedan vjerodostojan izvor za njihova laprdanja. Pardon jesu, to su, mada naravno to ne navode, citati UDBA-EPH-pitbullovaca i njihovih derivata.
Prvi koji je u javnosti izašao s tvrdnjom kako je "Oluja genocid" bio je jedan od mnogih Stefan Mesićevih kućnih ljubimaca - Sraćko Jurdana iz Smećionala.
Slijedeli su na stotine Ćirilica toplog burazera Penisa, pridružili su se političari čiji su djedovi prolijevali Krv na Jelačić placevima, te naravno ostala bulumenta koalicije Petokraka-Kokarda.

Koliko god bilo korisno kritizirati grad gdje se pišu grafiti "Vratite nam pacifiste, evo vam kockastoglavi", koji je nažalost na papiru glavni grad RH a u duši YUGe, toliko je kontraproduktivno potvrđivati te EPH-UDBA-Mesić-Manolić teze o "protjerivanju pacifista iz RH".

Te teze, uz onu o prodaji Vukovara i Posavine, prvi je plasirao srpski KOS preko svojih agenata kada su ušli "u oslobođeni Vukovar", a preuzeli njihovi medijski suradnici, vidi izjavu generala KOSa Vasiljevića na suđenju Miloševiću u Haagu "Sve smo ti dali, uvukli svoje ljude u stranke, tajne službe, medije (EPH, Index, Fekal Srbune, Smećional, monitor.hr, net.hr, tportal.hr...), a ti si sve prokockao".

To su dakle kreature, hibridi čovjeka i ljevičara(s većim koncentratom ljevičara), koji se nikada neće pomiriti s činjenicom da je Tuđman-Šuškov HV+HVO pobjedio Tito-Miloševićevu JNA, te koji se nikada neće smiriti s činjenicom samostalne Hrvatske.
Hrvati u RH i u BiH su pobijedili lijevo-liberalno koaliciju Petokraka-Kokarda.

Ovdje ću postirati dokumente iz knjige Davora Marijana "Oluja", citirajući uglavnom srpske dužnosnike kako se međusobno napadaju što su napustili pacifističku "RSK" i što nisu barem malo otpora pružili Tuđman-Šuškovim jedinicama u RH i BiH.
Mala napomena, iako su srpski pacisfisti po genima i intelektu jako slični hrvatskim levičarima, dakle limitirani, ta njihova odluka o povlačenju je bila potpuno ispravna.
Radilo se naime o najobičnijoj vojnoj procjeni o odnosu snaga, i kada se analizira da je protivnik premoćan, i da se uz najveće žrtve ne može doći do cilja, donese se odluka o povlačenju.
Da se pacifisti nisu sami povukli, Oluja bi trajala umjesto pet dana možda deset, no rezultat bi bio jednak, s time da bi pacifisti pretrpjeli puno veće gubitke i sigurno ne bi mogli predvoditi zauvijek jednosmjernu štafetu mira i ljubavi Knin-Banja Luka s ukradenim traktorima, frižiderima, namještajem, stokom što su ih još pred štafetu u zadnji tren ukrali od tamošnjih Hrvata.

Nakon što će nakon ovih postova i službeno pasti u vodu laprdanja Poskok-Ovaca, slijedeći bo korak svakog razumnog čovjeka, dakle ne levičara, bio priznati grešku i ne ponavljati je više.
Poznavajući međutim habitus kockastoglavih Erecgovaca, to se nažalost vjerovatno neće dogoditi, no valja ih uvijek podsjetiti i demantirati dokumentima što slijede.

_________________
Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19
Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 18:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 20:42
Postovi: 941
Lokacija: Angloprc
Kratka kronologija pacifističkih aktivnosti u RH pred Oluju.

1) 1.travanj 1991 u Kninu - Odluka o "Prisajedinjenju SAO Krajine" s Republikom Srbije sa strane "Izvršnog vijeća SAO Krajine"
2) 27.lipnja 1991 u Kninu - "Deklaracija o ujedninjenju Zajednice opština Bosanske Krajine i Srpske Autonomne Oblasti Krajina"
3) 22.rujna 1992 u Banja Luci - "Protokol o suradnji između Vlade RS i RSK"
4) 31.listopada 1992 u Prijedoru - "Deklaracija o ujedinjenju skupština RSK i RS"
5) 24.travnja 1993 u Banja Luci - "Odluka o konstituiranju Narodne Skupštine RSK i RS"
6) 18.kolovoza 1994 u Kninu - "Prijedlog Narodne Skupštine RS i skupštine RSK narodnim skupštinama Srbije i Crne Gore za ujedinjenje u jednu državu"
7) 29.svibnja 1995 u Kninu - "Odluka skupštine RSK o davanju suglasnosti za Ustavni zakon o privremenom ustavnom uređenju "Ujedinjenje Republike Srpske""
8) 11.lipanj 1995 intervju SVK general-potpukovnika Mile Mrkšića u listu "Vojska Krajine" kako će na slijedeći Vidovdan Srbi dočekati "ujedinjeni u jednoj srpskoj državi".

Takvih dokumenata i dokaza ima na stotine, prenio sam samo neke. Još jednom ću ponoviti, pročitajte aktivnosti pacifista još jednom, da su to isto napravili u jednoj drugoj pacifističkoj zemlji, na primjer Engleskoj, šta mislite kako bi izgledala engleska verzija Oluje?
Ili ne daj Bože još gore, zamislite da se nije radilo o Hrvatskoj već o Titinoj SFRJ, i da su mu pacifisti učinili to isto šta i Hrvatskoj devedesetih, pa bi li bilo dosta jama i pećina za Titinu verziju Oluje koju bi vodili Peka Dabčević, Koča Popović, Simo Dubajić????

A sada slijede dokumenti koji dokazaju da su se pacifisti povukli sami na zapovijed svojih pacifističkih vlasti.

Citat:
"Zašto krajinsko rukovodstvo nije na vreme prihvatilo mir, ako već nije moglo na vreme da izdrži rat? Ko je zaista, doneo naredbe o povlačenju naroda i vojske? Ako su već bili dovoljno samostalni da odbiju mirovne predloge, sugestije i zahteve u tom smeru iz Beograda, zašto se onda nisu branili?"....
Zašto je i po čijem savetu odlučilo da pokrene stotine hiljada stanovnika prema Srbiji?
Zoran Jevđović, "Bežanje na čeli kolone", Večernje Novosti, 16. VIII 1995.


Citat:
Poslednji predsednik "RSK" Milan Babić izrazio je zaprepaštenje činjenicom "da su GŠ SVK i predsednik Martć naredili opštu evakuaciju stanovništva i povlačenje vojske".
"Povlačenje umesto borbe", Večernje Novosti, 9.VIII 1995.


Citat:
Ministar vanjskih poslova RSK, Milivoj Vojnović, u pismu upućeno glasnogovorniku UNPROFORa, Juriju Mijahotniku 05.kolovoza 1995 piše "Vlada RSK i GŠ SVK su donijeli odluku o hitnoj evakuaciji dece, žene i staraca s teritorija RSK u Jugoslaviju i kako traže pomoć".
Radovan Kovačević, "Ko je doneo odluku o evakuaciji RSK", Politika, 27. VIII 1995.


Citat:
No svaka nejasnoća o tome tko je, kada i prema kojim mjestima zapovjedio evakuaciju otklonjena je u Beogradu 22. Kolovoza 1995 na konferenciji za novinare, na kojoj su prvi put nakon pada tzv. RSK u javnosti govorili članovi njezine Vlade i Skupštine, i zapravo potvrdili da je odlazak Srba iz Hrvatske odgovorno političko i vojno vodstvo pobunjenih Srba u RH.
Naime, novinarima je tada pokazana "Odluka o evakuaciji stanovništva iz opština Knin, Benkovac, Obrovac, Drniš i Gračac" koju je doneo "Vrhovni savet odbrane", a potpisao Milan Martić.
Davor Marijan, "Oluja",Str 8 do 12.


Napomena, takvih dokaza, izjava Srba samih, ima na stotine, no treba li još ili je sada zadnjem konju jasno?

_________________
Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19
Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 18:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
Ma da, neka smo mi protiv Srba u Hrvatskoj, ima vas previše zarobljenih u 95.

Alo danas su na vlasti s nama u Hrvatskoj. S našim fikusima koji predstavljaju dijasporu.

Ne da mi se više objašnjavat, za Hrvatsku je to gotova priča, ako je za njih i za nas bi pogotovo trebala postat i trebamo se tome prilagodit.

