|
|
Stranica: 34/79.
|
[ 1967 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64465 Lokacija: DAZP HQ
|
Diablo je napisao/la: dudu je napisao/la: nema im pomoći, previše su se ufurali u srpsku poziciju, svidjelo im se pa nikako da se vrate opet među Hrvate, lete u oblacima i osjećaju se kao Srbi 1991.  Bili smo mi u srpskoj poziciji ravnopravno pa nas Vrane ugasi jednim potpisom, al opet nije do njega. Mi nismo zdravi... ma bili smo moj k, kao što rekoh u svakom trenutku od 1990. smo ovisni o RH, a naši po svemu najbolji kadrovi su se stavili Hrvatskoj na raspolaganje, a ne Herceg-Bosni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gušter
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:47 |
|
|
PCM je napisao/la: gušter je napisao/la:
Paraga je budala. Ali recimo Stjepan Kljuić. Ja sam tog čovjeka dugo prezirao. Iako je moj stari govorio da je dobar bio za nas i da je velika šteta što je uklonjen i na njegovo mjesto stavljeni zagrebački potrčci.
Nekako sve više cijenim i približavam se mišljenjima svojih roditelja o svemu tome.
Oni su na referendumu glasovali protiv nezavisne BiH. Iako su išli u crkvu, nisu voljeli Jugoslaviju. Razlog im je bio taj da ne žele živjeti u muslimanskoj državi.
Kljujic ?! Slobodno osnuj stranku i povedi rehabilitaciju tog stolnoteniskog idiota medju bh Hrvatima. Javi kako si prosao na izborima. P.S. Slobodno ko Kljujic i Komsic ozeni Muslimanku da proces odradis u potpunosti. Aj Boga ti izbrisi profil i prestani glumatat budalu. Takvo sam mišljenje o njemu i ja do nedavno imao. Ali kad se pogleda unatrag, ispada da njegova vizija i opreznost spram namjera RH prema nama nisu bili baš neosnovani i glupi. Naprotiv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:49 |
|
|
Diablo je napisao/la: PCM je napisao/la:
Kapitulacija je Aluminij i Izborni zakon a ne stav da mi zelimo u EU i NATO. Jeste popizdili kolektivno Isusa ti?!
Pa mi se i pozivamo na razne kapitulacije a ne samo na EU i NATO, a da smo poludili i jesmo... Mi prije svega moramo hitno promjeniti nesposobnog idiota Covica, koji nema nikakvih rezultata, ne navlaciti dodatno bijes Amera i gurati se Rusima u zagrljaj, nastaviti dobru suradnju sa Srbima i konflikt s Bosnjacima (jer zele nase unistenje pa jebi ga moramo). Eventualno ako se kod Bosnjaka javi neka umjerena struja, promjeniti iz “konflikt” u neki solidan nivo elementarne suradnje i to je to. I jasno potiho gledat bosnjacki demografski kolaps, jer to je jedino sto bi ih donekle moglo unormaliti iako osobno sumnjam da bi se unormalili i u tom scenariju.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:50 |
|
|
Diablo je napisao/la: Hrvati bih nemaju nikakve koristi od NATO vec samo Zagreb kojem je glavni interes da nema srbije na uni. Ostalo ce oni sve "halalit"... Hrvati HRHB su ratovali s NATO savezom na terenu kada je EUFOR upao u Mostar, pa svi ovi visoki predstavnici služe koji su odgovorni za blokiranje Mostara i okupaciju doma naroda su služili njihovoj i samo njihovoj politici. Samo retardi nisu toga svjesni ali se Hrvati boje da će biti gore ako im se suprostavimo, dovući će oni nove kao Lijanoviće, Komšiće i Budimire na vlast i Hrvati će nestati po njima. Pa jebi im mater, suprostavi im se uvijeno jer govna će te ionako gaziti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gušter
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:51 |
|
|
weasel je napisao/la: gušter je napisao/la:
Ma kakvi Ameri, šta ti pada na pamet.
Trumpov mandat je bio prilika za otarasit se Muslimana kakva se događa jednom u 50 godina.
Trump je tu tek 2-3 godine. Da bi on promjenio smjer njihove vanjske politike treba više vremena. Dok se postave novi hambasadori i slično. Ako dobije još jedan mandat imamo dobru priliku za riješit ovaj gordijski čvor. Neće on ništa mijenjati ako nema povoda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:51 |
|
|
gušter je napisao/la: PCM je napisao/la:
Kljujic ?! Slobodno osnuj stranku i povedi rehabilitaciju tog stolnoteniskog idiota medju bh Hrvatima. Javi kako si prosao na izborima.
P.S. Slobodno ko Kljujic i Komsic ozeni Muslimanku da proces odradis u potpunosti.
Aj Boga ti izbrisi profil i prestani glumatat budalu.
Takvo sam mišljenje o njemu i ja do nedavno imao. Ali kad se pogleda unatrag, ispada da njegova vizija i opreznost spram namjera RH prema nama nisu bili baš neosnovani i glupi. Naprotiv. Kljujic je poturica, prvo agin i begov interes pa onda moj. Ako vec moram birat izmedju “prvo netko drugi pa tek onda ja”, bogami ispravno smo izabrali Zagreb umjesto Sarajeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
|
|
PCM je napisao/la: Diablo je napisao/la: Pa mi se i pozivamo na razne kapitulacije a ne samo na EU i NATO, a da smo poludili i jesmo...
Mi prije svega moramo hitno promjeniti nesposobnog idiota Covica, koji nema nikakvih rezultata, ne navlaciti dodatno bijes Amera i gurati se Rusima u zagrljaj, nastaviti dobru suradnju sa Srbima i konflikt s Bosnjacima (jer zele nase unistenje pa jebi ga moramo). Eventualno ako se kod Bosnjaka javi neka umjerena struja, promjeniti iz “konflikt” u neki solidan nivo elementarne suradnje i to je to. I jasno potiho gledat bosnjacki demografski kolaps, jer to je jedino sto bi ih donekle moglo unormaliti iako osobno sumnjam da bi se unormalili i u tom scenariju. ne moraju se oni nikad unormaliti, ali će nama olakšati posao u svakom smislu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:53 |
|
|
Diablo je napisao/la: Hrvati bih nemaju nikakve koristi od NATO vec samo Zagreb kojem je glavni interes da nema srbije na uni. Ostalo ce oni sve "halalit"... Imaju frajeru veliki, procitaj duduov upis gore i 10 puta ga ponovi u tu tinejdzersku glavurdu mozda onda i udje nesto...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:55 |
|
|
PCM je napisao/la: Diablo je napisao/la: Pa mi se i pozivamo na razne kapitulacije a ne samo na EU i NATO, a da smo poludili i jesmo...
Mi prije svega moramo hitno promjeniti nesposobnog idiota Covica, koji nema nikakvih rezultata, ne navlaciti dodatno bijes Amera i gurati se Rusima u zagrljaj, nastaviti dobru suradnju sa Srbima i konflikt s Bosnjacima (jer zele nase unistenje pa jebi ga moramo). Eventualno ako se kod Bosnjaka javi neka umjerena struja, promjeniti iz “konflikt” u neki solidan nivo elementarne suradnje i to je to. I jasno potiho gledat bosnjacki demografski kolaps, jer to je jedino sto bi ih donekle moglo unormaliti iako osobno sumnjam da bi se unormalili i u tom scenariju. 2010 Hrvatska je imala najbolje odnose sa NATO savezom, Hrvati su bili kmetovi i rezultat je Komšić kao i platforma. Ne možeš ti imati dobre odnose sa zapadnjacima i surađivati sa Dodikom, možeš uvijeno ali kordiniranje nam je katastrofa jer nismo iskoristili dolazak Erdogana i ne možemo se dogovoriti sa Dodikom oko Gulenovaca. Isto vrijedi i za terorističke kampove
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Diablo je napisao/la: Hrvati bih nemaju nikakve koristi od NATO vec samo Zagreb kojem je glavni interes da nema srbije na uni. Ostalo ce oni sve "halalit"... Hrvati HRHB su ratovali s NATO savezom na terenu kada je EUFOR upao u Mostar, pa svi ovi visoki predstavnici služe koji su odgovorni za blokiranje Mostara i okupaciju doma naroda su služili njihovoj i samo njihovoj politici. Samo retardi nisu toga svjesni ali se Hrvati boje da će biti gore ako im se suprostavimo, dovući će oni nove kao Lijanoviće, Komšiće i Budimire na vlast i Hrvati će nestati po njima. Pa jebi im mater, suprostavi im se uvijeno jer govna će te ionako gaziti Nama je bilo najgore dok se nismo suprostavili. Od 2006. disemo. Do tad smo u strahu slusali i klimali glavom. Nikad vise. Jesu jači, svaka cast, imaju tomahvke, F-ovoono, hatomske bombe, ako hoce da nas pobiju nek nas pobiju al sluge necemo biti vise nikad.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 18:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Diablo je napisao/la: Bili smo mi u srpskoj poziciji ravnopravno pa nas Vrane ugasi jednim potpisom, al opet nije do njega. Mi nismo zdravi...
ma bili smo moj k, kao što rekoh u svakom trenutku od 1990. smo ovisni o RH, a naši po svemu najbolji kadrovi su se stavili Hrvatskoj na raspolaganje, a ne Herceg-Bosni. Tako je svi nasi udarni kadrovi - branitelji, politicari, lijecnici, inzenjeri, you name it - svi su se stavili Tudjmanu na raspolaganje primarno. First things first. A da su ispravno napravili dokaz je i zlatno doba HB 1996-2001. Tek padom Tudjmana padamo i mi, gubljenjem politicke zaledjine u Hrvatskoj. Pada i Hrvatska naravno u isto vrijeme, tek sad prvi zraci svjetla lagano probijaju, a i to uspijemo usrat zahvaljujuci voljenom vodji Covicu. Tip je u sedlu 20 godina bez IKAKVOG rezultata, korektan odnos sa Srbima i Dodikom mu je jedini uspjeh, sve ostalo teska nula.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:00 |
|
|
PCM je napisao/la: gušter je napisao/la:
Takvo sam mišljenje o njemu i ja do nedavno imao. Ali kad se pogleda unatrag, ispada da njegova vizija i opreznost spram namjera RH prema nama nisu bili baš neosnovani i glupi. Naprotiv.
Kljujic je poturica, prvo agin i begov interes pa onda moj. Ako vec moram birat izmedju “prvo netko drugi pa tek onda ja”, bogami ispravno smo izabrali Zagreb umjesto Sarajeva.Plodove pravilnog izbora ubiremo i dan danas  .Za mene osobno bolja bi bila i velika srbija il krnja jugoslavija nego islamska cizma potpomognuta zapadnim smecem. Hrvatska je svejedno iluzija što nam je i dokazala...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Hrvati HRHB su ratovali s NATO savezom na terenu kada je EUFOR upao u Mostar, pa svi ovi visoki predstavnici služe koji su odgovorni za blokiranje Mostara i okupaciju doma naroda su služili njihovoj i samo njihovoj politici.
Samo retardi nisu toga svjesni ali se Hrvati boje da će biti gore ako im se suprostavimo, dovući će oni nove kao Lijanoviće, Komšiće i Budimire na vlast i Hrvati će nestati po njima.
Pa jebi im mater, suprostavi im se uvijeno jer govna će te ionako gaziti
Nama je bilo najgore dok se nismo suprostavili. Od 2006. disemo. Do tad smo u strahu slusali i klimali glavom. Nikad vise. Jesu jači, svaka cast, imaju tomahvke, F-ovoono, hatomske bombe, ako hoce da nas pobiju nek nas pobiju al sluge necemo biti vise nikad. Vi ste u potpuno drugoj startnoj poziciji, usporedjujes kruske i jabuke. Da ste vi bili u nasoj poziciji svo vrijeme, skeptican sam bili vas uopce ostalo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:04 |
|
|
PCM je napisao/la: Diablo je napisao/la: Hrvati bih nemaju nikakve koristi od NATO vec samo Zagreb kojem je glavni interes da nema srbije na uni. Ostalo ce oni sve "halalit"... Imaju frajeru veliki, procitaj duduov upis gore i 10 puta ga ponovi u tu tinejdzersku glavurdu mozda onda i udje nesto... Samo prave stvari upijam, fantazije me uopce ne zanimaju. Kad nemate nista drugo tada kacite ideje o nekakvom saburu? Šta ako muslimana i nestane 500 k ? Hoćemo li sta promjeniti ,bit ce nam bolje? Hocemo li poklopiti neku njihovu carsiju ili gradic il ce sve ostat isto. Evo mozda sam ja budala al bogati objasnite sta ce se promjenit kad oni propadnu na 600 k te mi na 250k a Zagrebu ostaje isti prioritet tj da nema srbije na uni ?? Sabur je gubljenje vremena u svakom smislu...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Hrvati HRHB su ratovali s NATO savezom na terenu kada je EUFOR upao u Mostar, pa svi ovi visoki predstavnici služe koji su odgovorni za blokiranje Mostara i okupaciju doma naroda su služili njihovoj i samo njihovoj politici.
Samo retardi nisu toga svjesni ali se Hrvati boje da će biti gore ako im se suprostavimo, dovući će oni nove kao Lijanoviće, Komšiće i Budimire na vlast i Hrvati će nestati po njima.
Pa jebi im mater, suprostavi im se uvijeno jer govna će te ionako gaziti
Nama je bilo najgore dok se nismo suprostavili. Od 2006. disemo. Do tad smo u strahu slusali i klimali glavom. Nikad vise. Jesu jači, svaka cast, imaju tomahvke, F-ovoono, hatomske bombe, ako hoce da nas pobiju nek nas pobiju al sluge necemo biti vise nikad. Amerikanci su sa Turcima danas neprijatelji zakleti pa Muslimani surađuju s Erdoganom, praktički su izbačeni sa BI i svijet nije danas ono što je bio 2001. Danas kad bi krenuli sa samoupravom nebi bilo desetine tisuća unproforaca koji bi upali sa tenkovima i s kojima bi ratovao u Drvaru, poslali bi par upozorenja da su zabrinuti i to. Jedna Kina ti gradi Pelješki most, Kina koja je 10 puta veća prijetnja Americi nego Rusija. Kontroliraju Index, NVO i to je to, ti jadnici su ti prijetnja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gušter
|
|
|
PCM je napisao/la: dudu je napisao/la:
ma bili smo moj k, kao što rekoh u svakom trenutku od 1990. smo ovisni o RH, a naši po svemu najbolji kadrovi su se stavili Hrvatskoj na raspolaganje, a ne Herceg-Bosni.
Tako je svi nasi udarni kadrovi - branitelji, politicari, lijecnici, inzenjeri, you name it - svi su se stavili Tudjmanu na raspolaganje primarno. First things first. A da su ispravno napravili dokaz je i zlatno doba HB 1996-2001. Tek padom Tudjmana padamo i mi, gubljenjem politicke zaledjine u Hrvatskoj. Pada i Hrvatska naravno u isto vrijeme, tek sad prvi zraci svjetla lagano probijaju, a i to uspijemo usrat zahvaljujuci voljenom vodji Covicu. Tip je u sedlu 20 godina bez IKAKVOG rezultata, korektan odnos sa Srbima i Dodikom mu je jedini uspjeh, sve ostalo teska nula. Da su se stavili na raspolaganje Herceg-Bosni, a ne Hrvatskoj, mi bi u procesu raspada Jugoslavije izborili sebi državu. Makar kad i Crna Gora, a vjerojatno i puno prije. Šta je bilo bilo je, jebiga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:05 |
|
|
Diablo je napisao/la: za mene osobno bolja bi bila i velika srbija il krnja jugoslavija nego islamska cizma potpomognuta zapadnim smecem....
Lupetanje isprazno. Gdje ti uopće živiš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:06 |
|
|
bobanovski je napisao/la: PCM je napisao/la:
Mi prije svega moramo hitno promjeniti nesposobnog idiota Covica, koji nema nikakvih rezultata, ne navlaciti dodatno bijes Amera i gurati se Rusima u zagrljaj, nastaviti dobru suradnju sa Srbima i konflikt s Bosnjacima (jer zele nase unistenje pa jebi ga moramo). Eventualno ako se kod Bosnjaka javi neka umjerena struja, promjeniti iz “konflikt” u neki solidan nivo elementarne suradnje i to je to.
I jasno potiho gledat bosnjacki demografski kolaps, jer to je jedino sto bi ih donekle moglo unormaliti iako osobno sumnjam da bi se unormalili i u tom scenariju.
2010 Hrvatska je imala najbolje odnose sa NATO savezom, Hrvati su bili kmetovi i rezultat je Komšić kao i platforma. Ne možeš ti imati dobre odnose sa zapadnjacima i surađivati sa Dodikom, možeš uvijeno ali kordiniranje nam je katastrofa jer nismo iskoristili dolazak Erdogana i ne možemo se dogovoriti sa Dodikom oko Gulenovaca. Isto vrijedi i za terorističke kampove Zasto bas 2010 ? Imaj u obziru i tko je u RH na vlasti, HDZ nesto i radi za nas gura i lobira po EU, crveni klosari NISTA. Tek pokoji od njih (Picula i Milanovic) se spametuju kad je kasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:07 |
|
|
PCM je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Nama je bilo najgore dok se nismo suprostavili. Od 2006. disemo. Do tad smo u strahu slusali i klimali glavom. Nikad vise. Jesu jači, svaka cast, imaju tomahvke, F-ovoono, hatomske bombe, ako hoce da nas pobiju nek nas pobiju al sluge necemo biti vise nikad.
Vi ste u potpuno drugoj startnoj poziciji, usporedjujes kruske i jabuke. Da ste vi bili u nasoj poziciji svo vrijeme, skeptican sam bili vas uopce ostalo... ne moraš biti skeptičan, ista je to pamet kao i ona u RSK.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:07 |
|
|
PCM je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Nama je bilo najgore dok se nismo suprostavili. Od 2006. disemo. Do tad smo u strahu slusali i klimali glavom. Nikad vise. Jesu jači, svaka cast, imaju tomahvke, F-ovoono, hatomske bombe, ako hoce da nas pobiju nek nas pobiju al sluge necemo biti vise nikad.
Vi ste u potpuno drugoj startnoj poziciji, usporedjujes kruske i jabuke. Da ste vi bili u nasoj poziciji svo vrijeme, skeptican sam bili vas uopce ostalo... Kakva vam je sad pozicija? Nemate samo clana Predsjednistva - sto ste imali u proslom mandatu. Al imate kanton drzavu - sto niste imali u proslom mandatu. Ajd ovo oko NATO i nije toliko bitno, mozemo mi to sami. Al je indikator bezmudosti. A bez muda i ogomnih pritisaka na Muslimane, necete izvuci IZ, necete ga dobiti kulturnom pricom i hemijom sa njima, vrijeme istice.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
|
|
Kljujic je poturica, prvo agin i begov interes pa onda moj. Ako vec moram birat izmedju “prvo netko drugi pa tek onda ja”, bogami ispravno smo izabrali Zagreb umjesto Sarajeva.
Plodove pravilnog izbora ubiremo i dan danas  .Za mene osobno bolja bi bila i velika srbija il krnja jugoslavija nego islamska cizma potpomognuta zapadnim smecem. Hrvatska je svejedno iluzija što nam je i dokazala... U Velikoj Srbiji (krnjoj Jugoslaviji) bi te skratili za glavu. E sad ako ti je to napeto, onda popricaj malo s dezurnim psihologom u skoli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:09 |
|
|
Tako je svi nasi udarni kadrovi - branitelji, politicari, lijecnici, inzenjeri, you name it - svi su se stavili Tudjmanu na raspolaganje primarno. First things first. A da su ispravno napravili dokaz je i zlatno doba HB 1996-2001. Tek padom Tudjmana padamo i mi, gubljenjem politicke zaledjine u Hrvatskoj. Pada i Hrvatska naravno u isto vrijeme, tek sad prvi zraci svjetla lagano probijaju, a i to uspijemo usrat zahvaljujuci voljenom vodji Covicu. Tip je u sedlu 20 godina bez IKAKVOG rezultata, korektan odnos sa Srbima i Dodikom mu je jedini uspjeh, sve ostalo teska nula.
