|
|
Stranica: 13/89.
|
[ 2218 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:09 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Hajde de, srbija u proslom stoljecu 3 puta sramotno kapitulirala pa opet prodaje oruzje. Ko garantira da opet nece?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: Volio bih prvo opremiti sva AMV Patria vozila sa borbenim kupolama, onda krenuti u nabavu novih strojeva i to ne bradley nego ovo ili A Lynx?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:20 |
|
|
Ma naravno
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:23 |
|
|
Da,da.U komšiluku muk.Slovenci,Mađari,Srbi,svi se usrali u gaće i ćute. Joj Bože.Pubertet nacija.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:27 |
|
|
Nesto se Srbi veceras unervozili na drustvenim mrezama. Sto ce tek sutra raditi.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:43 |
|
|
Da,da.Sve treperimo od straha.Bože budale.Ajde beži.Ne bi ni dolazio na ovu komičnu temu da nisi stavio ovako smešan naslov.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:45 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2466 Lokacija: Sarajevo
|
Jel ima neki Željko Tvrdić ovdje
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 24 stu 2021, 23:55 |
|
|
elit star je napisao/la: Da,da.Sve treperimo od straha.Bože budale.Ajde beži.Ne bi ni dolazio na ovu komičnu temu da nisi stavio ovako smešan naslov. Naslov je postavljen prije 6 mjeseci i u skladu je sa cinjenicama. Srbijanski mediji su tada prestali govoriti o jedinoj zracnoj sili na balkanu, sto nije promaklo ni srpskim analiticarima u nekoliko tv emisija. Tocno nije vise muk, sad je neartikulirano urlikanje u susjedstvu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 00:33 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DrMag je napisao/la: Hajde de, srbija u proslom stoljecu 3 puta sramotno kapitulirala pa opet prodaje oruzje. Ko garantira da opet nece? Kad je kapitulirala? Dug je rok isporuke. Svašta može do tad. I rok da se probije.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 00:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
Pitanje za sve komšije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 06:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nakon što su izgubili izgradnju podmornica za Australce, ovo je Macronu ispalo vrlo važno na unutarnjem planu. Iako je vrijednost 80x manja, definitivno može ovo iskoristiti u kampanji. E sad, na Hrvatima je da iskoriste taj politički kapital, i to ne na način na koji Pusićka sugerira.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 09:02 |
|
|
Avioni su kako god pogledali/analizirali donirani. Europska centralna banka toliko tiska eura, da je realna inflacija oko 7-8%. Dobru cijenu toga plaćaju zemlje izvan EU gdje naplata inflacije uvijek kasni.
Prije 7-8 mjeseci gledao nekakvu jeftinu podnicu za krevet 90x200 bilo ih cca 260kn. Sada se kreću oko 360 kn.
Kad se ugovorio avion pa do sada,inflacija pojela 10%. Ovo kao pelješki most.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 09:48 |
|
|
tucepi je napisao/la: Avioni su kako god pogledali/analizirali donirani. Europska centralna banka toliko tiska eura, da je realna inflacija oko 7-8%. Dobru cijenu toga plaćaju zemlje izvan EU gdje naplata inflacije uvijek kasni.
Prije 7-8 mjeseci gledao nekakvu jeftinu podnicu za krevet 90x200 bilo ih cca 260kn. Sada se kreću oko 360 kn.
Kad se ugovorio avion pa do sada,inflacija pojela 10%. Ovo kao pelješki most. Baš sam o tome razmišljao jutros. Tečaj dolara prema euru raste, a stalno je priča kako se dolar printa. Koliko se tek onda euro printa ako slabi u odnosu na dolar.. Ali ako EU toliko želi jaku Hrvatsku da donira vrhunske avione to je bitno koliko i sami avioni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 09:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tucepi je napisao/la: Avioni su kako god pogledali/analizirali donirani. Europska centralna banka toliko tiska eura, da je realna inflacija oko 7-8%. Dobru cijenu toga plaćaju zemlje izvan EU gdje naplata inflacije uvijek kasni.
Kad se ugovorio avion pa do sada,inflacija pojela 10%. Ovo kao pelješki most. Baš sam o tome razmišljao jutros. Tečaj dolara prema euru raste, a stalno je priča kako se dolar printa. Koliko se tek onda euro printa ako slabi u odnosu na dolar.. Ali ako EU toliko želi jaku Hrvatsku da donira vrhunske avione to je bitno koliko i sami avioni. Evo uracunali nesto inflacije, ako je fixni ugovor, opet ce francuzi popusiti. Ovo je realna inflacija 10% u EU. Zivimo u dobu gdje je najbolje svu kesovinu udrobiti u dionice, bitcoin, i zaduziti se kod banaka, tko moze, isto ko u Jugi 80ih. Bolje biti duzan https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... 5-15124603
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 09:56 |
|
|
Ovi iz jutarnjeg lupetaju gluposti vise nego antivakseri. Nisu li nedavno pisali kako je posao propao, te kao cemo dobiti ogoljene avione itd??
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:00 |
|
|
tucepi je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Baš sam o tome razmišljao jutros. Tečaj dolara prema euru raste, a stalno je priča kako se dolar printa. Koliko se tek onda euro printa ako slabi u odnosu na dolar.. Ali ako EU toliko želi jaku Hrvatsku da donira vrhunske avione to je bitno koliko i sami avioni. Evo uracunali nesto inflacije, ako je fixni ugovor, opet ce francuzi popusiti. Ovo je realna inflacija 10% u EU. Zivimo u dobu gdje je najbolje svu kesovinu udrobiti u dionice, bitcoin, i zaduziti se kod banaka, tko moze, isto ko u Jugi 80ih. Bolje biti duzan https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... 5-15124603A čuj, ne zovu se nekretnine bez razloga real estate.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tucepi je napisao/la: Evo uracunali nesto inflacije, ako je fixni ugovor, opet ce francuzi popusiti. Ovo je realna inflacija 10% u EU. Zivimo u dobu gdje je najbolje svu kesovinu udrobiti u dionice, bitcoin, i zaduziti se kod banaka, tko moze, isto ko u Jugi 80ih. Bolje biti duzan https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... 5-15124603A čuj, ne zovu se nekretnine bez razloga real estate. Ja sam u jednu ulozio krajem 12 mjeseca, Covjek mislio da je dobro prosao, kad je lupio cijenu. Sad mogu dobiti 12-15% vise. . I digao nenamjenski od 4.2% fixno, bez jamaca, bez zabiljezbe na nekretninu.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:07 |
|
|
Citat: Oko 12 sati Zagreb će nadletjeti dva Rafalea kakva nabavljamo
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:10 |
|
|
Pocasni vod u svecanim odrama sva tri roda OSRH
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:11 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Oko 12 sati Zagreb će nadletjeti dva Rafalea kakva nabavljamo Kakve šanse da nalete iznad Mostara usput?
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Kakve šanse da nalete iznad Mostara usput? Nema potrebe, jer ce protutnjati pored Kladuse i Bihaca
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Kakve šanse da nalete iznad Mostara usput? Ovisi o pilotu, ako ima kakve rodijake.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:32 |
|
|
Za par minuta glavna tema razgovora ce biti BiH, te Srbija koja skriva ratne zlocine i tijela nestalih branitelja.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 25 stu 2021, 10:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|