|
|
Stranica: 5/13.
|
[ 325 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:07 |
|
|
dr.gog je napisao/la: Aleksije kvragu, sačekaj da se vratim na maternji jezik ...Ja u klin , ti u ploču.
Ja ti govorim da zvučiš kao Dževad Galijašević, a ti mi veliš da izgovorim tvoju mantru.Baratanje retorikom na tvoj način i moje lamentiranje će me koštati banane zbogradi trollanja.Budi uljudan, ne smatraj me naivnim čitačem Fokusa ili Kurira.
Ja , da ponovim, ljude gledam osobno kao pojedince, vjeru također tako, kao osobni odnos čovjeka i Boga, te mi je hantingtonovsko drobljenje o "opasnostima od islama" gubitak vremena i klica širenja mržnje tamo gdje je najmanje potrebna.Među narodom željnim mesa i krvi, sirotinjom bez krova i kruha, takve priče porađaju mržnju i zlo-o tome ti ja govorim.
Druga je stvar također bitna, da prostiš-jebo ga ti , pa kako ćeš analizirati religiju bez dovoljno podučenog sugovornika? Pamtim virtualne stilove forumaša, pa slutim i tvoj- nisi od jučer.Dakle, ne trpaj mi nešto što ne pripada mojemu mentalnom i ljudskom sklopu.
Izvoli mi doći kao poštovan gost, i idemo skupa razgovarati sa ljudima koji imaju soli i nauka u glavi,pristojnosti, a politike i zle krvi nemaju. Ja i ti , dva nemuslimana, idemo iznijeti otvoreno muslimanskim učenim glavama naše rezerve i kritiku ako hoćeš.Imam telefone, vrata nisam nigdje guzicom, da prostiš, zatvorio...
Ne košta mnogo, a i nije Srbija daleko(valjda si u domovini), troškove snosim ja dapače.
tako, i ti priznaj da o nekim stvarima , ako pričaš, moraš poznavati materiju iz prve ruke i ličnog razgovora bez suzdržavanja.Ostalo, kao što znaš, najčešće pređe u mentalnu onaniju... Dakle, ti misliš da ja ne znam da islam propagira versku diskriminaciju, ali to tvrdim tek onako is svojih ludačkih pobuda. Ti sam ne želiš da kažeš ni "da" niti "ne" ovoj tvrdnji, već želiš da idemo kod dvojice muslimana da nam to oni objasne. Možda bi to bilo lepo, ali baš i nije toliko važno da bi se ulagao takav trud.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:11 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
dr.gog je napisao/la: Aleksije kvragu, sačekaj da se vratim na maternji jezik ...Ja u klin , ti u ploču.
Ja ti govorim da zvučiš kao Dževad Galijašević, a ti mi veliš da izgovorim tvoju mantru.Baratanje retorikom na tvoj način i moje lamentiranje će me koštati banane zbogradi trollanja.Budi uljudan, ne smatraj me naivnim čitačem Fokusa ili Kurira.
Ja , da ponovim, ljude gledam osobno kao pojedince, vjeru također tako, kao osobni odnos čovjeka i Boga, te mi je hantingtonovsko drobljenje o "opasnostima od islama" gubitak vremena i klica širenja mržnje tamo gdje je najmanje potrebna.Među narodom željnim mesa i krvi, sirotinjom bez krova i kruha, takve priče porađaju mržnju i zlo-o tome ti ja govorim.
Druga je stvar također bitna, da prostiš-jebo ga ti , pa kako ćeš analizirati religiju bez dovoljno podučenog sugovornika? Pamtim virtualne stilove forumaša, pa slutim i tvoj- nisi od jučer.Dakle, ne trpaj mi nešto što ne pripada mojemu mentalnom i ljudskom sklopu.
Izvoli mi doći kao poštovan gost, i idemo skupa razgovarati sa ljudima koji imaju soli i nauka u glavi,pristojnosti, a politike i zle krvi nemaju. Ja i ti , dva nemuslimana, idemo iznijeti otvoreno muslimanskim učenim glavama naše rezerve i kritiku ako hoćeš.Imam telefone, vrata nisam nigdje guzicom, da prostiš, zatvorio...
Ne košta mnogo, a i nije Srbija daleko(valjda si u domovini), troškove snosim ja dapače.
tako, i ti priznaj da o nekim stvarima , ako pričaš, moraš poznavati materiju iz prve ruke i ličnog razgovora bez suzdržavanja.Ostalo, kao što znaš, najčešće pređe u mentalnu onaniju... Ti fakat moraš naučiti razlikovati individue od kolektivnih sistema. Ako postoji fin, dobar, pošten i umiljat musliman koji bi ti dao zadnju kap krvi, to uopće nema veze sa organiziranom religijom i ponašanjem kolektiva. Za dobru studiju o evoluciji kolektivnih "organizama" preporučam knjigu "Lucifer principle" od Howard Bloom-a. http://www.amazon.com/Lucifer-Principle-Scientific-Expedition-History/dp/0871136643/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1251209367&sr=8-1
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
dr.gog
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:24 |
|
Pridružen/a: 16 lip 2009, 21:17 Postovi: 101 Lokacija: Marijin Dvor, Sarajevo
|
Aleksije , sorry, ali si dosadan kao Domagoj Margetić.Nemogu nastaviti na način kako si navikao da ponavljanjem pereš mozak.
RajvoSa hvala na preporuci, pokušaću uzeti tu knjigu, ne košta milione...
_________________ Daruj krv, spasi život!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:29 |
|
|
dr.gog je napisao/la: Aleksije , sorry, ali si dosadan kao Domagoj Margetić.Nemogu nastaviti na način kako si navikao da ponavljanjem pereš mozak.
RajvoSa hvala na preporuci, pokušaću uzeti tu knjigu, ne košta milione... Živeli. Šta mogu kad ne znam drugačije.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:47 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: Tvoj izbor! Ja smatram da su ljudi iz Somalije jako ljepi, ali "biti" s jednim takvim, osjecala bi se kao s vanzemaljcem. Ipak ne bih nikad konvertirala na drugu vjeru, taman kad bi mi Kristiano Ronaldo ponudio brak Razmišljao sam o tome na najobjektivniji mogući način i došao do zaključka da nakon rata miješani brakovi stvarno nemaju smisla. Nemojte me odnah proglasiti "fašistom" jer sam pokušao razmišljati na praktičan način. Nije dovoljno reći da "ljubav ruši sve prepreke". Pa i u vezi sa "srodnom dušom" se nađe 100ak razloga za svađu, a zamisli sad brak sa osobom iz "neprijateljskog" naroda. Doživjeli bi osude od obadvije obitelji, tu su problemi sa potpuno banalnim stvarima poput imenovanja djece, krštenja ili nekrštenja, odgoja. Jednostavno postoji širi dijapazon mogućih stvari za svađu, a šta bi bilo danas-sutra da se stvari malo "zaoštre" u BiH (ne dao Bog). I ja sam razmisljala, znam samo da bi ja insistirala na sunecenju muske djece, imena bi trebala biti "nesto izmedju"(neka novokomponovana), takodje ne bi mogla, niti znam spremati svinjetinu, tako da bi trebali imati dvije kuhinje u kuci (kad on pozeli svinjetinu),ima jos toga.....odo sad....
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:50 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Razmišljao sam o tome na najobjektivniji mogući način i došao do zaključka da nakon rata miješani brakovi stvarno nemaju smisla. Nemojte me odnah proglasiti "fašistom" jer sam pokušao razmišljati na praktičan način.
Nije dovoljno reći da "ljubav ruši sve prepreke". Pa i u vezi sa "srodnom dušom" se nađe 100ak razloga za svađu, a zamisli sad brak sa osobom iz "neprijateljskog" naroda. Doživjeli bi osude od obadvije obitelji, tu su problemi sa potpuno banalnim stvarima poput imenovanja djece, krštenja ili nekrštenja, odgoja. Jednostavno postoji širi dijapazon mogućih stvari za svađu, a šta bi bilo danas-sutra da se stvari malo "zaoštre" u BiH (ne dao Bog).
I ja sam razmisljala, znam samo da bi ja insistirala na sunecenju muske djece, imena bi trebala biti "nesto izmedju"(neka novokomponovana), takodje ne bi mogla, niti znam spremati svinjetinu, tako da bi trebali imati dvije kuhinje u kuci (kad on pozeli svinjetinu),ima jos toga.....odo sad.... Dite bi ti imalo serious identity issues. Glede svinjetine, ima dosta ljudi koje ne podnose miris, može samo kao šunka
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 16:55 |
|
|
Pustite, religiju mošeš promijeniti k'o gaće, a gene podnipošto. Tako je Pomponazzi (sp ?) u 17. st. mijenjao vjeru 5 puta. Njegovo se glavno djelo zove "De Constantia". Dok je s rasom već teže. Ako imaš novca-pod nož kao rahmetli Michael jackson. Ako uzmeš srodnu dušu iz Bantustana: djeca vam ispadnu njonjavi i bruljavi, a ti bleneš u njih- ala, što sam napravio, to je moja "slika i prilika" Glede pak dugotrajnijih veza- tričavo je da potraju one u kojima su partneri slični (polarnosti se privlače samo na kratki rok). A tu u sličnosti valja gledati što je partnetima važno, i što su im u društvenim kontaktima i svjetonazoru prioriteti. Btw- nije bio Pomponazzi, nego Lipsius, taj koji je stalno mijenjao religiju: http://en.wikipedia.org/wiki/Justus_Lipsius
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 25 kol 2009, 17:01 |
|
|
dr.gog je napisao/la: Aleksije , sorry, ali si dosadan kao Domagoj Margetić.Nemogu nastaviti na način kako si navikao da ponavljanjem pereš mozak.
RajvoSa hvala na preporuci, pokušaću uzeti tu knjigu, ne košta milione... To imaš online: http://www.scribd.com/doc/5991670/Howar ... -PrinciplePrijaviš se i onda skineš kao pdf.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 10:34 |
|
|
Mit o mekim bosanskim muslimanima, europejiziranim, pada kad se pogledaju slike prije 2. svj. rata. Kao u Afganistanu, žene nose burke, pokrivene od glave do pete. Istovremeno u Turskoj žene ne smiju nositi ni zar.
to što je komunizam ukinuo to pravo i što su se bosanski muslimani okrenuli partijskim ćelijama umjesto džamijama, rakiji umjesto postu, to je bilo privremeno zastranjivanje.
bosanski muslimani su počesto željeli biti veći Turci od Turaka tako su smišljali pogrdne nazive za sultane koji bi davali olakšice kršćanskoj raji. Za njih je to bio djaur-sultan. Znači kaur-sultan. A dizali su i bune kad bi došle takve olakšice. Tako je Husein Gradaščević digao bunu jer su date olakšice kršćanskoj raji a Porta željela ograničiti moć nasilnih kapetana i ajana. Svaka reforma koja bi dolazila iz Carigrada dočekivana je na nož od strane zatucanih bosanskih begova koji su željeli vladati terorom. Samovoljni, mrki, nabusiti, zatucani smatrali su se jedinim pravim muslimanima.
Pogotovo jer takav kult ostao u srednjoj Bosni dan-danas gdje u onim zabitim selima i danas vlada takav mrak da je to nevjerovatno. Ko je gledao ono iz Gluhe Bukovice mogao se uvjeriti. Musava djeca skaču okolo, hrpe zmazane dječurlije, neobrijani, mračni, zapušteni muškarci, debeke bule čuče po zidovima i arlauču ko kokoši na panti. Slika ko iz Afganistana. To je kult nerada, prljavštine, inata, zatucanosti..
Dok su muslimani Cazinske krajine sasvim druga stvar
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 14:11 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mit o mekim bosanskim muslimanima, europejiziranim, pada kad se pogledaju slike prije 2. svj. rata. Kao u Afganistanu, žene nose burke, pokrivene od glave do pete. Istovremeno u Turskoj žene ne smiju nositi ni zar.
Moram priznati da sam bio potpuni ignoramus što se tiče ovoga boldiranog. Tek sam ovdje prvi put vidio te slike. Uvijek sam mislio da je A-U vrlo brzo nametnula europske standarde pri osvajanju Bosne, ali kada sam vidio slike sa ulica Sarajeva i Mostara pred 2 s.r. sa ženama u full ninđa odori, mislio sam da je riječ o falsifikatu. Tek kada sam otišao na blog s kojeg su slike bile, i nakon što je Tahvil potvrdio autentičnost (naravno glorificirajući te slavne dane) sam povjerovao. Stvarno su uz komunjare doživjeli potpunu transformaciju, mada kao što kažeš, to nije ni dotaklo neke zabiti gore u brdima, pogotovo u istočnoj i srednjoj Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 15:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76124 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa, tek je Jugoslavija dovela sekularizam, opismenila i urbanizirala stanovništvo, praveći od kasaba velike industrijske gradove (socijalističke blokove, solitere, industriju), tipa Sarajevo, Tuzla, Zenica, te niz drugih srednjih gradova socijalističkog izgleda (Bugojno, Novi Travnik, Kakanj, Zavidovići...), te gradeći tešku industriju koja je zamijenila kuckanje po bakrenom limu, prodaju rahatlokuma, izradu nanulica i slične sredjovijekovne zanatske radnje i sitni baščaršijski "biznis".
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 15:45 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Mit o mekim bosanskim muslimanima, europejiziranim, pada kad se pogledaju slike prije 2. svj. rata. Kao u Afganistanu, žene nose burke, pokrivene od glave do pete. Istovremeno u Turskoj žene ne smiju nositi ni zar.
Moram priznati da sam bio potpuni ignoramus što se tiče ovoga boldiranog. Tek sam ovdje prvi put vidio te slike. Uvijek sam mislio da je A-U vrlo brzo nametnula europske standarde pri osvajanju Bosne, ali kada sam vidio slike sa ulica Sarajeva i Mostara pred 2 s.r. sa ženama u full ninđa odori, mislio sam da je riječ o falsifikatu. Tek kada sam otišao na blog s kojeg su slike bile, i nakon što je Tahvil potvrdio autentičnost (naravno glorificirajući te slavne dane) sam povjerovao. Stvarno su uz komunjare doživjeli potpunu transformaciju, mada kao što kažeš, to nije ni dotaklo neke zabiti gore u brdima, pogotovo u istočnoj i srednjoj Bosni. Da, a za to vrijeme su bosanski katolici bili ultra moderni cijelo vrijeme....Nase zene su se bar modernizovale, dok vase babe jos uvije nosaju onu crninu i ko zna da li je mjenjaju.....
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 15:47 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mit o mekim bosanskim muslimanima, europejiziranim, pada kad se pogledaju slike prije 2. svj. rata. Kao u Afganistanu, žene nose burke, pokrivene od glave do pete. Istovremeno u Turskoj žene ne smiju nositi ni zar.
to što je komunizam ukinuo to pravo i što su se bosanski muslimani okrenuli partijskim ćelijama umjesto džamijama, rakiji umjesto postu, to je bilo privremeno zastranjivanje.
bosanski muslimani su počesto željeli biti veći Turci od Turaka tako su smišljali pogrdne nazive za sultane koji bi davali olakšice kršćanskoj raji. Za njih je to bio djaur-sultan. Znači kaur-sultan. A dizali su i bune kad bi došle takve olakšice. Tako je Husein Gradaščević digao bunu jer su date olakšice kršćanskoj raji a Porta željela ograničiti moć nasilnih kapetana i ajana. Svaka reforma koja bi dolazila iz Carigrada dočekivana je na nož od strane zatucanih bosanskih begova koji su željeli vladati terorom. Samovoljni, mrki, nabusiti, zatucani smatrali su se jedinim pravim muslimanima.
Pogotovo jer takav kult ostao u srednjoj Bosni dan-danas gdje u onim zabitim selima i danas vlada takav mrak da je to nevjerovatno. Ko je gledao ono iz Gluhe Bukovice mogao se uvjeriti. Musava djeca skaču okolo, hrpe zmazane dječurlije, neobrijani, mračni, zapušteni muškarci, debeke bule čuče po zidovima i arlauču ko kokoši na panti. Slika ko iz Afganistana. To je kult nerada, prljavštine, inata, zatucanosti..
Dok su muslimani Cazinske krajine sasvim druga stvar I jel ti lakse sad kad si ispisao sva ta sranja?? Jel se osjecas manje "ugrozeno"?? "Moja guzica je cisca od tvog obraza"!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 15:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76124 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Moram priznati da sam bio potpuni ignoramus što se tiče ovoga boldiranog. Tek sam ovdje prvi put vidio te slike. Uvijek sam mislio da je A-U vrlo brzo nametnula europske standarde pri osvajanju Bosne, ali kada sam vidio slike sa ulica Sarajeva i Mostara pred 2 s.r. sa ženama u full ninđa odori, mislio sam da je riječ o falsifikatu. Tek kada sam otišao na blog s kojeg su slike bile, i nakon što je Tahvil potvrdio autentičnost (naravno glorificirajući te slavne dane) sam povjerovao.
Stvarno su uz komunjare doživjeli potpunu transformaciju, mada kao što kažeš, to nije ni dotaklo neke zabiti gore u brdima, pogotovo u istočnoj i srednjoj Bosni.
Da, a za to vrijeme su bosanski katolici bili ultra moderni cijelo vrijeme....Nase zene su se bar modernizovale, dok vase babe jos uvije nosaju onu crninu i ko zna da li je mjenjaju..... Nije nitko bio moderan u BiH u to vrijeme. Tursko zaostalo doba je podjednako pogodilo sve dijelove stanovništva. Dolazak Austrije i Jugoslavije i protjerivanje Turaka nazad u Aziju, je značio povratak stanovništva iz azijske kulture nazad pod okrilje europske civilizacije, nakon 500 godina.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 15:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Irma je napisao/la:
Da, a za to vrijeme su bosanski katolici bili ultra moderni cijelo vrijeme....Nase zene su se bar modernizovale, dok vase babe jos uvije nosaju onu crninu i ko zna da li je mjenjaju.....
Nije nitko bio moderan u BiH u to vrijeme. Tursko zaostalo doba je podjednako pogodilo sve dijelove stanovništva. Dolazak Austrije i Jugoslavije je značio povratak iz Azije nazad pod okrilje europske civilizacije, nakon 500 godina. Samo da podsjetim da krscani nisu znali sta je higijena dok im muslimani nisu to uveli....
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 15:57 |
|
|
Irma je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije nitko bio moderan u BiH u to vrijeme. Tursko zaostalo doba je podjednako pogodilo sve dijelove stanovništva. Dolazak Austrije i Jugoslavije je značio povratak iz Azije nazad pod okrilje europske civilizacije, nakon 500 godina.
Samo da podsjetim da krscani nisu znali sta je higijena dok im muslimani nisu to uveli.... Ti si hodajuća enciklopedija novokomponovanih mitova http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_baths
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:08 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: Samo da podsjetim da krscani nisu znali sta je higijena dok im muslimani nisu to uveli....
Ti si hodajuća enciklopedija novokomponovanih mitova http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_bathsNema potrebe pominjat Rimljane, pa jesu bili napredni, a dolaskom krscanstva nastalo je "mracno doba", valjda to znate...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:08 |
|
|
Irma je napisao/la: Samo da podsjetim da krscani nisu znali sta je higijena dok im muslimani nisu to uveli.... higijenu ko u Gluhoj Bukovici.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:16 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Irma je napisao/la: Samo da podsjetim da krscani nisu znali sta je higijena dok im muslimani nisu to uveli.... Jesu to oni što im po mahalama i kujundžilucima smrdi po loju? Ne znam pa pitam, nemoj se ljutit...takav sam dojam stekao.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:19 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Irma je napisao/la: Samo da podsjetim da krscani nisu znali sta je higijena dok im muslimani nisu to uveli.... Jesu to oni što im po mahalama i kujundžilucima smrdi po loju? Ne znam pa pitam, nemoj se ljutit...takav sam dojam stekao. Mi ne upotrebljavamo nikakav loj, za razliku od Srba i Hrvata. To je vjerovatno bio tvoj sopstveni smrad, kojeg si tek primjetio ocito.....
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:21 |
|
|
Irma je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Jesu to oni što im po mahalama i kujundžilucima smrdi po loju? Ne znam pa pitam, nemoj se ljutit...takav sam dojam stekao. Mi ne upotrebljavamo nikakav loj, za razliku od Srba i Hrvata. To je vjerovatno bio tvoj sopstveni smrad, kojeg si tek primjetio ocito..... Opasna ova Bosanka, nema kod nje lažne uglađenosti, odma đonom
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:25 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Opasna ova Bosanka, nema kod nje lažne uglađenosti, odma đonom Baš je simpa...
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:26 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: Mi ne upotrebljavamo nikakav loj, za razliku od Srba i Hrvata. To je vjerovatno bio tvoj sopstveni smrad, kojeg si tek primjetio ocito.....
Opasna ova Bosanka, nema kod nje lažne uglađenosti, odma đonom Hercegovka, a moze i Bosanka sa juga
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:31 |
|
|
Nego da te pitam Rajvo-sa, spomeno si nesto o krstenju. Sto je toliko bitno biti krsten? Nije li to malo fanaticno, u smislu ako nisi krsten pripadas djavlu ili nesto sl.??Kako se moze fanaticno vjerovat u to, kao i da je sveta vodica zaista "sveta"?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know" Postano: 26 kol 2009, 16:33 |
|
|
dovoljno je prošetati hrvatskim i muslimanski selima pa da se vidi razlika. Ona muslimanska ko da je tajfun prošao, hrpe smeća i smrada oko kuća, niti kome to smeta niti se ko na to obazire. O ljudima da se ne govori, neoprani, zapušteni, krezubi a tek one debele masne žene umotane u one aljinetine..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 54 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|