|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 84 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divlja svinja
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:01 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Svedska nije blokirana, znam jednoga koji od tamo salje nesuvisle komentare. A razlog zasto to tolerira njihovoj dijaspori je samo u tome da pokase kako su Bosnjaci netolerantni i kako s njima dogovor nije moguc.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:14 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: ne znam šta imate protiv Mesića. pa lik je išao kad je srpsko staklo razbijeno a pored poklanih hrvatskih sela išao je ko pored turskog groblja. On smatra hrvatske Srbe najvećim žrtvama rata, to dovoljno govori o njemu. Smješno je vidjeti kada forumski Srbi Mesića gledaju kao nekog mrzitelja Srba, koji iz nacionalističkih pobuda daje izjave protiv RS, ne shvaćaju da je Mesić ljevičar kojem bi još više smetao hrvatski entitet, nego mu danas smeta srpski. Upravo to. mislim meni nekad nije jasno jel nas to Srbi zajebaju kad govore o Mesićevom antisrpstvu ili stvarno to misle.. 
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
To je već druga tema..."Zašto hrvatski levičari obožavaju hrvatske Srbe, a ne vole bosanske Srbe", o tome je već bilo govora. Hrvatski Srbi i bosanski Srbi imaju potpuno različite interese...ovi prvi bi najradije novu YU, a bosanski ni da čuju za to.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:17 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Starfucker226 je napisao/la: On smatra hrvatske Srbe najvećim žrtvama rata, to dovoljno govori o njemu. Smješno je vidjeti kada forumski Srbi Mesića gledaju kao nekog mrzitelja Srba, koji iz nacionalističkih pobuda daje izjave protiv RS, ne shvaćaju da je Mesić ljevičar kojem bi još više smetao hrvatski entitet, nego mu danas smeta srpski.
Upravo to. mislim meni nekad nije jasno jel nas to Srbi zajebaju kad govore o Mesićevom antisrpstvu ili stvarno to misle..  Jok, baš je prosrpski orijentisan... Mrzimo ga kao što nikad nismo mrzeli Tuđmana. Da li ti to dovoljno govori?
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:22 |
|
|
teranova je napisao/la: Jok, baš je prosrpski orijentisan... Mrzimo ga kao što nikad nismo mrzeli Tuđmana. Da li ti to dovoljno govori? Nitko nije tako homogeno glasovao za Mesića kao hrvatski Srbi...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:27 |
|
|
Mesić nije nikakav ljevičar on je najobičniji "kako vetar duva" beskičmenjak. Sutra bi bio četnik da takav vjetar okrene. Tako je i sa njegovim odnosom prema Srbima. Nema tu ideologije i uvjerenja , već čista vlast i interes lobija iza njega.
Smeće bio , smeće ostao. Dok je smeće bio u "domoljubnoj fazi" od njega je bilo koristi , njegova "kvaziantifašistička faza" znamo dobro na šta je izašla ...
Dno dna od čovjeka.
I btw. nedavno je otvoren onaj sef u kojem je "tuđman čuvao milijune od iseljenika" a koji mesić "nije uspio otvoriti 10 godina otkako je predsjednik" kako on kaže. Josipović je oformio komisiju koja je otvorila sef i utvrdila da je osim nekakvih tričarija unutra pronađeno i nekoliko mesićevih dokumenata koje je slučajno tamo ostavio vjerovatno u periodu kada "nije 10 godina uspio otvoriti sef". Pronađena je i misteriozna plastična bočica sa vodom , špekulira se da bočica vode pripada također Mesiću , naime od silnog halal lobiranja za bošnjačko-muslimanske interese , usvojio je kažu i neke njihove higijenske navike ...
Što se Jurčevića tiče , istupi su mu tragikomedija ... Dijelio ne dijelo 90% stavova s njim , štetan je po hrvatske interese u BIH i treba ga staviti na mjesto ... Nek ne pomaže više , hvala mu.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:29 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: teranova je napisao/la: Jok, baš je prosrpski orijentisan... Mrzimo ga kao što nikad nismo mrzeli Tuđmana. Da li ti to dovoljno govori? Nitko nije tako homogeno glasovao za Mesića kao hrvatski Srbi... To nije bilo presudno za njegovu pobedu. Njihovi razlozi - njihova stvar. Mislim da su budale.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:30 |
|
|
teranova je napisao/la: Starfucker226 je napisao/la: Nitko nije tako homogeno glasovao za Mesića kao hrvatski Srbi...
To nije bilo presudno za njegovu pobedu. Njihovi razlozi - njihova stvar. Mislim da su budale. jesu li bili budale i 91'?
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:33 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: To nije bilo presudno za njegovu pobedu. Njihovi razlozi - njihova stvar. Mislim da su budale.
jesu li bili budale i 91'? S obzirom kako su prošli, a to se jedino računa, zaključak se sam nameće.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:41 |
|
|
teranova je napisao/la: caporegime je napisao/la: jesu li bili budale i 91'?
S obzirom kako su prošli, a to se jedino računa, zaključak se sam nameće. to je to. znači nisu krivi što su sudjelovali u agresiji nego su budale jer nisu znali iskoristiti prednost. nisu budale jer su nanijeli zlo nego zato jer nisu uspjeli pobijediti. kao s miloševićem. nisu ga srbi skinuli jer ih je natjerao u rat i bijedu nego zato jer je izgubio rat kojega je morao dobit.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:56 |
|
|
A šta se ti čudiš capo ?
Tako ih 90% razmišlja , sve to zapadno od Drine su "vekovne srpske zemlje" gdje je i jedan Srbin , jedino eto kad su dobili po pi-pi neke su "vekovne srpske zemlje" pragmatično to prestale biti radi viših interesa . Da im je okrenuti kotač povijesti i vratiti se natrag ne bi ništa napravili isto nego samo puno gore - jasno gore po nas ...
To opet ne umanjuje činjenicu da dobro znamo kako ih 90% misli , al da moramo iskoristiti njihovu poziciju kontra muslimana.
Ti se zgražaš i kao da misliš da su doživjeli nekakvu katarzu da su nešto naučili , promijenili mišljenje pa te ovako nešto šokira . Jedinu katarzu koju oni mogu doživjeti jeste da im se uđe u Beograd sa tenkovima i pola Srbije sravni sa zemljom. Jasno za takve podvige mesa nemamo ni mi ni oni niti za ikakve daljnje ratove. Trebamo samo jedni od drugih uzeti pragmatično što se nudi i imat neki korektan odnos sa distancom i to je to.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 17:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
PCM je napisao/la: A šta se ti čudiš capo ?
Tako ih 90% razmišlja , sve to zapadno od Drine su "vekovne srpske zemlje" gdje je i jedan Srbin , jedino eto kad su dobili po pi-pi neke su "vekovne srpske zemlje" pragmatično to prestale biti radi viših interesa . Da im je okrenuti kotač povijesti i vratiti se natrag ne bi ništa napravili isto nego samo puno gore - jasno gore po nas ...
To opet ne umanjuje činjenicu da dobro znamo kako ih 90% misli , al da moramo iskoristiti njihovu poziciju kontra muslimana.
Ti se zgražaš i kao da misliš da su doživjeli nekakvu katarzu da su nešto naučili , promijenili mišljenje pa te ovako nešto šokira . Jedinu katarzu koju oni mogu doživjeti jeste da im se uđe u Beograd sa tenkovima i pola Srbije sravni sa zemljom. Jasno za takve podvige mesa nemamo ni mi ni oni niti za ikakve daljnje ratove. Trebamo samo jedni od drugih uzeti pragmatično što se nudi i imat neki korektan odnos sa distancom i to je to. I naravno ne dozvoliti da od svega toga profitiraju Muslimani.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 18:08 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: S obzirom kako su prošli, a to se jedino računa, zaključak se sam nameće.
to je to. znači nisu krivi što su sudjelovali u agresiji nego su budale jer nisu znali iskoristiti prednost. nisu budale jer su nanijeli zlo nego zato jer nisu uspjeli pobijediti. kao s miloševićem. nisu ga srbi skinuli jer ih je natjerao u rat i bijedu nego zato jer je izgubio rat kojega je morao dobit. A otkud ti znaš šta sam ja htela da kažem??? Mislim, od tebe se ne može živeti ovde i od tvoje rendgenske pameti... I onda, naravno, sledbenici pojure da se slože s tobom bez da su bar pokušali da doznaju šta sam htela da kažem i na šta sam uopšte mislila.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 18:16 |
|
|
PCM je napisao/la: A šta se ti čudiš capo ?
Ti se zgražaš i kao da misliš da su doživjeli nekakvu katarzu da su nešto naučili , promijenili mišljenje pa te ovako nešto šokira . Jedinu katarzu koju oni mogu doživjeti jeste da im se uđe u Beograd sa tenkovima i pola Srbije sravni sa zemljom. Jasno za takve podvige mesa nemamo ni mi ni oni niti za ikakve daljnje ratove. Trebamo samo jedni od drugih uzeti pragmatično što se nudi i imat neki korektan odnos sa distancom i to je to. Kakva katarza, to je otrcana fraza koja se cesto spominje a koja ne znaci nista. Protivnika Miloseviceve politike je bilo i pre rata(manjina), posle rata, pola-pola, i posle Kosova natpolovicna vecina. Pre dva dana je bila godisnjica smrti Milosevica, jedva i da je bila vest, juce je bila godisnjica Djindjica i to je bila udarna vest. Srbija je zaboravila Milosevica i okrenula se drugoj politici. Naucili smo jer nikad se vise nece pojaviti novi Milosevic, ali to ne znaci da trebamo bezpogovorno da duvamo u EU jaja, da se svima izvinjavamo po milioniti put i da se odreknemo borbe za nacionalne interese. Srpska drzava nece biti u Kninu, ali ce biti u Banjaluci, ako ne formalno, onda bar sadrzajno. Te pretnje ulaska tenkovima u Beograd ostavi za nekog drugog, taj film neces gledati.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 19:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PCM je napisao/la: A šta se ti čudiš capo ?
Ti se zgražaš i kao da misliš da su doživjeli nekakvu katarzu da su nešto naučili , promijenili mišljenje pa te ovako nešto šokira . Jedinu katarzu koju oni mogu doživjeti jeste da im se uđe u Beograd sa tenkovima i pola Srbije sravni sa zemljom. Jasno za takve podvige mesa nemamo ni mi ni oni niti za ikakve daljnje ratove. Trebamo samo jedni od drugih uzeti pragmatično što se nudi i imat neki korektan odnos sa distancom i to je to. Kakva katarza, to je otrcana fraza koja se cesto spominje a koja ne znaci nista. Protivnika Miloseviceve politike je bilo i pre rata(manjina), posle rata, pola-pola, i posle Kosova natpolovicna vecina. Pre dva dana je bila godisnjica smrti Milosevica, jedva i da je bila vest, juce je bila godisnjica Djindjica i to je bila udarna vest. Srbija je zaboravila Milosevica i okrenula se drugoj politici. Naucili smo jer nikad se vise nece pojaviti novi Milosevic, ali to ne znaci da trebamo bezpogovorno da duvamo u EU jaja, da se svima izvinjavamo po milioniti put i da se odreknemo borbe za nacionalne interese. Srpska drzava nece biti u Kninu, ali ce biti u Banjaluci, ako ne formalno, onda bar sadrzajno. Te pretnje ulaska tenkovima u Beograd ostavi za nekog drugog, taj film neces gledati. svojedobno je bio dovoljan i vod vojnika.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: To je već druga tema..."Zašto hrvatski levičari obožavaju hrvatske Srbe, a ne vole bosanske Srbe", o tome je već bilo govora. Ne obožava ih ni većina hrvatskih levičara, ali im dobro služe za imidž..naročito sad kad nisu nikakva "opasnost" u Hrvatskoj. A imidž tolerancije baš onako fin, ko ružica na reveru za socijalističku internacionalu.. Plus eliminišu i diskredituju političke protivnike sa tim po potrebi...milina.. Inače, lagano mi je već muka od plasiranja tih dezinformacija da nas ovi vole, a oni ne vole..mislim, uopšteno Srbe. Šta više, mnogo su zadrtiji tzv. "hr-ljevičari", i ja sam to često isticala i na drugim forumima.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:11 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To je već druga tema..."Zašto hrvatski levičari obožavaju hrvatske Srbe, a ne vole bosanske Srbe", o tome je već bilo govora. Ne obožava ih ni većina hrvatskih levičara, ali im dobro služe za imidž..naročito sad kad nisu nikakva "opasnost" u Hrvatskoj. A imidž tolerancije baš onako fin, ko ružica na reveru za socijalističku internacionalu.. Plus eliminišu i diskredituju političke protivnike sa tim po potrebi...milina.. Inače, lagano mi je već muka od plasiranja tih dezinformacija da nas ovi vole, a oni ne vole..mislim, uopšteno Srbe. Šta više, mnogo su zadrtiji tzv. "hr-ljevičari", i ja sam to često isticala i na drugim forumima. A mnogima je muka od srpske grandomanije po kojoj je vasceo svet protiv njih (kao da svijet, uključujući Hrvatsku, nema pametnijeg posla). Jebiga, svatko nosi neki križ.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:13 |
|
|
mateb je napisao/la: Real gone je napisao/la: Ne obožava ih ni većina hrvatskih levičara, ali im dobro služe za imidž..naročito sad kad nisu nikakva "opasnost" u Hrvatskoj. A imidž tolerancije baš onako fin, ko ružica na reveru za socijalističku internacionalu.. Plus eliminišu i diskredituju političke protivnike sa tim po potrebi...milina.. Inače, lagano mi je već muka od plasiranja tih dezinformacija da nas ovi vole, a oni ne vole..mislim, uopšteno Srbe. Šta više, mnogo su zadrtiji tzv. "hr-ljevičari", i ja sam to često isticala i na drugim forumima. A mnogima je muka od srpske grandomanije po kojoj je vasceo svet protiv njih (kao da svijet, uključujući Hrvatsku, nema pametnijeg posla). Jebiga, svatko nosi neki križ. Jesi se pronašao u postu.. Nisam baš tebe tu računala, ali kad se već dobrovoljno javljaš... 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:15 |
|
|
mateb je napisao/la: Real gone je napisao/la: Ne obožava ih ni većina hrvatskih levičara, ali im dobro služe za imidž..naročito sad kad nisu nikakva "opasnost" u Hrvatskoj. A imidž tolerancije baš onako fin, ko ružica na reveru za socijalističku internacionalu.. Plus eliminišu i diskredituju političke protivnike sa tim po potrebi...milina.. Inače, lagano mi je već muka od plasiranja tih dezinformacija da nas ovi vole, a oni ne vole..mislim, uopšteno Srbe. Šta više, mnogo su zadrtiji tzv. "hr-ljevičari", i ja sam to često isticala i na drugim forumima. A mnogima je muka od srpske grandomanije po kojoj je vasceo svet protiv njih (kao da svijet, uključujući Hrvatsku, nema pametnijeg posla). Jebiga, svatko nosi neki križ. Pa kako ne bismo bili grandomani kad smo tema svake druge emisije "Otvoreno"? Eto, i Josip Jurčević je spretno iskoristio slučaj Ganić ne bi li ispljuvao svu žuč frustriranog gubitnika.
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:19 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: A mnogima je muka od srpske grandomanije po kojoj je vasceo svet protiv njih (kao da svijet, uključujući Hrvatsku, nema pametnijeg posla). Jebiga, svatko nosi neki križ. Jesi se pronašao u postu.. Nisam baš tebe tu računala, ali kad se već dobrovoljno javljaš...  Ma vučemo mi taj jedan nesporazum od prije par dana pa se osjetih pozvanim pokrenuti raspravu. A sad ozbiljno. Naši "ljevičari" nemaju neku posebnu ljubav ka Srbima, ali imaju mržnju prema Hrvatskoj (koja je njima, odnosno njihovim roditeljima koji su im usadili mržnju prema istoj, uzela dio privilegija) pa im Srbi (recimo potenciranje zločina u Oluji, obitelj Zec i slično) dobro dođu u obračunavanju s Hrvatima. Ima tu i nešto pravih Jugoslovena koji iskreno sanjaju bratstvo i jedinstvo, ali oni su manjina. Jedno je sigurno. Nitko od hrvatskih ljevičara (uključujući dobro nam odošlog cigu) ne mrzi Srbe. Ta čast je rezervirana za botaničare, ostale desničare i ljude kojima su Srbi stali na žulj.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:24 |
|
|
Imam utisak da vi onoga ko "ne mrzi" Srbe automatski prozivate levičarem. Bezveze.
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:34 |
|
|
teranova je napisao/la: Imam utisak da vi onoga ko "ne mrzi" Srbe automatski prozivate levičarem. Bezveze. Ja ne mrzim Srbe, a nisam ljevičar (bar ne po hrvatskim mjerilima).
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:37 |
|
|
mateb je napisao/la: A sad ozbiljno. Naši "ljevičari" nemaju neku posebnu ljubav ka Srbima, ali imaju mržnju prema Hrvatskoj (koja je njima, odnosno njihovim roditeljima koji su im usadili mržnju prema istoj, uzela dio privilegija) pa im Srbi (recimo potenciranje zločina u Oluji, obitelj Zec i slično) dobro dođu u obračunavanju s Hrvatima.
Ima tu i nešto pravih Jugoslovena koji iskreno sanjaju bratstvo i jedinstvo, ali oni su manjina. Ovo mi već zvuči skroz realno. Zapravo je nadopuna onoga što sam ja u blagoj rezignaciji pokušala da napišem.. 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:39 |
|
|
mateb je napisao/la: teranova je napisao/la: Imam utisak da vi onoga ko "ne mrzi" Srbe automatski prozivate levičarem. Bezveze. Ja ne mrzim Srbe, a nisam ljevičar (bar ne po hrvatskim mjerilima). A što bi nas i mrzeo kad smo lepi, pametni i duhoviti?
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: prof dr. Josip Jurčević , čest gost na HRT-u Postano: 13 ožu 2010, 22:39 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: A sad ozbiljno. Naši "ljevičari" nemaju neku posebnu ljubav ka Srbima, ali imaju mržnju prema Hrvatskoj (koja je njima, odnosno njihovim roditeljima koji su im usadili mržnju prema istoj, uzela dio privilegija) pa im Srbi (recimo potenciranje zločina u Oluji, obitelj Zec i slično) dobro dođu u obračunavanju s Hrvatima.
Ima tu i nešto pravih Jugoslovena koji iskreno sanjaju bratstvo i jedinstvo, ali oni su manjina. Ovo mi već zvuči skroz realno. Zapravo je nadopuna onoga što sam ja u blagoj rezignaciji pokušala da napišem..  Onda si ti i moj alter ego, a ne samo Junuzov. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|