Uostalom neka im vrate Krajinu a nama HB. Ovo je šala ali pokazuje povezanost statusa Srba u Hr i Hrvata u BiH.

Neka ih glade u Hrvatskoj pa ćemo i mi tražit štošta u BiH.

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 19:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 17 svi 2009, 10:12
Postovi: 1281
Juda Iškariot je napisao/la:
To su dakle kreature, hibridi čovjeka i ljevičara(s većim koncentratom ljevičara)


:sega :smijeh


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 19:50 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 svi 2009, 18:19
Postovi: 4466
ja tvrdim i imam dokaze da se u 80% stvari podudaraju stavovi hrvatskih levičara i pojedinih kockastoglavih sa poskok portala.

čak mislim da je poskok, a to sam i napisao, nalik onom udbašu koji je banhofu grlio naše pijane radnike i nagovaro ih na ustaške pisme da bi ih po povratku u domovinu pendrečio po bubrezima.

_________________
VUKOVAR=MARIUOPOLJ
SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 20:08 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 20:42
Postovi: 941
Lokacija: Angloprc
Može biti, ali radi se jednostavno o limitiranosti i neznanju.

Najlakše je manipulirati osobama koji su u teškoj patnji, koji su frustrirani, koji su pretrpjeli tešku bol...primjer, Posavci, Vukovarci, pojedine kockaglave iz HB....

"Prodaja" Vukovara - citirat ćemo samo izjavu Marka Babića, legende vukovarske obrane:
"Vukovar nije prodan, kao i u svakoj vojnoj bitci treba gledati odnos snaga, a on je bio daleko na agresorskoj strani. Vukovar je vojnički trebao pasti za tri dana a ne za tri mjeseca."

"Prodaja" Posavine - Agresor je na posavskom teritoriju grupirao preko 50.000 obrijanih i neobrijanih spodoba dok je hrvatskih branitelja bilo između 10.000 do 15.000 tisuća. Pored tolike nadmoći agresora, Hrvati su imali i interni problem miniranja onih koji su govorili "šta radi HV u Bosni"...tih istih koji kasnije optužuju za prodaju.

"Prodaja" HB - U svojoj kjnizi "Zločin i mir", Florence Hartman citira Miloševića nakon susreta Kontakte Skupine 1994 godine, ponavljam 1994 godine, godinu dana prije Oluje. Evo dakle šta je Milošević u euforiji rekao:
"Ne mogu vjerovati da su nam dali pola Bosne".
To isto potvrđuje jedan visoki političar u Srbiji, koji je pak tražio 80 % BiH..."Bez obzira što su nam dali pola Bosne, naše je 80 %, dakle, da su nam dali i 60 %, ja bih rekao da je premalo."

_________________
Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19
Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 21:44 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2009, 05:35
Postovi: 1328
Ček ček nemoj der mi na srbe.

Ovako ti i još vas 5 ideš na moju kuću npr. tenkom. Ja mali četnik gledam te na dvogled i procjenim da nema sanse da se oduprem. s druge strane kuće čujem oficira Savu kako galami povlačenje, povlačenje.
Ako ja sjednem na traktor i pobjegnem prije tvog dolaska zaključak prema tvom nahođenju je sljedeći:
Budući da je četnik pobjegao prije tvog dolasaka to je znak da je on sam otišao a da ga ti nisi otjerao :D

10.000km2 u tri dana?
174 poginulih Hrvata od 130.000.

poredi to sa drugim vojnim akcijama u povijesti pa ćes vidjet da nesto smrdi . Npr smrdi kako je to moguće?

kockastoglavi a? :D nema rasizma u Pereciji. jok.

zar je netko sporio da se oni nisu povukli? jesu povukli su se. Sve je bilo dogovoreno. Mi i jesmo pisali da je Oluja najveći kazališni igrokaz u povijesti. Ni Kinezi nam tu nisu ravni.

_________________
Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 22:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 24 pro 2009, 22:59
Postovi: 247
Lokacija: HRHB
zrikavac je napisao/la:
Ček ček nemoj der mi na srbe.

Ovako ti i još vas 5 ideš na moju kuću npr. tenkom. Ja mali četnik gledam te na dvogled i procjenim da nema sanse da se oduprem. s druge strane kuće čujem oficira Savu kako galami povlačenje, povlačenje.
Ako ja sjednem na traktor i pobjegnem prije tvog dolaska zaključak prema tvom nahođenju je sljedeći:
Budući da je četnik pobjegao prije tvog dolasaka to je znak da je on sam otišao a da ga ti nisi otjerao :D

10.000km2 u tri dana?
174 poginulih Hrvata od 130.000.

poredi to sa drugim vojnim akcijama u povijesti pa ćes vidjet da nesto smrdi . Npr smrdi kako je to moguće?

kockastoglavi a? :D nema rasizma u Pereciji. jok.

zar je netko sporio da se oni nisu povukli? jesu povukli su se. Sve je bilo dogovoreno. Mi i jesmo pisali da je Oluja najveći kazališni igrokaz u povijesti. Ni Kinezi nam tu nisu ravni.

Koju si ti ulogu igrao u tom "igrokazu"? Na klupi ili kao gledatelj?

_________________
Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 22:23 
Offline

Pridružen/a: 16 lip 2009, 13:37
Postovi: 900
zrikavac je napisao/la:
Ček ček nemoj der mi na srbe.

Ovako ti i još vas 5 ideš na moju kuću npr. tenkom. Ja mali četnik gledam te na dvogled i procjenim da nema sanse da se oduprem. s druge strane kuće čujem oficira Savu kako galami povlačenje, povlačenje.
Ako ja sjednem na traktor i pobjegnem prije tvog dolaska zaključak prema tvom nahođenju je sljedeći:
Budući da je četnik pobjegao prije tvog dolasaka to je znak da je on sam otišao a da ga ti nisi otjerao :D

10.000km2 u tri dana?
174 poginulih Hrvata od 130.000.

poredi to sa drugim vojnim akcijama u povijesti pa ćes vidjet da nesto smrdi . Npr smrdi kako je to moguće?

kockastoglavi a? :D nema rasizma u Pereciji. jok.

zar je netko sporio da se oni nisu povukli? jesu povukli su se. Sve je bilo dogovoreno. Mi i jesmo pisali da je Oluja najveći kazališni igrokaz u povijesti. Ni Kinezi nam tu nisu ravni.


Ovaj moze sa peniksom pod ruku.

Za tebe samo jedan prijedlog, procitaj malo o vojnim akcijama koje su prethodile Oluji, mozda te u jednom momentu bude sramota ovih gluposti koje pises.

Shvatam da Srbi sami sebe lazu kako je rat poceo 4. kolovoza `95, ali da ima i takvih Hrvata, to mi je nesto novo.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 22:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 20:42
Postovi: 941
Lokacija: Angloprc
zrikavac je napisao/la:
Ček ček nemoj der mi na srbe.

Ovako ti i još vas 5 ideš na moju kuću npr. tenkom. Ja mali četnik gledam te na dvogled i procjenim da nema sanse da se oduprem. s druge strane kuće čujem oficira Savu kako galami povlačenje, povlačenje.
Ako ja sjednem na traktor i pobjegnem prije tvog dolaska zaključak prema tvom nahođenju je sljedeći:
Budući da je četnik pobjegao prije tvog dolasaka to je znak da je on sam otišao a da ga ti nisi otjerao :D

10.000km2 u tri dana?
174 poginulih Hrvata od 130.000.

poredi to sa drugim vojnim akcijama u povijesti pa ćes vidjet da nesto smrdi . Npr smrdi kako je to moguće?

kockastoglavi a? :D nema rasizma u Pereciji. jok.

zar je netko sporio da se oni nisu povukli? jesu povukli su se. Sve je bilo dogovoreno. Mi i jesmo pisali da je Oluja najveći kazališni igrokaz u povijesti. Ni Kinezi nam tu nisu ravni.


Retardinho, oficir Sava je mjesecima prije Oluje trenirao"Povlačenje, povlačenje..." i to na zapovijed oficira Milana, Jovana i ostalih....u slučaju da oni s jednim slovom na kraju abecede napadnu...a niti to čak nije relevantno...ponavljam ti još jednom, da su srpski pacifisti šta su učinili u RH i BiH napravili u bilo kojoj drugoj zemlji, na primjer na jednom incestoidnom otoku kod pjegavo-alkoholiziranih, danas bi se o Srbima pisalo kao o Mayama....

Što se tiče usporedbi u povjesti....Hitler je osvojio Srbiju za manje od tjedan dana.....

