|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 18:48 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 333 Lokacija: Obečano zemljište
|
|
Govorimo o načinu ili pristupu kako iskomunikovat ljevičarima reddita da podrže HB. Kako ti to nije jasno?
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 18:51 |
|
|
|
Nisu to sve "ljevičari", ima i dodrinaša tj radi se o zavedenima ili nekoj kopiladi JNA oficira. Bujanec je prijetio poskocima u Bujici, jedan Beljak je radikalna ljevica u RH ali je na našoj strani.
Miljenko Jergović je u RH također radikalna ljevica, vama je simbol UZP-ovca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 19:14 |
|
|
|
Najvećeg nacistu okjeg ja znam je potomak oficira JNA i daje bez uslova podršku Hrvatima BiH. Čak ni ne zna ništa što se dešava tu, samo zna na kojoj je strani. Kaže "nažalost od bijelog bratstva ništa". Morao sam se suzdržavati. Uvidio sam da nema logike i debate.
Plemenski instinkt je gori neprijatelj nego ljevičarsko moralisanje. Lahko ćemo se mi s ljevičarima dogovoriti. Ima njih sto nijansi. Jedini protivnik Islama na istoku su sekularne nacionalističke organizacije. Tako je i na zapadu sada. Vole nas demokrščani, Katolici, ljevičari, zeleni. Zbog tog sve ove pro democracy revolucije protiv desnih diktatura uvijek završe pobjedom Islama. Bilo u Siriji, Iranu, Egiptu itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 19:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48210 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
U Siriji ste super pobjedili.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 19:18 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Najvećeg nacistu okjeg ja znam je potomak oficira JNA i daje bez uslova podršku Hrvatima BiH. Čak ni ne zna ništa što se dešava tu, samo zna na kojoj je strani. Kaže "nažalost od bijelog bratstva ništa". Morao sam se suzdržavati. Uvidio sam da nema logike i debate.
Plemenski instinkt je gori neprijatelj nego ljevičarsko moralisanje. Lahko ćemo se mi s ljevičarima dogovoriti. Ima njih sto nijansi. Jedini protivnik Islama na istoku su sekularne nacionalističke organizacije. Tako je i na zapadu sada. Vole nas demokrščani, Katolici, ljevičari, zeleni. Zbog tog sve ove pro democracy revolucije protiv desnih diktatura uvijek završe pobjedom Islama. Bilo u Siriji, Iranu, Egiptu itd.  Iran vam je braću uništio u Siriji, kakvu vi imate pobjedu? Zašto ne spominješ Libiju? Poražen vam je ISIL, Bashar je obrisao pod napalmom Inače klasični si štakor islamistički, malo glavosječe a sutra te vidim kako vrištiš "HELJP BAZNIA" kad te budemo gazili. Slatko je i kako spominješ naciste Vi ste gori od nacista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 19:23 |
|
|
|
Inače ovaj govnar islamistički veliča i perece koji ih mirišu. Podsjeća na ove štakore koji bježe na zapadnu socijalu pa kolju kršćane noževima, to nema ni malo časti ni obraza.
Shvaćaš kako je samo jedan lijek za takve
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 19:49 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Najvećeg nacistu okjeg ja znam je potomak oficira JNA i daje bez uslova podršku Hrvatima BiH. Čak ni ne zna ništa što se dešava tu, samo zna na kojoj je strani. Kaže "nažalost od bijelog bratstva ništa". Morao sam se suzdržavati. Uvidio sam da nema logike i debate. Najvećeg nacistu kojeg ja znam je potomak hodže iz nekog vehabijskog sela u BiH i bez uslova daje podršku muslimanima u Bih. Čak ni ne zna ništa što se dešava tu, samo zna na kojoj je strani. Kaže "trebamo protjerat sve Hrvate katolike i sjeć im glave kao turci i naša armija u ratu", najviše mrzi crnce katolike. Morao sam se suzdržavati. Uvidio sam da nema logike i debate. Ekdaim je napisao/la: Plemenski instinkt je gori neprijatelj nego ljevičarsko moralisanje. Lahko ćemo se mi s ljevičarima dogovoriti. Ima njih sto nijansi. Jedna mana u tvom planu. Iako su ljevičari doista prilično neinteligentni ljudi imaju puno veći IQ od muslimana, što i nije neko postignuće, to ima svaki nemusliman na planeti. Otkrit ću ti još nešto, dobar dio ljevičara mrzi islam puno više od umjerenih desničara. Ekdaim je napisao/la: Jedini protivnik Islama na istoku su sekularne nacionalističke organizacije. Tako je i na zapadu sada. Jedini protivnik islama je svaki nemusliman na planeti. Što je potpuno normalno, pošto je cilj islama porobit i pobit sve nemuslimane radi se o najobičnijoj akcija - reakcija pojavi. Ništa specijalno. Ekdaim je napisao/la: Vole nas demokrščani, Katolici, ljevičari, zeleni. ma voli vas i Ratko Mladić, što god ti kažeš. Ekdaim je napisao/la: Zbog tog sve ove pro democracy revolucije protiv desnih diktatura uvijek završe pobjedom Islama. Bilo u Siriji, Iranu, Egiptu itd. Ma nemoj reć? Kad se sruši islamski diktator u 100% muslimanskoj zemlji na vlast dolaze drugi islamisti. Ma nije moguće. Great success. Rekao bi Borat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 19:53 |
|
|
|
Opet neki perfidni pokusaji zavadjanja Hrvata sa Hrvatima, zato jer neka Mirela, neki Jovo i neki Duhacek pisu sa .hr domene.
"Hercegobsanci" su Hrvati, svidjalo se to nekome ili ne. Nikakva Rusija, nikakva Kina, nikakav Dodik, kome se lize sa njima siroki mu puti. Hrvati ce sami sa sobom, kao i uvijek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 20:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
nekad: HercegBosno tebe Rama brani danas: HercegBosno ti se sama braniš
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kulac
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 20:34 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Bitno je na svakom mjestu izdominirati. Tako je. Velika većina Hrvata koji ne podržavaju sunarodnjake u HB su lijevo-liberalnih političkih afiniteta. Zato treba potencirati Muslimane kao zaostale, patrijarhalne, klerofašiste, kozojebe, nacionaliste, islamiste, teroriste itd. S druge strane navoditi primjere HB Hrvata koji su školovani, obrazovani i ostalo što se liberalima sviđa. To je adekvatna strategija za hibridno ratovanje po Redditu i forumima na kojima obitava vrsta perec-liberal. Ološu smrdljivi, štakoru iz kanalizacione cijevi! Kakve veze imaju Bošnjaci u toj vašoj frustriranosti zbog nedovoljne ljubavi hrvatske javnosti prema vama. Otkud ti padoše na pamet Bošnjaci? Možda tu presudnu važnost ima iskustvo Hrvata iz Hrvatske sa nekima od vas!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 20:45 |
|
|
Šporet je napisao/la: ... Šporet je napisao/la: Samo neka dođu crnci katolici, oni su dobri vojnici Ti si ally. Merhametlija. Biće 100m Katolika u Poljskoj.  Iran. Sekularni nacionalizam 1979 revolucija ljevičara i Muslimana, Muslimani preuzimaju revoluciju i državu Egipat. Sekularni nacionalizam 2012 revolucija ljevičara i Muslimana, Muslimani preuzimaju, Morsi režim zbačen pučem Sirija. Sekularni nacionalizam u ratu protiv istog Misli dalje što hočeš. Ti živiš u nekoj deluziji. Ignorišeš kompletno što papa kaže o imigraciji i njegovu pro imigrantsku molitvu, zahtjev ujedinjenih crkava Njemačkoj od 200 stranica da otvore granice i liberaliziraju sticanje državljanstva, praviš se da ne vidiš što ljevičari kažu o imigraciji, o otvorenim granicama, antikolonijalne studije na univerzitetima, što HDZ i Možemo rade s imigracijom. Čuj, živi ti u svom svijetu. Vjerojatno si Q lik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 20:46 |
|
|
|
Opet ovaj islamist serucka o papi...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 20:47 |
|
|
Kulac je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Tako je. Velika većina Hrvata koji ne podržavaju sunarodnjake u HB su lijevo-liberalnih političkih afiniteta. Zato treba potencirati Muslimane kao zaostale, patrijarhalne, klerofašiste, kozojebe, nacionaliste, islamiste, teroriste itd. S druge strane navoditi primjere HB Hrvata koji su školovani, obrazovani i ostalo što se liberalima sviđa. To je adekvatna strategija za hibridno ratovanje po Redditu i forumima na kojima obitava vrsta perec-liberal.
