HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 vel 2025, 18:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: PROSLIJEDI DALJE DA I DRUGI VIDE ŠTA NAM RADE !!!
PostPostano: 27 stu 2009, 19:54 

Ovo je email koji sam dobio danas.Čuo sam da kola po netu.Eto, pogledajte šta razni idioti rade.Moj odgovor se nalazi ispod citata.

Citat:
PROSLIJEDI DALJE DA I DRUGI VIDE ŠTA NAM RADE !!!

Odite na link dolje OBAVEZNO!!!!, ako ste imali bilo kakve iluzije, slucajno.

Idi na link: http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx , pa da vidiš kam ova naša vlada šalje opet lovu. Izaberi Narodne novine broj 132 iz 2009. godine i pogledaj odluku broj 9. o slanju love u BiH. A vele da smo na rubu bankrota. Ovo je doneseno na sjednici Vlade 30.10.2009. i lova se već
šalje, a o tome svi šute, jer su skoro izbori i niko neće povlačiti takva pitanja, po sistemu: ne bi se štel zameriti. Ma nejdem im na izbore, svi su ista g....
Jako sam srdit tlak mi je valja 250. Sad bi najrađe nekoga upucal.
Ona sijeda k...a priča kak smo u ku..u, a istovremeno se razbacuje s lovom. A sve ove oporbene ku..e isto tak šute jer se valjda nadaju da budu i njihovi predsjednički kandidati pokupili koji glas od
„peronospore“.

Evo ti par izvoda iz odluke:

1 Akademski plivački klub >Zrinski< Mostar Razvoj plivačkog športa u Mostaru 67.500,00
.
4 Hercegovačka radiotelevizija d.o.o. Mostar Mostar Nabava studijsko režijske opreme 90.000,00 .
.
86 Hrvatski radio Bobovac Vareš Vareš Nabava radio-odašiljača 45.000,00

87 Hrvatski radio Bobovac Vareš Vareš Nabava studijske opreme 22.500,00

108 Skijaški klub >Blidinje-Čvrsnica< Mostar i Sportski savez grada Mostara Mostar Izgradnja staze na Ski centru 90.000,00 .
.
120 Medijski centar Napredak d.o.o. Sarajevo Sarajevo Nabava studijske opreme za radio postaju Vrhbosna 72.000,00 .
.
147 Župa Uznesenja BDM – Trebinja Trebinja Ravno Obnova pastoralnog centra 225.000,00
.
165 Župa Gospe od Zdravlja – Neum Neum Izgradnja crkve u Neumu 90.000,00
.
169 Župa Marije Majke Crkve - Katedrala - Mostar Mostar Obnova katedrale 180.000,00 .
.
I takvih bisera imaš još pun kufer.
Kad se sve skupa zbroji lakši smo za 21.500.000,00 kuna.
Živjela kriza! Živjela Rvacka u ku..u! Živjela rvacka premijerka bez ku..a!

Ne, ja neću ovo proslijediti dalje, nego ću vratiti svima vama koji ste pročitali ovu glupost.BiH je hrvatska zemlja stoljećima, Hrvati se tamo nalaze kao i na ovim prostorima, od stoljeća 7., a danas su svedeni na nekih 14% cjelokupne populacije.
Mislim da je svakome jasno, da je jedin način opstanka hrvatskog naroda u BiH, pomoć od matične države.Dok RS zdušno pomaže Srbija, Bošnjaci vode svoju politiku, Hrvati su prepušteni sami sebi, bez prevelikog utjecaja.Mislite da bi Vlada BiH odobrila sredstva za gornje projekte?Ako i bi, možda 10% od ukupnoga, čisto da se zadovolji forma.
Stoga ubuduće, molim Vas da mi ne šaljete ovakve propagandne pamflete protiv Hrvata u BiH, koje je sastavio netko tko radi na sustavnoj politici nekih interesnih skupina, da se Hrvate u BiH svede na nacionalnu manjinu i da ih zavadi sa ostalim Hrvatima.A isto bih cijenio da ste manje naivni, i da baš ne pušite priče o "strašnih" 21.5 milijuna kuna, te vas uputio čisto za orijentaciju da je ta svota 0.27% proračuna grada Zagreba za 2009. godinu.
Kao porezni obveznik Republike Hrvatske podržavam financijsku potporu Hrvatima u BiH, a autor ove pizdarije neka nastavi pizditi.

Hvala.

Vrh

Naslov: Re: PROSLIJEDI DALJE DA I DRUGI VIDE ŠTA NAM RADE !!!
PostPostano: 27 stu 2009, 20:01 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Anton je napisao/la:
Ovo je email koji sam dobio danas.Čuo sam da kola po netu.Eto, pogledajte šta razni idioti rade.Moj odgovor se nalazi ispod citata.

Citat:

Idi na link: http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx , pa da vidiš kam ova naša vlada šalje opet lovu. Izaberi Narodne novine broj 132 iz 2009. godine i pogledaj odluku broj 9. o slanju love u BiH. A vele da smo na rubu bankrota. Ovo je doneseno na sjednici Vlade 30.10.2009. i lova se već
šalje, a o tome svi šute, jer su skoro izbori i niko neće povlačiti takva pitanja, po sistemu: ne bi se štel zameriti. Ma nejdem im na izbore, svi su ista g....
Ona sijeda k...a priča kak smo u ku..u, a istovremeno se razbacuje s lovom. A sve ove oporbene ku..e isto tak šute jer se valjda nadaju da budu i njihovi predsjednički kandidati pokupili koji glas od
„peronospore“.

1 Akademski plivački klub >Zrinski< Mostar Razvoj plivačkog športa u Mostaru 67.500,00
.
4 Hercegovačka radiotelevizija d.o.o. Mostar Mostar Nabava studijsko režijske opreme 90.000,00 .
.

108 Skijaški klub >Blidinje-Čvrsnica< Mostar i Sportski savez grada Mostara Mostar Izgradnja staze na Ski centru 90.000,00 .
.
120 Medijski centar Napredak d.o.o. Sarajevo Sarajevo Nabava studijske opreme za radio postaju Vrhbosna 72.000,00 .
.
147 Župa Uznesenja BDM – Trebinja Trebinja Ravno Obnova pastoralnog centra 225.000,00
.
.
169 Župa Marije Majke Crkve - Katedrala - Mostar Mostar Obnova katedrale 180.000,00 .
.

Ne, ja neću ovo proslijediti dalje, nego ću vratiti svima vama koji ste pročitali ovu glupost.BiH je hrvatska zemlja stoljećima, Hrvati se tamo nalaze kao i na ovim prostorima, od stoljeća 7., a danas su svedeni na nekih 14% cjelokupne populacije.
Mislim da je svakome jasno, da je jedin način opstanka hrvatskog naroda u BiH, pomoć od matične države.Dok RS zdušno pomaže Srbija, Bošnjaci vode svoju politiku, Hrvati su prepušteni sami sebi, bez prevelikog utjecaja.Mislite da bi Vlada BiH odobrila sredstva za gornje projekte?Ako i bi, možda 10% od ukupnoga, čisto da se zadovolji forma.
Stoga ubuduće, molim Vas da mi ne šaljete ovakve propagandne pamflete protiv Hrvata u BiH, koje je sastavio netko tko radi na sustavnoj politici nekih interesnih skupina, da se Hrvate u BiH svede na nacionalnu manjinu i da ih zavadi sa ostalim Hrvatima.A isto bih cijenio da ste manje naivni, i da baš ne pušite priče o "strašnih" 21.5 milijuna kuna, te vas uputio čisto za orijentaciju da je ta svota 0.27% proračuna grada Zagreba za 2009. godinu.
Kao porezni obveznik Republike Hrvatske podržavam financijsku potporu Hrvatima u BiH, a autor ove pizdarije neka nastavi pizditi.

Hvala.

Jedini način opstanka je da imamo administrativnu jedinicu s visokim stupnjem autonomije i samofinanciranja.
Svaki vid ovisnosti o pomoći Hrvatske je ravno katastrofi i vodit će daljem iseljavanju.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 20:02 

Anton je napisao/la:

Citat:

„peronospore“.

.
.

.
.
.
.
.

Hvala.

Trebao si samo napisati :

Jebem mater u usta autoru ovog teksta , jednako kao i svim onima koji ovo "potpisuju" i proslijeđuju.
Srdačan pozdrav i uz puno jebavanja majke upućujem vas na http://www.hercegbosna.org/forum gdje se možete obratiti za dodatne informacije ukoliko želite saznati više o stvarnom stanju Hrvata u BIH i "silnoj pomoći" od strane RH istima.

Pusica .

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 20:52 

Jednostavno čovjek ne može ovakve stvari shvatiti. Pa zbog ovih bijednih 22 milijuna kuna digla se cijela "hajka" na nas u BiH. To je 5.5 milijuna KM, nešto što je jedan mali praktički beznačajan Kupres privrijedio prošle godine od turizma. U odnosu na jednu državu kakva je RH to je toliko malo da je zanemarivo. Pa na kojim se još stvarima može uštedjeti, ali ne to se ne gleda, nego se prvo udara po Hrvatima u BiH. A nek` udara "gospodska zlatna mladež" iz RH po nama, ali mi se nećemo sagibati, jer smo svjesni naše veličine i važnosti za cjelokupni hrvatski rod.

Što bi oni mogli za taj isti novac stvoriti na razini države!? Pa toliko dođu kave i piće saborskih zastupnika koje godišnje popiju na stankama saborskih sjednica. Na što smo mi spali, nevjerojatno. Što novac čini od ljudi...doduše ništa čudno, brat bratu nabija na nos kad mu da novac, a neće Hrvati iz RH onima u BiH. Jedan Dinamo je više novca dobio kad je prodao "našeg" Ćorluku u Englesku.

Mi Hrvati u BiH smo bijeda i otpadak hrvatskog naroda i to ćemo i ostati, sve dok budemo kukali, a ne aktivno doprinosili poboljšanju naše situacije. Mi smo kao cvrčak u onoj basni o cvrčku i mravu. Cvrčak je cijelo vrijeme cvrkutao, kao što mi kukamo, a mrav marljivo radio...a što je poslije bilo znamo i sami. E pa iz tako jednostavne priče izvucimo pouku i razmislimo kako svatko od nas može doprinijeti poboljšanju naše situacije. Svijet se mijenja od pojedinca do pojedinca, a svatko od nas je taj pojedinac, prema tome neka svatko od nas nešto napravi da bi poboljšali situaciju svog naroda u BiH. Je li to jedno dijete više, je li to povratak u BiH, je li to jedno više radno mjesto, je li to jedan stadij više obrazovanja...na nama je da odlučimo.

Ali vjerujem da ste svjesni da je to prijeko potrebna odluka i koju je potrebno što prije provesti u djelo.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 20:55 

viewtopic.php?f=50&t=1350

Evo kako na to gledaju prolijevičarski mediji u Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:02 

DaniKU je napisao/la:
Mi Hrvati u BiH smo bijeda i otpadak hrvatskog naroda i to ćemo i ostati, sve dok budemo kukali, a ne aktivno doprinosili poboljšanju naše situacije. Mi smo kao cvrčak u onoj basni o cvrčku i mravu. Cvrčak je cijelo vrijeme cvrkutao, kao što mi kukamo, a mrav marljivo radio...a što je poslije bilo znamo i sami. E pa iz tako jednostavne priče izvucimo pouku i razmislimo kako svatko od nas može doprinijeti poboljšanju naše situacije. Svijet se mijenja od pojedinca do pojedinca, a svatko od nas je taj pojedinac, prema tome neka svatko od nas nešto napravi da bi poboljšali situaciju svog naroda u BiH. Je li to jedno dijete više, je li to povratak u BiH, je li to jedno više radno mjesto, je li to jedan stadij više obrazovanja...na nama je da odlučimo.

Ali vjerujem da ste svjesni da je to prijeko potrebna odluka i koju je potrebno što prije provesti u djelo.

Kakvi te cvrčci spopali?Tko kuka?

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:12 

Mar-kan je napisao/la:

Kakvi te cvrčci spopali?Tko kuka?

Tko kuka!? Možda mi Hrvati kako smo neravnopravni i to je sve što se čuje od nas.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:16 

Mi Hrvati u BiH smo bijeda i otpadak hrvatskog naroda i to ćemo i ostati, sve dok budemo kukali, a ne aktivno doprinosili poboljšanju naše situacije.

Nit sam bijeda,nit otpadak.Nemoj u množini...

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:22 

Mar-kan je napisao/la:
Mi Hrvati u BiH smo bijeda i otpadak hrvatskog naroda i to ćemo i ostati, sve dok budemo kukali, a ne aktivno doprinosili poboljšanju naše situacije.

Ma daj Mar-kan-e ne budi smiješan, šta doslovno shvaćaš ovo što sam napisao. Pa brate mili očigledno je da je bilo u prenesenom značenju. Jasno je da nas pojedinci koji sastavljaju i šalju ovakve mail-ove takvim klasificiraju.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:26 

E takvima bi ja opcio sa zenskim djelom familije... To su uglavno shupcine ili nasljednici shupcina koji su grijali dupeta po domovima i cekali kad ce se zavrsit rat dok su HR bojovnici iz Hrvatske i mrske im BiH branili ta ista njihova dobro ugrijana dupeta.. To su uglavnom obicni dupelisci i smradovi i ko im hebe mater.. Ispricavam se na rijecniku ali takvima zaista iskreno jebem sve po spisku..

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:33 

Tulkas je napisao/la:
E takvima bi ja opcio sa zenskim djelom familije... To su uglavno shupcine ili nasljednici shupcina koji su grijali dupeta po domovima i cekali kad ce se zavrsit rat dok su HR bojovnici iz Hrvatske i mrske im BiH branili ta ista njihova dobro ugrijana dupeta.. To su uglavnom obicni dupelisci i smradovi i ko im hebe mater.. Ispricavam se na rijecniku ali takvima zaista iskreno jebem sve po spisku..

U pravu si Tulkas (doduše ti si ih(one koji su zaslužni za ovakve tekstove) specifičnim načinom prozvao :001_smile), ali ja samo gledam koliko HR bojovnika dolazi na Kupres kad su razne obljetnice i koliko nas cijene, od njih sigurno ne dolaze ovakve stvari. Dolaze u velikom broju iz cijele RH, najviše ih je iz Slavonije. Čovjek jednostavno bude počašćen njihovim dolaskom i ponosan što toliko drže do takvih stvari.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:34 

DaniKU je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Ma daj Mar-kan-e ne budi smiješan, šta doslovno shvaćaš ovo što sam napisao. Pa brate mili očigledno je da je bilo u prenesenom značenju. Jasno je da nas pojedinci koji sastavljaju i šalju ovakve mail-ove takvim klasificiraju.

Ne možeš tako pisati o svom narodu,pa da i jeste tako,a nije.Tisuće poginulih i ranjenih-jel dovoljno aktivno?Radimo i živimo u ovakvom okruženju-jel dovoljno aktivno?

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:38 

A i podatci su smiješno nerealni. RH daje puno više.
Za usporedbu, 1998., godinu prje Tuđmanove smrti, dali smo oko 130 milijuna $ ukupno.
Ova vlada (tj. prijašnja- Sanader) dala je i daje samo za Mostarsko sveučilište
oko 50 milijuna $.

Dakle, ne samo što je protiv BH Hrvata, nego je i netočno. :kava

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:45 

Mar-kan je napisao/la:

Ne možeš tako pisati o svom narodu,pa da i jeste tako,a nije.Tisuće poginulih i ranjenih-jel dovoljno aktivno?Radimo i živimo u ovakvom okruženju-jel dovoljno aktivno?

Ja se najprije ispričavam svakom koja sam povrijedio svojim postom jer nisam želio umanjiti doprinose i žrtve koje su položili za naš opstanak u BiH. Cijenim i svako aktivno djelovanje koje su izvršili ili ga trenutno obavljaju. Htio sam reći da je prijeko potrebno da se više organiziramo i shvatimo da je nužno donijeti odluke koje će nam biti svima od koristi i pritom ne mislim samo na političare, nego na svakog od nas. A kakve će te odluke i poratne aktivnosti biti neka svatko od nas odluči. Ukoliko već živimo u BiH i radimo ovdje, onda ima i onih kojima bi mogli biti primjer, jer dosta je onih koji su se iselili, a nisu sigurni u povratak.

