|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 91 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 20:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne može se u EU dok se ne riješe interni problemi. Nema preskakanja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 20:52 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa vidjecemo, pred nama je buducnost.Zalosna je cinjenica da ce neki docekati duboku starost u nadanjima.Evo vec 20 g BiH se odrzava, vjestacki Ali dise  To Sarajka, opet si im metnula. BiH je preživjela i živjet će vječno! Nemaš pojma koliko su Srbi uzrujani zbog toga... Citat: Pozitivac, puno vjerujes u smijesne sarene karte obojene vristecim bojicama. Dobro, postat ću realan poput tebe pa vjerovati da BiH nikad ne može propasti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 20:56 |
|
|
@Dzoni Ne foliraj narod. Fikret a.k.a. Todor izašao iz zatvora... Agenti Službe Zlaja, Željo i Suljo pripremili teren, komesar Ivo pasivizirao endehaziju. Vreme da se postavljaju zapadne granice. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 20:57 |
|
|
http://rtrs.tv/av/player.php?id=20000&x=1Mile samo potvrdjuje ovaj moj stav pred izraelskim novinarima, paralelan put srpskih drzava, nikako sjedinjavanje u supermasivnu crnu rupu... ..u nastavku vesti, i ovaj "incident" :)
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:00 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: @Dzoni Ne foliraj narod. Fikret a.k.a. Todor izašao iz zatvora... Agenti Službe Zlaja, Željo i Suljo pripremili teren, komesar Ivo pasivizirao endehaziju. Vreme da se postavljaju zapadne granice.  Brate Jagnje, ako je dotle doslo... vreme je onda da se i mi ukljucimo u taj odsudan boj Takvi su ti bizantinci, nema tu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:03 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: @Dzoni Ne foliraj narod. Fikret a.k.a. Todor izašao iz zatvora... Agenti Službe Zlaja, Željo i Suljo pripremili teren, komesar Ivo pasivizirao endehaziju. Vreme da se postavljaju zapadne granice.  Brate Jagnje, ako je dotle doslo... vreme je onda da se i mi ukljucimo u taj odsudan boj Takvi su ti bizantinci, nema tu  Novosadska paorsko-mehanizovana divizija za ljuti boj spremna, brate Džoni! Samo nemoj da čujem da je neko komandov'o " Napred!" već " Za mnom, junaci!" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:06 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22448 Lokacija: među zvijezdama
|
Pa Nisam ni ja uzrujana zbog RS-a.To sto ih Dodik i Beges farbaju nacionalizmom jer nije uspijesno rijeseno nijedno pitanje za njegove " vladavine " problem je Srba, kao i nas sa Zlajom. A redovno im " mece " da te citiram kad si navalio krkan Nikolic i ostatak ekipe svojim istupima. Tako da, koliko god BiH bude prezivjela, ja cu sigurno zapamtiti njen ulaz u Eu.Raspada nema, mirnim putem a ni novog rata na pragu EU.Samo trebamo podrzati nastojanja Begesa, velikosrpsku retoriku i istupanja poput ovih te one izjave sa Ciprom  Malo medijske pozornosti, malo Nikoliceve proslosti = je uspijeh da se Srbija vrati u politicko stanje i doba prije Tadica.Kad se budu poceli sobom baviti, mi smo mirni.A vjerovatno im to slijedi uskoro:)
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Novosadska paorsko-mehanizovana divizija za ljuti boj spremna, brate Džoni! Samo nemoj da čujem da je neko komandov'o " Napred!" već " Za mnom, junaci!"  Gledam ovo sto si napisao, i nastavljam citati sub...sve se uklapa, sve se slaze 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:11 |
|
|
Citat: Nego, htjedoh reći da mi čudno to vaše naglašavanje kako je RS dio države BiH i nabijanje toga na nos Srbima. Pritom glumite kao nekakvu sreću što je to tako. Ne kontam to jer ne mogu recimo zamislit da mi ja nabijao to na nos nekom iz Knina da je opstala RSK u sastavu Hrvatske. Šta bi njega bilo briga za formalnu pripadnost državi i zašto bi takva situacija mene činila sretnim, pogotovo kada bi RSK držala pola Hrvatske kao što je slučaj sa RS u BiH.
