|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 282 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:15 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Jedini argument na sve ovo je "Srbima je gore". Tuzno samo sto je i taj jedini argument velika laz. Nije bitno je li bolje ili gore. Nego smije li se tražiti da ti bude bolje. Ti si gori od prisjecnog Talibanca, nijedno rijesenje nisi naveo. Nijedn kriticna rijec prema vodjama muslimana zasto su doveli do ovoga i sta bi mogli i trebali da rade. Samo odma opet napad na jednog od dvoje komsija i Takija. Zato i jeste gdje jeste i zato ce te potonuti jos dublje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:16 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Zašto bih? To ništa ne riješava.
Bravo. Sad se zapitaj zasto ovdje samo o tome pricas, i sto to rjesava. Shaban995 je napisao/la: Isto kao što ni vi ne smijete niti možete imati političku alternativu osim Čovića. Pricaj nam malo poblize o tome. Tko nam ne da? Zato što seratori iz RS i Srbije nešto likuju i cerekaju se, a njihovi rudari ne smiju pisnuti. Možda je samo u pitanju vaša lijenost. A možda je Čović vožd kao i laktaški baja. Al činjenično stanje. Prigovarate Sarajevu za SDA i Bakira, a šta ste vi zapravo bolji? Šta ste vi uradili da se stvari promjene? Isti šupljator istu šuplju valja 25 godina. Europska BiH, Hrvati ovo, Hrvati ono...blokiraj. To je sve što zna. Jel stvarno mislite da ćete tako bilo šta dobiti i riješiti? To isto mrzim i kod naroda kojem pripadam. Rahat patnja i sabura, biće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:17 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Shabane, odi pred rudare i reci im kako je u Srbiji i RS jos i gore. Onda nam javi u kojoj si bolnici zavrsio da znamo poslati cvijece. Zašto bih? To ništa ne riješava. Ljudi traže svoja prava. Protestvuju, jer imaju pravo na to. Ovi u RS i Srbiji ne smiju. Znaju šta im slijedi. Isto kao što ni vi ne smijete niti možete imati političku alternativu osim Čovića. Ono, nije dobar, al naš je. Ima li bolji? A koga briga. Teško je Mujo protestvovati. Mora čovjeka baš teška muka natjerati na to. Aj prenoći na ulici? Hoćeš ***. Pogledaj na šta liče ovi vaši rudari? Na ***. Teška muka ih natjerala. Nije to "smiješ" "ne smiješ".
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:20 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Nije bitno je li bolje ili gore. Nego smije li se tražiti da ti bude bolje. Ti si gori od prisjecnog Talibanca, nijedno rijesenje nisi naveo. Nijedn kriticna rijec prema vodjama muslimana zasto su doveli do ovoga i sta bi mogli i trebali da rade. Samo odma opet napad na jednog od dvoje komsija i Takija. Zato i jeste gdje jeste i zato ce te potonuti jos dublje. Baš se priča o tome? Postavljaju se slike rudara na ulici i onda pihihi, hahahah, bleee...kreveljite se na to i ismijavate. I kako će ti jadni ''mujguri'' sutra zapaliti za Njemačku. I ti bi onda priču o nekom riješenju? Ja ne vjerujem da Fadil ima riješenje ne za rudare nego za bilo šta. To je jedan ublehaš i parazit koji ne zna ni sam šta radi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:21 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Shabane, odi pred rudare i reci im kako je u Srbiji i RS jos i gore. Onda nam javi u kojoj si bolnici zavrsio da znamo poslati cvijece. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:21 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Postavljaju se slike rudara na ulici i onda pihihi, hahahah, bleee...kreveljite se na to i ismijavate.
Živa istina. Uživamo gledajući šta vam Bosna radi. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Postavljaju se slike rudara na ulici i onda pihihi, hahahah, bleee...kreveljite se na to i ismijavate.
Živa istina. Uživamo gledajući šta vam Bosna radi. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) Meni ne radi ništa. Da se ponašam tako bijedno kao ti, mogao bih reći boli me q. 5 milja svaki mjesec, šta mene briga kako je rudarima? Hajmo im se smijati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:26 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Ti si gori od prisjecnog Talibanca, nijedno rijesenje nisi naveo. Nijedn kriticna rijec prema vodjama muslimana zasto su doveli do ovoga i sta bi mogli i trebali da rade. Samo odma opet napad na jednog od dvoje komsija i Takija. Zato i jeste gdje jeste i zato ce te potonuti jos dublje. Baš se priča o tome? Postavljaju se slike rudara na ulici i onda pihihi, hahahah, bleee...kreveljite se na to i ismijavate. I kako će ti jadni ''mujguri'' sutra zapaliti za Njemačku. I ti bi onda priču o nekom riješenju? Ja ne vjerujem da Fadil ima riješenje ne za rudare nego za bilo šta. To je jedan ublehaš i parazit koji ne zna ni sam šta radi. Ja se nisam smijao i meni je cak nekako zao ti ljudi, jer sam rodom iz rudarskog grada. To sto se neko ovde smije, nece vama ni pomoc ni odmoc a to sto dodjes i onda prstom pokazujes na tudje *** da svoje prekrijes, tebi ce jos manje odmoc i samo je novi povod da vam se neko smije. De se malo ostavi RS i Srbije i reci mi da si Bakir, sta bi pokusao da ucinis sad ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:28 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Živa istina. Uživamo gledajući šta vam Bosna radi. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) Meni ne radi ništa. Da se ponašam tako bijedno kao ti, mogao bih reći boli me q. 5 milja svaki mjesec, šta mene briga kako je rudarima? Hajmo im se smijati. Shabane, nisu to samo rudari. Da su rudari žalili bi ih naravno. Ali to su istodobno i islamski fanatici kojima nam Lars i Karabaja prijete svakodnevno. Shvati nas, 2000 rudara u Njemačkoj je jedna brigada manje u napadu na Hrvate.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:29 |
|
|
K..M je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ma daju 5 hiljada.
I kaže dolaze iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Ono kad hoćeš da srbuješ, a ispadneš glup.
To je bilo tko zna kad. Taj je menjao ministarstva. I 550 e je duplo više od 570 km... Može li se u Srbiji živjeti od 550 eura? Mislim, čovjek ima recimo ženu i dijete? Jel dovoljno?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:33 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Živa istina. Uživamo gledajući šta vam Bosna radi. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) Meni ne radi ništa. Da se ponašam tako bijedno kao ti, mogao bih reći boli me q. 5 milja svaki mjesec, šta mene briga kako je rudarima? Hajmo im se smijati. Hajmo ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Meni ne radi ništa. Da se ponašam tako bijedno kao ti, mogao bih reći boli me q. 5 milja svaki mjesec, šta mene briga kako je rudarima? Hajmo im se smijati.
Shabane, nisu to samo rudari. Da su rudari žalili bi ih naravno. Ali to su istodobno i islamski fanatici kojima nam Lars i Karabaja prijete svakodnevno. Shvati nas, 2000 rudara u Njemačkoj je jedna brigada manje u napadu na Hrvate. Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu. U kakvom crnom napadu, jel realno da to bilo ko ozbiljno misli? Držim da si neko ko ima malo više od osnovnog obrazovanja, ovo ne priliči akademskom građaninu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:36 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Meni ne radi ništa. Da se ponašam tako bijedno kao ti, mogao bih reći boli me q. 5 milja svaki mjesec, šta mene briga kako je rudarima? Hajmo im se smijati. Naravno. Želimo vam potpunu propast ko i vi nama. U čemu je problem?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:36 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Baš se priča o tome? Postavljaju se slike rudara na ulici i onda pihihi, hahahah, bleee...kreveljite se na to i ismijavate. I kako će ti jadni ''mujguri'' sutra zapaliti za Njemačku. I ti bi onda priču o nekom riješenju? Ja ne vjerujem da Fadil ima riješenje ne za rudare nego za bilo šta. To je jedan ublehaš i parazit koji ne zna ni sam šta radi. Ja se nisam smijao i meni je cak nekako zao ti ljudi, jer sam rodom iz rudarskog grada. To sto se neko ovde smije, nece vama ni pomoc ni odmoc a to sto dodjes i onda prstom pokazujes na tudje *** da svoje prekrijes, tebi ce jos manje odmoc i samo je novi povod da vam se neko smije. De se malo ostavi RS i Srbije i reci mi da si Bakir, sta bi pokusao da ucinis sad ? Nemam ja šta da prikrivam, sve je otvoreno i sve vidimo i ti i ja i svi ostali. Ja da sam Bakir? S ovom svojom pameti? Riješio bih ovaj narod muka i napustio politiku. Nek preuzme neko ko je sposoban.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Shabane, nisu to samo rudari. Da su rudari žalili bi ih naravno.
Ali to su istodobno i islamski fanatici kojima nam Lars i Karabaja prijete svakodnevno. Shvati nas, 2000 rudara u Njemačkoj je jedna brigada manje u napadu na Hrvate.
Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu. U kakvom crnom napadu, jel realno da to bilo ko ozbiljno misli? Držim da si neko ko ima malo više od osnovnog obrazovanja, ovo ne priliči akademskom građaninu. Zašto nose ratne zastave na protestima? Možda zato što su *** islamofašistička? Šta misliš? ![slika](https://storage.radiosarajevo.ba/article/437950/871x540/rudari_protesti10.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:42 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Meni ne radi ništa. Da se ponašam tako bijedno kao ti, mogao bih reći boli me q. 5 milja svaki mjesec, šta mene briga kako je rudarima? Hajmo im se smijati. Naravno. Želimo vam potpunu propast ko i vi nama. U čemu je problem? Pod ''vi nama'' vjerovatno misliš na Bošnjake, odnosno aktuelno vodstvo Bošnjaka. Ja imam jedan drugi problem, a to je da se ne referiram stavovima naroda nego svojim ličnim. Ja ne želim nikom propast. Eto u tome je problem. To ako ti želiš da mene nema, da ne znam, odselim, ubijem se ili šta već...pa realno, meni je to problem, na današnjem vaktu to su mi neke niske pobude, rekao bih zaostali životinjski nagoni. Ono, neko osvajanje teritorije, pa protjeraš drugu životinju sa tog prostora. Mislim da smo ipak malo više obdareni intelektom od toga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:43 |
|
|
Srpski SAJ 2021. ![slika](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYYiezVq6rikBv-hpe8Zmx1zoW9U4emiU1YQ&usqp=CAU) Muslimanski SAJ 2021. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:43 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Shabane, nisu to samo rudari. Da su rudari žalili bi ih naravno.
Ali to su istodobno i islamski fanatici kojima nam Lars i Karabaja prijete svakodnevno. Shvati nas, 2000 rudara u Njemačkoj je jedna brigada manje u napadu na Hrvate.
Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu. U kakvom crnom napadu, jel realno da to bilo ko ozbiljno misli? Držim da si neko ko ima malo više od osnovnog obrazovanja, ovo ne priliči akademskom građaninu. Ne znam ja ništa. Nisu naravno bitni Lars i Karabaja, ali isto govore Bakir i Fadil, pa isto govori i SDP i sve ostale sarajevske stranke. Opći javni konsenzus u Sarajevu.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu.
U kakvom crnom napadu, jel realno da to bilo ko ozbiljno misli? Držim da si neko ko ima malo više od osnovnog obrazovanja, ovo ne priliči akademskom građaninu.
Zašto nose ratne zastave na protestima? Možda zato što su *** islamofašistička? Šta misliš? ![slika](https://storage.radiosarajevo.ba/article/437950/871x540/rudari_protesti10.jpg) Ljiljanka je bila prva zastava BiH nakon rata. Čak su je i Hrvati predložili i podržavali. Kakve veze imaju ljiljani sa islamom? Da su donijeli zastavu sa mjesecom i zvijezdama pa hajde. A reci mi, kako je izgledala RS zastava tokom rata? Jel se i danas koristi?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:49 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Naravno. Želimo vam potpunu propast ko i vi nama. U čemu je problem?
Pod ''vi nama'' vjerovatno misliš na Bošnjake, odnosno aktuelno vodstvo Bošnjaka. Ja imam jedan drugi problem, a to je da se ne referiram stavovima naroda nego svojim ličnim. Ja ne želim nikom propast. Eto u tome je problem. To ako ti želiš da mene nema, da ne znam, odselim, ubijem se ili šta već...pa realno, meni je to problem, na današnjem vaktu to su mi neke niske pobude, rekao bih zaostali životinjski nagoni. Ono, neko osvajanje teritorije, pa protjeraš drugu životinju sa tog prostora. Mislim da smo ipak malo više obdareni intelektom od toga. Nismo. Kaže Fadil da će za 30-50 godina uništiti hrišćane na ovim prostorima. Islam je zlo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:49 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu. U kakvom crnom napadu, jel realno da to bilo ko ozbiljno misli? Držim da si neko ko ima malo više od osnovnog obrazovanja, ovo ne priliči akademskom građaninu. Islamistička SDOoo dobija po tim vukohebinama. Glasačka baza i budući dragovoljci. Ili su i ovo ateisti i hagnostici.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:50 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zašto nose ratne zastave na protestima? Možda zato što su *** islamofašistička? Šta misliš? ![slika](https://storage.radiosarajevo.ba/article/437950/871x540/rudari_protesti10.jpg) Ljiljanka je bila prva zastava BiH nakon rata. Čak su je i Hrvati predložili i podržavali. Kakve veze imaju ljiljani sa islamom? Da su donijeli zastavu sa mjesecom i zvijezdama pa hajde. A reci mi, kako je izgledala RS zastava tokom rata? Jel se i danas koristi? Koristi. ![palacgore2 :palacgore2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu.
U kakvom crnom napadu, jel realno da to bilo ko ozbiljno misli? Držim da si neko ko ima malo više od osnovnog obrazovanja, ovo ne priliči akademskom građaninu.
Ne znam ja ništa. Nisu naravno bitni Lars i Karabaja, ali isto govore Bakir i Fadil, pa isto govori i SDP i sve ostale sarajevske stranke. Opći javni konsenzus u Sarajevu. A Bakir i Fadil imaju šta da potkrijepe ono što govore? Bakir i Fadil prvo lažu Bošnjake. U prilog tome ide što je Bakir izgubio skoro sve sarajevske općine na zadnjim općinskim izborima. Sve sarajevske stranke? Da ti približim to probosansko jedinstvo, kako se naziva je li. Znaš kako opozicija u RS podržava Dodika, a istovremeno se skoro ništa ne slažu s njim? E tako ti je i ovo. Moralno podrška, a ovamo za vratove. I gledaju gdje jedni drugim klipove da postave. To ti je taj konsenzus. Jest, oni bi ko nešto da se odvoje, a mi im ko ne damo. A nit će se oni odvajati nit im mi to možemo (za)braniti. Niti jedni nemamo nikakvu moć po tom pitanju. Svi smo mi taoci politike koja samo šuplju prodaje, a ne rade ništa. Bar je ovako poštenije, ne održavaju se sjednice niti reda radi. Plate će svakako dobiti, MMF će davati pare, a mi ćemo čekati da se jedni odsele, drugi pomru, treći štajaznam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ljiljanka je bila prva zastava BiH nakon rata. Čak su je i Hrvati predložili i podržavali. Kakve veze imaju ljiljani sa islamom? Da su donijeli zastavu sa mjesecom i zvijezdama pa hajde.
A reci mi, kako je izgledala RS zastava tokom rata? Jel se i danas koristi?
Koristi. ![palacgore2 :palacgore2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif) Aha, i to ti nije problem, a ljiljani jesu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Shaban995
|
Naslov: Re: Prosvjedi rudara ispred zgrade vlade FBiH u Sarajevu Postano: 24 stu 2021, 12:52 |
|
|
K..M je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Daj bolan, ti stvarno vjeruješ da jedan rudar koji visi smjenu u rudniku za 570 KM i ima kući dvoje djece razmišlja o nekavom ratu, fanatizmu ili čemu već? Morebit pljucne pred tv-om dok gleda dnevnik i onda se zabavi o svom jadu.
Islamistička SDOoo dobija po tim vukohebinama. Glasačka baza i budući dragovoljci. Ili su i ovo ateisti i hagnostici. A ne znam šta su, al su budale ako daju glas Bakiru i SDA na idućim izborima, a Fadil ih jebe svojim glupostima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, hetero, Majestic-12 [Bot], Robbie MO i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|