|
|
Stranica: 16/17.
|
[ 420 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: za fokusiranu pomoć.  ne mogu u detalje. Dobro, ja znam za planiranu pomoć Sveučilištu, bolnici, kazalištu i još par projekata ali to je svega pola od toga iznosa koji si naveo. Znači dobro je, daće se duplo nego što je prvotno bilo planirano. Milanović I još kažu pojedini - zašto vam je on odjednom omiljen??! Što treba? Da ga mrzimo što nam pomaže koliko može??! Pa čak i više od toga! Kako li Topić spava? Mislim kako je ovo fokusiranje drito išlo kontra... Mile Lasić to izgleda sve koordinira. Koji je dobitak što je izišao iz HNV-a...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:18 |
|
|
onog dana kad se SDP odrekne broza i komunizma nece bit SDPa. tako da bbc prekrizi ih onda odma za sva vremena 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:18 |
|
|
Zoki je skroz korektno ovo sve odradio. S tim da smo nenadano dobili poklon od glupana Lagumdzije i hvala mu na tome  Sto se konkretne pomoci i projekata tice , oni se nastavljaju i dapace, pojacavaju. U Hrvatskoj nije bajna situacija, al pomoc ce se koliko moze u svakom slucaju a to je zasad fino sa tendencijom rasta . Uglavnom Hrvatima Herceg Bosne dolaze bolji dani u svakom slucaju ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:19 |
|
|
Ibar je napisao/la: onog dana kad se SDP odrekne broza i komunizma nece bit SDPa. tako da bbc prekrizi ih onda odma za sva vremena  Broza, možda. Ali teško same politike komunizma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ibar je napisao/la: onog dana kad se SDP odrekne broza i komunizma nece bit SDPa. tako da bbc prekrizi ih onda odma za sva vremena  Ma eto, naučio sam se i unutar stranke razlikovati ljude. Milanović mi se sviđa jer izbjegava pričati o partizanima i ustašama. Rijetko ćeš ga čuti. Tu je Josipović puno dosadniji, ali opet je otišao zapaliti svijeću na Bleiburg pobijenim.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:23 |
|
|
PCM je napisao/la: Zoki je skroz korektno ovo sve odradio. S tim da smo nenadano dobili poklon od glupana Lagumdzije i hvala mu na tome  Bošnjaci nemaju pojma koliko ih je Zlaja zajebao. Pretvorio je tu svoju vladavinu u privatnu prćiju inata i čudnog ponašanja. Jasno je da je Zlaja htio da dođe do tog cirkusa. Inače bi jednim telefonskim razgovorom, bez znanja javnosti, skinuo svoje ime sa liste osoba za sastanak. Ali nije, namjerno svoje ime ostavio da može pokazati kako je uvrijeđena frajlica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:24 |
|
|
|
otac gdina josipovica je mlatio hrvate 71
majka srpkinja
on je ponosni borac za jugo interese
neprezaljeni jugoslaven
milanovic je iole cisci i pametniji to se slazem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63182 Lokacija: DAZP HQ
|
dudu je napisao/la: Zoran Milanović: Tuđman je bio premekan u odnosima prema BIH
veliki intervju u Jutarnjem listu.
posjet mu je uistinu i bio u Tuđmanovskom stilu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:25 |
|
|
BBC je napisao/la: PCM je napisao/la: Zoki je skroz korektno ovo sve odradio. S tim da smo nenadano dobili poklon od glupana Lagumdzije i hvala mu na tome  Bošnjaci nemaju pojma koliko ih je Zlaja zajebao. Pretvorio je tu svoju vladavinu u privatnu prćiju inata i čudnog ponašanja. Jasno je da je Zlaja htio da dođe do tog cirkusa. Inače bi jednim telefonskim razgovorom, bez znanja javnosti, skinuo svoje ime sa liste osoba za sastanak. Ali nije, namjerno svoje ime ostavio da može pokazati kako je uvrijeđena frajlica. zlaja ne staje. nakon sto je jednim ludo genijalnim potezom pokusao sa SDSom na drzavnoj razini zeznut milu i dragu sad pokusava sa milom zeznut hrvate oso covjek u banju ahhaha zanimljiv tip ti komunisti su cudo jedno puni ideja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:27 |
|
|
Ibar je napisao/la: otac gdina josipovica je mlatio hrvate 71
majka srpkinja
neprezaljeni jugoslaven
milanovic je iole cisci i pametniji to se slazem Dobro bola srbin jugoslaven ovo ono... Njegov posao je da bude u sluzbi hrvatskih nacionalnih interesa, to sto mu je mati srpkinja ili brazilka me zaboli ako dobro radi svoj posao ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:27 |
|
|
Ibar je napisao/la: otac gdina josipovica je mlatio hrvate 71
majka srpkinja
neprezaljeni jugoslaven
milanovic je iole cisci i pametniji to se slazem Treba dodati da je Josipović bio u mormonima, koliko sam čula.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:31 |
|
|
|
josipovic je sve samo ne u sluzbi hrvatskih nacionalnih interesa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:33 |