A na kraju krajeva očigledno nešto ne radimo ispravno čim smo se doveli u ovakvu situaciju...

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 21:57 

DaniKU je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Ja se najprije ispričavam svakom koja sam povrijedio svojim postom jer nisam želio umanjiti doprinose i žrtve koje su položili za naš opstanak u BiH. Cijenim i svako aktivno djelovanje koje su izvršili ili ga trenutno obavljaju. Htio sam reći da je prijeko potrebno da se više organiziramo i shvatimo da je nužno donijeti odluke koje će nam biti svima od koristi i pritom ne mislim samo na političare, nego na svakog od nas. A kakve će te odluke i poratne aktivnosti biti neka svatko od nas odluči. Ukoliko već živimo u BiH i radimo ovdje, onda ima i onih kojima bi mogli biti primjer, jer dosta je onih koji su se iselili, a nisu sigurni u povratak.

A na kraju krajeva očigledno nešto ne radimo ispravno čim smo se doveli u ovakvu situaciju...

Radimo mi dobro,ali politika ne.Ako sam ja kao vojnik izvršio svoju zadaću,a politika to sve posrala...do koga je?Jel sad moramo biti i političari?
Aktivno pozitivno djelovanje je i kad ti napišeš nove ideje i sl.,a ne poređenja sa cvrčkom.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:00 

Hrvati su u globalu tako debilan narod, da bolje od ovoga sto mu se desava nije ni zasluzio.

Srbi su uspjeli nametnuti tezu da je zadnji rat = etnicko ciscenje Srba.

Zahvaljujuci hrvatskom narodu koji mi se iz dana u dan sve vise i vise gadi.

Pa pogledajte samo hrvatskog predjednika, preko hrvatskih ledja on igra za interese muslimana koji ga finansiraju. Gdje takvo nesto postoji?!?! samo kod Hrvata.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:08 

Isti taj Diki (Dikobraz) dobio je izbore zahvaljujuci pljuvanju po BH Hrvatima.. Razmislite malo..zasto je onda cudo sto igra igru koja ide muslimanima u prilog

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:10 

u Hrvatskoj su rak rana Jugoslaveni koji su Hrvati samo u biološkom smislu, da citiram ruskog pjesnika Ljermontova:

"Slatko li je mrziti domovinu, i žudno čekati propast njenu!"

ovako bih ja njih opisao.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:12 

DaniKU je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Sigurno je, ima tu i onoga cega nebi trebalo biti, ali ima i nekih objektivnih poteskoca, tj. pritisaka iz vana ili od svjetske mafije, kojoj bi odgovarala BiH bez Hrvata, katolika!
Samo od nas samih ovisi, hoce li im se ovi planovi i zelje ispuniti ili nece!
Ali sigurno je jedno, ako se mi ne pobrinemo sami za sebe, onda cemo jos dugo cekati da nam drugi rijese nase probleme! Nekad se doceka, a nekada i ne doceka!
Stara je, ali tisucu puta je potvrdjena:
Uzdaj se u se i u svoje kljuse!
Treba se prvo svoju kucu srediti!

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:15 

Mar-kan je napisao/la:
Radimo mi dobro,ali politika ne.Ako sam ja kao vojnik izvršio svoju zadaću,a politika to sve posrala...do koga je?Jel sad moramo biti i političari?
Aktivno pozitivno djelovanje je i kad ti napišeš nove ideje i sl.,a ne poređenja sa cvrčkom.

A ne znam baš da je sve u politici, ja ne smatram tako, upravo zbog toga i prispodoba sa cvrčkom, koji nonstop isto cvrči, kao i mi, kao papagaji govorimo da je politika kriva.

Pa valjda ti isti političari dolaze iz našeg naroda...i mi ih biramo...Prema tome tko je kriv, političari ili mi?

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:16 

Pa to njegovo igranje za muslimanske interese je nesto najgore sto je ikada ijedan hrvatski politicar uradio, to je gore od veleizdaje.
To *** za interes muslimanske politike, dolijeva ulje na vatru srpsko-hrvatskih odnosa, stvara umjetni dojam sukoba srba i hrvata, nevjerovatno.

A ovi debili sto kukumacu kako njihove pare idu Hrvatima u Herceg Bosni, to su samo idioti kojima je mesicevska politika isprala ionako prazne mozgove.
Zbog takvih mi se moja druga drzava pocela gaditi, jer ima ih jako puno, i nevjerovatno su glupavi. Glupaviji od bosnja.

Bas gledam Alternativnu tv Banjaluka, dva predstavnika te zatupljene Hrvatske, ono prodano stvorenje od Cire je gost, Cicak takodje, trebate to vidjeti jer je nemoguce opisati... srpski gledatelji se javljaju i kenjaju o etnickom ciscenju Srba kao da je to jedino zlo koje se desilo u zadnjem ratu, Cicak se zgrozava sto ce Norac biti pomilovan, Ciro suti ili sere svoje isprobane nebuloze... pa da ne povjerujes, tacno da se covjek izbljuje. Kakvi ljudi predstavljaju Hrvate, i onda se sjetis da su najveci favoriti na predsjednickim izborima Bandic i Josipovic... ko je ono rekao da je sa *** stvorio drzavu? Franjo? nema pojma koliko je bio u pravu.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:20 

čini mi se da je Rojs rekao da je Franjo stvorio državu s ***.

"mislim da je pokojnom predsjedniku trebalo dati Nobelovu nagradu za kemiju - od kakvih je govana sastavio Hrvatsku!" Ljubo Ćesić Rojs.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:22 

DaniKU je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

A ne znam baš da je sve u politici, ja ne smatram tako, upravo zbog toga i prispodoba sa cvrčkom, koji nonstop isto cvrči, kao i mi, kao papagaji govorimo da je politika kriva.

Pa valjda ti isti političari dolaze iz našeg naroda...i mi ih biramo...Prema tome tko je kriv, političari ili mi?

Dolazi i Mesić...Ali nisam ga ja birao.I još puno njih u BiH...

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:23 

Croat je napisao/la:
čini mi se da je Rojs rekao da je Franjo stvorio državu s ***.

To i ja velim, da je Coelho vjerojatno mislio na Tuđmana dok
je pisao "Alkemičara" :sega

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 22:23 

bobo mostarac je napisao/la:
Sigurno je, ima tu i onoga cega nebi trebalo biti, ali ima i nekih objektivnih poteskoca, tj. pritisaka iz vana ili od svjetske mafije, kojoj bi odgovarala BiH bez Hrvata, katolika!
Samo od nas samih ovisi, hoce li im se ovi planovi i zelje ispuniti ili nece!
Ali sigurno je jedno, ako se mi ne pobrinemo sami za sebe, onda cemo jos dugo cekati da nam drugi rijese nase probleme! Nekad se doceka, a nekada i ne doceka!
Stara je, ali tisucu puta je potvrdjena:
Uzdaj se u se i u svoje kljuse!
Treba se prvo svoju kucu srediti!

Eto to je bit onoga što sam želio reći. :palacgore2

Naravno da su prisutni i objektivni razlozi na koje ne možemo utjecati, ali na sve ono na što možemo djelovati trebali bismo što prije, ako već djelujemo onda djelujemo aktivnije. Uvijek će biti pokoji Istrijan, Zagorac ili neki drugi Hrvat kojem će Hrvat iz BiH biti trn u oku i koji će svaku lipu koja nam se daje gledati ispod oka. E pa da bi takvih lipa bilo što manje trebali bi se bolje organizirati i svoje snage usmjeriti u tom pravcu. Jer hvala Bogu nismo nesposobni, samo moramo ubaciti u višu brzinu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: 3AJE6, Naša Kvačica, Pejtonac sa juga, Perun_Velež, shteva, Teuton, Tomba17, Urbanist, VUKsaJUGA i 61 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: