|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 84 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
kiler
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 12 lip 2024, 23:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8487 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Damir Urban je urbanog podrijetla.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 12 lip 2024, 23:41 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Objasnio je Dr. V. N. ovo o Omišlju.
To ne znači da su to manje Hrvati, bar sam ja za imigraciju i asimilaciju ali volim znat podrijetlo ljudi. Posebno kad imaju što reći o BiH, poput Mirele.
Evo ti još malo podataka o Mireli Ahmetović. Otac Halid A. je građevinski radnik koji se doselio u Kraljevicu iz BiH zbog izgradnje Krčkog mosta. Majka Redžija joj je radila kao konobarica. Mirela ima tri godine stariju sestru Elvisu. Mirelini kućni ljubimci su psi Rino i Pipa. U mladosti je igrala rukomet, sada se bavi tjelovježbom, dizanjem utega, u teretani i boksom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 12 lip 2024, 23:47 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
kiler je napisao/la: Damir Urban je urbanog podrijetla. Otac mu je došao iz Dubrovnika u Rijeku. Očeva strana obitelji mu je židovska, ali se izjašnjavaju Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 13 lip 2024, 00:00 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: kiler je napisao/la: Damir Urban je urbanog podrijetla. Otac mu je došao iz Dubrovnika u Rijeku. Očeva strana obitelji mu je židovska, ali se izjašnjavaju Hrvatima. Otkud ti to za židovsko porijeklo? Urban je starinsko katoličko osobno ime, osam papa se zvalo Urban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 13 lip 2024, 00:08 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Otkud ti to za židovsko porijeklo? Urban je starinsko katoličko osobno ime, osam papa se zvalo Urban. Iz intervjua kojeg je 2010. dao Nacionalu: Citat: NACIONAL: Vaši su došli iz Dubrovnika, vi ste prvi Urban rođen u Rijeci, dio obitelji su vam židovi, dio katolici i vi ste se sami gubili među religijama?
- Gubili su se i oni. Moj otac, koji je iz tog židovskog dijela obitelji, zapravo je ateist, a u kuću nam je dolazio pop na blagoslov u vrijeme kad je to bilo sasvim nepopularno. Djed i baka odlaze u Izrael i Tunis na vjersko putovanje, a ja moram djeda voditi u trsatsku crkvu. U traženju sebe prošao sam sve moguće religije, upoznavao ljude raznih svjetonazora i vjera, dok nisam skužio da je sve to vrlo slično. https://arhiva.nacional.hr/clanak/83680 ... og-rockera
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 13 lip 2024, 08:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne dijelim baš Hrvate po krvnim zrncima, dapače ali vidite da ih je zanimljivo kopat. Uostalom i za mene tu većina misli da mi je pola obitelji muslimansko a druga polovica srpska. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 13 lip 2024, 12:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne dijelim baš Hrvate po krvnim zrncima, dapače ali vidite da ih je zanimljivo kopat. Jest. Što je majka Dražena Ričla? Elvira Deak. Prezime je mađarsko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 13 lip 2024, 12:25 |
|
|
laganini je napisao/la: dudu je napisao/la: Hrvatska igra za par liga iznad svoje kategorije.
Za par mjeseci država s najmanjim ukupnim BDPom koja ima modernu lovačku eskadrilu u svijetu. ...nije loše bit kmet..  Pa zavisi. Nekad kmetu rodi a nekad zavrsi u staljingradskom snijegu. JA uvijek preferiram samostalnu politiku koja se oslanja na vlastitu snagu, realnu, a ne napuhanu bitnost kojoj je vjetar u krilima kad puhne imperator. A znate vec kad i kako smo mogli imati tezinu, da ne gnjavim. Samo da spomenem. I sad sam za radje za labav dogovor sa Dodikom, pa i Covicem, samostalan i unutar BH struktura, nego za namecanje rijesenja sa strane. Jer cim to sa strane nestane, nestane i rjesenja, i samo na povrsinu izlazi nagomilana frustracija i opravdan gnjev.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Procureni dokumenti otkrili geostratešku važnost Hrvatske u ratu u Ukrajini Postano: 13 lip 2024, 17:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Glazbenik je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ne dijelim baš Hrvate po krvnim zrncima, dapače ali vidite da ih je zanimljivo kopat. Jest. Što je majka Dražena Ričla? Elvira Deak. Prezime je mađarsko. U moje vrijeme su Elvire, Sabine, Jasmine, Sanele sve bile muslimanke ali Ričlova mater je morala bit rođena u vrijeme kad je Zenica bila dominantno katolička. Tako da mislim da je nekog AU podrijetla, bilo je u nas puno tih ljudi sa svih strana AU. Čak više nego u Zagrebu. Sve se to stopilo u Hrvate danas. Uz rijetke iznimke. Recimo poznata tvrtka Bosnavet, lik je Slovenac.  Našao sam. Brat joj se zove Luka a ovo je njegov sin.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: BingBot i 49 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|