Sve je bilo dogovoreno? Đe ba?

_________________
Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19
Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:30 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2009, 05:35
Postovi: 1328
jest okupirao al nije potjerao 250.000 za tri dana uz 174 mrtva njemca. To nije ni za SF romane

_________________
Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
Šta nisi ti otišao?!

Idi ba i ne vraćaj s dok ne staviš link na forum.

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:34 
Offline

Pridružen/a: 25 kol 2009, 12:34
Postovi: 3774
Inkvizitor je napisao/la:
ja tvrdim i imam dokaze da se u 80% stvari podudaraju stavovi hrvatskih levičara i pojedinih kockastoglavih sa poskok portala.

čak mislim da je poskok, a to sam i napisao, nalik onom udbašu koji je banhofu grlio naše pijane radnike i nagovaro ih na ustaške pisme da bi ih po povratku u domovinu pendrečio po bubrezima.



prokleto liči na to!

_________________
Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:35 
Offline

Pridružen/a: 25 kol 2009, 12:34
Postovi: 3774
zrikavac je napisao/la:
jest okupirao al nije potjerao 250.000 za tri dana uz 174 mrtva njemca. To nije ni za SF romane


nego za tvoj mozak. nastavi se blamirati, olakšavaš nam posao.

_________________
Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 17 svi 2009, 10:12
Postovi: 1281
zrikavac je napisao/la:
jest okupirao al nije potjerao 250.000 za tri dana uz 174 mrtva njemca. To nije ni za SF romane


Beograd je 1941. osvojilo sedam pijanih njemačkih motorista, jedini Njemac koji je zadobio ozlijede je pijan pao sa motora :zubati

slika

KAKO JE BEOGRAD OSVOJILO SEDAM PIJANIH ŠVABA

Prema podacima američkog časopisa za istoriju Drugog svetskog rata "WORLD WAR II", Beograd je 1941. pao "na blef" - osvojila ga je, i čitav dan držala, grupa od sedam (!) esesovaca, na čelu sa kapetanom Fricom Klingenbergom. Da jedan kapetan osvoji prestonicu - to je povod američkom divljenju snazi nemačkog oružja, i uklapa se u mistifikacije i mitologiju koja se u militarističkim krugovima SAD neguje za Hitlerove SS divizije
...
Posle ulaska u predgrađe Beograda, Nemci su uleteli u dvočasovno puškaranje. Oni su, na kraju, odvezli u grad svoja zaplenjena vozila, na kojima je bilo mnogo ranjenih zarobljenika, uključujući bespomoćnog turistu. Pravim čudom niko od SS-ovaca nije bio ranjen tokom borbe. Oni su, ponosno, ušli u sam centar grada, sve vreme potpuno sami, i okruženi neprijateljski raspoloženim stanovništvom razrogačenih očiju. Jedini "gubitak" SS-ovaca bio je u tome, što je jedan vojnik pao i uganuo zglob.
...
Šačica Nemaca je tako zarobila više od 1300 vojnika i zauzela grad od 200 000 stanovnika takoreći bez ispaljenog metka. Grad je pretrpeo značajna oštećenja, ali ne tolika da bi sprečio domaće stanovništvo da nastavi sa uobičajenim životom i radom. Jugoslovenski vojnici, koji su se zatekli van grada, nesvesni šta se desilo sa njihovom prestonicom, dovozili su se u Beograd samo da bi tu, po naredbi svojih pretpostavljenih, položili oružje, ostavili svoja vozila i upućivali se u hotele. Svi Jugosloveni su se pokorili bez oklevanja.

http://www.srpsko-nasledje.rs/sr-l/1998 ... le-04.html


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 04 svi 2009, 09:57
Postovi: 9486
Lokacija: HR HB
zrikavac je napisao/la:
jest okupirao al nije potjerao 250.000 za tri dana uz 174 mrtva njemca. To nije ni za SF romane


Ma sve je to dogovor, salveta i to,...da mi je vidjeti tu salvetu da i ja dobijem inspiraciju za pisanje bajki, Asimov bi bio mala maca, ili bar za provokativnu kolumnu na nekom provokativnom portalu,...da mu povećam cijenu za reklamu. :zubati

Baš se pitam koliko je takvih znalaca kao ti bilo u Oluji...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 00:00 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13387
Lokacija: ZG
I za zrikija još nešto :

Odgovor na ove njegove veleumne zaključke o Oluji :

Citat:
10.000km2 u tri dana?
174 poginulih Hrvata od 130.000.


67 000 km2 u 6 dana ...
779 poginulih Izraelaca od 260 000

http://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%A0estodnevni_rat

Izgleda da Oluja ipak nije najveći "kazališni igrokaz" u povijesti :sad :sad :sad

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 00:24 
Offline

Pridružen/a: 15 lis 2009, 00:22
Postovi: 3954
Juda Iškariot je napisao/la:
Može biti, ali radi se jednostavno o limitiranosti i neznanju.

Najlakše je manipulirati osobama koji su u teškoj patnji, koji su frustrirani, koji su pretrpjeli tešku bol...primjer, Posavci, Vukovarci, pojedine kockaglave iz HB....

"Prodaja" Vukovara - citirat ćemo samo izjavu Marka Babića, legende vukovarske obrane:
"Vukovar nije prodan, kao i u svakoj vojnoj bitci treba gledati odnos snaga, a on je bio daleko na agresorskoj strani. Vukovar je vojnički trebao pasti za tri dana a ne za tri mjeseca."

"Prodaja" Posavine - Agresor je na posavskom teritoriju grupirao preko 50.000 obrijanih i neobrijanih spodoba dok je hrvatskih branitelja bilo između 10.000 do 15.000 tisuća. Pored tolike nadmoći agresora, Hrvati su imali i interni problem miniranja onih koji su govorili "šta radi HV u Bosni"...tih istih koji kasnije optužuju za prodaju.

"Prodaja" HB - U svojoj kjnizi "Zločin i mir", Florence Hartman citira Miloševića nakon susreta Kontakte Skupine 1994 godine, ponavljam 1994 godine, godinu dana prije Oluje. Evo dakle šta je Milošević u euforiji rekao:
"Ne mogu vjerovati da su nam dali pola Bosne".
To isto potvrđuje jedan visoki političar u Srbiji, koji je pak tražio 80 % BiH..."Bez obzira što su nam dali pola Bosne, naše je 80 %, dakle, da su nam dali i 60 %, ja bih rekao da je premalo."


Nema sela u Hrvatskoj izgubljenog u ratu koje nije "prodano". Tu smo kao Srbi, samo velika zavjera, bar regionalnih razmjera može zajebat nas svemoguće.

Kao mala djeca.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 01:42 
Offline

Pridružen/a: 15 lis 2009, 00:22
Postovi: 3954
I tako je uljuđenja Rvacka rješila Srbe. Ni tada nije postojao index.hr, Babići su i tada bili u državnoj službi i radili su propagandu za državu.

Pitanje za zrikavca, autora gore navedene rečenice: Misli li on zaista da su Babić i slični, hrvatski nacionalisti koji mrze Srbe i sudjelovali su u antisrpskoj propagandi? Ako je tako, preporučujem liječničku pomoć.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 01:56 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2009, 05:35
Postovi: 1328
mateb je napisao/la:
I tako je uljuđenja Rvacka rješila Srbe. Ni tada nije postojao index.hr, Babići su i tada bili u državnoj službi i radili su propagandu za državu.

Pitanje za zrikavca, autora gore navedene rečenice: Misli li on zaista da su Babić i slični, hrvatski nacionalisti koji mrze Srbe i sudjelovali su u antisrpskoj propagandi? Ako je tako, preporučujem liječničku pomoć.


TI nisi shvatio rečenicu ,misli se na Babiće tog vremena one koji su kao Šagolj kod nas odrađivali prljav posao za državu. misli se na propagandne novinare. di je tada bio babić?

_________________
Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 02:02 
Offline

Pridružen/a: 15 lis 2009, 00:22
Postovi: 3954
zrikavac je napisao/la:
mateb je napisao/la:
I tako je uljuđenja Rvacka rješila Srbe. Ni tada nije postojao index.hr, Babići su i tada bili u državnoj službi i radili su propagandu za državu.

Pitanje za zrikavca, autora gore navedene rečenice: Misli li on zaista da su Babić i slični, hrvatski nacionalisti koji mrze Srbe i sudjelovali su u antisrpskoj propagandi? Ako je tako, preporučujem liječničku pomoć.


TI nisi shvatio rečenicu ,misli se na Babiće tog vremena one koji su kao Šagolj kod nas odrađivali prljav posao za državu. misli se na propagandne novinare. di je tada bio babić?


Ali postojali su novinari tipa Lovrićke i Ferala koji su ronili suze za Srbima i Hrvatsku proglašavali zločinačkom. Shvati da isti oni koji su ronili suze za Srbima sad pljuju po vama. Ostalo su karijeristi koji rade što im se kaže, a sadašnji im šefovi nisu oni koji su bili 1990.-2000.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 03:43 
Offline

Pridružen/a: 30 pro 2009, 19:08
Postovi: 78
zrikavac je napisao/la:
mateb je napisao/la:
I tako je uljuđenja Rvacka rješila Srbe. Ni tada nije postojao index.hr, Babići su i tada bili u državnoj službi i radili su propagandu za državu.

Pitanje za zrikavca, autora gore navedene rečenice: Misli li on zaista da su Babić i slični, hrvatski nacionalisti koji mrze Srbe i sudjelovali su u antisrpskoj propagandi? Ako je tako, preporučujem liječničku pomoć.


TI nisi shvatio rečenicu ,misli se na Babiće tog vremena one koji su kao Šagolj kod nas odrađivali prljav posao za državu. misli se na propagandne novinare. di je tada bio babić?


Ajmo Poskoče polako. Kakve veze ima Šagolj, koji je kakav-takav radio u ono vrijeme za neku stvar ili ideologiju sa tipom koji dan danas radi protiv te stvari/ideologije ? Ej, bio je rat, gnome...jel sad rat? Za koga i protiv koga SAD radi tvoj prijatelj po kliku, Matija Babić?

Za koga ti radiš...to je ključno pitanje, ti koji kurca ne znaš ni o povijesti rata na području HR i BiH, NI O NOVINARSTVU, ni o povijesti Hrvata. Imaš neki svoj portal i sereš bez pampersica.

Bljuv...
:rigam


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 03:52 
Offline

Pridružen/a: 30 pro 2009, 19:08
Postovi: 78
I još nešto Zirdume...više štete napraviš ti i tvojih par "poskokovaca" hercegovcima, nego 100 Babića i Klauških.
Odi stari orat njivu ili zapali negdi ambasadu...il zatvori portal.

...bokte, ON govori i o "Oluji" i protjeranih 250 000 srba..

Moje mišljenje. :kava


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 03:59 
Offline

Pridružen/a: 30 pro 2009, 19:08
Postovi: 78
zrikavac je napisao/la:
mateb je napisao/la:
I tako je uljuđenja Rvacka rješila Srbe. Ni tada nije postojao index.hr, Babići su i tada bili u državnoj službi i radili su propagandu za državu.

Pitanje za zrikavca, autora gore navedene rečenice: Misli li on zaista da su Babić i slični, hrvatski nacionalisti koji mrze Srbe i sudjelovali su u antisrpskoj propagandi? Ako je tako, preporučujem liječničku pomoć.


TI nisi shvatio rečenicu ,misli se na Babiće tog vremena one koji su kao Šagolj kod nas odrađivali prljav posao za državu. misli se na propagandne novinare. di je tada bio babić?


Jesi li ti PROPAGANDNI NOVINAR ? Ustvari...Zirdume, što si ti? Mesija istine, novi znak koji nam otvara oči...Da..Vi Hrvati ste protjerali 250 000 Srba s njihovih ognjišta, Vi Hrvati ste prodali Posavinu....JA VELIKI ZIRDUM vam otvaram oči.

Nabijem te...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Poskokova i druga laprdanja o "protjeranim pacifistima u RH"
PostPostano: 18 sij 2010, 08:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
Kako ja dosad vidim njegove pizdarije, mada ima tu elemenata o kojima se da raspravljat i drago mi je da su prestale bit dogme, on se sadašnjom retorikom bori za RS do posljednjeg Hrvata iz Hrvatske i BiH.

Ne vidim ja drugog cilja. Ako se misli jačanjem RS-a doći do hrvatskog entiteta to je zabluda neostvariva, može samo dovest do pripojenja Federacije Hrvatskoj ako bi RS baš ojačala ali tendencija je zadnjih godina da RS polako kopni i mislim da će se tako i nastavit. Dopizdilo mi brate uvijek bit na "pogrešnoj" strani.

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 52 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, hoblatopla, iprodano, Tomba17 i 271 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO