HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 ožu 2026, 11:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 291 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Raspad SDSa
PostPostano: 07 stu 2022, 21:37 

Lapo-lapo je napisao/la:
Vladice, svaka ti je zlatna.
Nemoj se previše trošiti na politiku, jer ovim ljudima u RS-u nema spasa.
Nije sve do ,,politike,, Ima nešto i u ljudskom karakteru.
Možda ne treba vlast mijenjati, nego narod vaspitavati i obrazovati.

Suneta,dočeka konačno istomišljenika .Sad ti je lakše.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 21:39 

Mulestinci su dobro upoznati sa Dodikovim programom.

Nova gasna interkonekcija sa Srbijom, Buk Bijela, autoput BL - PD, autoput 5C kroz RS, aerodrom Trebinje, blokada mulestinaca kada blokiraju projekte u RS, izbacivanje stranaca iz US koji sa muslimanima preglasavaju sudije Srbe i Hrvate, nepoštovanje odluka koje se donose uz pomoć stranaca u US, nepoštovanje odluka nelegalnog VP-a, saradnja sa Hrvatima kako bi opstao izvorni Dejton...

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 21:40 

Pa nije lako biti medju vukovima sama!
Makar bili I mikrovuci =))

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 21:43 

3AJE6 je napisao/la:
Nova gasna interkonekcija sa Srbijom, Buk Bijela, autoput BL - PD, autoput 5C kroz RS, aerodrom Trebinje, blokada mulestinaca kada blokiraju projekte u RS, izbacivanje stranaca iz US koji sa muslimanima preglasavaju sudije Srbe i Hrvate, nepoštovanje odluka koje se donose uz pomoć stranaca u US, nepoštovanje odluka nelegalnog VP-a, saradnja sa Hrvatima kako bi opstao izvorni Dejton...

Pa to nije program, to je spisak želja (jer to ne može bez našeg zelenog svjetla a mi nismo nešto zagrijani da to podržimo).

Nema ništa konkretno, provodivo.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 21:55 

Nema nama gasne interkonekcije, nema muslimanima gasne interkonekcije.

Nema odlaska stranih sudija iz US, nema ni provođenja odluka US u RS.

Šmita i njegove odluke mulestinci poštuju sa suzama u oćima, dok Dodiku Šmit nije legalan i ne sastaje se sa njim dok SB UN ne kaže drugačije. Trivićka se sastajala sa njim pa je halalila izbore. Ni vaš nesposobni CIK joj nije mogao pomoći.

Autoputeve ne možete da blokirate.

Buk Bijelu ne možete da blokirate.

Saradnju sa Hrvatima ne možete da blokirate.

Nemate ni vi ništa konkretno i provodivo. Blokirani ste i bićete blokirani. Sada ćete još i da izgubite MVP, u protivnom nema SM-a.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 22:30 

Nisam ni u kakvoj stranci , moj stav je potpuno lišen bilo kakve '' navijačke ''subjektivnosti . Sve stranke u Srpskoj smatram svojim , osim pronakaradske ( njih smatram muslimanskim) . Znači , SDS je realno takođe moj , ali i SNSD je Vlade RUSA . Kontao on to ili ne .
Dakle ,ja sam samo glasač i vlasnik ličnog stava , vakcinisan od bilo kakve stranačke ostrašćenosti ,da sam opoziciju smatrao boljom , glasao bih za nju .
( ovo je bio uvodni dio :zubati )

Nekad davno , dok je bogjošhodao zemljom , i dok su na kafanskim stolovima bili kockasti stoljnjaci...kad društvo završi sa ićem i pićem , dođe brkati konobar , iz gornjeg džepa bjele bluze izvadi bločić i olovku ...i kaže...
Da vidimo , šta smo imali ovdje ?
E tako je i sa izborima .

