|
|
Stranica: 22/24.
|
[ 584 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:11 |
|
|
mara je napisao/la: baščovan je napisao/la: ......... polupismeni stvore imat ces se pravo javit kad te se bude pitalo kad se smije doci na ovaj forum i sta se smije pisati a evo i čobanice svjetske. Šta si ti pisala o Posavini,kuku majko,kako nisi ban dobila,joj,joj,huja me fata? Ko je bolan pobjegulja,najveća mobilizacija ljudi ,više nego igdje,nisu to brigade bile od 500 vojnika ko negdje.Sram te bilo,znam ljude koji su plivali preko Save pred tenkovima,ko je most srušio Maro,zmijo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:14 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Ma ovo je poturica 100%, nema ovakvih kreatura kod Hrvata u Žepču... Nema jer ne znaju. Ja znam da je u žepče 3 puta došlo naređenje da se povučemo,ne znaš ni ti,rijetki Žepčaci to znaju. Jednom su busevi bili spremni. Znam ja još štošta... Da nije junaka,moj sine... Pitaj Travničane,jel njima isto neko reko bježite,nisu ni oni htjeli,opstruiralo se,morali su ga dat. Nemaš ti pojma ,šta ja s tobom pričam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:19 |
|
|
baščovan je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
I nije pala cijela Posavina, zar je to tako tesko shvatit???
Ne znam ja,ostalo je 30 000 ljudi. Pala jašta je Bome sad sa Odzakom i polovicom Samca - mi smo negdje na 50% od onoga gdje smo bili većina.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:22 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Ma ovo je poturica 100%, nema ovakvih kreatura kod Hrvata u Žepču... dođi u žepče,javi se,pa ćeš vidjet kreature. Slobodno,nije problem. Samo dođi,bićeš sa mnom domaći,možemo posjetit ženu Ive Lozančića pokojnog,generala našeg,ako ne znaš neznalico,najgore su mi ove neznalice. da vidiš kreature čijem bratu na adresu stiže pismo Darija Kordića na Božić ... Neka skenirat će ti kreatura,daj mi par dana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:24 |
|
|
pjosip je napisao/la: baščovan je napisao/la:
Ne znam ja,ostalo je 30 000 ljudi. Pala jašta je
Bome sad sa Odzakom i polovicom Samca - mi smo negdje na 50% od onoga gdje smo bili većina. Ne relativiziraj oko Posavine,ovdje je normalno relativizirat oko Posavine,ja ću izludit. Mi smo većina na jednom kompaktnom,uvezanom teritoriju,od brčkoga do doboja,kako kažu Geljići. Bili. Više nismo. Ima nas max 30 000,od 150 000 najmanje,FAKT
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:26 |
|
|
baščovan je napisao/la: Nema jer ne znaju. Ja znam da je u žepče 3 puta došlo naređenje da se povučemo,ne znaš ni ti,rijetki Žepčaci to znaju. Jednom su busevi bili spremni. Znam ja još štošta... Da nije junaka,moj sine... Pitaj Travničane,jel njima isto neko reko bježite,nisu ni oni htjeli,opstruiralo se,morali su ga dat. Nemaš ti pojma ,šta ja s tobom pričam Koja je svrha tvog pisanja ovdje? Sa svima se svadiš, za sve optužuješ hrvatsko vodstvo, protiviš se uspostavi hrvatske federalne jedinice, naglašavaš slabost bosanskih Hrvata... Bježi kući pa klanjaj, već si dosadio ovdje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:38 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: baščovan je napisao/la: Nema jer ne znaju. Ja znam da je u žepče 3 puta došlo naređenje da se povučemo,ne znaš ni ti,rijetki Žepčaci to znaju. Jednom su busevi bili spremni. Znam ja još štošta... Da nije junaka,moj sine... Pitaj Travničane,jel njima isto neko reko bježite,nisu ni oni htjeli,opstruiralo se,morali su ga dat. Nemaš ti pojma ,šta ja s tobom pričam Koja je svrha tvog pisanja ovdje? Sa svima se svadiš, za sve optužuješ hrvatsko vodstvo, protiviš se uspostavi hrvatske federalne jedinice, naglašavaš slabost bosanskih Hrvata... Bježi kući pa klanjaj, već si dosadio ovdje  koja je svrha tvog neznanja ovdje. Optužujem Šuška,a ne Blaškića,optužujem Tutu,a ne Kordića,optužujem žutog,a ne Lozančića. To se zove odvajanje heroja od kriminalaca,neznalico,sramoti se zato što ne znaš,Hrvati su klasa za sve bili uvijek i jesu zbog obrazovanje. Nije obrazovanje priče Čovićeve. čuj naglašavam slabost bosanskih hrvata. Na koljenima smo,pola nas nema,u svakom kantonu u Bosni smo preglasani,manjina. Šta je tebi,alo,šta treba,napamet naučene parole? Ne dam Posavine i Srednje Bosne Turcima i Srbima zbog nečijih trgovina,ne dam Dervente,Bugojna,vratit ćemo se opet tamo,samo da se nekih riješimo. Hrvatska federalna jedinica bez Posavine,Bugojna,Jajca,Uskoplja,Vareša,Fojnice,Travnika nije prava hrvatska federalna jedinica. 3 eniteta su disolucija države,ko to ne može skontat,nek se umije. Tu pušimo mi Hrvati srednje Bosne,kratkovidno,razočarao sam se,pošto znam ljudi i u Travniku,i u Žepču,Zenici,Busovači Hrvata koji vide opasnost i drugačije pričaju,a ne ova izdajnička laprdanja. Još samo nek neko doda ALI POSAVINA JE JARANSKA ZEMLJA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:46 |
|
|
baščovan je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Pitaj one od Samca do Orasje jel pala?? Može li ovako,jest velika većina,smor si,malo kreativniji budi u tehničkom dijelu rasprave Ja smor??? Covjece ja jednom recenicom kazem ono za sta tebi treba pola stranice. Dosao si ovamo jucer i kod ovih 130 postova koje si ulupao nema razlike, svi su isti. Svi govore isto, a to je da si neki "daidza" koji bi cjelovitu, graDZansku BiH da budes otirac Muslimanima. I jos nesto. Dzaba se bolan razbacujes imenima, a naguzim sve te sa tvog spiska ako se s tvojim teorijama slazu pa makar i sam Franjo bio..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:49 |
|
|
baščovan je napisao/la: razočarao sam se,pošto znam ljudi i u Travniku,i u Žepču,Zenici,Busovači Hrvata koji vide opasnost i drugačije pričaju,a ne ova izdajnička laprdanja. Kandidiraj se na izborima sa svojom pričom u tim mjestima, da vidimo kako to prolazi kod tamošnjih Hrvata 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:50 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: baščovan je napisao/la: razočarao sam se,pošto znam ljudi i u Travniku,i u Žepču,Zenici,Busovači Hrvata koji vide opasnost i drugačije pričaju,a ne ova izdajnička laprdanja. Kandidiraj se na izborima sa svojom pričom u tim mjestima, da vidimo kako to prolazi kod tamošnjih Hrvata  ko i Zubak što prođe. Neće da slušaju,poštuju oni svu moju brigu,ali ne Stolni Mostar kako kaže...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 17:58 |
|
|
|
Eto urgiraj da Zepce bude "stolno"
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 18:29 |
|
|
Tulkas je napisao/la: baščovan je napisao/la:
Može li ovako,jest velika većina,smor si,malo kreativniji budi u tehničkom dijelu rasprave
Ja smor??? Covjece ja jednom recenicom kazem ono za sta tebi treba pola stranice. Dosao si ovamo jucer i kod ovih 130 postova koje si ulupao nema razlike, svi su isti. Svi govore isto, a to je da si neki "daidza" koji bi cjelovitu, graDZansku BiH da budes otirac Muslimanima. I jos nesto. Dzaba se bolan razbacujes imenima, a naguzim sve te sa tvog spiska ako se s tvojim teorijama slazu pa makar i sam Franjo bio.. Situacija se opet zaoštrava..kod graDŽanstva.. Muslimani se danas bune zbog ove izjave novog patrijarha: Rijaset Islamske zajednice Srbije je uputio pismo Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) tražeći zvanično tumačenje izjave patrijarha Irineja o islamu i muslimanima, rekao je danas generalni sekretar IZS Srbije Eldin Ašćerić. List "Blic" je juče objavio izjavu poglavara SPC, u kojoj se između ostalog navodi, da je filozofija i psihologija islama da muslimani, kada su u manjem broju umeju da se ponašaju i da budu korektni, ali da kada postanu nadmoćni i superiorni, čine pritisak.http://www.mondo.rs/s159285/Srbija/Patr ... VIDEO.html
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 18:45 |
|
|
Real gone je napisao/la: da je filozofija i psihologija islama da muslimani, kada su u manjem broju umeju da se ponašaju i da budu korektni, ali da kada postanu nadmoćni i superiorni, čine pritisak. Sa ovom izjavom se slažem u potpunosti, mislim da sam jednom rekao istu stvar skoro istim riječima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 18:54 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Real gone je napisao/la: da je filozofija i psihologija islama da muslimani, kada su u manjem broju umeju da se ponašaju i da budu korektni, ali da kada postanu nadmoćni i superiorni, čine pritisak. Sa ovom izjavom se slažem u potpunosti, mislim da sam jednom rekao istu stvar skoro istim riječima  Ne razumem koji je razlog ljutnji kod IZ, s obzirom da se oni u saradnji sa Sarajevom već godinama bave politikom spajanja Sandžaka pod muslimanski uticaj, po mogućstvu pod kapom Sarajeva. Srbija već godinama ima problem podele na teritorijalne oblasti, gde oni vrše pritisak da se deo teritorije Raške gde su relativna većina spoji u jednu jedinicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 19:04 |
|
|
baščovan je napisao/la: mara je napisao/la: polupismeni stvore imat ces se pravo javit kad te se bude pitalo kad se smije doci na ovaj forum i sta se smije pisati
a evo i čobanice svjetske. Šta si ti pisala o Posavini,kuku majko,kako nisi ban dobila,joj,joj,huja me fata? Ko je bolan pobjegulja,najveća mobilizacija ljudi ,više nego igdje,nisu to brigade bile od 500 vojnika ko negdje.Sram te bilo,znam ljude koji su plivali preko Save pred tenkovima,ko je most srušio Maro,zmijo? Seljoberu, da si ti ikad coban bio mozda bi od ovaca nesto i naucio, ovak, nista, jadnik i za to si ostao zakinut! Jel to te uhvatilo kravlje ludilo, ili kako vi multietniCari kazete huja?  Idi se cjepit, mozda ima lijeka, jer ak te se dohvati krmeca nes prezivit, a znas da ta bas ho Ce na vas poturice! Sigurno si i ti bio pobegulja, cim si se nasao prozvan! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 19:53 |
|
|
Real gone je napisao/la: Srbija već godinama ima problem podele na teritorijalne oblasti, gde oni vrše pritisak da se deo teritorije Raške gde su relativna većina spoji u jednu jedinicu. Još jedan primjer licemjerja muslimanske politike. Oni bi stvarali muslimansku teritorijalnu jedinicu u Srbiji, dok se istodobno protive tome da Hrvati imaju svoju teritorijalnu jedinicu u BiH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 20:13 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Real gone je napisao/la: Srbija već godinama ima problem podele na teritorijalne oblasti, gde oni vrše pritisak da se deo teritorije Raške gde su relativna većina spoji u jednu jedinicu. Još jedan primjer licemjerja muslimanske politike. Oni bi stvarali muslimansku teritorijalnu jedinicu u Srbiji, dok se istodobno protive tome da Hrvati imaju svoju teritorijalnu jedinicu u BiH.  Upravo to. Na stranu što ta teritorijalna jedinica geografski ne bi bila ni na koji način logična, oni već imaju univerzitet i na svom jeziku (bosanskom..), čiji je rektor ujedno i prorektor Prištinskog univerziteta; organizovani su politički i institucionalno bez ikakvih smetnji, ali IZ iz Sarajeva stalno vrši uticaj i upućuje negativne komentare. Ovaj predlog je prošao i kod EU, pa verujem da neće biti dalje polemike oko toga: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... nalizacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 20:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
baščovan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ja nisam skužio dobro tvoj stav.
Otprilike je to raspad BiH na srpski i bošnjački dio ili cijela bošnjačka?
Tako sam ja shvatio... A i ti si dizel. U slučaju podjele. Hercegovina,gore iznad livna i kupres. Bosanski dio Bošnjacima,RS se zna. Jedino što Muslimani neće dat istočnu bosnu,a čovo će dodika tapšat za Posavinu da dobije svoju hercegovinu,Srednja Bosna ima tešku situaciju u slučaju podjele. tvoj stav me zanima u slučaju podjele? Pa u biti nije ti loša ideja, HNŽ Hrvatima a KSB Bošnjacima, i to je neko rješenje. Sigurno bolje od sadašnjeg a obavezno uz ukidanje entiteta. Pa brate ko zajebava Hrvate u Vitezu dobit će isto i u Mostaru. Ovo sad je gore jer nas kroz Federaciju mogu sve i u cijeloj Federaciji i RS zajebavat. A toliko si defetistički raspoložen za Hrvate. Ispade Srbi i Bošnjaci u medu i mlijeku, a kad zakasni boračka skupštinu zauzimaju. Bošnjaci i Srbi su gladni. A Hrvati nisu i ovo što je ostalo, a neće se trčat u Hr više, htjeli ne htjeli, ima dobar natalitet i ekonomsku podlogu. Drugi to nemaju, tako da itekako imamo budućnost. Barem u odnosu na njih. Priprema za još bolju budućnost su ustavne promjene koje će onemogućit marginalizaciju Hrvata a uz naše okretanje BiH umjesto Zagreba za očekivat je i puno povratka u pradomovinu. Pa i u Žepče ipak je to hrvatski kraj unatoč tome što je u Ze-Do.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 21:17 |
|
|
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 21:29 |
|
|
|
Meni nije jasno...
Ok kažu Posavina je prodana. Ajmo se složiti... je brate, prodana je... i sad mi kažemo evo Srbima Grahovo, Drvar i Glamoč, a nama natrag Posavina... oni opet Posavina je prodana... pa dobro je, ajde, prodana je, ali sad ćemo Srbima natrag ono za što je Posavina prodana, a Srbi nama Posavinu... a oni opet prodana je. Ma dobro, evo Srbima G - D - G i plus evo im ono par sela na sjeveru livanjske općine i evo im ono u trebinjskoj općini, a Srbi nama Posavinu... oni opet Posavina je prodana. Ma evo im sve gore navedeno i eno im i Posušje, Grude i Ljubuški, šta će nam taj šugavi kamen, poserem se na nj... a oni opet, Posavina je prodana.
Jeba te, ko Borgovi ponavljaju jedno te isto... prodana, prodana, prodana... uvijek ista priča... umjesto naprijed, oni natrag. Ne mogu to više čut... ni čut više ne mogu.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 21:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ma nisu to uglavnom Posavljaci, najzabrinutiji su "Posavci" iz Sarajeva a evo i iz Žepča koji ne znaju ni koji gradovi i koja područja uopće čine Bos. Posavinu.
A da ima i preseravanja i to najčešće od onih koji se ni po koju cijenu ne misle vratit - ima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 21:47 |
|
|
Vuco je napisao/la: Jeba te, ko Borgovi ponavljaju jedno te isto... prodana, prodana, prodana... uvijek ista priča... umjesto naprijed, oni natrag. Ne mogu to više čut... ni čut više ne mogu. Tipična "mrtva petlja" u nedostatku argumenata ili što bi se na borgovskom jeziku reklo: procedure rasprava( var argumenti: var array of string); var i: integer; rasprava_: string; begin for i:=low(argumenti) to high(argumenti) do rasprava_:=argumenti(i); writeln (rasprava_); end; label: rasprava_:="Posavina je prodana!!!!"; writeln (rasprava_); goto label; end;
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 22:00 |
|
|
|
Da li neko ima podatke koliko se Hrvata vratilo u okupirana sela (novo selo, hrv. tisina...) danasnje opcine Samac (RS)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 22:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma nisu to uglavnom Posavljaci, najzabrinutiji su "Posavci" iz Sarajeva a evo i iz Žepča koji ne znaju ni koji gradovi i koja područja uopće čine Bos. Posavinu.
A da ima i preseravanja i to najčešće od onih koji se ni po koju cijenu ne misle vratit - ima. Ma jasno za suncokrete i njihovu "brigu" za Hrvate iz Posavine. Liju krokodilske suze zbog Posavine i Posavljaka i najrađe bi ih na kolac nabili zajedno s Hrvatima Sarajeva, Srednje Bosne i Hercegovine. A što se tiče ovih seratora... baš sam i o tome razmišljao... to su oni, koji se pod koju cijenu ne žele vratiti. Njima ni ne odgovara kad bi se Posavina vratila i ušla u hrvatski etnitet... jebiga ode alibi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"! Postano: 28 sij 2010, 23:05 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Tipična "mrtva petlja" u nedostatku argumenata ili što bi se na borgovskom jeziku reklo:
procedure rasprava( var argumenti: var array of string);
var i: integer; rasprava_: string;
begin for i:=low(argumenti) to high(argumenti) do rasprava_:=argumenti(i); writeln (rasprava_); end;
label: rasprava_:="Posavina je prodana!!!!"; writeln (rasprava_); goto label;
end; We are Borg. Resistance is futile. Posavina is prodana. You will be assimilated. Resistance is futile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|