Ološu smrdljivi, štakoru iz kanalizacione cijevi! Kakve veze imaju Bošnjaci u toj vašoj frustriranosti zbog nedovoljne ljubavi hrvatske javnosti prema vama. Otkud ti padoše na pamet Bošnjaci? Možda tu presudnu važnost ima iskustvo Hrvata iz Hrvatske sa nekima od vas! Malo opreznije biraj izraze koje koristiš jer stvaraš lošu sliku o nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 20:48 |
|
|
Joj kozojeba. 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 21:10 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Ti si ally. Merhametlija. Biće 100m Katolika u Poljskoj.  Ne razumijem arapske izraze. Katolika u Poljskoj trenutno ima mislim oko 40 mil. Ne znam do kad misliš da će biti 100 mil ali pošto Poljaci imaju odličan natalitet i čuvaju obiteljske vrijednosti nije nemoguće da Poljaci jednog dana dostignu i 100 mil, zašto ne. Samo ne znam kakve to ima veze s ičim. Ekdaim je napisao/la: Iran. Sekularni nacionalizam 1979 revolucija ljevičara i Muslimana, Muslimani preuzimaju revoluciju i državu
Egipat. Sekularni nacionalizam 2012 revolucija ljevičara i Muslimana, Muslimani preuzimaju, Morsi režim zbačen pučem
Sirija. Sekularni nacionalizam u ratu protiv istog Sve te zemlje su i prije revolucije imale muslimane na vlasti, a stanovništvo je i prije i poslije bilo 100% muslimansko, samo su npr. u Iranu bili kao sekularni, znam za tebe to nije dovoljno radikalno, dopuštali su da žene nose hlače, idu u školu i to, sad tamo vlada islamski terorizam. Ili pojednostavljeno prestali su takijat i sad ne skrivaju da su vehabije. Težak li je život vehabije u Europi, sanjaš o islamskim državama nekoliko tisuća kilometara od tebe, a kad izađeš na ulicu ljudi te gledaju kao terorista. Ekdaim je napisao/la: Misli dalje što hočeš. Ti živiš u nekoj deluziji. Ignorišeš kompletno što papa kaže o imigraciji i njegovu pro imigrantsku molitvu, zahtjev ujedinjenih crkava Njemačkoj od 200 stranica da otvore granice i liberaliziraju sticanje državljanstva, praviš se da ne vidiš što ljevičari kažu o imigraciji, o otvorenim granicama, antikolonijalne studije na univerzitetima, što HDZ i Možemo rade s imigracijom. Kakav papa, kakva pro imigrantska molitva? Nije baš da pratim šta papa govori. Kakve ujedinjene crkve u Njemačkoj? I opet kakve veze crkva ima sa liberalizacijom stjecanja državljanstva? Pa rekao sam ti da ljevičari uglavnom nisu previše bistri ljudi, ali i takvi su ipak dovoljno bistri da kad im netko prijeti uništenjem i porobljavanjem znaju da im netko prijeti uništenjem i porobljavanjem. Eto sva sreća pa se svijest u Europi dosta dobro digla i diže se, pa to ide na bolje, u parlamentima ima sve više onih koji prepoznaju problem i djeluju preventivno na njega. Šta HDZ radi? Batina migrante? Bude ih i meni možda žao, ali onda se sjetim da su islamisti koji žele uništit Europu pa mi bude lakše što ih se batina. Šta da se radi kad sami dolaze na palicu. Možemo je od bilo kakve vlasti na razini države koja bi odlučivala o pitanju migranata udaljeno jednako kao i moj pas. Hype oko njih se već ispuhao na razini Zagreba, gdje više nemaju šanse za vlast (vidjet ćemo hoće li izdurat bez prijeveremenih) a kamoli na razini Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kulac
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 21:11 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Kulac je napisao/la:
Ološu smrdljivi, štakoru iz kanalizacione cijevi! Kakve veze imaju Bošnjaci u toj vašoj frustriranosti zbog nedovoljne ljubavi hrvatske javnosti prema vama. Otkud ti padoše na pamet Bošnjaci? Možda tu presudnu važnost ima iskustvo Hrvata iz Hrvatske sa nekima od vas!
Malo opreznije biraj izraze koje koristiš jer stvaraš lošu sliku o nama. Koji si ti? Ako si ono što mislim da jesi, ne spadamo u isti tabor. Ja sam ti zakleti sekularist. Ne bih vam dao milimetar javnog prostora. Vi ste za mene veliko zlo. Gdje ste se pojavili, napravili ste zlo i naopako. Naročito ste opasni za Bošnjake! Pu, dalje od mene!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 21:23 |
|
|
|
Kako ovo, kako ono. Linkao sam ti sve. To što ti ne znaš i biraš da ne znaš ne znači da nije tako, no molim te, nastavi to vjerovati sve isto. Spavaj san.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 21:56 |
|
|
|
Di si linkao? Nema ovdje ni jednog linka. Ako misliš na onoj drugoj temi, onda ti je ovdje post offtopic.
Tamo sam ti sve objasnio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 22:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Ekdaim je napisao/la: Šporet je napisao/la: ... Šporet je napisao/la: Samo neka dođu crnci katolici, oni su dobri vojnici Ti si ally. Merhametlija. Biće 100m Katolika u Poljskoj.  Iran. Sekularni nacionalizam 1979 revolucija ljevičara i Muslimana, Muslimani preuzimaju revoluciju i državu Egipat. Sekularni nacionalizam 2012 revolucija ljevičara i Muslimana, Muslimani preuzimaju, Morsi režim zbačen pučem Sirija. Sekularni nacionalizam u ratu protiv istog Misli dalje što hočeš. Ti živiš u nekoj deluziji. Ignorišeš kompletno što papa kaže o imigraciji i njegovu pro imigrantsku molitvu, zahtjev ujedinjenih crkava Njemačkoj od 200 stranica da otvore granice i liberaliziraju sticanje državljanstva, praviš se da ne vidiš što ljevičari kažu o imigraciji, o otvorenim granicama, antikolonijalne studije na univerzitetima, što HDZ i Možemo rade s imigracijom. Čuj, živi ti u svom svijetu. Vjerojatno si Q lik. Lojavko šta bi sa muslimnaski bratstvom ? U Siriji Asad drži 70 % države 20 % Kurdi i 10 islamisti i Turci
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 18 stu 2021, 22:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Jel ovaj ekdaim abidaga sa balijskih husterija . Jer samo on drka na Siriju i na vehabije . Ma svu tu islamsku paščad treba po bubrezima
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Post na r/croatia i sramotni stavovi o HRHB i početku Hrvatsko-Bošnjačkog sukoba Postano: 19 stu 2021, 00:32 |
|
|
|
Koji quratz je reddit? Lijevo smeće i botovi, kao i indeks komentari, to treba zaobilaziti u velikom luku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|