|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 92 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 17:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Odlična pitanja kikx! zahvaljujem, puno toga se ima za pitat al ne valja pretjerivat! hoće li biti ovoga i sa gđom krišto?
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
hutt
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 17:22 |
|
|
Ja ću postaviti par pitanja na koja predsjedništvo zaista ima ovlasti.
Gospodine Raguž, zanima me koga će te postavljati za ambasadore BiH, imate li nekoga u planu, i da li ćemo konačno vidjeti nešto revolucionarno kao natječaj za to mjesto ili će se po standardnom ključu rođaci slati kao diplomati? Da li će te se zalagati za ukidanje tročlanog predsjedništva i predložiti da se te funkcije biraju u parlamentu ili da možda postoji jedan predsjednik? Da li će te biti za priznavanje Kosova od strane BiH ili ne i zašto? Smatrate li da BiH treba više ulagati u vojsku ili se vojska još treba oslabiti za što se zalažu političari iz RS-a i kako se to slaže sa ciljem ulaska u NATO?
ps. Iako nije to zakonska odredba u BiH, hoćete li napustiti stranku ako postanete član Predsjedništva?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 17:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23936 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kad ćemo čuti od vas jasno i konkretno da se zalažete za federalizaciju BiH na etničkom principu, odnosno federalizaciju, gdje će etnički princip među ostalim kriterijima biti najvažniji?
Dakle jasno i glasno da u javnim nastupima uz riječ federalizacija uvijek i bez zadrške dometnete - na etničkom principu.
Unaprijed hvala!
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Stecak
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja foru Postano: 28 ruj 2010, 18:25 |
|
|
Hvala g. Raguž sto šte odvojili vremena da budete s nama.
Imam samo dva pitanja
1) što bi Vi učinili da pojačamo veze sa dijasporom?
2) Budući da ste iz Stoca i da Vam je poznato stradanje Hrvata na Stjepan Krstu, imate li konkretni plan za povratak opstanak i napredak Hrvata ne samo u federaciju nego i u RS?
unaprijed hvala!
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 19:03 |
|
|
svjesni ste da ste nedogovorom zajednickog hrvatskog kandidata za clana predsjednistva umanjili sanse (kao i svi ostali dogovaratelji naravno) da Hrvati izaberu svog predstavnika. Dokada vi ( HDZ90 sad skupa sa HSPo,) i HDZ BB ( bez brojeva) mislite prebacivati lopticu odgovornosti jedni drugima za neuspjesnost hrvatske politike za cijeli hrvatsku korpus u BiH, ?
da li vam je uopce stalo borbe za hrvatski korpus ili samo do borbe za fotelje i interese svojih glasaca??
ne ocekujem nikakv smisleni odgovor na ovo osim dodatnog Pilatovskog pranja ruku za corsokak hrvatske politike u sadasnjem trenutku , niti mislim cak i da nesto mijenja ako je HDZ kriv a vi niste , jer na kraju krajeva ste SVI isti ..svi ste iz iste stranke potekli i isti vam je modus borbe i u ovoj predizbornoj utrci ...podapni svom ljutom protivniklu Hrvatu iz druge stranke, a muslimane i srbe ne diraj..jer su to pozeljni i koalicioni partneri....
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 19:22 |
|
|
što je rekao west, veliku ćete pred poviješću imati odgovornost te neodgovornost što se niste usaglasili oko jednog kandidata. Kako vidimo Sejdo je pobijedio jer je hrvatskih kandidata bilo 3-4. Da je bio jedan ne bi imali Sejdu. Zašto Sejdi u sučeljavanju ne kažete da je Sejdo Bajramović i da se lažno predstavlja. Obranaški vodite politiku kao da se stidite, a to rade i svi drugi hrvatski predstavnici u Bih. Svakom svojom rečenicom kao da ste pravdate sarajevskoj čaršiji da mi Hrvati nismo toliko loši kao što oni misle. Mislim da ste ipak najbolji kandidat ali pošto niste jedini hrvatski tko zna što će biti. O Krišti nitko ništa ne zna a o karikaturalnom plavom dječaku suvišno je trošiti riječi. Puno sreće u nedjelju i neka nam svima Bog pomogne.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 20:49 |
|
|
Gospodine Raguž zašto se svi hrvatski kandidati ponašaju kao p****, uključujući i vas ? Zašto stvari ne nazovete pravim imenom napokon ? Željka Komšića - nelegitimnim uzurpatorom hrvatskog mjesta u predsjedništvu i muslimanskom lutkicom na koncu, a politiku "SDP-a" koju podržava dobar dio "multi-kulti Bošnjaka" - čistim politički nasiljem nad Hrvatima i hegemonijom 1/1.
Jel toliko teško nazvati stvari pravim imenom i imaju li hrvatski političari u BiH petlje zauzet se za svoj narod i stat iza svojih riječi ?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Hum.
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 21:06 |
|
|
Je li istina da ste bili komunistički kadar?
Je li istina da ste potom imenovani u ured za prognane HRHB?
Je li istina da ste prodavali humanitarnu pomoć iz ureda HRHB, kako postoje nepotvrđeni navodi?
Je li istina da si tražio mito za poslove koji si morao obaviti - na osnovu članka Slobodne Dalmacije iz 2001. godine?
Je li istina da ti je HDZ kupio stan u Zagrebu?
e li istina da ti je HDZ kupio stan u Ministakri?
Je li istina da si uzurpirao potkrovlje svih stanara u Ministarki i da su te tužili sustanari?
Je li istina da ti je 1990 kupio vilu na Braču?
Je li istina da si u Haagu svjedočio protiv hrvatskih generala?
Za kraj imate li kakvu poruku javnosti?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja foru Postano: 28 ruj 2010, 22:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovaj Hum ravno iz centrale, nije fer ako i Borjanu ne možemo šamarat na isti način i Martina...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hum.
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja foru Postano: 28 ruj 2010, 22:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovaj Hum ravno iz centrale, nije fer ako i Borjanu ne možemo šamarat na isti način i Martina... kad bude ona odgovarala ja ću ih i njoj postavit,centrale nikakve netrebaš spominjat ovo su pitanja na koje ja želim znat odgovore a iz čije li si ti centrale pa ti to tako smeta i posto si aktivan par dana prije izbora o tom bi se dalo raspravljat... nemojmo više temu uništavat za sve što te zanima,tišti itd.. imaš pm pa se obrati.
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 23:07 |
|
|
1. Jel istina da Čović obožava slušati Riblju Čorbu?
2. Koja je vaša platforma(neki plan) na osnovu kojeg ćete raditi za poboljšanje hrvatskog statusa?
3. Zašto HDZ 1990 ne daje kadra iz Posavine za ministra poljoprivrede?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 23:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kikx_sb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odlična pitanja kikx! zahvaljujem, puno toga se ima za pitat al ne valja pretjerivat! hoće li biti ovoga i sa gđom krišto? Neće biti razgovora sa gđom Krišto, a zašto neće, neka odgovori Mišo Relota ili tko god ju savjetuje oko strategije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 28 ruj 2010, 23:09 |
|
|
Čestitke Baščovanu na najglupljem pitanju na topicu (riblja čorba) . Od srca.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 29 ruj 2010, 10:29 |
|
|
Poštovani gospodine, kad bi se našli u slijedećoj dvojbi; da je moguće ujedinjenje svih hrvatskih stranaka u jedno tijelo ali pod uvjetom da se Vi više nikad nećete moći bavili politikom odnosno da barem u takvoj stranci nećete moći baviti politikom, biste li se žrtvovali? molim iskren odgovor.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 29 ruj 2010, 10:40 |
|
|
U slučaju da vaš rezultat bude značajno lošiji od Borjanonog, hoćete li snositi političku i stranačku odgovornost zbog izravnog sudjelovanja u nepoštenom nametenju člana predsjedištva Hrvatima od strane Bošnjaka ?
Predpostavljam da niste neozbiljna stranka i da ste proveli predizborne ankete koje su pokazale vašu prednost i opravdanost vaše kandidture jer bi se, opet predpostavljam, kao odgovoran Hrvat i političar povukli da nije tako.
Isto bih pitanje postavio i Borjani, ali se ona nigdje ne pojavljuje pa ne mogu!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 29 ruj 2010, 12:21 |
|
|
A moja malenkost, sve misli da je ovo neka forumaska zajebancija sa odgovorima Ali koliko vidim ovdje se doista postavljaju pitanja...pa cak i Lijanovicu kojemu pitanja nisu potrebna Gos. Raguz, jednostavna pitanja; Da li stvarno mislite ono što govorite? Što je smisao života? Postoji li Bog? Što je tajna sreće? Koliko dugo ću živjeti? Što je ljubav? -Da li postignut koncenzus oko, novčanih rezervi (mrtvi kapital) o kojemu se intezivno raspravlja u političkim kuloarima,da li je već netko gurnuo ruku tu riznicu!?Narodu su ramena od politickog tapsanja doslovno poplavila,a od vibracija izazvanih od istog tog tapsanja postali su sve manji. Pa ovim sljedom,dolazimo do STANJA NACIJE ma sto to znacilo! http://www.zurnal.info/home/index.php?option=com_content&view=article&id=1098:stanje-nacije-vlast-graani-ne-vjeruju-ni-politiarima-ni-strankama&catid=18:istraga&Itemid=27
|
|
Vrh |
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja foru Postano: 29 ruj 2010, 12:30 |
|
|
Hum. je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ovaj Hum ravno iz centrale, nije fer ako i Borjanu ne možemo šamarat na isti način i Martina... kad bude ona odgovarala ja ću ih i njoj postavit,centrale nikakve netrebaš spominjat ovo su pitanja na koje ja želim znat odgovore a iz čije li si ti centrale pa ti to tako smeta i posto si aktivan par dana prije izbora o tom bi se dalo raspravljat... nemojmo više temu uništavat za sve što te zanima,tišti itd.. imaš pm pa se obrati. Moj HUM pravi si stozerni kradeze, sto mi avtara ukrade. Trebao si zamoliti napravio bi ti jedan sa Borjanom kako suti. Avtar se odnodi na ujedinjenje HDZ-a bez lopova kao sto si ti i sef ti zadnji sekretar skj u firmi.
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja foru Postano: 29 ruj 2010, 12:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
kosevo je napisao/la: Hum. je napisao/la: kad bude ona odgovarala ja ću ih i njoj postavit,centrale nikakve netrebaš spominjat ovo su pitanja na koje ja želim znat odgovore a iz čije li si ti centrale pa ti to tako smeta i posto si aktivan par dana prije izbora o tom bi se dalo raspravljat... nemojmo više temu uništavat za sve što te zanima,tišti itd.. imaš pm pa se obrati. Moj HUM pravi si stozerni kradeze, sto mi avtara ukrade. Trebao si zamoliti napravio bi ti jedan sa Borjanom kako suti. Avtar se odnodi na ujedinjenje HDZ-a bez lopova kao sto si ti i sef ti zadnji sekretar skj u firmi. Ma i mene zanimaju odgovori na ta pitanja, samo sam napomenuo da je hinjski, ista pitanja se mogu postaviti i drugom kandidatu a tamo:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hum.
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja foru Postano: 29 ruj 2010, 12:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 29 ruj 2010, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zaključano dok se ne postave odgovori.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 03 lis 2010, 01:58 |
|
|
Odgovori nisu stigli do početka izborne šutnje. Nije jasno je li se radi o prevelikom broju (nezgodnih) pitanja ili su se neplanirano ispriječile druge obveze. Odgovore ćemo pokušat dobiti sljedećeg tjedna mada neka pitanja neće imati smisla u slučaju poraza, mada bi neki odgovori svejedno mogli poslužiti pred najavljene ustavne promjene.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 03 lis 2010, 12:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Odgovori nisu stigli Tu je popušio glas kod mene!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 03 lis 2010, 12:04 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odgovori nisu stigli Tu je popušio glas kod mene! Pa jeste zajeb...ovo je bilo prilično jednostavno obećanje koje je propalo nakon 2-3 dana Naravno, oprašta mu se ako odnese pobjedu, i onda još naknadno odgovori na pitanja.
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 03 lis 2010, 13:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odgovori nisu stigli Tu je popušio glas kod mene! To je i kod mene prevagnulo.
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org Postano: 03 lis 2010, 13:05 |
|
|
Pa možete sebi čestitati na sposobnosti da pitate teška i neodgovoriva pitanja, jadan čovjek se izbezumio, konto biće laganini, koja vam je omiljena boja, auto, grad na moru :)
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|