Da su se stavili na raspolaganje Herceg-Bosni, a ne Hrvatskoj, mi bi u procesu raspada Jugoslavije izborili sebi državu. Makar kad i Crna Gora, a vjerojatno i puno prije. Šta je bilo bilo je, jebiga. jbg, ako dosad nisi shvatio da su sve novostvorene države napravljene po starim jugoslavenskim granicama onda ti nema pomoći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:10 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la:
Vi ste u potpuno drugoj startnoj poziciji, usporedjujes kruske i jabuke. Da ste vi bili u nasoj poziciji svo vrijeme, skeptican sam bili vas uopce ostalo...
ne moraš biti skeptičan, ista je to pamet kao i ona u RSK. Bog im je poslao Hrvatinu Milorada da im politiku vodi. Vidi se da su teski krkani samo ha-bu samo sila. Dobro si napisao, Krajisnici 2. Imaju srece da im bar elita oko Mileta kuzi igru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:11 |
|
|
Kljujic je poturica, prvo agin i begov interes pa onda moj. Ako vec moram birat izmedju “prvo netko drugi pa tek onda ja”, bogami ispravno smo izabrali Zagreb umjesto Sarajeva.
Plodove pravilnog izbora ubiremo i dan danas  .Za mene osobno bolja bi bila i velika srbija il krnja jugoslavija nego islamska cizma potpomognuta zapadnim smecem. Hrvatska je svejedno iluzija što nam je i dokazala... Srbi iz Republike Srpske su odjebali Miloševića kad im nije odgovarao, uveo je on njima i sankcije jedno vrijeme ali su dragovoljci dolazili dok je HRHB bila pod direktnom kontrolom Zagreba. Tamo 1995 Milošević je simbolizirao "simbol mira" ali su ih opet naguzili. Srbi iz Bosne su profitirali, Srbija je npr izgubila Kosovo zbog zločina VRS dok je Hrvatska prodala HRHB zbog obećanja reintegracije istočne Slavonije i to je jedina istina iako nevjerujem da je Tuđman poživio da bi bilo Komšića i okupacija doma naroda. Tuđman je želio 1998 slati vojsku na UN kada su oni Kanađani razoružali policajce iz RH koji su bili unutar granica HRHB, želio je poslati ATJ Lucko i urlao zašto nisu pucali na njih ali ga je Granic smirio. Tuđman je neusporediv s govnima koja su došla iza njega To je razlika kad se boriš za svoje, treba se znati bolje postaviti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 20 kol 2019, 19:13 |
|
|
Tako je svi nasi udarni kadrovi - branitelji, politicari, lijecnici, inzenjeri, you name it - svi su se stavili Tudjmanu na raspolaganje primarno. First things first. A da su ispravno napravili dokaz je i zlatno doba HB 1996-2001. Tek padom Tudjmana padamo i mi, gubljenjem politicke zaledjine u Hrvatskoj. Pada i Hrvatska naravno u isto vrijeme, tek sad prvi zraci svjetla lagano probijaju, a i to uspijemo usrat zahvaljujuci voljenom vodji Covicu. Tip je u sedlu 20 godina bez IKAKVOG rezultata, korektan odnos sa Srbima i Dodikom mu je jedini uspjeh, sve ostalo teska nula.
Da su se stavili na raspolaganje Herceg-Bosni, a ne Hrvatskoj, mi bi u procesu raspada Jugoslavije izborili sebi državu. Makar kad i Crna Gora, a vjerojatno i puno prije. Šta je bilo bilo je, jebiga. Ti bi izborio go kurac kao i svi takvi tvoje “pameti” i strateskog promisljanja. U cevapi bi te samljeli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|