|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
laganini
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:23 |
|
|
|
..nema mira s Srbima mozda primirje..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:26 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2786 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
laganini je napisao/la: ..nema mira s Srbima mozda primirje.. Tebi pičkurino ću ja obezbjedit pušku i eno ti Srba pa kidiši A u slučaju sličnog sa srpske strane lako se odgovori 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:29 |
|
|
saskia je napisao/la: laganini je napisao/la: ..nema mira s Srbima mozda primirje.. Tebi pičkurino ću ja obezbjedit pušku i eno ti Srba pa kidiši A u slučaju sličnog sa srpske strane lako se odgovori  ..gubis zivce prika ne znas kontra argumenata..volim srbe meni su bliži od muslimana sto je logicno pa i mentalitetom al politički Srbi su opasni za sve a najviše za sebe..a imali su tako lipe prilike..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:32 |
|
|
saskia je napisao/la: U Derventi ima puno Srba koji su fasovali od Hrvata, protjeranih iz Krajine i slično, to bi mogao biti jedan od razloga no to nije tema. Dodik nije očito mislio da bi ga opozicija mogla radi ovoga razapinjat i gotov slučaj, neće to više činiti ni jedna ni druga strana i mirna RS  I Hrvati su stradali. Opozicija u RS je očito još uvijek mentalno u stanju rata. Možda im treba psihološka pomoć. Nek im Dodik to i ponudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:32 |
|
|
|
Laganini, ti to valjda ne kuzis ali stvaras utisak da nisi bas sasvim nacisto u glavi.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:33 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2786 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
vjekoslava je napisao/la: saskia je napisao/la: U Derventi ima puno Srba koji su fasovali od Hrvata, protjeranih iz Krajine i slično, to bi mogao biti jedan od razloga no to nije tema. Dodik nije očito mislio da bi ga opozicija mogla radi ovoga razapinjat i gotov slučaj, neće to više činiti ni jedna ni druga strana i mirna RS  I Hrvati su stradali. Opozicija u RS je očito još uvijek mentalno u stanju rata. Možda im treba psihološka pomoć. Nek im Dodik to i ponudi. Pa ne mislim da bi puno ljepši odnos imali ni protjerani Hrvati
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:34 |
|
|
Haram je napisao/la: Laganini, ti to valjda ne kuzis ali stvaras utisak da nisi bas sasvim nacisto u glavi. ..sto ti nije jasno.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:34 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mogao bi. Da je nakon toga Vučić ili Dodik pozvan u Knin da tamo odlukuje Knindže. To se naravno nikad neće desiti, jel tako?
Bolja je usporedba da Vučić ode u Drvar. A to se dogodilo. I šta je radio tamo? Odlikovao Knindže ili otvorio fabriku? Šta misliš da je Milanović otvorio fabriku u Derventi kako bi to bilo lijepo. A ne doći nekome u posjetu i posrati mu se na sred hodnika, poniziti ga. Nije Dodik od Hrvata zaslužio da ga se ponižava.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:38 |
|
|
laganini je napisao/la: saskia je napisao/la: Tebi pičkurino ću ja obezbjedit pušku i eno ti Srba pa kidiši A u slučaju sličnog sa srpske strane lako se odgovori  ..gubis zivce prika ne znas kontra argumenata..volim srbe meni su bliži od muslimana sto je logicno pa i mentalitetom al politički Srbi su opasni za sve a najviše za sebe..a imali su tako lipe prilike.. Srbi tebe uopšte ne vole. I nisi nam blizak. Ti si nama kao neki Musliman. Ja zaista ne vidim razliku između tebe ili random Muslimana. Zato meni ime uopšte nije bitno da bi nekog kvalifikovao Muslimanom. Meni je i Željko Komšić Musliman. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:38 |
|
|
|
..srbi u Drvaru uživaju..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:39 |
|
|
|
Nigdje nije rečeno da se mi i Hrvati volimo kao braća rođena. Saradnja na obostranu korist i miran suživot jedni pored drugih u sopstvenim državama je to što imamo i to je sasvim dovoljno. Nešto što ovi iz čaršije neće i ne mogu da praktikuju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Bolja je usporedba da Vučić ode u Drvar. A to se dogodilo. I šta je radio tamo? Odlikovao Knindže ili otvorio fabriku? Šta misliš da je Milanović otvorio fabriku u Derventi kako bi to bilo lijepo. A ne doći nekome u posjetu i posrati mu se na sred hodnika, poniziti ga. Nije Dodik od Hrvata zaslužio da ga se ponižava. Doći će i to vrijeme. Samo----otvaranje tvornice u Derventi je malo jači pritisak na RS nego odlikovanje boraca HVO-a. Vučić je u Drvar došao s malo težim naoružanjem nego Milanović u Derventu. Je li ponižavanje odlikuješ li samo svoje? Tuđe ne diraš. Naša je krv tamo i ne može je obrisati nitko pa ni opozicija svojim nebuloznim zahtjevima. Iz tih oblaka treba sići.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:43 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I šta je radio tamo? Odlikovao Knindže ili otvorio fabriku? Šta misliš da je Milanović otvorio fabriku u Derventi kako bi to bilo lijepo. A ne doći nekome u posjetu i posrati mu se na sred hodnika, poniziti ga. Nije Dodik od Hrvata zaslužio da ga se ponižava.
Doći će i to vrijeme. Samo---- otvaranje tvornice u Derventi je malo jači pritisak na RS nego odlikovanje boraca HVO-a. Vučić je u Drvar došao s malo težim naoružanjem nego Milanović u Derventu. Je li ponižavanje odlikuješ li samo svoje? Tuđe ne diraš. Naša je krv tamo i ne može je obrisati nitko pa ni opozicija svojim nebuloznim zahtjevima. Iz tih oblaka treba sići. Naravno da nije. Mi baš volimo da neko investira u RS. Slobodno dođite investirajte. Nemojte odlikovati ubice Srba u našoj kući. To se tako ne radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:44 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Nigdje nije rečeno da se mi i Hrvati volimo kao braća rođena. Saradnja na obostranu korist i miran suživot jedni pored drugih u sopstvenim državama je to što imamo i to je sasvim dovoljno. Nešto što ovi iz čaršije neće i ne mogu da praktikuju. Auf. Niste vi htjeli ni s Hrvatima, kao da je to neko zaboravio. Vaše je kao bilo pola Hrvatske, pa ste dobili kurac pod nos, e sad pričaš o saradnji. Lažeš da vam je dovoljno, da možete sad bi uzeli cijelu Bosnu i pola Hrvatske. Ovi iz čaršije nikad nisu imali pretenzije niti na pedalj ni Hrvatske ni Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Nigdje nije rečeno da se mi i Hrvati volimo kao braća rođena. Saradnja na obostranu korist i miran suživot jedni pored drugih u sopstvenim državama je to što imamo i to je sasvim dovoljno. Nešto što ovi iz čaršije neće i ne mogu da praktikuju. Auf. Niste vi htjeli ni s Hrvatima, kao da je to neko zaboravio. Vaše je kao bilo pola Hrvatske, pa ste dobili kurac pod nos, e sad pričaš o saradnji. Lažeš da vam je dovoljno, da možete sad bi uzeli cijelu Bosnu i pola Hrvatske. Ovi iz čaršije nikad nisu imali pretenzije niti na pedalj ni Hrvatske ni Srbije. Pa izgubili smo rat u HR. Isto kao što su Hrvati izgubili rat u Posavini. Idemo dalje. Šta se može, takvi su ratovi. Vama smo uzeli 76% Bosne pa opet nekako deverate... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Auf. Niste vi htjeli ni s Hrvatima, kao da je to neko zaboravio. Vaše je kao bilo pola Hrvatske, pa ste dobili kurac pod nos, e sad pričaš o saradnji.
Lažeš da vam je dovoljno, da možete sad bi uzeli cijelu Bosnu i pola Hrvatske.
Ovi iz čaršije nikad nisu imali pretenzije niti na pedalj ni Hrvatske ni Srbije.
Pa izgubili smo rat u HR. Isto kao što su Hrvati izgubili rat u Posavini. Idemo dalje. Šta se može, takvi su ratovi. Vama smo uzeli 76% Bosne pa opet nekako deverate...  ..mi bi Posavinu oslobodili da nisu ameri oslobodili a bl bi mozda bila glavni grad hr.: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Auf. Niste vi htjeli ni s Hrvatima, kao da je to neko zaboravio. Vaše je kao bilo pola Hrvatske, pa ste dobili kurac pod nos, e sad pričaš o saradnji.
Ovi iz čaršije nikad nisu imali pretenzije niti na pedalj ni Hrvatske ni Srbije.
Pa izgubili smo rat u HR. Isto kao što su Hrvati izgubili rat u Posavini. Idemo dalje. Šta se može, takvi su ratovi. Vama smo uzeli 76% Bosne pa opet nekako deverate...  ..mi bi Posavinu oslobodili da nisu ameri oslobodili a bl bi mozda bila glavni grad hr.: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Doći će i to vrijeme. Samo----otvaranje tvornice u Derventi je malo jači pritisak na RS nego odlikovanje boraca HVO-a. Vučić je u Drvar došao s malo težim naoružanjem nego Milanović u Derventu. Je li ponižavanje odlikuješ li samo svoje? Tuđe ne diraš. Naša je krv tamo i ne može je obrisati nitko pa ni opozicija svojim nebuloznim zahtjevima. Iz tih oblaka treba sići. Naravno da nije. Mi baš volimo da neko investira u RS. Slobodno dođite investirajte. Nemojte odlikovati ubice Srba u našoj kući. To se tako ne radi. Doći će i to vrijeme. Eto da vam bude lakše...poslat ćemo Čovića da intervenira ekonomski. Što nije mogao rat možda uradi lova. Ubice Srba su svi pripadnici HVO-a. I moja braća. Ubice Hrvata su pripadnici srpskih postrojbi i tvoja braća- To se je dogodilo. Odlikuje svatko svoje. Jesu li Hrvati "ubice "samo zato jer smo igubili na tom području a eto Srbi nisu. Što ćemo s grobljima? iseliti ih? Sa sjećanjima? Kad idem tamo nosim i ljubav i blagoslov za svoje. U čemu je problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 13:58 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naravno da nije. Mi baš volimo da neko investira u RS. Slobodno dođite investirajte. Nemojte odlikovati ubice Srba u našoj kući. To se tako ne radi.
Doći će i to vrijeme. Eto da vam bude lakše...poslat ćemo Čovića da intervenira ekonomski. Što nije mogao rat možda uradi lova. Ubice Srba su svi pripadnici HVO-a. I moja braća. Ubice Hrvata su pripadnici srpskih postrojbi i tvoja braća- To se je dogodilo. Odlikuje svatko svoje. Jesu li Hrvati "ubice "samo zato jer smo igubili na tom području a eto Srbi nisu. Što ćemo s grobljima? iseliti ih? Sa sjećanjima? Kad idem tamo nosim i ljubav i blagoslov za svoje. U čemu je problem? Ja mislim da je tebi sad već potpuno jesno u čemu je problem ni nema potreba da se vrtimo u krug. Ovaj put je Dodik pojeo govno, vidi se da mu je stalo do dobrih odnosa, drugi put će Milanoviću biti zabranjen ulazak kao što je zabranjen Đukanoviću. I to ako se Dodik izbori sa opozicijom koja već sad traži da se Milanoviću zabrani ulazak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 14:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Doći će i to vrijeme. Eto da vam bude lakše...poslat ćemo Čovića da intervenira ekonomski. Što nije mogao rat možda uradi lova.
Ubice Srba su svi pripadnici HVO-a. I moja braća. Ubice Hrvata su pripadnici srpskih postrojbi i tvoja braća- To se je dogodilo. Odlikuje svatko svoje. Jesu li Hrvati "ubice "samo zato jer smo igubili na tom području a eto Srbi nisu. Što ćemo s grobljima? iseliti ih? Sa sjećanjima? Kad idem tamo nosim i ljubav i blagoslov za svoje. U čemu je problem? Ja mislim da je tebi sad već potpuno jesno u čemu je problem ni nema potreba da se vrtimo u krug. Ovaj put je Dodik pojeo govno, vidi se da mu je stalo do dobrih odnosa, drugi put će Milanoviću biti zabranjen ulazak kao što je zabranjen Đukanoviću. I to ako se Dodik izbori sa opozicijom koja već sad traži da se Milanoviću zabrani ulazak. Eno sad ako se izbori...zar nema apsolutnu vlast u šumskom genociditetu? Kad treba nekom takiju opaliti, tu ste šampioni. Jedenje govana - nacionalni entitetski sport.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 14:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Doći će i to vrijeme. Eto da vam bude lakše...poslat ćemo Čovića da intervenira ekonomski. Što nije mogao rat možda uradi lova.
Ubice Srba su svi pripadnici HVO-a. I moja braća. Ubice Hrvata su pripadnici srpskih postrojbi i tvoja braća- To se je dogodilo. Odlikuje svatko svoje. Jesu li Hrvati "ubice "samo zato jer smo igubili na tom području a eto Srbi nisu. Što ćemo s grobljima? iseliti ih? Sa sjećanjima? Kad idem tamo nosim i ljubav i blagoslov za svoje. U čemu je problem? Ja mislim da je tebi sad već potpuno jesno u čemu je problem ni nema potreba da se vrtimo u krug. Ovaj put je Dodik pojeo govno, vidi se da mu je stalo do dobrih odnosa, drugi put će Milanoviću biti zabranjen ulazak kao što je zabranjen Đukanoviću. I to ako se Dodik izbori sa opozicijom koja već sad traži da se Milanoviću zabrani ulazak. Opozicija vam je kako rekoh nesvjesna svoje pozicije. Dodik to treba iskoristiti ali ne na uštrb svojih međunarodnih odnosa. Preživjet ćemo mi ne ode li tamo Milanović. Lijepo vam je pokazati mišiće...kad god se može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 14:11 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Nigdje nije rečeno da se mi i Hrvati volimo kao braća rođena. Saradnja na obostranu korist i miran suživot jedni pored drugih u sopstvenim državama je to što imamo i to je sasvim dovoljno. Nešto što ovi iz čaršije neće i ne mogu da praktikuju. Auf. Niste vi htjeli ni s Hrvatima, kao da je to neko zaboravio. Vaše je kao bilo pola Hrvatske, pa ste dobili kurac pod nos, e sad pričaš o saradnji. Lažeš da vam je dovoljno, da možete sad bi uzeli cijelu Bosnu i pola Hrvatske. Ovi iz čaršije nikad nisu imali pretenzije niti na pedalj ni Hrvatske ni Srbije. Bitno da si ti tek kako reče dobio kurac pod nos od Srba i sveden na 23% rezervata. Otud sva muka i kmeka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 14:26 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Auf. Niste vi htjeli ni s Hrvatima, kao da je to neko zaboravio. Vaše je kao bilo pola Hrvatske, pa ste dobili kurac pod nos, e sad pričaš o saradnji.
Bitno da si ti tek kako reče dobio kurac pod nos od Srba i sveden na 23% rezervata. Otud sva muka i kmeka. S takvim razmišljanjem beogradski pašaluk vam je neminovna realnost. Samo nastavite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 14:37 |
|
|
Naravno da nama ne bi bilo drago da Vučić dođe recimo u Čapljinu i odlikuje četnike. To je jasno. Samo je postalo problem jer Dodik i Milanović nisu dogovorili detalje posjete. Točnije rečeno, Srbi ih nisu ni pregledali jer su bili javno dostupni. Milanović nema šanse da bi se bavio sitnim prijevarama. Ajde realno koliko smo ga upoznali, priznajte veći mu je problem što kaže sve što mu je na umu, i kad treba i kad ne treba. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Primjer Dervente: Srbi u RS-u nemaju nimalo takta prema Hrvatima, a trebali bi Postano: 27 tra 2023, 15:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da nama ne bi bilo drago da Vučić dođe recimo u Čapljinu i odlikuje četnike. To je jasno. Samo je postalo problem jer Dodik i Milanović nisu dogovorili detalje posjete. Točnije rečeno, Srbi ih nisu ni pregledali jer su bili javno dostupni. Milanović nema šanse da bi se bavio sitnim prijevarama. Ajde realno koliko smo ga upoznali, priznajte veći mu je problem što kaže sve što mu je na umu, i kad treba i kad ne treba.  Ne bi ni vama Erama pala kruna s glave da se malo žrtvujete za druge. Ne bi vam bilo drago? Je li?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Patriota, VBA2024 i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|