|
|
Vii je napisao/la: Ibar je napisao/la: otac gdina josipovica je mlatio hrvate 71
majka srpkinja
neprezaljeni jugoslaven
milanovic je iole cisci i pametniji to se slazem Treba dodati da je Josipović bio u mormonima, koliko sam čula.  ozbiljno??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:35 |
|
|
Ibar je napisao/la: josipovic je sve samo ne u sluzbi hrvatskih nacionalnih interesa Moja omiljena fraza, i prvi tekst napisan za hb.org koji doduše nikad nije objavljen. Koji su to h. n. i.?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:35 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: Treba dodati da je Josipović bio u mormonima, koliko sam čula.  ozbiljno?? Da, ta vijest je kružila nekoliko dana po svim novinama i TV stanicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:42 |
|
|
Ibar je napisao/la: josipovic je sve samo ne u sluzbi hrvatskih nacionalnih interesa Na kraju se mrtvi broje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63182 Lokacija: DAZP HQ
|
|
u odnosu na onu spodobu od Mesića, kojeg pomalo zaboravljam, Josipović je prava mjera. desnica sličnog kandidata nema.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 29 vel 2012, 23:49 |
|
|
|
Da, dodao bih kako sad imamo i noviju verziju Josipa, koja ne izražava žaljenje niti se ispričava, dapače...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 01:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86820 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prema Sanitarijum-x Milanović je novi Tuđman, a Josipović "krvavim ručicama svira po genocidnom klaviru" Citat: Ja sam zalila za Jadrankinim HDZ-om, jer su oni vec bili disciplinirani, ove ce se nazalost morati nanovo disciplinirati. Citat: Ako se itko obrukao, onda je to Milanovic koji u 2012. pokusava glumiti light Tudjmana, i posjecivati light hrvatske samouprave zvane HNS
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 01:19 |
|
|
|
Ne znam kako ste očekivali, ali Milanovićeva posjeta je prošla iznad svih mojih očekivanja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1410 of 2558 - 55.12%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 01:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86820 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Genociodni Bösendorfer klavir. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 01:32 |
|
|
|
Ovi na sa-x su totalka prolupali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 10:55 |
|
|
Wind je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: To je pitanje za malu dijecu,takva ili slična pitanja mesićevci su postavljali Hrvatima u BiH ,nastavljaš istom matricom.čestitam ti. Ovaj odgovor me podsjeti na slično-smiješan odgovor jedne gospođe koja je bila gost na ovom forumu, pa je čovjek pitao za ekonomski program stranke, a ona čovjeka poslala na stranicu stranke. Mogu vam reći, postajete pre, presmiješni.  Gospođo Wind,imaš neki problema sa mnom? Prvi tvoj upis na forumu bio je kometiranje moga mišljenja upućeno drugoj osobi.(nazvala si me balavicom koja hoda u skupocjenim cipelicama po fekalijama). Pa ste me nazvali gospođom,pa sad sam neka množina:Gospođo Wind, nisam znala da sam evoulirala u množinu.Gopođo draga,otpunite. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 11:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/plakat-koji-govori-vise-od-tisuce-diplomatskih-rijeci-5215.htmlCitat: Plakat koji govori više od tisuće diplomatskih riječi Plakat koji govori više od tisuće diplomatskih riječi Komentar: Zdenko Jurilj, VLM Nije to ni diplomatski nonsense u režiji „incidentnog“ predsjednika SDP-a i ministra vanjskih poslova BiH Zlatka Lagumdžije. Nije to ni susret s čelnicima HNS-a. A, nisu ni poruke njezina predsjednika kako hrvatska Vlada mora skrbiti o Hrvatima u BiH, ali da ne želi nikome biti mentor. Sve su to periferni detalji koji su pratili nastupni posjet predsjednika Vlade RH Zorana Milanovića u BiH u odnosu na jedan, na prvi pogled mali, ali vrlo indikativan detalj. Radi se o jednom plakatu i na njemu ispisanoj sugestivnoj poruci. l plakat i poruka i mjesto gdje je postavljen krije više detalja nego svi govori razmijenjeni za vrijeme dvodnevne Milanovićeve turneje. Partijcu, crvenokošuljašu, ateistu... kako su u predizbornoj kampanji Zorana Milanovića pejorativnim imenima nazivali njegovi politički konkurenti iz HDZ-a u sred „desno“ orijentiranog Širokog Brijega, „rigidnoj HDZ-ovoj biračkoj bazi“, postavljen je plakat na kojem je velikim slovima pisalo „Dobro došli u Široki Brijeg“! Dobrodošlica Milanoviću, kojega je sudeći po reakciji očito ugodno iznenadila, istaknuta je u zgradi Općinskog vijeća Široki Brijeg, iz koje više od 20 godina odluke suvereno donose HDZ-ovi načelnici. „Mala“ domaćinska gesta koju će nepopravljivi desničari nazvati dodvorivačkom, skriva u sebi nekoliko indikativnih detalja. Prvi put od demokratskih promjena, Sarajevo, Vitez, Široki Brijeg, Mostar u paketu je posjetio SDP-ov predsjednik Vlade. Izuzev Franje Tuđmana, riječi dobrodošlice u 11. izbornoj jedinici, stalnom HDZ-ovu bastionu, nisu bile upućene niti jednom hrvatskom dužnosniku. Prvi put u 20 godina HDZ-ovi čelnici, njihovi stranački saveznici, koji su i na prošlim izborima za Hrvatski sabor javno agitirali za Jadranku Kosor, bez fige u džepu razgovarali su s premijerom iz SDP-a. Da je odlučio prošetati, Milanović bi u hrvatskim općinama na žalost sarajevskih kritičara, dobio pljesak stanovništva. Kad se analiziraju njegove destinacije koje je odlučio obići po BiH, očito da je i aktualni predsjednik Vlade RH, shvatio kako od Mesićeve politike distanciranja nema koristi. Hrvati i njihovi čelnici su to prepoznali, a hoće li s novom SDP-ovom koalicijom niknuti pragmatično prijateljstvo pokazat će vrijeme. | VL |HB.org |
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednik Vlade RH Milanović dolazi u posjetu BiH sa stavom oko rekonstrukcije Vlade FBiH Postano: 01 ožu 2012, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: 29.02.2012. | 21:41 PREDSJEDNIK VLADE BORAVIO JE U BIH, A MI SMO ISTRAŽILI NJEGOVE OBITELJSKE KORIJENE OBITELJSKI KORIJENI Milanovićevi su preci livanjski junaci iz boja protiv Turaka Na hiljadu i šest stotina Osamdeset i sedam godina Tri sokola Prolog priletiše Na Cetinu ravnu doletiše Tri brajena (brata) tri Milanovića Koji bihu srca Zrinovića Pava jedan, Bože drugi biše A treći se Grgur zovijaše... ... tako je prije 300 godina pjevao Andrija Kačić Miošić o hrabroj braći Milanovićima koji su pred turskom silom u vrijeme Bečkog rata prebjegli u Sinj i tu se borili za njegovo oslobođenje od Turaka. Premda je i u Livnu nestalo guslarske pjesme, ova je neoborivo svjedočanstvo o precima hrvatskog premijera Zorana Milanovića. Posjetom BiH ujedno je stigao u zavičaj svojih predaka. Budući da osobno ne poznajem nikoga od livanjskih Milanovića, to sam nazvao informacije. Tamo mi rekoše da je u imeniku zabilježeno 29 Milanovića iz Livna, a ja uzeh telefonski broj prvoga među njima, Branka Milanovića. Ista loza - Istina, svi su sinjski Milanović iz Livna - veli mi Branko koji se kao umirovljeni sudac vratio iz Gospića u rodno Livno. U vrijeme Bečkog rata prebjeglo je više od pet tisuća duša s iz Livna, Duvna i Rame na područje Sinja, a pod vodstvom Duvnjaka fra Pavla Vučkovića. Vučkovići su podrijetlom Duvnjaci. Tamo i danas postoji najstarije groblje koje se zove Vučkovine, a Vučkovića ima samo u nadimcima. Moji preci Pava, Grgo i Bože bili su hrabri ljudi i harambaše. Oni su odveli iz Livna 27 obitelji Milanović. I sobom odnijeli top kako i pjesma kaže. To znači najmanje 300 Milanovića, jer su tada obitelji bile veoma brojne. I borili su se za konačno oslobođenje od Turaka 1715. godine. A kasnije, kad je turska vlast oslabjela, neki su se vratili u Livno, jer se tada živjelo od poljoprivrede i stočarstva, za što su u Livnu bili odlični uvjeti. Branko mi je još naširoko pričao kako su Livnjaci, Ramci i Duvnjaci prvi rod sa stanovnicima Sinjske krajine, što se može vidjeti i po istim prezimenima. Također ističe da su svi Milanovići u Hrvatskoj podrijetlom iz Livna gdje danas žive u gradu, te selima Bila, Čosanlije, Prolog i Guber, a nestali su iz Komorana i Lištana. Iz livanjske loze je i čuveni fra Bože Milanović iz Istre. O Zoranu govori s ponosom. - Nije što smo ista loza, nego je zaista pametan i odvažan - dodaje Branko. - Nije to slučajno, genetika je iz njega progovorila. Njegovi preci nisu bili samo vojnici, nego i političari. A talent mora progovoriti makar u devetom koljenu. Zoran Milanović nije posjetio rodijake u Livnu, niti suprugino rodno mjesto Duvno, a u Sarajevu je doživio neugodnost zbog Lagumdžijina odbijanja da se dođe na svečanu večeru i Komšićeva prosvjeda što posjećuje dva HDZ-a. - I Zoran se susreće s posljedicama rata s Turcima koji su vodili njegovi preci prije 300 godina. U BiH žive i Bošnjaci, a njihov prvi čovjek izjavljuje da je turski premijer Erdogan ujedno lider Bošnjaka. Kamo to vodi? I svaka čast Zoranu što se napokon bez fige sastao s legalnim predstavnicima Hrvata. PETAR MILOŠ
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|