|
|
Stranica: 10/13.
|
[ 301 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 17 svi 2022, 16:01 |
|
|
https://istraga.ba/presuda-suda-bih-o-z ... ni-u-smrt/u sljedecem broju Avdine Istrage: Koja je uloga Jasmile Zbanic u dzenosajdu u Srebrenici Svjedok Emir Suljagic tvrdi "Jasmila je razvrstavala muslimanske muskarce prije strijeljanja" ali gospodine hemire, to je bio film
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 17 svi 2022, 17:10 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11710 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Vrijeme je da se onovo potegne ovaj predmet a Puhalo pozove u Tužliaštvo. Ako se dokaže kao tačno, ovo je ozbiljan ratni zločin za višegodišnju robiju
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 17 svi 2022, 17:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Vrijeme je da se onovo potegne ovaj predmet a Puhalo pozove u Tužliaštvo. Ako se dokaže kao tačno, ovo je ozbiljan ratni zločin za višegodišnju robiju Uhapsite i Bursaća i Vaskovića i Pejanovića i Vojina i sve te vaše Halal Srbe ko boga vas molim. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 17 svi 2022, 19:00 |
|
|
Ne prestaju niski udarci na Puhala iz Kotline. Istovremeno. Citat: Srđan Puhalo @SrkiPuhalo · Dragi mediji u #BiH jel vam neka institucija dostavila adekvatne i relevantne podatke o 1601 ubijenom djetetu u Sarajevu?!! A ti narode nastavite sa prijetnjama, vrijedjanjem, psovanjem, kunjenjem!!!
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 17 svi 2022, 19:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43547 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vrijeme je da se onovo potegne ovaj predmet a Puhalo pozove u Tužliaštvo. Ako se dokaže kao tačno, ovo je ozbiljan ratni zločin za višegodišnju robiju Uhapsite i Bursaća i Vaskovića i Pejanovića i Vojina i sve te vaše Halal Srbe ko boga vas molim.  I Kljuića, Marićku sve to to treba hapsiti, istraga kafira.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 17 svi 2022, 19:13 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 10:21 |
|
|
Jel istina da je Alija zabranio roditeljima da izvode djecu iz Sarajeva? Kakvi su to monstumi koji drže zarobljenim djecu pod granatama da ih što više izgine i kasnije uvećavaju broj poginule djece? Čemu se taj čovjek nadao? 
|
|
Vrh |
|
 |
daxt
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 10:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Jel istina da je Alija zabranio roditeljima da izvode djecu iz Sarajeva? Kakvi su to monstumi koji drže zarobljenim djecu pod granatama da ih što više izgine i kasnije uvećavaju broj poginule djece? Čemu se taj čovjek nadao?  Isti monstrumi koji drze etnicke Ruse kao zivi stit u ukrajinskim gradovima.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 11:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83998 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: Vrijeme je da se onovo potegne ovaj predmet a Puhalo pozove u Tužliaštvo. Ako se dokaže kao tačno, ovo je ozbiljan ratni zločin za višegodišnju robiju A što se oko tog predmeta promijenilo danas, u odnosu na prije 10 dana kada ste Puhalu klicali ? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Groot
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 12:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vrijeme je da se onovo potegne ovaj predmet a Puhalo pozove u Tužliaštvo. Ako se dokaže kao tačno, ovo je ozbiljan ratni zločin za višegodišnju robiju A što se oko tog predmeta promijenilo danas, u odnosu na prije 10 dana kada ste Puhalu klicali ?  Promijenilo se to da je Puhalo izašao iz ormara.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 12:30 |
|
|
Do ljeta ce Puhalo biti clan 10. diverzantskog odreda, streljo srebrenicke civile, puco hin u noge da duze umiru, pjan prico po kafani cujo ga Avdo sa drugog stola.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 12:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vrijeme je da se onovo potegne ovaj predmet a Puhalo pozove u Tužliaštvo. Ako se dokaže kao tačno, ovo je ozbiljan ratni zločin za višegodišnju robiju A što se oko tog predmeta promijenilo danas, u odnosu na prije 10 dana kada ste Puhalu klicali ?  Za 10 dana je stvoren predmet. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 13:21 |
|
|
Dragi moj Avdo Avdiću,
Želim da ti se zahvalim na svemu u ime familije i mene lično. Ne te familije na koju si prvo pomislio, nego moja familija.
Ova moja luda familija svim srcem navija za tebe ne bi li od mene napravio čovjeka tj. četnika, čekaju oni to od 1992. godine i ti si im poslednja nada.
Takođe i ja sam ti silno zahvalan. Do juče sam bio srpski snajperista, artiljerac i sejač smrti iznad Sarajeva, ali ti si svojom istragom utvrdio da sam bio obični četnički kurir, a svi znamo kako su krvoločni ti četnički kuriri.
Elem, da ne dužimo mnogo.
Ja od septembra 1991. godine pa negdje do jula ili avgusta 1994. godine nisam bio u Kalinoviku, samim tim nisam bio ni u juna 1992., a gdje sam bio to zna onaj tužilac sa kim sam razgovarao.
Jednostavno ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme.
Ja nikad u ratu nisam bio kurir, već vezista, a to sam već napisao i ranije u tekstu, ali ti ne čitaš pažljivo moje tekstove i to možeš provjeriti sa svojim doušnicima.
Sve sam ti to kazao u telefonskom razgovoru, ali džaba, naslov je naslov.
Svako dobro ti želim i hvala još jednom.
Još uvijek početnik i šaljivdžija
Srđan Puhalo
P.S. Pošto vidim da si se zadeverao oko mene i da imaš pristup svim mogućim dokumentima molim te da provjeriš kod ovih tvojih imaju li podatke o 1601 ubijenom djetetu, jer jebo nas, istina je najvažnija.
P.P.S. Mene više od tebe mrze u Kalinoviku, ko voli srpske izdajnike i autošoviniste i taj krst ja nosim sa sobom. Teško da bi neko meni kazao gdje su zakopani ubijeni kalinovački Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 13:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38402 Lokacija: Gl. grad regije
|
crni_bombarder je napisao/la: Do ljeta ce Puhalo biti clan 10. diverzantskog odreda, streljo srebrenicke civile, puco hin u noge da duze umiru, pjan prico po kafani cujo ga Avdo sa drugog stola. A britanski veleposlanik je sigurno vidio ikako crta i dijeli Bosnu. U Portland se kune.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 13:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43547 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
I nitko neće 10 000KM? Evo prilike za Bošnje na forumu, inače ovdje sve vole dokazivati, da potječu od Ilirogota, da nisu Slaveni, bogumili ba, ovo ono a tamo nešto jednostavno i muk. Lahka lova a nitko od Bošnja da je uhvati, lako je lajati ali treba dokazati. Takvu BiH oni zamišljaju u kojoj će ti budna javnost presuđivati, kakvi dokazi, ako muslimanska javnost kaže da je kafir kriv to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 13:49 |
|
|
Dokazi su protivni islamu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 13:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38402 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 14:03 |
|
|
Eto prilike i za te novinare da zarade lakih 10 000, Pilsel mora napisati nekoliko propagandnih članaka svakih nekoliko dana za 2000KM a ovo prosto ko pasulj. Što ne bi dodatno zaradili kad već pišu istinu, lakše pisati propagandu nego se baviti istraživačkim novinarstvom.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 14:06 |
|
|
Neke ljude možeš varati neko vrijeme, Neke ljude možeš varati cijelo vrijeme, Ali ne možeš sve ljude varati svo vrijeme! Istina se na kraju uvijek sazna. Talibani, prelagali ste. Vaši potomci će se stiditi vaših laži.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 14:10 |
|
|
Ne znam njegove motive, znam da je bio omiljen kod muslimana jer je pisao protiv Srba, ali eto nudi covjek 10 tisuca onome ko mu da relevantne podatke da je brojka 1601 tocna.
Do sada, pare su i dalje u Srdjanovom dzepu.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 14:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 14:52 |
|
|
Dobro, covjek ih je uhvatio u lazi.
Mnogi to vide ali nitko ne smije javno reci, eto Jasmila se usudila i sad joj spremaju klecku, unistice je carsija jer takija je u islamu dozvoljena, a Jasmila ocito jos nije upoznata sa surom sahih muslim 6303 koja kaze ukratko da je laz dopustena zbog islama, i to je famozna taqiyya.
Kad dzamija kaze 1601 onda se to ne propitkuje, svi znaju da dzamija laze, ali taqiyya.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 14:57 |
|
|
Imam osećaj da se Ratko Mladić pokaje, preobrati i počne da priča o građanskoj Bosni da bi ga Muje prihvatile. Čuj prihvatile, možda bi i podržale kandidaturu za srpskog člana predsedništva. I s druge strane, da neko od njihovih ko ih je kao niko za 3 života zadužio prozbori nešto o Srebrenici ili Sarajevu što malo više odskače od mejnstrim takije, da bi ga medijski razapeli kao četnika. Teoretski još nije kasno da Ratko postane veći Bosanac od Jasmile.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 15:01 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Dragi moj Avdo Avdiću,
...
Srđan Puhalo
P.S. Pošto vidim da si se zadeverao oko mene i da imaš pristup svim mogućim dokumentima molim te da provjeriš kod ovih tvojih imaju li podatke o 1601 ubijenom djetetu, jer jebo nas, istina je najvažnija.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Puhalo nudi 10.000 KM jer zna da Muslimani lažu oko broja poginule djece Postano: 18 svi 2022, 15:02 |
|
|
sev je napisao/la: Imam osećaj da se Ratko Mladić pokaje, preobrati i počne da priča o građanskoj Bosni da bi ga Muje prihvatile. Čuj prihvatile, možda bi i podržale kandidaturu za srpskog člana predsedništva. I s druge strane, da neko od njihovih ko ih je kao niko za 3 života zadužio prozbori nešto o Srebrenici ili Sarajevu što malo više odskače od mejnstrim takije, da bi ga medijski razapeli kao četnika. Teoretski još nije kasno da Ratko postane veći Bosanac od Jasmile. Pa vidiš kako su SDS prihvatili. Nisu im više ćetnici, nego partneri.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|