|
|
Stranica: 88/119.
|
[ 2956 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 25 stu 2017, 15:44 |
|
|
ne vjerujem cak ni da ce doc do promjene izbornog zakona...Protiv kanala na hrv jeziku nemam stvarno ništa .. -
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 25 stu 2017, 15:54 |
|
|
caco je napisao/la: ne vjerujem cak ni da ce doc do promjene izbornog zakona... Naravno da nece. BiH ce od oktobra 2018. biti u tehnickom mandatu i zvanicno postati Failed state.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 25 stu 2017, 15:58 |
|
|
Mislim da nece.To su tvoje surovo nerealne zelje..Ne moze doc do promjene I zakona dok se zvanicno Sarajevo ne slozi s tim.a uvjeren sam da nece nikada.. Hrvati se s tim moraju pomirit... Nama Bošnjacima status quo odgovora i nigdje nam se ne zuri
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 25 stu 2017, 16:12 |
|
|
caco je napisao/la: Mislim da nece.To su tvoje surovo nerealne zelje..Ne moze doc do promjene I zakona dok se zvanicno Sarajevo ne slozi s tim.a uvjeren sam da nece nikada.. Hrvati se s tim moraju pomirit... Nama Bošnjacima status quo odgovora i nigdje nam se ne zuri To sto ti mislis se ne racuna. Nema statusa quo. Drzava u tehnickom mandatu nije status quo nego propast iste. Biciklo koje se ne pomjera padne. Al dobro posto ste vi polupismen narod shvaticete tek nakon oktobra 2018. sta se desilo i sta je Bozo prije nekoliko godina pokrenuo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 25 stu 2017, 18:37 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7399 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 26 stu 2017, 01:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 26 stu 2017, 11:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Koja ugodna situacija za Hrvate. Saburati i pijuckati kavu dok se primiče vrijeme izbora. Zapad na njih navaljuje da ispoštuju presudu Ustavnog suda. Ako neće dolaze im još gora vremena. Sve su to uništili i žrtvovali zbog malo životinjskih i prizemnih osjećaja. Da Hrvate prevare sa muslimanima "Hrvatima" u vlasti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 26 stu 2017, 15:44 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
caco
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 26 stu 2017, 15:50 |
|
|
Hrvatska sestorka je u Hagu od 2004 godine tj vec 13 godina Ako im bude potvrdjena presuda ,veoma brzo ce biti na slobodi jer je praksa Haskog suda da uvjetno pusti nakon 2/3 odlezane kazne.. Sestorka je osudjena na 25,20,25,10 godina zavora tako da im je vrijeme provedeno u zatvoru vec uracunato u ovu kaznu sto je skoro pa 2/3.. Veoma je realno da sestorka sljedeceg vikenda bude npr u Zagrebu ili Mostaru
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 26 stu 2017, 15:59 |
|
|
Ne razumijem arapsko-bošnjački. Oprosti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 04:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76557 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vec je odlučeno.
Za presudu znaju suci, kao i gomila asistenata, lektora Itd. koji ovih dana lickaju i poliraju detalje teksta presude od 500 stranica.
Ovo je kao pisanje diplomskog rada, za kojeg treba mjesec dana ds se napise. S tim da je ova presuda vjerojatno veličinom kao nekoliko diplomskih.
S obzirom koliko ljudi zna za draft, velika je vjerojatnost da je procurilo. Ne vjerujem da bi Kolinda riskirala onakve vrlo odredjene izjave, da ne zna presudu.
Kolinda i Covic vec znaju za presudu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 04:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76557 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako je istina da Amerika lobira, onda je to važno ne samo zbog presude, nego i mnogo šire.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 09:13 |
|
|
Od kud to da SAD lobira?
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 09:54 |
|
|
caco je napisao/la: Hrvatska sestorka ce biti oslobodjena po svim tackama ...zbog presude Mladicu koja je odjeknula kao bomba u svijetu presuda hrvatima ce proc ispod radara.. Htio bih da se to dogodi. Neko, jesi li siguran u to? Imaš li neka saznanja? Ono što sam skužio je da Šešeljevo oslobađanje u biti ide na korist šestorki.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 10:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vec je odlučeno.
Za presudu znaju suci, kao i gomila asistenata, lektora Itd. koji ovih dana lickaju i poliraju detalje teksta presude od 500 stranica.
Ovo je kao pisanje diplomskog rada, za kojeg treba mjesec dana ds se napise. S tim da je ova presuda vjerojatno veličinom kao nekoliko diplomskih.
S obzirom koliko ljudi zna za draft, velika je vjerojatnost da je procurilo. Ne vjerujem da bi Kolinda riskirala onakve vrlo odredjene izjave, da ne zna presudu.
Kolinda i Covic vec znaju za presudu. Ne pratim hr politiku. Što je Kolinda izjavila?
|
|
Vrh |
|
|
patriot_1
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 10:18 |
|
|
PS jedna stvar mi smrdi kod ovih Bosanskih Hrvata,dosta ih je u Haagu a jako malo Muslimana a koliko sam čitao Hrvati u BiH su od Armije BiH stradali više nego Muslimani od HVO-a.Kako to?Zato i ne vjerujem da su ovi svi krivi.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 10:42 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8367 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
master_mind_ je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vec je odlučeno.
Kolinda i Covic vec znaju za presudu. Ne pratim hr politiku. Što je Kolinda izjavila? Citat: Ovih dana, kada se nadamo pravednom sudskom pravorijeku i njegovu oslobađanju, kao i oslobađanju drugih hrvatskih uznika, ova knjiga izlazi kao doprinos istini o njemu i o tom povijesnom razdoblju borbe hrvatskoga naroda za slobodu, istini koju je on nakon rata na mnoge načine ustrajno branio svojom riječju. e sad, meni ovo ima više negativan prizvuk nego pozitivan, ali eto.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 14:32 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8367 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
pa nisu teme zaključane
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 14:35 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Graničar Jozo je napisao/la: pa nisu teme zaključane bile su, ali modovlje prati nepoćudne teme, pa su skužili grešku. sorry za off.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 14:55 |
|
|
Bio sam prije pesimistican (mislio sam da su tanke sanse da promijene presudu) ali sada mi se cini sansa za pozitivni ishod 50-50.
Mada, meni je jasno da nece imati veliku politicku vaznost.
U biti, jedino ce imati neku sitnu vaznost ako bude izmijenjena. Ako ostane ista, onda sve ostaje isto. Satisfakciju dobija jedna strana, ili u nekoj kompromisnoj konstrukciji nijedna.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 17:37 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
Nisu krivi i gotovo. posebno ne za uzp, to je van pameti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 17:39 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
Haski sud je *** od suda sta god presudi. Ove presude trebaju isluzenim politicarima, kakva je baba merkel ili degenerik makron( koji zivi sa sto godina starijom babom) da vrsi pritisak na hrvatsku i hrvate.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 18:09 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Haski sud je *** od suda sta god presudi. Ove presude trebaju isluzenim politicarima, kakva je baba merkel ili degenerik makron( koji zivi sa sto godina starijom babom) da vrsi pritisak na hrvatsku i hrvate. Ruanda, Hrvatska, Libija, BiH.... to je taj niz, čak je i Mianmar otporan na međunarodne sudove. Jabat ga..
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 18:41 |
|
|
Meni nikako nije jasno zašto moja braća Srbi svoju RS vezuju za zlikovce , a vidim da to rade i Hrvati vezujući svoju HB takođe za slične likove.
Neće entitet RS , kao niti opstojnost Hrvata u HB nestati ako se odjebu smrdljivi tragovi neljudskosti iz prošlosti u vidu raznih oficira i generala.
Ako su Hrvati i Srbi zaista ubeđeni u svoju politčko-nacionalnu opstojnost na tlu te privremena države BiH , nema toga suda niti sile koja im može nauditi na bilo koji način osim pukom silom , pa čak ni tad.
Ja mislim da se moraju "heroji" izbaciti iz budućnosti , jer ne može se živeti u psihološkom smislu sa tim teretom u sopstvenom narodu , ali ovde je nažalost sve INAT onom drugom tako da i Srbi i Hrvati sopstvenu opstojnost ukopavaju i ponižavaju spram sopstvene savesti i morala , a gde nema sopsvtene savesti i morala tu države ne može biti u ozbiljnom smislu.
Zato evo jednog pitanja:
Dal' bi se Srbi odrekli Mladića,Karadžića isvih zlikovaca i javno rekli da su genocidna *** zarad nezavisnosti RS-a??
Dal' bi se Hrvati odrekli ove šestorke i ostalih zlikovaca zarad entiteta HB i nezavisnosti istog??
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 27 stu 2017, 18:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39356 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Evo Joea, lako je to tebi iz Vojvodine srati dok Hrvate i Srbe medijski i politički mrcvare i drže patrijotske prodike zločinci koji se slobodno šeću čaršijom. S presudom svaki zahtjev Hrvata od autonomije do tv kanala će biti proglašen genocidnim i fašističkim pred MZ.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: hoblatopla i 67 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|