|
|
Stranica: 3/52.
|
[ 1292 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dunno
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 10:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dunno je napisao/la: Okrenuo leđa Dodiku, a kao glavni argument koristi borce VRS-a koje je taj zločesti Sud BiH već osudio, a koji su "stvarali ovu zemlju", misleći na RS.
Čemu se nadate?
Pa mora se dodvoriti i budućim biračima I što ti to govori o srpskom kolektivu u BiH? Zato i pitam čemu se nadate.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 15:16 |
|
|
Ako presude Dodika na zatvor, udaraju samar novoj americkoj vlasti, sto znaci samo naprijed bosnjaci.
Zabodite jos koji prst u oko Dodikovim prijateljima.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:01 |
|
|
Pravoslavni Turci ne mogu bez Alije. Sada ga spominje i Goran Bubić inače Miletov advokat. Nakon Robija još jedan kjafir koji je fasciniran veličinom lika Alije Izetbegovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:09 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2371 Lokacija: Gora Romanija
|
Ode Mile,ostadoše Bošnjaci i Bosna.
Standardno.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:41 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 4668 Lokacija: Herceg-Bosna
|
26.2. bi mogao postati još jedan datum zbog kojega bošnjaci reže na srbe Kucnut će možda zadnji čas protektoratu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/presuda ... /250219154
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:52 |
|
|
A 23.02 izbori u Njemačkoj za koje postoji mogućnost da preuzme AfD 
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:56 |
|
|
I dalje sam skeptičan. Mislim da će se Mile izmigoljiti i nece biti presuđen.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:57 |
|
|
Teuton je napisao/la: A 23.02 izbori u Njemačkoj za koje postoji mogućnost da preuzme AfD  Lol. Kakav Afd
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 20:57 |
|
|
CDU SPD vlada ko hljeb
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 21:01 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ode Mile,ostadoše Bošnjaci i Bosna.
Standardno. Ode Bosna, i ovo malo što je bilo. Ko vas jebe, čačkali ate mečku!
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 21:28 |
|
|
Mislim da je ovo povijesni trenutak koji će biti u udžbenicima. Muslimansko pokretanje disolucije BiH. Zadnji, preostali čin raspada Jugoslavije.
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:28 |
|
|
Hoće li Dodik doći u Sarajevo na izricanje presude? Bi li ga pravosudna policija odmah u sudnici uhapsila?... Ili postoji neka žalba..? Bi li u tom slučaju instantno izbili neredi i blokade cesta i graničnih prijelaza u RS? Bi li ih itko pokušao rastjerati?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80402 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Perfect Storm.
Horror i šok vijesti se nižu, šta je slijedeće, probude se na vijest da je američka ambasada evakuirala zadnjih 30 zaposlenika? :)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80402 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pazi, Dodiku se ne sudi radi korupcije ili je nekoga ubio, nego jer ne poštuje woke stranu upravu koje više nema.
Savršeno za udžbenike.
Srbi pravedne žrtve, borba za slobodu, i onda pobjeda, i osveta.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:42 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:43 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pazi, Dodiku se ne sudi radi korupcije ili je nekoga ubio, nego jer ne poštuje woke stranu upravu koje više nema.
Savršeno za udžbenike.
Srbi pravedne žrtve, borba za slobodu, i onda pobjeda, i osveta. Upravo to. Da je suđenje za neki kriminal i korupciju, opozicija u RS-u bi imala savršen povod i elan da ga ruše nakon presude, a ovako se moraju natjecati s njim u srbovanju da zadrže korak. Ovo je za Srbe win-win, kakva god presuda bila. Osuđujuća - daljnje slabljenje institucija BiH i moguć totalni razlaz, oslobađajuća - pišanje po VP-u, hambasadi i odlazećoj administraciji.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:46 |
|
|
S obzirom da odlažu presudu za 26.2. mislim da su se usrali zbog posljedica presude koja bi bila osuđujuća i onoga što bi Republika Srpska uradila.
Sad sam 90% siguran da ide oslobađajuća. Da su je donijeli danas ili u naredna 3 dana, bio bi siguran da idu na osuđujuću.
Mada što reče ovaj iznad mene, RS je u win-win situaciji šta god da urade.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:48 |
|
|
dunno je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pazi, Dodiku se ne sudi radi korupcije ili je nekoga ubio, nego jer ne poštuje woke stranu upravu koje više nema.
Savršeno za udžbenike.
Srbi pravedne žrtve, borba za slobodu, i onda pobjeda, i osveta. Upravo to. Da je suđenje za neki kriminal i korupciju, opozicija u RS-u bi imala savršen povod i elan da ga ruše nakon presude, a ovako se moraju natjecati s njim u srbovanju da zadrže korak. Ovo je za Srbe win-win, kakva god presuda bila. Osuđujuća - daljnje slabljenje institucija BiH i moguć totalni razlaz, oslobađajuća - pišanje po VP-u, hambasadi i odlazećoj administraciji. Da, win-win. Jer je naprosto sve u svijetu posloženo za win.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:50 |
|
|
micko52 je napisao/la: S obzirom da odlažu presudu za 26.2. mislim da su se usrali zbog posljedica presude koja bi bila osuđujuća i onoga što bi Republika Srpska uradila.
Sad sam 90% siguran da ide oslobađajuća. Da su je donijeli danas ili u naredna 3 dana, bio bi siguran da idu na osuđujuću.
Mada što reče ovaj iznad mene, RS je u win-win situaciji šta god da urade. Ili su uzeli više dana za pripremu. Provode se vojne vježbe i pripremaju se oni za scenarij https://crna-hronika.info/danas-helikop ... tva/696501
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:51 |
|
|
Noname01 je napisao/la: micko52 je napisao/la: S obzirom da odlažu presudu za 26.2. mislim da su se usrali zbog posljedica presude koja bi bila osuđujuća i onoga što bi Republika Srpska uradila.
Mada što reče ovaj iznad mene, RS je u win-win situaciji šta god da urade. Ili su uzeli više dana za pripremu. Provode se vojne vježbe i pripremaju se oni za scenarij Vojne vježbe... S čim? Cikularom Helezovim?
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:52 |
|
|
micko52 je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Ili su uzeli više dana za pripremu. Provode se vojne vježbe i pripremaju se oni za scenarij
Pa vjerojatno ne za otvoreni sukob no specijalne snage se vjerojatno drilaju Vojne vježbe... S čim? Cikularom Helezovim?
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:53 |
|
|
micko52 je napisao/la: S obzirom da odlažu presudu za 26.2. mislim da su se usrali zbog posljedica presude koja bi bila osuđujuća i onoga što bi Republika Srpska uradila.
I meni se čini. Odgodili su je maksimalno koliko mogu. Na klixu top komentar "Ako ga ne osude masovi protest". E to bi tek bio win-win-win. 
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 22:58 |
|
|
dunno je napisao/la: micko52 je napisao/la: S obzirom da odlažu presudu za 26.2. mislim da su se usrali zbog posljedica presude koja bi bila osuđujuća i onoga što bi Republika Srpska uradila.
I meni se čini. Odgodili su je maksimalno koliko mogu. Na klixu top komentar "Ako ga ne osude masovi protest". E to bi tek bio win-win-win.  Pa realno nije se gerijatrija dugo sastajala.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 23:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61101 Lokacija: DAZP HQ
|
 Promjenio mu se izraz lica, sliči na Karadžića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Radikalne odluke Srpske na bilo kakvu presudu Dodiku! Postano: 19 vel 2025, 23:38 |
|
|
dudu je napisao/la:  Promjenio mu se izraz lica, sliči na Karadžića. Povampirio se. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1182 of 2558 - 46.21%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|