HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 16:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 449 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pripreme Hrvata za proglašenje samostalnosti RS
PostPostano: 05 sij 2024, 22:47 

Robbie MO je napisao/la:
pravovjerni je napisao/la:
Još jedna glupa tema. Naklapanja ispred trafike

Ista priča kao 1992 kad vas je 15% Srba ponizilo i pomelo iz Brčkog. :zubati

“Neće”.

Tvoja općina je pojedinačno najveća sramota sunita, čak i u Srebrenici je bilo makar 25% Srba pa ne čudi da je pala.

Izgubili ste svaki grad gdje je bilo 25% Srba a sad se džamija kao sekira šta će biti sa gradovima sa 90% Srba. Nakon što smo svi potpisali da je pola Bosne srpsko.

Ako ponoviš još koji put tu laž sam ćeš sebe uvjeriti. Mada loše trolaš. Toliko su nas pomeli da je Brčko dns najvažniji grad u BiH gdje bez nas ništa ne može.
Elem. Ništa nije srpsko. Azeri su čekali 30 god. Mi ćemo ako treba 70. ali će ih Islam pomesti. A znaš dobro kako je kad Islam krene da se sveti. No da ne idemo naširoko. Ako bi i bilo rata, najveći poraz vas mrzitelja BiH ovdje na forumu bi bio što bi Hrvatska htjela ili ne stala uz Bošnjake i bila tranzitni centar za opskrbu. Zato šuti ne brukaj se.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 22:51 

Robbie MO je napisao/la:
Nemaju se čime “spremati”. Pisanje “trebamo-moramo” kolumni nije spremanje.

Hrvatska i Srbija se spremaju ko Azerbejdžan, nabavljajući milijarde vrijedno novo oružje, potrebno za moderne ratove, a uvode i vojni rok ponovno.

Ovi mogu samo brže i nervoznije mljeti ručni mlin za kahvu.

Možda. Nije isključeno i dao dragi Bog.

A meni pada na pamet razlog i uzrok bezviznog režima sa raznoraznim arapskim državama - unatoč službenim uputama iz EU - i redovne letove iz istih, sa prtljagom. Koliki kofer je ono potreban za dron?

Također je tu i država Pureće kokošije sa još redovnijim linijama, i tranaportima koji zahtjevaju šofera. Sve dok je granica čvrst bedem u spriječavanju migranta. O’klen su ono, a ja iz Danske, Škotske i Portugala. Puh, prepao se, ali samo nakratko.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 22:52 

Ako sam dobro razumio, Hrvatska ce poslati vojsku odnosno Hrvatska Vojska ce potuci Hrvate u Zepcu i napraviti gradzansku. Jer ce muslimani, kad se Srbi otcijepe, napasti Hrvate a Srbe ne.

Ok, mislio sam da sam sve procitao na ovom forumu. Ima jos.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:13 

Ne mora poslati iz razloga što je dovoljno ne poslati. Znaš, ona doktrina…PostGranićevizam.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:20 

Jel Dodik ozbiljan ili je to samo dimna bomba?

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:32 

Noname01 je napisao/la:
Što se tiče Brčkog to je gotova stvar.Tamo su naši stari,a i taj naš dio bi sjekao koridor te stoga to teško da možeš i zahtijevati.Mozda nešto blizu Orašja ili u kompenzaciji za neka mjesta u Posavini ili Tesliću i Kotor varošu ili dio koridora prema Jajcu.

Najbolje bi bilo nešto oko Bosanskog Broda. Taman da je preko puta Slavonskog Broda, a isto tako opet su ljudi u svom kraju. Veliki grad, veće mogućnosti, stanovništvo opstaje
Još i rafinerija ako bi se moglo
Alternativa je Šćepan Križ i podebljanje u Popovu polju
Možemo i cijelo Šipovo tražit, iako je to nerealno da će nam dat

Ako bi Muslimanima dali, mogli bi u zamjenu tražit nešto oko Mostara ili u SBŽ nešto

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:34 

Granice su po Dejtonu, ako se taj princip ne budeo postovao, onda ko vise osvoji kao i prosli put.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:36 

Kevin Panter je napisao/la:
Granice su po Dejtonu, ako se taj princip ne budeo postovao, onda ko vise osvoji kao i prosli put.

Ako želite da kisik ide kroz Brčko pristat ćete na ponudu

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:36 

Svo moderno naoruzanje se testiralo u Ukrajini, ovde ce samo biti konacno resenje, brzo i precizno, kada bude doslo do eutanazije radikalnog islama u bih.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:41 

Skandalozna izjava Mađara, komandanta EUFOR-a u BiH: Dva su dijela BiH, “srpski i bosanskohercegovački, gdje žive Bošnjaci i Hrvati”

https://dijasporainfo.net/2024/01/05/sk ... 84dotvksaU

Vrh

PostPostano: 05 sij 2024, 23:49 

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:05 

Ministar sigurnosti tzv BiH: Nešić: Zašto Srbi iz RS-a ne bi imali zagarantovan broj mjesta u Narodnoj skupštini Srbije?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nesic-z ... /240105165

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:09 

estoyAqui je napisao/la:
Jel Dodik ozbiljan ili je to samo dimna bomba?

Ozbiljan je, kao i prethodnih 28. puta kada je ozbiljno tvrdio da krece u samostalnost.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:10 

Salivanje strave Muslimanima uzivo na tv

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:14 

Inace, taj dan je ,,neustavan'' zbog stranih sudija koji su na muslimanskoj strani. Radi se zapravo da entiteti imaju prava na taj dan, a muslimani se setili da je datum neustavan jer pada na pravoslavni praznik, pa kao vredja osecanja ostalih naroda i slicne gluposti, a oni klanjaju na svaki ,,drzavni'' praznik. To je klasicno muslimansko ponasanje koje svi preziru, budite mrvicu casni i dostojanstveni. Postovace vas svako barem za promil vise.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:18 

Upozorenja: 1

Kakav neokupani, smrdljivi, nosati četnik. Ko iz knjige.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:20 

sto se smrada tice, to se uvek govorilo za muslimane, jer su pravili jela na ovcijem loju... svinjska mast je neutralna. Zbog toga vas nazivaju ,,lojavima'', jer se osecate... pa mi bude smesno kad vidim da muslimani kazu za nekog da je lojav ili smrdljiv.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:21 

snagatorbosna #snagatorbosna

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:25 

Upozorenja: 1
sto se smrada tice, to se uvek govorilo za muslimane, jer su pravili jela na ovcijem loju... svinjska mast je neutralna. Zbog toga vas nazivaju ,,lojavima'', jer se osecate... pa mi bude smesno kad vidim da muslimani kazu za nekog da je lojav ili smrdljiv.

Drug bez uvrede al moja guzica je cisca od tvoga lica to jest cesce je perem

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:26 

Baš mi se sviđa energija u ovoj novinarki, tolika energija da moraš na svaku začkoljicu proturječit
Baš se mogu zamislit da se raspravljam tako s njom preko stola i da svojom logikom i emocionalnom inteligencijom pobjeđujem svaku njenu pritužbu
Svašta joj možeš reć, ali bar je iskrena
Emela, javi mi se iđemo vanka!

Još se i dvaput rastala

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:28 

Stari Grci su koristili kamen, stvorili civilizaciju kakvu danas poznajemo. Vi jedete *** rukama. Ruke ne mogu u potpunosti da se ociste, papilarne linije kace ostatke fekalija. Jesi gledao nekad CSI, mozda xdd

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:31 

estoyAqui je napisao/la:

Baš mi se sviđa energija u ovoj novinarki, tolika energija da moraš na svaku začkoljicu proturječit
Baš se mogu zamislit da se raspravljam tako s njom preko stola i da svojom logikom i emocionalnom inteligencijom pobjeđujem svaku njenu pritužbu
Svašta joj možeš reć, ali bar je iskrena
Emela, javi mi se iđemo vanka!

Još se i dvaput rastala

dobro joj je rekao, da vidi svetske drzavnike, malo sveta.. Gostuju joj samo poluobrazovani muslimanski ,,intelektualci''.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 00:44 

Noname01 je napisao/la:
Zato sam i naveo.Kad bi bio takav scenarij vraća se sve na stanje prije Daytona.
A to znači da bi mogli uvjetovati koridor preko DV-a prema Jajcu koji smo kontrolirali.Tu već spajas Jajce i Dobretice,ovaj muslimanski dio slobodno nek ide njima.
Onda ova granica kod Uskoplja koja i je ratna linija,pola Jablanice itd.
Tako da sam uvjeren da bi se moglo dosta izvući i bez sukoba jer možemo uvjetovati i u boljoj smo poziciji nego oni i to duplo.
Srbi nisu na Dinari,u Krajini,Livnu,Kupresu i ne ugrožavaju Jajce,Stolac,Dubrovnik i zaleđe.
Nemaš problema više s muslimanima u Prozoru,a Jablanica i Konjic su se dobro ispraznili.
Ukoliko ne bi bilo dogovora siguran sam da imamo snage da se probije iz Uskoplja prema Lepenici i Lašvi.
Avijacija bi bez problema mogla odsjeci im komunikacije i uništiti "namjensku" proizvodnju,a kontrola granica je najjača poluga.
Ne može ni humanitarna bez našeg dopuštenja.Nema zbrinjavanja,liječenja,školovanja,tranzita,obuke itd,itd.
Što se tiče Brčkog to je gotova stvar.Tamo su naši stari,a i taj naš dio bi sjekao koridor te stoga to teško da možeš i zahtijevati.Mozda nešto blizu Orašja ili u kompenzaciji za neka mjesta u Posavini ili Tesliću i Kotor varošu ili dio koridora prema Jajcu.

To prema Jajcu u Dnovakufu je šuma.
Tko će to zauzeti?
Naše je ono gdje ima Hrvata.
Linije gdje nema naših su fantazija.
A i sto gdje su naši starci (npr. Vareš, možda i sjever Travnika).
Isto vrijedi i za muslimane.
Konjic bi se lako riješio, samo treba imati vojsku za to.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 01:04 

Naša Kvačica je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:

Dragi Kvaksone, ako si retko neposten kao moderator, zasto bi u nekoj drugoj ulozi bio posteniji, pa cak i kad ovo pises? :001_cool

Ima jedna epizoda iz nase burne zajednicke istorije, koja baca odgovarajuce svetlo na tvoju pricu. Te 1992. Hrvati su insistirali da je JNA povuce iz avnojevske Hrvatske, uz dato obecnje s hrvatske strane da se spor sa Precanima resavati mirnim putem. To je bilo svojevrsno razdavajanje Precana od prisustva Beograda - i kako se zavrsilo: Hrvati su prvom prilikom pogazili sopstvenu rec.

Razdavajanje Draze i Pavla Djurisica, slicna stvar! Djurisic dobio obecanje da ce mirno moci da se prebaci do Italije, ali ne lezi vraze, desava se pokolj na Lijevcu polju.

To sve nekako implicira da vi zelite da rasparcavate Srbe da biste ih lakse unistavali. Sve to opravdavate navodnom svojom ugozenoscu, ali uvek prvi preduzimate agresivne korake.

To neka alternativna povijest. :neznam

Prečani su tada pristali prvo na reintegraciju Ružičastih zona, a kasnije i UNPA sektora.
Riječ je o području koje je imalo manje od 50% Srba.

Umjesto da to rade, Prečani su granatirali autocestu Zagreb-Beograd, pa i sam Zagreb.

Da su se držali svoje riječi, bolje bi prošli.
Uostalom, rat je završio mirnom reintegracijom Podunavlja, ne Olujom, Maestralom, ili Južnim potezom.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2024, 01:07 

Naša Kvačica je napisao/la:
Teško jest kako sam i priznao, :neznam to je očito :zubati ali je idealna situacija i već smo jednom uspjeli. Neka budu srpski nacionalisti to nama ne smeta, samo neka im ne zapovijeda Srbija. Mi im nudimo suverenitet, sami najbolje znaju. Ako je glavni grad RSa Banja Luka teže će se odlučiti na sukob sa Hrvatskom.

U Crnoj Gori već imaš dobar primjer, ne žele pripajanje Srbiji iako je prosrpska struja u vladi. Vide i sami uspješniji su sami. :palacgore1

Tako i RS. Ono što ih tjera Srbiji su prijetnje ratom i nestankom. RH treba biti u što boljim odnosima sa RS da se smire tenzije i narod osjeti sigurnost. To će ne samo pomoći Hrvatima u RS nego i smanjiti želju da im Beograd bude glavni grad. Vremenom mogu biti više kao danas Crnogorci i Srbi, tu je ključno da se ne boje rata već da se govori o prometnoj povezanosti, zajedničkim ulaganjima, turizmu itd. Za te stvari RH može više nego Srbija. Ali ako ode priča na nacionalnu ugroženost i borbu za opstanak onda će tražiti zaštitu Srbije.

RS može biti nešto što i nekad Istočna Rumelija s Bugarskom.
Dok je odvojena, dobro je.
Eventualno bi se mogla malo napraviti revizija granica, od Broda na Savi do podebljanja Dubrovačkog zaleđa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 449 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya, Naša Kvačica, Patriota i 47 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: