|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 11:32 |
|
|
Postoji bar 10 tema koje bi se mogle objediniti u jednu: kmećimo da se RS odvoji i da se BiH raspane, kužimo sa strane iz žbunja. Broj tema pokazuje koliko to silno želimo. Mile duradi neš. Hoće, samo da se Draganče predomisli i vrati Mileta u koaliciju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 11:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Machak je napisao/la: Postoji bar 10 tema koje bi se mogle objediniti u jednu: kmećimo da se RS odvoji i da se BiH raspane, kužimo sa strane iz žbunja. Broj tema pokazuje koliko to silno želimo. Mile duradi neš. Hoće, samo da se Draganče predomisli i vrati Mileta u koaliciju  Prijedlog se odbija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 11:51 |
|
|
|
Jasno da se odbija. Ipak, ne možeš poreći da sam u pravu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Kada se prioriteti razlikuju, onda je jači u pravu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 12:56 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10433 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Machak je napisao/la: Postoji bar 10 tema koje bi se mogle objediniti u jednu: kmećimo da se RS odvoji i da se BiH raspane, kužimo sa strane iz žbunja. Broj tema pokazuje koliko to silno želimo. Mile duradi neš. Hoće, samo da se Draganče predomisli i vrati Mileta u koaliciju  Teme koje se tiču promjena su uvijek zanimljivije od zadržavanja postojećeg stanja. Postojeće je dosadno i nezanimljivo. Međutim postojeće je isto tako dobro, evo, pokazuje se da muslimani nemaju neku snagu. Promjena vlasti u Americi je jako brzo utjecala na procese u BiH a Trumpu je BiH još uvijek ispod debele hrpe prioriteta. Međutim doći će na red. Za nas nije nužan raspad države, govoreći ih hrvatske perspektive. Bitno je samo da nam se dadnu naša pripadajuća prava a kao bonus za zapad koristit ćemo ih da kontroliramo radikalni bošnjački islamistički nagon. Win-Win za zapad.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 14:36 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Postoji bar 10 tema koje bi se mogle objediniti u jednu: kmećimo da se RS odvoji i da se BiH raspane, kužimo sa strane iz žbunja. Broj tema pokazuje koliko to silno želimo. Mile duradi neš. Hoće, samo da se Draganče predomisli i vrati Mileta u koaliciju  Teme koje se tiču promjena su uvijek zanimljivije od zadržavanja postojećeg stanja. Postojeće je dosadno i nezanimljivo. Međutim postojeće je isto tako dobro, evo, pokazuje se da muslimani nemaju neku snagu. Promjena vlasti u Americi je jako brzo utjecala na procese u BiH a Trumpu je BiH još uvijek ispod debele hrpe prioriteta. Međutim doći će na red. Za nas nije nužan raspad države, govoreći ih hrvatske perspektive. Bitno je samo da nam se dadnu naša pripadajuća prava a kao bonus za zapad koristit ćemo ih da kontroliramo radikalni bošnjački islamistički nagon. Win-Win za zapad. Slažem se s uvodnim dijelom. Bh društvu su potrebne promjene, u nekim sferama i korjenite. Ispravio bih, pokazalo se da niti jedan narod u BiH nema naročitu snagu. Ovo sa Amerikom pobijaš sam sebe u istoj rečenici. Promjena vlasti je uticala na procese u BiH, ali obzirom da je Americi na nekom 252. mjestu prioriteta, nije uticala?! Ako je neki bh političar umislio da se duVa neki vjetar koji mu pogoduje, ne znače da je zaista tako. Vi svakako slušate maticu koja je vezana za maticu u Briselu. Ona kaže - BiH i samo BiH. Gorka pilula koju nevoljko gutate. E vidiš - ovo što si napisao je možda i odgovor što vam niti jedna bošnjačka partija ne smije i ne može dati ta prava. Vi bi prava kojim bi da kontrolišete bošnjački opus. Divno! Onda se čudite što nema saradnje po tom pitanju. Gospodo, dok ne korigujete stavove, neće je ni biti. Zapad (Amerika) se nešto puni niti ne zamara, tj. nije sad da im je bitno da bilo ko bude dominantan i da drži drugog u šaci. Te priče kako će vas gurnuti u nekakve gubernatore BiH, to nema nikakvog smisla. I da, samo bih dodao još nešto na ovo - vama nužno nije potrebit raspad BiH...a toliko tema o raspadu na ovom forumu...ako laže koza, ne laže rog...?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 14:44 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10433 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Machak je napisao/la: Slažem se s uvodnim dijelom. Bh društvu su potrebne promjene, u nekim sferama i korjenite. Ispravio bih, pokazalo se da niti jedan narod u BiH nema naročitu snagu.
Ovo sa Amerikom pobijaš sam sebe u istoj rečenici. Promjena vlasti je uticala na procese u BiH, ali obzirom da je Americi na nekom 252. mjestu prioriteta, nije uticala?! Ako je neki bh političar umislio da se duVa neki vjetar koji mu pogoduje, ne znače da je zaista tako.
Vi svakako slušate maticu koja je vezana za maticu u Briselu. Ona kaže - BiH i samo BiH. Gorka pilula koju nevoljko gutate.
E vidiš - ovo što si napisao je možda i odgovor što vam niti jedna bošnjačka partija ne smije i ne može dati ta prava. Vi bi prava kojim bi da kontrolišete bošnjački opus. Divno! Onda se čudite što nema saradnje po tom pitanju. Gospodo, dok ne korigujete stavove, neće je ni biti.
Zapad (Amerika) se nešto puni niti ne zamara, tj. nije sad da im je bitno da bilo ko bude dominantan i da drži drugog u šaci. Te priče kako će vas gurnuti u nekakve gubernatore BiH, to nema nikakvog smisla.
I da, samo bih dodao još nešto na ovo - vama nužno nije potrebit raspad BiH...a toliko tema o raspadu na ovom forumu...ako laže koza, ne laže rog...?
Čitaj šta sam napisao malo pažljivije. Ja sam rekao da je to Trumpu zatrpano papirima, njemu osobno, ne cijeloj američkoj politici. Sa republikancima na vlast su došli mnogi koji imaju razumijevanje prema stavovima srba u BiH, ili samo prezir prema islamu, kako god, to je potaknulo srbe da budu sigurni kako će Amerika ih pustiti da se razmašu. To što Trump još nije razmotrio ne znači da srbima nije dalo hrabrosti, vidiš da je, i vidiš da Dodiku nitko neće ništa. Što se tiče ovog da želimo biti gubernatori, to nije istina. Mi samo želimo svoja zajamčena prava, a to je trećina vlasti. Alija je imao tu čast da ima prvi pik, jel hoće svu vlast nad trećinom ili trećinu nad svime i on je odabrao. Vi živite taj njegov izbor. Mi bi tražili svoja prava bez obzira na vaše Hamas zastavice, a to što ste se razmahali sa njima (grupiram i tebe sa svima, jer vas tako vide zapadnjaci) nama samo pogoduje da lakše ostvarimo svoja prava. Budemo kontrolori BiH u korist zapada 
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 01 tra 2025, 15:45 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Slažem se s uvodnim dijelom. Bh društvu su potrebne promjene, u nekim sferama i korjenite. Ispravio bih, pokazalo se da niti jedan narod u BiH nema naročitu snagu.
Ovo sa Amerikom pobijaš sam sebe u istoj rečenici. Promjena vlasti je uticala na procese u BiH, ali obzirom da je Americi na nekom 252. mjestu prioriteta, nije uticala?! Ako je neki bh političar umislio da se duVa neki vjetar koji mu pogoduje, ne znače da je zaista tako.
Vi svakako slušate maticu koja je vezana za maticu u Briselu. Ona kaže - BiH i samo BiH. Gorka pilula koju nevoljko gutate.
E vidiš - ovo što si napisao je možda i odgovor što vam niti jedna bošnjačka partija ne smije i ne može dati ta prava. Vi bi prava kojim bi da kontrolišete bošnjački opus. Divno! Onda se čudite što nema saradnje po tom pitanju. Gospodo, dok ne korigujete stavove, neće je ni biti.
Zapad (Amerika) se nešto puni niti ne zamara, tj. nije sad da im je bitno da bilo ko bude dominantan i da drži drugog u šaci. Te priče kako će vas gurnuti u nekakve gubernatore BiH, to nema nikakvog smisla.
I da, samo bih dodao još nešto na ovo - vama nužno nije potrebit raspad BiH...a toliko tema o raspadu na ovom forumu...ako laže koza, ne laže rog...?
Čitaj šta sam napisao malo pažljivije. Ja sam rekao da je to Trumpu zatrpano papirima, njemu osobno, ne cijeloj američkoj politici. Sa republikancima na vlast su došli mnogi koji imaju razumijevanje prema stavovima srba u BiH, ili samo prezir prema islamu, kako god, to je potaknulo srbe da budu sigurni kako će Amerika ih pustiti da se razmašu. To što Trump još nije razmotrio ne znači da srbima nije dalo hrabrosti, vidiš da je, i vidiš da Dodiku nitko neće ništa. Što se tiče ovog da želimo biti gubernatori, to nije istina. Mi samo želimo svoja zajamčena prava, a to je trećina vlasti. Alija je imao tu čast da ima prvi pik, jel hoće svu vlast nad trećinom ili trećinu nad svime i on je odabrao. Vi živite taj njegov izbor. Mi bi tražili svoja prava bez obzira na vaše Hamas zastavice, a to što ste se razmahali sa njima (grupiram i tebe sa svima, jer vas tako vide zapadnjaci) nama samo pogoduje da lakše ostvarimo svoja prava. Budemo kontrolori BiH u korist zapada  Ne može pažljivije. Nije istina, ali budimo. Razumijem da me držiš za budalu, no budimo realni. Sasvim si ti to jasno napisao, skonto bi ovo i neko sa puno nižim IQ od mene vjeruj. Ono za što vi nas optužujete, zapravo je vaša želja da budete po tom pitanju u našoj koži. Daj nam prava, pa ćeš da vidiš kako ćemo da vas zajašemo. Nije dovoljno što Srbi sa RS jašu nego će i Hrvati sa HB. Poslije bi nam se smijali kakve smo mi budale, jer smo pristali da nas i vi zajašete. Dogovor može uz klauzulu da to nećete zloupotrijebiti. Ako zloupotrijebite, da se zna kakve će posljedice biti. Razmišljaju li drugačije u Trojci, na neki način će potpisati smrtnu presudu i sebi i BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 11 tra 2025, 14:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Potpuno relaksirano odcjepljenje, Muslimani imaju snagu Miki Mausa Postano: 11 tra 2025, 19:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: potocnj je napisao/la: Na ovoj karti definitivno najviše profitira Srbija.
Moram reći da mi je malo i čudno što službena politika iz Srbije nije aktivnija u traženju RS-a a puštanju Kosova.
Oni i dalje, po onoj srpskoj maksimalističkoj ideji hoće sve. I to ih koči.
Osim starih manastira što ih veže s Kosovom? Realno?
Malo stanovništva imaju tamo, narod koji bi im pravio problem u njihovoj državi i da jest dio te države, vječito bi bili na nož s njima.
Gospodarski zaostao, istočnjački mentalitet itd.
RS bi bio najzapadniji dio Srbije, stanovništvo srpsko, okrenuto zapadu, manje-više.
Vrijedilo bi im priznavat sto rezolucija o genocidu, ali mudro, pripojiti RS sebi.
Priznavanje genocida ih doslovno ništa ne košta ako RS postaje dio Srbije.
Dok tepaš muslimanima "Jadni moji, kako su vas oni naši, ali mi nećemo tako, mi smo dobri sada, vidi kako vam pravimo još veći memorijalni centar" polagano radiš da uzmeš teritorij.
Ovo njihovo tvrdoglavo, istjerat ćemo albansku vlast s Kosova, slavit ćemo Karaždića itd. ih je usporilo kao naciju nevjerojatno mnogo.
Hrvatska bi mogla profitirati da smo omeđili Herceg-Bosnu. Kako nismo moramo profitirati na drugi način, a to je koristiti jaki strateški položaj Hrvatske u odnosu na muslimane tako da participiramo u vlasti što jače, bez obzira na brojnost. I naravno, popravit ćemo i brojnost, čim uđu u EU ostaju prazne ćaršije. Ode raja! A Hrvatska ne profitira po ovoj karti ? I mene čudi da hrvatska politika nije aktivnija po pitanju Herceg Bosne, nego žele na silu zadržat cijelovitost BiH na štetu Hrvata u BiH da ne bi Srbija bila do Une. I mene čudi da Srpska politika nije aktivnija po pitanju Kosova, žele na silu zadržat cjelovitost pokrajine na štetu Kosovskih Srba da ne bi bilo velike Albanije Što vama nije jasno u vjekovnoj Hrvatskoj strategiji podebljavanja kifle? Nećemo nikakve srpske države taman ispraznili i iselili BiH da u njoj žive 3 medvjeda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|