To ti samo govori o kakvom se iskonstruisanom i pažljivo održavanom ludilu radi. Pogledaj samo terminologiju... bh. entiteta Republika Srpska... čudo za Srbiju nisu napisali zapadnobalkanska pravno-teritorijalna tvorevina... i kad hoćeš nekog posebno da umanjiš, ne ujednačiš rečenicu po padežima, pa umjesto "bh. entiteta Republike Srpske" dobiješ ovo gore... SarajkaDjevojka je napisao/la: Pozitivac, kao sto bi vi Hrvati rekli tamo gdje je dvoriste jednog Bosnjaka, tamo ne vrijedi zakon RS-a.A mi imamo citave opcine u koje ce se ljudi vratiti i vracaju. Neka probaju da pređu ulicu van pješačkog prelaza... lahko je iz Beča ne priznavat. Citat: Dakle ja nemam razloga likovati.RS sigurno jos dugo nece nigdje.Mislim u biti da NIKAD nece nigdje. Ti misliš... Citat: To bi bio poraz svijeta.Presedan.Ozakonjen zlocin. To bi bio poraz azijatske želje da se čitav jedan ili još bolje dva naroda unište. Zadar1993 je napisao/la: PCM je napisao/la: Srbi im piju krv na slamku  Ovakvu pjesmu kakvu Srbi imaju za Kosovo i mi trebamo za BiH složiti, po mogućnosti nek se najviše spominje Vrhbosna (Sarajevo), Soli (Tuzla) i Travnik . Ima još dobrih... http://www.youtube.com/watch?v=uI01LIStfZIhttp://www.youtube.com/watch?v=QLCbj1kQ8Y4
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:11 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Gledam ovo sto si napisao, i nastavljam citati sub...sve se uklapa, sve se slaze  Šalu na stranu, pametan ovaj Dodik. Već neko vreme BL lagano daje izjave sa osloncem na evropsku praksu iz prethodnog perioda. Kipar, CG... A i pravo zbore, nije RS kriva što je FBIH u blokadi 1000 godina. A i ovo o RS kao posebnoj celini ima smisla. Zapravo je ovo već neko predvideo ranije... Metemma je napisao/la: Ima još dobrih...
I "Srpska se truba..." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22448 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Matemma, sad ce Turci u bazu na Kosovu, Albanci s jedne strane ovi s druge pravicete nebodere u beogradskom pasaluku.Tractor kupi !:))
A za azijate ne brini, ujka Sem ih postavio da vam opet indirektno gospodare.Povijest se ponavlja:))
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa Nisam ni ja uzrujana zbog RS-a.To sto ih Dodik i Beges farbaju nacionalizmom jer nije uspijesno rijeseno nijedno pitanje za njegove " vladavine " problem je Srba, kao i nas sa Zlajom. A redovno im " mece " da te citiram kad si navalio krkan Nikolic i ostatak ekipe svojim istupima. Tako da, koliko god BiH bude prezivjela, ja cu sigurno zapamtiti njen ulaz u Eu.Raspada nema, mirnim putem a ni novog rata na pragu EU.Samo trebamo podrzati nastojanja Begesa, velikosrpsku retoriku i istupanja poput ovih te one izjave sa Ciprom  Malo medijske pozornosti, malo Nikoliceve proslosti = je uspijeh da se Srbija vrati u politicko stanje i doba prije Tadica.Kad se budu poceli sobom baviti, mi smo mirni.A vjerovatno im to slijedi uskoro:) Ideš, kad je slušaš, imaš osjećaj da analizu radi neka Šveđanka ili Norvežanka čija je zemlja sređena, uređena i velesila... ili Austrijanka... Smiješno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:16 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10098 Lokacija: since 1878
|
DzoniBG je napisao/la: Ono sto je kvalitativna promena u odnosu na pre 20 godina je sto se i Srpska i Crna Gora posmatraju kao drzave srpskog naroda koje ne treba usisasti u Veliku Srbiju, vec omoguciti im svoj put, pa cemo se sigurno u buducnosti negde sastati.
Hoćete se sigurno u budućnosti negde sastati. I to u istorijskim knjigama gdje će vas, kao i nas, spominjati kao nestale narode. Učitelj-na balkanu su nekad živjeli primitivni ljudi koji su bili od istog naroda i govorili istim jezikom ali su se mnogo mrzili jer su bili različite religije. Toliko su se mrzili da su na kraju zbog te mržnje i nestali. A šta smo ono rekli da su religije? Učenik-To su sistemi vjerovanja u boga. Učitelj- A šta je to "bog"? Učenik-Bog je izmišljeno biće u koje su primitivni ljudi vjerovali. Učitelj- Tako je. Sjedi 5
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:17 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la:
Šalu na stranu, pametan ovaj Dodik. Već neko vreme BL lagano daje izjave sa osloncem na evropsku praksu iz prethodnog perioda. Kipar, CG... A i pravo zbore, nije RS kriva što je FBIH u blokadi 1000 godina.
A i ovo o RS kao posebnoj celini ima smisla. Zapravo je ovo već neko predvideo ranije...
Ne znam kako je ove kvarne Jeshe okupio, vec neko vreme shuruje sa njima, prvo sa posetom Netanyahu-a, pa onda ovo oko izglasavanja podrske Palestini... ne znam koji je tu njihov interes, osim sto bi to moglo da se uklapa u neki njihov globalni sukob sa Turskom i muslimanskim svetom... Ja sam imao pre neko vreme razgovor sa Agom, gde smo posle ostrih reci ipak se slozili da RS u sklopu Srbije bi bila potencijalna svadjaonica oko prava na autonomiju... Dodik to isto kapira, i verujem sve vise ljudi sa obe strane Drine... neka njih u RS, mi cemo biti ovde...ne vidim problem...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Matemma, sad ce Turci u bazu na Kosovu, Albanci s jedne strane ovi s druge pravicete nebodere u beogradskom pasaluku.Tractor kupi !:))
A za azijate ne brini, ujka Sem ih postavio da vam opet indirektno gospodare.Povijest se ponavlja:)) bla bla bla volim Turke bla bla bla Srbi propadaju bla bla bla kao i u povijesti bla bla bla Smor. Kad se odseliš u postojbinu Turaka, tamo negdje kod Ulan Batora, javi se. Ovako dok sjediš u Beču i uživaš u tekovinama hrišćanske Evrope, ovo tvoje o Turcima je živo licemjerje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:20 |
|
|
Nebula je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ono sto je kvalitativna promena u odnosu na pre 20 godina je sto se i Srpska i Crna Gora posmatraju kao drzave srpskog naroda koje ne treba usisasti u Veliku Srbiju, vec omoguciti im svoj put, pa cemo se sigurno u buducnosti negde sastati.
Hoćete se sigurno u budućnosti negde sastati. I to u istorijskim knjigama gdje će vas, kao i nas, spominjati kao nestale narode. Učitelj-na balkanu su nekad živjeli primitivni ljudi koji su bili od istog naroda i govorili istim jezikom ali su se mnogo mrzili jer su bili različite religije. Toliko su se mrzili da su na kraju zbog te mržnje i nestali. A šta smo ono rekli da su religije? Učenik-To su sistemi vjerovanja u boga. Učitelj- A šta je to "bog"? Učenik-Bog je izmišljeno biće u koje su primitivni ljudi vjerovali. Učitelj- Tako je. Sjedi 5 Ima li išta gore od Bošnjaka ateiste...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:21 |
|
|
Metemma je napisao/la: Nebula je napisao/la:
Hoćete se sigurno u budućnosti negde sastati. I to u istorijskim knjigama gdje će vas, kao i nas, spominjati kao nestale narode.
Učitelj-na balkanu su nekad živjeli primitivni ljudi koji su bili od istog naroda i govorili istim jezikom ali su se mnogo mrzili jer su bili različite religije. Toliko su se mrzili da su na kraju zbog te mržnje i nestali. A šta smo ono rekli da su religije? Učenik-To su sistemi vjerovanja u boga. Učitelj- A šta je to "bog"? Učenik-Bog je izmišljeno biće u koje su primitivni ljudi vjerovali. Učitelj- Tako je. Sjedi 5
Ima li išta gore od Bošnjaka ateiste... Različiti narodi, različite civilizacije, različiti jezici, različite vizije budućnosti... Nemoj sad neko da negira. Upašće Bošnjo sa kartama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:22 |
|
|
Nebula je napisao/la: Hoćete se sigurno u budućnosti negde sastati. I to u istorijskim knjigama gdje će vas, kao i nas, spominjati kao nestale narode.
Učitelj-na balkanu su nekad živjeli primitivni ljudi koji su bili od istog naroda i govorili istim jezikom ali su se mnogo mrzili jer su bili različite religije. Toliko su se mrzili da su na kraju zbog te mržnje i nestali. A šta smo ono rekli da su religije? Učenik-To su sistemi vjerovanja u boga. Učitelj- A šta je to "bog"? Učenik-Bog je izmišljeno biće u koje su primitivni ljudi vjerovali. Učitelj- Tako je. Sjedi 5
Juce je bilo na NG, za 250 miliona godina na zemlji ce biti Pangea Proxima, nece biti kontinenata, a prosecna temperatura ce biti oko 55C... tada nece biti ni istorijskih knjiga, ni ljudova Ovde se bavimo lokalnom balkanskom partijom...a na dugi rok smo svi ionako mrtvi, i kao pojedinacni ljudi, i kao vrsta...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Metemma je napisao/la:
Ima li išta gore od Bošnjaka ateiste...
Ima. 95% Bošnjaka koji vole ili simpatiziraju svoju vjeru, pa ti pojedini dođu i na osnovu tih 5% zagovaraju neki ateizam u državi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:23 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ne znam kako je ove kvarne Jeshe okupio, vec neko vreme shuruje sa njima, prvo sa posetom Netanyahu-a, pa onda ovo oko izglasavanja podrske Palestini... ne znam koji je tu njihov interes, osim sto bi to moglo da se uklapa u neki njihov globalni sukob sa Turskom i muslimanskim svetom...
Nađe čovek kakve-takve saveznike. I to se računa. DzoniBG je napisao/la: Ja sam imao pre neko vreme razgovor sa Agom, gde smo posle ostrih reci ipak se slozili da RS u sklopu Srbije bi bila potencijalna svadjaonica oko prava na autonomiju... Dodik to isto kapira, i verujem sve vise ljudi sa obe strane Drine... neka njih u RS, mi cemo biti ovde...ne vidim problem... Federacija... Tročlana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:24 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Vaše je tamo gdje možete postaviti zastavu sa ljiljanima, a takva mjesta zauzimaju veoma malen dio RS
Ne mogu nigdje ako im mi to ne istolerišemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:25 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10098 Lokacija: since 1878
|
DzoniBG je napisao/la: Nebula je napisao/la: Hoćete se sigurno u budućnosti negde sastati. I to u istorijskim knjigama gdje će vas, kao i nas, spominjati kao nestale narode.
Juce je bilo na NG, za 250 miliona godina na zemlji ce biti Pangea Proxima, nece biti kontinenata, a prosecna temperatura ce biti oko 55C... tada nece biti ni istorijskih knjiga, ni ljudova Ovde se bavimo lokalnom balkanskom partijom...a na dugi rok smo svi ionako mrtvi, i kao pojedinacni ljudi, i kao vrsta... Pa šta je onda poenta? Čemu Srebrenica i Kozarac? Koji vam je kurac bre?
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC, znas ti gdje Raca ? Ovo je slika sa tog granicnog prijelaza  Sad kljuc na temu. Da si u poslednje vrijeme bila u RS koju toliko voliš a koju vjerovatno u životi ne bi vidjela da ne letiš avionom, znala bi da posle svakog prelaza jako brzo dođe jedna slatka trobojka, i na Rači i na Šepku i na Karakaju... i na svakoj većoj raskrsnici 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ne znam kako je ove kvarne Jeshe okupio, vec neko vreme shuruje sa njima, prvo sa posetom Netanyahu-a, pa onda ovo oko izglasavanja podrske Palestini... ne znam koji je tu njihov interes, osim sto bi to moglo da se uklapa u neki njihov globalni sukob sa Turskom i muslimanskim svetom...
Nađe čovek kakve-takve saveznike. I to se računa. DzoniBG je napisao/la: Ja sam imao pre neko vreme razgovor sa Agom, gde smo posle ostrih reci ipak se slozili da RS u sklopu Srbije bi bila potencijalna svadjaonica oko prava na autonomiju... Dodik to isto kapira, i verujem sve vise ljudi sa obe strane Drine... neka njih u RS, mi cemo biti ovde...ne vidim problem... Federacija... Tročlana.  Ima on i Ruse iza ledja, i to sve ozbiljnije.... Mile vozi tu pricu odlicno, bez obzira kakav je ljakse ovako u nastupu i retorici... ima dar za politiku, i to mu niko ne moze osporiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom Postano: 13 kol 2012, 21:31 |
|
|
Nebula je napisao/la:
Pa šta je onda poenta? Čemu Srebrenica i Kozarac? Koji vam je kurac bre?
Inace u svetu je mir i blagostanje, jedino ta Srebrenica... Ajde ne drami, svaki dan gine u svetu desetine hiljada ljudi u raznim borbama... skoro sam naleteo, u Afganistanu tokom sibanja sa Rusima je nastradalo od 600.000 do 2 miliona civila...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot, Tomba17 i 96 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|