|
|
Stranica: 63/140.
|
[ 3491 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Baron
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 12:59 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Uplašeni su muslimani jako. Iz straha se radja mržnja i nemoć. Nema im pickoustog Supermena. Incko ih odjebao. Jedino se u Alaha još nadaju. 26 je njihova katarza nemoći i otreznjenja.
Još jedan macchiato molim... i flašicu Jane...
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 13:24 |
|
|
|
Jos samo ustavni sud da srusimo referendumom,I vise nista ne moze da zaustavi stvari.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 14:32 |
|
|
Citat: A jeste dosadni sa tim referendumom. Zaustavite referendum. Čak i da se zaustavi a neće.Ovo sve je isteralo na videlo celu situaciju i pokazalo ko je ko šta je ko i koliko ko sme može hoće.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 14:53 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Citat: A jeste dosadni sa tim referendumom. Zaustavite referendum. Čak i da se zaustavi a neće.Ovo sve je isteralo na videlo celu situaciju i pokazalo ko je ko šta je ko i koliko ko sme može hoće. A tako ste lijepo i složno djelovali onomad sa Bošnjacima kad se dogovoriste o koordinaciji bez predstavnika Hrvata iz županija za ulazak u EU, to su padali vreli poljupci, a sad najednom pukla tikva međ jaranima... Što ti je politika. 
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 14:57 |
|
|
vezista je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Čak i da se zaustavi a neće.Ovo sve je isteralo na videlo celu situaciju i pokazalo ko je ko šta je ko i koliko ko sme može hoće.
A tako ste lijepo i složno djelovali onomad sa Bošnjacima kad se dogovoriste o koordinaciji bez predstavnika Hrvata iz županija za ulazak u EU, to su padali vreli poljupci, a sad najednom pukla tikva međ jaranima... Što ti je politika.  Ti?Da to napiše Tuta mogao bih nešto i reći ali ti kad to kažeš..kakva planina licemerja..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 15:06 |
|
|
Kačamak je napisao/la: vezista je napisao/la: A tako ste lijepo i složno djelovali onomad sa Bošnjacima kad se dogovoriste o koordinaciji bez predstavnika Hrvata iz županija za ulazak u EU, to su padali vreli poljupci, a sad najednom pukla tikva međ jaranima... Što ti je politika.  Ti?Da to napiše Tuta mogao bih nešto i reći ali ti kad to kažeš..kakva planina licemerja.. Hajd ne prićaj, zapalio si se tu ko kutnjak, ovo je ba forum, a ne nečija promidžbena strana. Da sam ja gazda portala naplatio bih ti taksu za reklamiranje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 15:11 |
|
|
vezista je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Ti?Da to napiše Tuta mogao bih nešto i reći ali ti kad to kažeš..kakva planina licemerja..
Hajd ne prićaj, zapalio si se tu ko kutnjak, ovo je ba forum, a ne nečija promidžbena strana. Da sam ja gazda portala naplatio bih ti taksu za reklamiranje.  Da sam ja gazda portala trećinu bi vas trajno banovao primjedbe/minimalna-bosanskohercegova-ka-zastupljenost-t13228.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 15:38 |
|
|
Kačamak je napisao/la: vezista je napisao/la: Hajd ne prićaj, zapalio si se tu ko kutnjak, ovo je ba forum, a ne nečija promidžbena strana. Da sam ja gazda portala naplatio bih ti taksu za reklamiranje.  Da sam ja gazda portala trećinu bi vas trajno banovao primjedbe/minimalna-bosanskohercegova-ka-zastupljenost-t13228.html Da ali ovo nije na tvoju nesreću srpski portal i tebe se ništa ne pita. Pišeš li ti svega ti na nekom srpskom portalu ili ipak samo ovdje ovako dežuraš i podjebavaš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 15:56 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Kačamak je napisao/la: Odštampano 1200000 listića. Idemo. Ako, ako  Još samo da se osigura podrška Rusije, i kompletna usa, eu, nato i ostala gamad mogu da se napuše kurca  Citat: Dodik tri dana pre referenduma KOD PUTINANa poziv Vladimira Putina, predsednika Rusije, 22. septembra će predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetiti Moskvu.  Putin i Dodik će, razgovarati o aktuelnoj situaciji na Balkanu. Predsednik Srpske će iskoristiti posetu Ruskoj Federaciji i za susret sa privrednicima i investitorima. Sastanak s Putinom će se, desiti tri dana uoči referenduma o Danu Republike Srpske. http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... na/d8pfr4t
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 17:21 |
|
|
010Uprkos svima i svemu. Kod: Bože pravde
Bože pravde, ti što spase od propasti dosad nas, čuj i odsad naše glase i od sad nam budi spas.
Moćnom rukom vodi, brani budućnosti srpske brod, Bože spasi, Bože hrani, srpske zemlje, srpski rod!
Složi srpsku braću dragu na svak dičan slavan rad, sloga biće poraz vragu, a najjači srpstvu grad.
Nek na srpskoj blista grani bratske sloge zlatan plod, Bože spasi, Bože hrani srpske zemlje, srpski rod!
Nek na srpsko vedro čelo tvog ne padne gneva grom Blagoslovi Srbu selo polje, njivu, grad i dom!
Kad nastupe borbe dani k’ pobedi mu vodi hod Bože spasi, Bože hrani srpske zemlje, srpski rod!
Iz mračnoga sinu groba srpske slave novi sjaj nastalo je novo doba Novu sreću, Bože daj!
Otadžbinu srpsku brani pet vekovne borbe plod Bože spasi, Bože brani moli ti se srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 17:52 |
|
|
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mup-rs-p ... /160915096Bolesnjaci na haparatima, policija iz "manjeg" entiteta im kuca na vrata u sred sehera. Mukica i brukica. Brdo komentara sa smajlicima. Centralna izborna komisija (CIK) BiH jučer se pismeno obratila Sudu BiH informišući ga da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske najavilo dolazak u prostorije CIK-a kako bi oduzeli određenu dokumentaciju za potrebe istrage o falsifikovanju i zloupotrebi biračkog prava iako po zakonu ovakve zahtjeve CIK-u mogu upućivati samo nadležne državne pravosudne institucije - Sud i Tužilaštvo BiH.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 19:46 |
|
|
Dodik: Odlazak u Rusiju ranije planiran, referendum gotova stvar 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 20:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
CIK Mile CIK, pevala je Lepa Brena.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 21:36 |
|
|
Svakom primjenom rezultata referenduma bi Srbija stornirala Dayton. Hoćete tako ? O.K. Vraćamo se na međunarodno priznatu Republiku BiH. Nema problema ... MUP RS uđe u CIK u Sarajevu. Nema problema. MUP Federacije i županijski MUP-ovi upadaju po RS-u gdje žele uz sudski nalog naravno. Tko uruši poredak, taj otvara Pandorinu kutiju i nema pravo poslije da se žali ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 21:51 |
|
|
Baron je napisao/la: Svakom primjenom rezultata referenduma bi Srbija stornirala Dayton. Hoćete tako ? O.K. Vraćamo se na međunarodno priznatu Republiku BiH. Nema problema ... MUP RS uđe u CIK u Sarajevu. Nema problema. MUP Federacije i županijski MUP-ovi upadaju po RS-u gdje žele uz sudski nalog naravno. Tko uruši poredak, taj otvara Pandorinu kutiju i nema pravo poslije da se žali ...  Na kojim si ti drogama ? Kakva Srbija ? Šta trabunjaš ti ? Nikolić i Vučić nisu podržali referendum u RShttp://balkans.aljazeera.net/vijesti/vu ... u-beograduhttp://www.blic.rs/vesti/politika/nikol ... rs/tx0276wHoćeš da pričaš o urušavanju poretka ? Nema problema, kreni od svojih 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:01 |
|
|
Svako urušavanje Daytonskog poretka odgovara Bošnjacima. Zna se kome ovo stanje najviše ne odgovara ... Srbi najveći lažaci na svijetu, misle da Bošnjaci ne kuže laži beogradske čaršije. Dayton je u ime Srba potpisala SRJ tj. njena sljednica Srbija. RS nije ništa drugo nego kolonija Srbije, jedan od zadnjih ostataka srbo-jugoslavenske imperije. RS-u je glavni grad Beograd i Srbija je odgovorna za RS 100 %. Konačno Srbija je ugovorna strana, nije RS i odgovara za RS. Lafo oni ne podržavaju ... Rusija ne podržava otcjepljenje Krima, Luganska i Donjecka... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:08 |
|
|
Baron je napisao/la: Svako urušavanje Daytonskog poretka odgovara Bošnjacima. Zna se kome ovo stanje najviše ne odgovara ... Srbi najveći lažaci na svijetu, misle da Bošnjaci ne kuže laži beogradske čaršije. Dayton je u ime Srba potpisala SRJ tj. njena sljednica Srbija. RS nije ništa drugo nego kolonija Srbije, jedan od zadnjih ostataka srbo-jugoslavenske imperije. RS-u je glavni grad Beograd i Srbija je odgovorna za RS 100 %. Konačno Srbija je ugovorna strana, nije RS i odgovara za RS. Lafo oni ne podržavaju ... Rusija ne podržava otcjepljenje Krima, Luganska i Donjecka...  Srpska je posebna drzava, njima beograd nikad nije naredjivao, ni za vreme Milosevica.Oni su poseban politicki faktor.Nisu ludi da urade kao ovi iz hb i zagreb.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:14 |
|
|
Citat: Srpska je posebna drzava, njima beograd nikad nije naredjivao, ni za vreme Milosevica.Oni su poseban politicki faktor.Nisu ludi da urade kao ovi iz hb i zagreb. Postoje nepobitni obavještajni podaci koji upućuju na to da Srbija direktno upravlja sa RS-om. Stanovite zapadne ambasade u Sarajevu imaju sve u rukama, i s time se barata kad se pregovara sa Srbima daleko od očiju javnosti. Mada se to može odmah odoka vidjeti. Četničke laži su plitke ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Baš ste vi muslimani bezmudi. Nemate hrabrosti pa bi da vam drugi "oslobađaju" Bosnu. Takvi ste bili kroz čitavu povijest, svakom okupatoru se odmah uližete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:36 |
|
|
Baron je napisao/la: Svako urušavanje Daytonskog poretka odgovara Bošnjacima. Zna se kome ovo stanje najviše ne odgovara ... Srbi najveći lažaci na svijetu, misle da Bošnjaci ne kuže laži beogradske čaršije. Dayton je u ime Srba potpisala SRJ tj. njena sljednica Srbija. RS nije ništa drugo nego kolonija Srbije, jedan od zadnjih ostataka srbo-jugoslavenske imperije. RS-u je glavni grad Beograd i Srbija je odgovorna za RS 100 %. Konačno Srbija je ugovorna strana, nije RS i odgovara za RS. Lafo oni ne podržavaju ... Rusija ne podržava otcjepljenje Krima, Luganska i Donjecka...  Naprotiv, urušavanjem dejtonskog sporazuma, vi ćete prvi najebati. A vi ga jarane, urušavate već godinama, naravno uz izdašnu pomoć briselsko-londonsko-berlinsko-američko-tursko-saudijskih i ostalih fukara i bandita 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:38 |
|
|
Baron je napisao/la: Svakom primjenom rezultata referenduma bi Srbija stornirala Dayton. Hoćete tako ? O.K. Vraćamo se na međunarodno priznatu Republiku BiH. Nema problema ... MUP RS uđe u CIK u Sarajevu. Nema problema. MUP Federacije i županijski MUP-ovi upadaju po RS-u gdje žele uz sudski nalog naravno. Tko uruši poredak, taj otvara Pandorinu kutiju i nema pravo poslije da se žali ...  Vi ste sami ukinuli tzv "republiku BiH" kao propali projekat.Ukinuli ste je vašingtonskim sporazom,tj.formiranjem federacije BiH,tada se zvala muslimansko-hrvatska federacija,medjunarodnim sporazumom ste ugasili vašu RBiH,tako da...a mi referendumom štitimo Dejton jer je po Dejtonu ovo pitanje naša izvorna nadleznost,a vi se zalite tata Erdoganu,vidiš da vas niko više ne jebe ni 3% 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:42 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Srpska je posebna drzava, njima beograd nikad nije naredjivao, ni za vreme Milosevica.Oni su poseban politicki faktor.Nisu ludi da urade kao ovi iz hb i zagreb. Postoje nepobitni obavještajni podaci koji upućuju na to da Srbija direktno upravlja sa RS-om. Stanovite zapadne ambasade u Sarajevu imaju sve u rukama, i s time se barata kad se pregovara sa Srbima daleko od očiju javnosti. Mada se to može odmah odoka vidjeti. Četničke laži su plitke ... Postoje nepobitni obaveštajni podatci da ste glupi po qrac. Srbija je neuporedivo bitnija od nekakve fantomske bej ha.Muslimanske nade da će Zapad do krvi pritiskati Srbiju i da će Srbija uraditi,šta??Smešne su. Muhamede,gotova je priča. Москва stoji iza Republike Srpske. Ništa više ne možete da uradite.Niko više ništa ne može da uradi.Da je moglo do sad bi se uradilo ili je urađeno.Jedino vi muslimani možete da učinite da se situacija promeni i to na taj način da se izvrši povratak na originalni DS.Vi to nećete.Nemamo o čemu dalje da pričamo.Za sat vremena ističe 10ti dan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:47 |
|
|
Citat: Naprotiv, urušavanjem dejtonskog sporazuma, vi ćete prvi najebati. A vi ga jarane, urušavate već godinama, naravno uz izdašnu pomoć briselsko-londonsko-berlinsko-američko-tursko-saudijskih i ostalih fukara i bandita Greška, ostajete bez Republike Srpske u BH državno-pravnom okviru. Citat: Vi ste sami ukinuli tzv "republiku BiH" kao propali projekat.Ukinuli ste je vašingtonskim sporazom,tj.formiranjem federacije BiH,tada se zvala muslimansko-hrvatska federacija,medjunarodnim sporazumom ste ugasili vašu RBiH,tako da...a mi referendumom štitimo Dejton jer je po Dejtonu ovo pitanje naša izvorna nadleznost,a vi se zalite tata Erdoganu,vidiš da vas niko više ne jebe ni 3% Republike BiH je prestala postojati tek potpisom u Dayton-u. Pitaj pravnike. Citat: Postoje nepobitni obaveštajni podatci da ste glupi po qrac. Srbija je neuporedivo bitnija od nekakve fantomske bej ha.Muslimanske nade da će Zapad do krvi pritiskati Srbiju i da će Srbija uraditi,šta??Smešne su. Muhamede,gotova je priča. Москва stoji iza Republike Srpske. Ništa više ne možete da uradite.Niko više ništa ne može da uradi.Da je moglo do sad bi se uradilo ili je urađeno.Jedino vi muslimani možete da učinite da se situacija promeni i to na taj način da se izvrši povratak na originalni DS.Vi to nećete.Nemamo o čemu dalje da pričamo.Za sat vremena ističe 10ti dan.
Srbija je ruski saveznik i trojanski konj u Europi. Urušite Dayton i vratimo se na Republiku BiH... .svg/2000px-Coat_of_Arms_of_Bosnia_and_Herzegovina_(1992-1998).svg.png)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 22:56 |
|
|
|
Pa vratite se ako hoćete i na Osmanlijsko carstvo kako vi ne razumete da nas i jedne i druge to uopšte ne zanima?!? Na svojih 23% možete da se vratite i u kameno doba.Onog trenutka kad provirite van granice 23%tnog islam entiteta dobićete i po glavi i po leđima.Šta nas briga u šta će te se vi vraćati.BiH ne postoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Referendum(i) u RS Postano: 15 ruj 2016, 23:07 |
|
|
Citat: Pa vratite se ako hoćete i na Osmanlijsko carstvo kako vi ne razumete da nas i jedne i druge to uopšte ne zanima?!? Na svojih 23% možete da se vratite i u kameno doba.Onog trenutka kad provirite van granice 23%tnog islam entiteta dobićete i po glavi i po leđima.Šta nas briga u šta će te se vi vraćati.BiH ne postoji.
BiH su priznale svih 236 zemalja svijeta. Svi njeni stanovnici nose BH putovnice, osobne, prometne, barataju sa BH novcem i plaćaju porez na jedan PDV račun. Pored toga BiH ima granice, graničnu službu, OS BiH, i tisuće međudržavnih ugovora, čak i jedinstveni javni kanal. Vraški mnogo toga za državu koja ne postoji. Ako MUP RS uđe u Sarajevo u CIK, MUP-ovi Federacije i većinski bošnjačkih županija upadaju po RS-u automatski. Provirite iz 49 % i nemate više 49 %. Bošnjacima je Dayton suvišan, on treba samo Srbima i onim Hrvatima koji ih podržavaju. Za BiH kao državu je minimalno 60 % pučanstva BiH, separatisti su manjina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|