Prođoše još četiri godine , šta je SDS uradio pametno i dobro za Srpsku ?
Neko će reći , a šta da uradi , pa nije on na vlasti ? I takvo mu pitanje nije lišeno logike . Ali jesu imali kakvih dobrih ideja , vizija , planova za Srpsku ?
Koliko znam , nisu .
Nedostatak istih , popunjavali su jeftinim populizmom (najčešće u desetercu , djeluju ''srpskije'' ) pravili podjele u narodu na '' MI '' i ''ONI '' , zanemarujući čak i sveto pravilo da kad je interes Srpske u pitanju , postoji samo ''MI''.
Da bi na kraju , politikom '' ILI MI . ILI NIKO'' otišli tamo gdje se nikad ne ide .
Doduše , imali su i puna usta borbe protiv korupcije , koja je objektivno veliko zlo , ali sve stranke na istočnoj polulopti glagoljaju o tome . Bar dok su u opoziciji :zubati

Kada su u pitanju kadrovi , nekadašnji SDS mi je ličilo na srpsku prekodrinsku Akademiju Nauka ... A danas ... ništa s ničim.. nemaju čestitog lika u frontu ( ni'' za pokazati '' )
Niti jednog .

Uglavnom preparirani ''šarovići'' koji se hrane SDS-om . Ko u onoj staroj , '' na lešini se svak najede'' .
I ovaj ruki Radović , je takođe ''šarović'' .

Ipak, zarad uspomena nadam se čudu . . :kava

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 22:55 

Svarog je napisao/la:
Nisam ni u kakvoj stranci , moj stav je potpuno lišen bilo kakve '' navijačke ''subjektivnosti . Sve stranke u Srpskoj smatram svojim , osim pronakaradske ( njih smatram muslimanskim) . Znači , SDS je realno takođe moj , ali i SNSD je Vlade RUSA . Kontao on to ili ne .
Dakle ,ja sam samo glasač i vlasnik ličnog stava , vakcinisan sam od bilo kakve stranačke ostrašćenosti. Da sam opoziciju smatrao boljom , glasao bih za nju .

To je to. I ja sam samo glasač, ali ostrašćenost naše opozicije na forumu i papagajsko ponavljanje da su svi izbori unazad deceniju pokradeni, je najblaže rečeno frapantno. Ta matrica je potpuno idiotska i mišljenja sam da ni oni ne vjeruju u nju, ali iskrena analiza im je potpuni tabu. Boje je se i bježe od nje, jer bi to podrazumijevao obračun sa sopstvenim luzerima i traženje novih ljudi, a kadrovski su tanki ko glistino govno. Zato i lutaju ukrug iz ciklusa u ciklus, nadajući se čudu.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 23:01 

'' To je to. I ja sam samo glasač ''

Velika većina nas je takvih .

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 23:24 

3AJE6 je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Dakle ,ja sam samo glasač i vlasnik ličnog stava , vakcinisan sam od bilo kakve stranačke ostrašćenosti. Da sam opoziciju smatrao boljom , glasao bih za nju .

To je to. I ja sam samo glasač, ali ostrašćenost naše opozicije na forumu i papagajsko ponavljanje da su svi izbori unazad deceniju pokradeni, je najblaže rečeno frapantno. Ta matrica je potpuno idiotska i mišljenja sam da ni oni ne vjeruju u nju, ali iskrena analiza im je potpuni tabu. Boje je se i bježe od nje, jer bi to podrazumijevao obračun sa sopstvenim luzerima i traženje novih ljudi, a kadrovski su tanki ko glistino govno. Zato i lutaju ukrug iz ciklusa u ciklus, nadajući se čudu.

Nije samo na forumu.uoošte uzev politička scena u srpskoj značajno se razlikuje cak i od drugih balkanskih zemalja.Opoziciha je taj segment politicke scene koja Cini tu specifičnost.Doboljno je čuti njihovu terminologiju kojom se koriste kao što je diktatura,kriminalni nakaradni korumpirani
rezim režim koji ubija i djecu, Hitler, robovanje,ratno huškanje,oslobodjenje,ustanak i sl.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 23:40 

aleksije radicevic je napisao/la:
Vladice, a zasto su u Jecinom stabu, u izbornoj noci, obustavili brojanje na 70% prebrojanih?

Nisu oni nista brojali.Oni su dobili zadatak da bez obzira na rezultat proglase pobjedu i da se te tvrdnje drze kako bi imali izgovor da krnje autoritet institucija vlasti RS .Ne samo institucije prefsjednika nego svih institucija.Dzasmila još insistira da je pobjednik ali ta sve ovo vrijeme n ona ni njeni iz pdp i niko iz opozicije nije saopštio njihov rezultat tj koliko su kandidati po njihovim podacima dobili glasova.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 06:03 

Ja nisam bila glasac, glasala samo unazad 2 godine, pa sam i tada i sada bila krajnje nezadovoljna i ogorčeni na dešavanja u RS.
Narod se nije podijelio na dva dijela radi lošeg političkog programa, vođenja države i sl.
Podijelio se na loše i dobre ljude, necivilizivane i civilizirane, neobrazovane i obrazovane....
U pitanju su karakteri i nekarakteri. Oni su u sukobu.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 11:00 

Lapo-lapo je napisao/la:
Ja nisam bila glasac, glasala samo unazad 2 godine, pa sam i tada i sada bila krajnje nezadovoljna i ogorčeni na dešavanja u RS.
Narod se nije podijelio na dva dijela radi lošeg političkog programa, vođenja države i sl.
Podijelio se na loše i dobre ljude, necivilizivane i civilizirane, neobrazovane i obrazovane....
U pitanju su karakteri i nekarakteri. Oni su u sukobu.

Jesi li i ti mišljenja poput Vladice da necivilizovani i nekarakterni smradovi glasaju za Dodika, a obrazovani i civilizovani karakterni puritanci glasaju za opoziciju ? Gebelština Vlade Trivića vam se primila ko pelcer na taj maloumni pehlivanski humus od mozga ? Luzeri, samo vi promovišite taj geački fašizam i uživajte. Do smrti ima da čekate na sledeće 4 godine :evotigana

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 14:00 

BBC je napisao/la:
De to strpaj u jedan komentar,. Nisi nikome nedostajao.

Primjetio sam to po tome sto na moje pisanje, citava armija Dodikovih botova se dize i Robi mi daje upozorenje, zbog tehnicke greske. :zubati

Vrh

storarare je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:
Draško je na samofinansiranju što ga drži na sigurnom od hambasade.

Dodik je "ispuštena muštikla" koja je dobila izbore :zubati
Dodik je "prošlost" al su naredne 4 godine njegove =))
Ovako po vascijeli dan trtljaju na BN-u unazad deceniju i po :zubati , a onaj jad od slabašne strukture SDS-a im se potpuno raspao. Glasačko tijelo im se od poslednjih opštih izbora prepolovilo, al je zato Mile GOTOV =))

Svaki put otpisuju Dodika , a on ih na scake naredne izbore ubedljibije pobedi .
Odakle im više volja .9 poraza za redom .

Ako pobjedjuje za redom, zasto za redom, nikada sam ne formira vlast, bez drugih stranaka i zasto broj stranaka u njegovoj vlasti, sve je veci.

Vrh

storarare je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Jelena poderala Dodika do te mjere da je Dodik odustao od miniranja Draska, koji je odbranio svoju nadmoc nad SNSD-om u Banja Luci i jos pritom dodatno ojacao, u odnosu na 2020. Dodik umalo da se nije usrao, kada je cuo prve rezultate, u kojim Jelena Trivic vodi. Onda je aktivirao svoje igrace u Doboju, Prijedoru, Zvorniku, Brckom, Trebinju i sirom RS, da cijepaju, pale i na druge nacine, unistavaju Jelenine glasove, kako bi ispalo da Dodik ima vise glasova, a Jelena manje.

U nekom tvom matriksu da , ali problem je što taj matrih nije kompatibilan sa stvarnim svetom .

Dodikov svijet nije stvaran svijet. Na njegovim televizijama, sve med i mlijeko, a u realnosti druga situacija.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 14:34 

mirusvijetu je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

Pa to nije program, to je spisak želja (jer to ne može bez našeg zelenog svjetla a mi nismo nešto zagrijani da to podržimo).

Zbirka bajki, III tom, IV sprat.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 14:56 

Rutinerr je napisao/la:

Ukidanje RS...Gradžanska...doživotni Sejdo...Bajden i nosać havijona...

Efendijin elesdi u džoomijiii, magija islama, II saf od basamaka za munaru al sa lijeve strane.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:09 

Pa naravno da je spisak želja, kakav crni ruski gasovod u srcu Europe i to kad se Zapad rješava energetske zavisnosti od Rusije. Dobit ćete qurac.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:13 

3AJE6 je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:

Efendijin elesdi u džoomijiii, magija islama, II saf od basamaka za munaru al sa lijeve strane.

Ne bavimo se mitologijom kao vi.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:16 

Rutinerr je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

Ne bavimo se mitologijom kao vi.

A čime se vi ono bavite sem udisanjem magle, loženjem kaučuka i žvakanjem gradžanske kloake ?

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:18 

Pa naravno da je spisak želja, kakav crni ruski gasovod u srcu Europe i to kad se Zapad rješava energetske zavisnosti od Rusije. Dobit ćete qurac.

Nejma onda nikakvog gasovoda u bejha. Ha ja. Vi nećete dobiti ni kurac. Vi ste već dobili dvadesettriprocentni kurčić.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:25 

3AJE6 je napisao/la:

Nejma onda nikakvog gasovoda u bejha. Ha ja. Vi nećete dobiti ni kurac. Vi ste već dobili dvadesettriprocentni kurčić.

Ih kolko ste puta vi rekli nejma ovo nejma ono.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:33 

3AJE6 je napisao/la:

Ih kolko ste puta vi rekli nejma ovo nejma ono.

Šmit je prvo babo biJo, pa persona non grata, pa vam je onda prihajala gerijatrija pred OHR, pa lahgano priFatate.
Još se niste razvili kao nacija, a već prolazite faze bolesnika na samrti u terminalnoj fazi: odbijanje, ljutnja, pogađanje, depresija i prihvatanje. Gotovi ste. Mulestinci, ende vam je, a jedva trijes` =)) Holidej In ko da je juće bio, a već je konjec filjma :crying

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:37 

3AJE6 je napisao/la:
slika
slika

:zivili

Sljedbenicima SNSD-a, vec godinama, pa i decenijama, prividja se raspad SDS-a, samo sto, na njihovu veliku zalost, SDS nikako da se raspadne i ne samo to, uvijek vrijeba, da posalje SNSD, u vjecna lovista, sto ta stranka (mislim na SNSD) nikako sebi, ne moze da priusti, jer bi ista raspala se, cim bi zavrsila u opoziciji i to sljedbenici crvene sekte odlicno znaju. Tu je sustinska razlika izmedju SDS-a i SNSD-a, posto SDS je drzavotvorna stranka i tu je da ostane, opstane i bude jaca, dok SNSD je puka stranka budzeta, moci i fotelja i dok je na toj poziciji, ta stranka ce trajati. Cim ode u opoziciju, SNSD ce nestati, bas kao sto su SPS i DNS, znatno oslabili, kada su sisli sa vlasti 2020. Da spomenem da je DNS 2018, ako se ne varam, imao 15 odsto podrske, dok na ovim izborima, jedva je ta stranka upala u parlament. To je buducnost i SNSD-a. Jedino SDS, PDP i Vukanova opcija uspijevaju u opoziciji, dok drugi, ko zanoci u opoziciji, gotov je. To je snaga izvornih patriotskih stranaka. SDS takoreci nikada nece nestati, sto se isto ne moze reci za SNSD, koji se strahovito boji odlaska u opoziciju.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:38 

storarare je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:
Draško je na samofinansiranju što ga drži na sigurnom od hambasade.

Dodik je "ispuštena muštikla" koja je dobila izbore :zubati
Dodik je "prošlost" al su naredne 4 godine njegove =))
Ovako po vascijeli dan trtljaju na BN-u unazad deceniju i po :zubati , a onaj jad od slabašne strukture SDS-a im se potpuno raspao. Glasačko tijelo im se od poslednjih opštih izbora prepolovilo, al je zato Mile GOTOV =))

Svaki put otpisuju Dodika , a on ih na scake naredne izbore ubedljibije pobedi .
Odakle im više volja .9 poraza za redom .

Kakva pobjeda, takav i poraz (sumnjiva tj. produkt kombinatorike).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 291 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Dr. Van Nostrand, Groot, Teuton i 51 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: