|
|
Stranica: 11/20.
|
[ 478 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84249 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Muslimani su donedavno zazivali drugo poluvrijeme. Valjda da bi pobjedili jos jednom. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:25 |
|
|
Puno puta sam i od hrvata pročitao da je HVO, generalno gledajući, bio pušiona. Nisam ja to rekao tek tako.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:29 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: Zašto taj narod koji je nesposoban misli da bi baš u ratu bio sposoban, tamo gdje se traži najveća organizacija, sposobnost, sustav, tehnika, modernost?
Rat zahtjeva, a pogotovo osvajački o kojem oni sanjaju, sve one vrline čega je taj narod lišen na svakom drugom području ljudske djelatnosti. Zavisi ko je protivnik. HVO je izgubio sve i jednu bitku u ratu. Što se tiče četnika oni nemaju JNA. Mi nismo NATO ali vi ste premali i toliko malobrojni  Namamo JNA al imamo VS u koju ulažemo milijarde svake godine. JNA je bila zastarjela zajebancija. Šta vi imate Mujo?  Čime prijetite?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Zavisi ko je protivnik. HVO je izgubio sve i jednu bitku u ratu. Što se tiče četnika oni nemaju JNA. Mi nismo NATO ali vi ste premali i toliko malobrojni  Namamo JNA al imamo VS u koju ulažemo milijarde svake godine. JNA je bila zastarjela zajebancija. Šta vi imate Mujo?  Čime prijetite? Ne znam kako možeš porediti VS i JNA i ostati živ. Koliko je JNA imala oružja a koliko VS.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:32 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Puno puta sam i od hrvata pročitao da je HVO, generalno gledajući, bio pušiona. Nisam ja to rekao tek tako. Gledajući stanje na terenu i rezulatate rata, bogami ste vi bili totalna pušiona. Da vam nije bilo Hrvata još bi lizali konzerve Ikara.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:35 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Namamo JNA al imamo VS u koju ulažemo milijarde svake godine. JNA je bila zastarjela zajebancija. Šta vi imate Mujo?  Čime prijetite? Ne znam kako možeš porediti VS i JNA i ostati živ. Koliko je JNA imala oružja a koliko VS. Ne znam de mi ti uporedi. Zavisi šta je vama oružje u 2023. Nama su gledajući rat u Ukrajini npr. dronovi a JNA je imala vrlo malo dronova. Puška ti je Mujo danas ko nekad mač. Moraš je imati al ne možeš sa njim dobiti rat. Vas je totalno pojelo vrijeme Mujo. Naravno ovo sa dronovima se ne odnosi na vas jer ste vi jedna slaba mala demilitarizovana nacija odnosno pokušaj od nacije. Vas i CG može rasturiti.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Puno puta sam i od hrvata pročitao da je HVO, generalno gledajući, bio pušiona. Nisam ja to rekao tek tako. Gledajući stanje na terenu i rezulatate rata, bogami ste vi bili totalna pušiona. Da vam nije bilo Hrvata još bi lizali konzerve Ikara. Trebate Klintonu spomenik napravit. Bili ste na konopcima '95, milimetri su vas dijelili od nove traktorijade.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Gledajući stanje na terenu i rezulatate rata, bogami ste vi bili totalna pušiona. Da vam nije bilo Hrvata još bi lizali konzerve Ikara. Trebate Klintonu spomenik napravit. Bili ste na konopcima '95, milimetri su vas dijelili od nove traktorijade. Al tu traktorijadu su nam mogli prirediti Hrvati a ne vi. Vi ste i tad kao i sad bili totalni autsajderi. Alaguegber zajebancija.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Trebate Klintonu spomenik napravit. Bili ste na konopcima '95, milimetri su vas dijelili od nove traktorijade.
Al tu traktorijadu su nam mogli prirediti Hrvati a ne vi. Vi ste i tad kao i sad bili totalni autsajderi.Alaguegber zajebancija. Tresle su im se gaće do zadnjeg dana. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 01:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84249 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mirusvijetu je napisao/la: Puno puta sam i od hrvata pročitao da je HVO, generalno gledajući, bio pušiona. Nisam ja to rekao tek tako. Zato sto vam nismo uzeli još koju općinu u kojoj smo bili 25%-30%, tipa Travnik ili Bugojno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 02:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Zavisi ko je protivnik. HVO je izgubio sve i jednu bitku u ratu. Što se tiče četnika oni nemaju JNA. Mi nismo NATO ali vi ste premali i toliko malobrojni  Ako je HVO izgubio bitke, kako to da je najveći grad na prostoru bivše Jugoslavije, koji je ratom promjenio etničku većinu - Mostar. I otkud većinski muslimansko Zepce na popisu 1991 i USRED MUSLIMANSKOG MORA - u rukama Hrvata?  Pored tako sposobne Armije… Kmečanje u Stocu i 30 godina poslije?  I otkud Hrvatima teritorij iste veličine kao i muslimanski?  Ne možete biti i vojni pobjednici i žrtve hrvatskog UZP-a. Odaberite.  Naš teritorij je bio veći nego njihov. Uskoplje je imalo njihovu apsolutnu većinu i u općini i u gradu. Na kraju je završiilo kao podijeljeno područje, a hrvati su relativna većina u gradu. Fojnica slično, bilo ih je par promila ispod 50%, no to je većinom radi gasterbajtera. Hrvat imaju svoj dio (jug i istok) gradića. HVO je držao i neka sela u visočkoj općini. Isto apsolutna većina Muslimana. Kao i Konjicu. Držal i džep iznad grada i njegov rub, ok u gradiću su relatvna većina tek bili. U Maglaju su bili apsolutna većina u gradu i općin. HVO obranio gradi i držao većinu općine. Preko pola područja pripojio Žepču nakon rata. Iz Zavidovića, skoro sva sela. Bihać spasili u ratu, trebal smo ga podjeliti u poraću. Jablanice, općine s apsolutnom većinom Muslimana smo držali skoro pola, bili iznad gradića. Busovača bila pola-pola, držali većinu općine. Muslimani su većina (relativna) u Vitezu bili prije rata. Nakon rata su Hrvati apsolutna većina. Prije rata su muslimani bili drugi u Novom Travniku, poslije Srba, Hrvati tek treći. Danas gradić ima apsolutnu većinu Hrvata, a muslimani samo jednu ulicu. Jajce je imalo relativnu većinu muslimana u gradiću prije rata. Danas ima hrvatsku. O Stocu, Rami, Čapljini, Orašju i Odžaku, Livnu... Da ne pričam. Muslimani su počistili Hrvate iz Bugojna i sa sjevera Travnika, na jugu pred ulazom smo ostali. Samo, radi izbjeglca ih je tada na ta dva područja blo duplo više nego Hrvata. Zauzeli su i neka naša sela po središnjoj Bosni, Vareš, gdje nas je blo cca podjednako, ali je gradić bio naš, te su nas počistili iz kakanjskih i zeničkih sela. Te nekih predgrađa Mostara, iako su tamo većinom srpske prazne stanove zauzeli. I neka sela oko Konjica, to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Trebate Klintonu spomenik napravit. Bili ste na konopcima '95, milimetri su vas dijelili od nove traktorijade.
Al tu traktorijadu su nam mogli prirediti Hrvati a ne vi. Vi ste i tad kao i sad bili totalni autsajderi. Alaguegber zajebancija. Ma pusti ti to, nisu vas hrvati najurili iz Petrovca, Krupe, Ključa, Donjeg Vakufa, Kupresa, Sanskog Mosta... I 94 ste a i 95 prije hrvata počeli da pokazujete znakove iznemoglosti- Vlašić, Majevica, Ozren... Bili ste na koljenima, Alija je slao emisare i na jedvite jade zaustavio Dudakovića i Alagića koji su tad nanjušili krv. MZ nije htjela novu humanitarnu katastrofu i zato ste opstali
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:11 |
|
|
novem je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Al tu traktorijadu su nam mogli prirediti Hrvati a ne vi. Vi ste i tad kao i sad bili totalni autsajderi. Alaguegber zajebancija.
Tresle su im se gaće do zadnjeg dana.  SLAVNI 5 korpus se herojski borio protiv 4 neprijatelja- vrs, rsk, apzbosna i hvo koji je vise bio neprijatelj nego saveznik. Da se hrvatska nije neuvjerljivo 4 gidine yebavala sa šakom jada od vrsk i da 5 korpus nije morao da vodi njihov rat situacija bi bila i bolja Što se tiče HVOa, mislim smiješno je diskutovati, to nije bila vojska to je nivo seoskih straža, protiv četnika se nisu ni borili a protiv nas pušiona na svim frontovima iako smo mi radi hrvatske i MZ ratovali sa pola snage. Nama su četnici bili neprijatelji, vas se nije puno doživljavalo
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:21 |
|
|
Kako to ispriča pomislio bi čovjek nije nakon Srebrenice bio na pomolu sljedeći genocid u Bihaću.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1328 of 2558 - 51.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62669 Lokacija: DAZP HQ
|
mirusvijetu je napisao/la: Puno puta sam i od hrvata pročitao da je HVO, generalno gledajući, bio pušiona. Nisam ja to rekao tek tako. razlika je u mentalitetu, mi smo narod pobjednika, HVO se uspoređuje sa standardima HV-a i ne proglašava se pobjeda ako ne držimo bar pola BIH. vaš mentalitet je pak da mislite da ste pobjedili. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:26 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Što se tiče HVOa, mislim smiješno je diskutovati, to nije bila vojska to je nivo seoskih straža, protiv četnika se nisu ni borili a protiv nas pušiona na svim frontovima iako smo mi radi hrvatske i MZ ratovali sa pola snage. Nama su četnici bili neprijatelji, vas se nije puno doživljavalo Seoske straže umlatile skoro 10k strašnih armijaša... 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kako to ispriča pomislio bi čovjek nije nakon Srebrenice bio na pomolu sljedeći genocid u Bihaću. To je mit. Nikad Bihać nije bio pred padom. Oni u grad nisu mogli ući, nisu imali kapacitet a kamoli ga osvojiti. Nisu ni mogli kao prvo a mislim da nisu ni htjeli jer tamo nema srba.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 09:30 |
|
|
dudu je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Puno puta sam i od hrvata pročitao da je HVO, generalno gledajući, bio pušiona. Nisam ja to rekao tek tako. razlika je u mentalitetu, mi smo narod pobjednika, HVO se uspoređuje sa standardima HV-a i ne proglašava se pobjeda ako ne držimo bar pola BIH. vaš mentalitet je pak da mislite da ste pobjedili.  Ne treba puno pametovati, uzmeš kartu i analiziraš linije prije i poslije ABIH- HVO rata.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 10:20 |
|
|
Neverovatna je količina samozavaravanja kojom su Muslimani obdareni. Verovatno ih je alah zbog toga nagradijo sa 13 đemosajata. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 10:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako to ispriča pomislio bi čovjek nije nakon Srebrenice bio na pomolu sljedeći genocid u Bihaću. To je mit. Nikad Bihać nije bio pred padom. Oni u grad nisu mogli ući, nisu imali kapacitet a kamoli ga osvojiti. Nisu ni mogli kao prvo a mislim da nisu ni htjeli jer tamo nema srba. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1328 of 2558 - 51.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Jiv
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 10:27 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: razlika je u mentalitetu, mi smo narod pobjednika, HVO se uspoređuje sa standardima HV-a i ne proglašava se pobjeda ako ne držimo bar pola BIH. vaš mentalitet je pak da mislite da ste pobjedili.  Ne treba puno pametovati, uzmeš kartu i analiziraš linije prije i poslije ABIH- HVO rata. HVO jest bio pušiona. ABiH organiziranja, odlučnija, s puno kvalitetnijim vojnim kadrom u samom vrhu. Nama Perecija instalirala nekog kazališnog redatelja za vojskovođu, kojem je žena bila muslimanka mislim.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 10:44 |
|
|
Jiv je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ne treba puno pametovati, uzmeš kartu i analiziraš linije prije i poslije ABIH- HVO rata.
HVO jest bio pušiona. ABiH organiziranja, odlučnija, s puno kvalitetnijim vojnim kadrom u samom vrhu. Nama Perecija instalirala nekog kazališnog redatelja za vojskovođu, kojem je žena bila muslimanka mislim. Pa i Aliji je žena bila muslimanka. 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 11:20 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novem je napisao/la: Tresle su im se gaće do zadnjeg dana.  SLAVNI 5 korpus se herojski borio protiv 4 neprijatelja- vrs, rsk, apzbosna i hvo koji je vise bio neprijatelj nego saveznik. Da se hrvatska nije neuvjerljivo 4 gidine yebavala sa šakom jada od vrsk i da 5 korpus nije morao da vodi njihov rat situacija bi bila i bolja Što se tiče HVOa, mislim smiješno je diskutovati, to nije bila vojska to je nivo seoskih straža, protiv četnika se nisu ni borili a protiv nas pušiona na svim frontovima iako smo mi radi hrvatske i MZ ratovali sa pola snage. Nama su četnici bili neprijatelji, vas se nije puno doživljavalo Samo kmeka i jaukanje muslimana, skoro pune četiri godine. Od Srebrenice do Bihaća. Toliko su bili jadni i propali da su im se iz Hrvatske čak i vunene čarape dostavljale.      
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 12:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43676 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jiv je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ne treba puno pametovati, uzmeš kartu i analiziraš linije prije i poslije ABIH- HVO rata.
HVO jest bio pušiona. ABiH organiziranja, odlučnija, s puno kvalitetnijim vojnim kadrom u samom vrhu. Nama Perecija instalirala nekog kazališnog redatelja za vojskovođu, kojem je žena bila muslimanka mislim. Normalno da ne treba puno pametovati uzmeš kartu i analiziraš linije prije i poslije sukoba armije i VRS i lako zaključiti da je taj poraz armija pokušala namiriti na dotadašnjem savezniku. Dovoljno uzeti kartu da vidiš da je armija i 1995. gubila teritorij od VRS, kao i transkripte američke administracije šta misle o toj armiji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: REIS UPOZORAVA: "Sada se Država brani u institucijama. Kad one padnu kao '92, moramo na oružje! Postano: 02 tra 2023, 12:52 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3972 Lokacija: Stolni grad
|
mirusvijetu je napisao/la: Ne treba puno pametovati, uzmeš kartu i analiziraš linije prije i poslije ABIH- HVO rata. Bola Srbi su vam držali glavni grad pod opsadom 4g (najduža zabilježena opsada glavnog grada  ) preko mirovnih sporazuma ste morati vraćati kvartove i opet drže pola Sarajeva, Željezničar bi i danas bio srpski klub kao što je i uvijek u povijesti bio da nije MZ, a mi smo nakon 50dana istjerali rezerviste iz Mostara (naravno iako su Ilići i Cim bili prvi na redu za njihove napade mi nismo pali već istočni mostar pa smo ih morali oslobađati) mirusvijetu je napisao/la: Što se tiče HVOa, mislim smiješno je diskutovati, to nije bila vojska to je nivo seoskih straža Ako ste tako organizirani a mi seoska vojska kako kažeš, zašto su onda koji k silni muslimani bili u postrojbi pod zapovjedništvom mog oca, zašto nisu bili u najorganiziranijoj vojsci pod zapovjedništvom sunita.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|