HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 lis 2025, 15:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2572 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 103  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA?
PostPostano: 29 stu 2012, 15:28 

Nebula je napisao/la:
Ovdje se bukvalno radi o biološkom opstanku tog naroda koji sebe zove bošnjaci muslimani a u isto vrijeme srbi i hrvati imaju nacionalne države u komšiluku koje potpuno okružuju BiH. Ima li ijedan takav primjer u svijetu? Čak i palestinci imaju bolju geostratešku poziciju.

I vi, umjesto da popravljate poziciju idete se svađati sa susjedima?
Netko je jadan jer je glup, neko jer nije imao sreće, netko jer mu se nije potrefilo, al je svatko jadan na svoju sramotu.
Ovo ti je primjer kad ti prosjak ispred vrata stalno viče nemam, daj mi, ti radiš ko konj, a kao nagradu bi mu trebao dati svoj stan?
Daj nebula, ne budali.
Nebula je napisao/la:
Da ne govorimo o zamjenama teza koje ti konstantno koristiš. Kažeš "krše ustav" a istovremeno se zalažeš za HB koja je bila najgori mogući oblik kršenja ustava. Kažeš "krše ljudska prava" a istovremeno se zalažeš za rješenja koja ljude dijele po etničkoj pripadnosti pri čemu jedni nužno imaju manja prava od drugih. Uostalom, zalažeš se i za to da glas 20% ljudi vrijedi isto kao i glas 80% ljudi. Šta je to nego kršenje ljedskih prava ovih 80%?? Kažeš "zatrati identitet" a imaš cijelu državu koja je zove Hrvatska sa istim tim identitetom (nemoj samo reći da to nije isti identitet jer ti mogu naći hiljade postova na ovom istom forumu gdje se vidi kako smatrate da jeste). Pričaš o medijima na hrvatskom jeziku a znaš da je FTV i na hrvatskom jeziku i da javni servis ima kanale države i entiteta a ne naroda.

FTV nije na hrvatskom, već na bošnjačkom.
Kakve veze ima s tim što Sarajevo, Tuzla ili Zenica imaju dosta stanovnika, a HB je slabije naseljena.
2 su naroda u tom entitetu, a nacionalne manjine mogu imati svoje emisije.
Kakva kršenja? To je isto kao da mi kažemo, nek telka bude na hrvatskom, gledajte tursku, a lovu od pretplate dajte nama.
Obraz, ej.
Nebula je napisao/la:
Što je najsmješnije ja sam stvarno na vašoj strani u smislu da u islamu vidim zlo. Ali nije rješenje odvajanje od muslimana već asimilacija istih u modernu evropu. To je itekako moguće i plemenit je cilj od kojeg ne treba odustati samo zato što je teško. Za dobro se treba potruditi a ne ići kraticom.

Ma da.
Sad ćemo vas ić Hrvatit.
Ako se želite asimilirati, znate koji vam je put.
Uostalom, to će se i dogoditi, samo će ti ljudi većinom zbrisati u EU.
Vama treba, vi tražite, vi ovo vi ono.
Odrastite.
Htjeli ste bit narod i država.
Ne možete isto pravo kratit drugima (nit ih preglasavat).
Niste svi klinci od 6 godina, valjda znate nešto drugo?
Zato vas i čovjek koji se ponaša kao neobrazovana seljačina (Dodik) šije za 2-3 reda veličine.

Vrh

Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA?
PostPostano: 29 stu 2012, 15:50 

Nikotin je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

E haj mi sad reci zašto bi pro BiH stranke išta mijenjale?

ti misliš da su hrvatske stranke protiv bih? ono ko ne misli kao ti je protiv bih?
ako to zaista misliš, onda, ili nisi ništa shvatio ili zajebavaš. ako zajebavaš, zašto te trpiti?

Hoćeš reči da HDZ nije protiv BiH? Možda i nije ali kako očekivati da im bošnjaci Mostara vjeruju nakon svega šta se desilo 90tih? Kako vjerovati da težnje fizičkom razdvajanju naroda nisu motivisane težnjom ka otcjepljenju kada je to otcjepljenje već jednom pokušano?

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 15:55 

Ceha,

ideš na ignore sve dok koristiš "vi" i mene svrstavaš u isti koš sa muslimanima. Da se imalo razumiješ u islam znao bi da nijedan misliman nikada ne bi smjeo napisati one stvari koje sam ja napisao o islamu. To je smrtni grijeh. Dakle odjebi više sa tim "vi". A dok ne odjebeš bit ćeš na ignore pa se nekom drugom vikaj.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 15:55 

Nebula je napisao/la:
Nikotin je napisao/la:
ti misliš da su hrvatske stranke protiv bih? ono ko ne misli kao ti je protiv bih?
ako to zaista misliš, onda, ili nisi ništa shvatio ili zajebavaš. ako zajebavaš, zašto te trpiti?

Hoćeš reči da HDZ nije protiv BiH? Možda i nije ali kako očekivati da im bošnjaci Mostara vjeruju nakon svega šta se desilo 90tih? Kako vjerovati da težnje fizičkom razdvajanju naroda nisu motivisane težnjom ka otcjepljenju kada je to otcjepljenje već jednom pokušano?

O kojem ti narodu pričaš konkretno? Mislim ko podiže etničke zidove? :zubati

HDZ i hrvatske stranke znaju da ne mogu se pripojit RH, da ne mogu stvorit državu HB, pa onda jedino što ostaje jest imat multietničku BiH i za što više se izborit unutar nje. Zar to nije patriotski?!

Ono protiv čega smo je da BiH bude muslimanska, ili srpska svejedno...

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 16:24 

Nebula je napisao/la:
Ceha,
ideš na ignore sve dok koristiš "vi" i mene svrstavaš u isti koš sa muslimanima. Da se imalo razumiješ u islam znao bi da nijedan misliman nikada ne bi smjeo napisati one stvari koje sam ja napisao o islamu. To je smrtni grijeh. Dakle odjebi više sa tim "vi". A dok ne odjebeš bit ćeš na ignore pa se nekom drugom vikaj.

Hahaha :D
Ok, isprike za to što te stavljam u isti koš s neobrijanim talibanima :osama .
Ali jbg. dobrim djelom si si sam kriv.
Možeš biti ostali, možeš biti Marsovac, pogledaj Željko Komšić za sebe kaže da je "Hrvat", ali pričaš u ime njihove politike.
A u BiH postoje samo 3 politike; hrvatska, srpska i ta treća (popularno nazivana po najbrojnijem narodu u BiH na popisu iz 91).
Da ne govorim kako se savršeno uklapaš o imidž osobe muslimanskog porijekla koja troši svinjetinu, alkohol i slično dakle sekularnog muslimana/ateista koja se pokušava predstaviti kao kozmopolitska osoba, a s druge strane kad zagusti, zna se di je. Neke stvari su ipak jače od svakog, zar ne ?
U svakom slučaju, živ ti meni bio, a popis će pokazati tko je na kraju bio u pravu i kakve će se karte poslje njega crtati.
Bog i Hrvati :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 17:09 

Nebula je napisao/la:
Kako vjerovati da težnje fizičkom razdvajanju naroda nisu motivisane težnjom ka otcjepljenju kada je to otcjepljenje već jednom pokušano?

Nema fizičkog razdvajanja, jer narodi ostaju živjeti na prostorima na kojima danas žive, samo u okviru različitih teritorijalno-administrativnih cjelina u BIH, koje odražavaju etničku rasprostranjenost na terenu.

Također, nema nikakvog otcjepljenja, jer su u tom slučaju sve tri teritorijalno-administrativne cjeline u teritorijalnom diskontinuitetu, što automatski ruši tezu o etničkoj teritorijalizaciji kao prvoj fazi do konačnog otcjepljenja.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 17:11 

Bošnjački hegemonizam: Silajdžić, Tihić i Radončić priznaju da se Hrvate obespravljuje

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 18:10 

Bieber: Hrvatski entitet je isključivo hrvatsko pitanje.

Citat:
Hrvati su u BIH konstitutivan narod, prema svim konvencijama UN-a suvereni narodi imaju pravo čak i na otcjepljenje i proglašavanje nezavisnosti. U tom smislu, traženje teritorijalne autonomije unutar države kojoj se ne osporava cjelovitost posve je normalan i legitiman proces....

Ovo je osnovna škola i elementarno gradivo kada bi Hrvati bili u normalnom okruženju, ali nažalost trenutno imamo ovo:

Citat:
Hrvata u BIH više je problem pravne artikulacije onog na što kao narod svakako imaju pravo budući da njihove političke elite to rade loše i nemušto, dok jedan dio hrvatskih političkih snaga, već dugo godina otvoreno služi bošnjačkom nacionalnom projektu

Dodamo li tome ovo:

Citat:
Nad Hrvatima u BIH, međunarodna zajednica konstantno vrši pravno nasilje.

Dobit ćemo ovo u bližoj budućnosti:

Citat:
Pitanje je dana kada će se taj korpus radikalizirati a onda je pitanje što će ostati od BIH. Naime iako su malen narod, Hrvati u BIH su prevaga, ako njih okrenete protiv BIH mislim da je sa BIH gotovo kao političkom idejom.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 18:15 

švabo je napisao/la:
Bieber: Hrvatski entitet je isključivo hrvatsko pitanje.
Citat:
Hrvati su u BIH konstitutivan narod, prema svim konvencijama UN-a suvereni narodi imaju pravo čak i na otcjepljenje i proglašavanje nezavisnosti. U tom smislu, traženje teritorijalne autonomije unutar države kojoj se ne osporava cjelovitost posve je normalan i legitiman proces....

Ovo je osnovna škola i elementarno gradivo kada bi Hrvati bili u normalnom okruženju, ali nažalost trenutno imamo ovo:
Citat:
Hrvata u BIH više je problem pravne artikulacije onog na što kao narod svakako imaju pravo budući da njihove političke elite to rade loše i nemušto, dok jedan dio hrvatskih političkih snaga, već dugo godina otvoreno služi bošnjačkom nacionalnom projektu

Dodamo li tome ovo:
Citat:
Nad Hrvatima u BIH, međunarodna zajednica konstantno vrši pravno nasilje.

Dobit ćemo ovo u bližoj budućnosti:
Citat:
Pitanje je dana kada će se taj korpus radikalizirati a onda je pitanje što će ostati od BIH. Naime iako su malen narod, Hrvati u BIH su prevaga, ako njih okrenete protiv BIH mislim da je sa BIH gotovo kao političkom idejom.

Mislim da se to zadnje već dogodilo, ali ne još u potpunosti.
Tko od Hrvata još želi imati posla s muslićima?

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 18:38 

povijest se ponavlja. sve sta je "svabo" gore naveo vazilo je i za jugoslaviju. samo promjenis "BiH" sa "jugoslavijom". muslimani se u potpunost ponasaju ko srbi krajem 80ti...kako je to za srbe u zavrsilo, zna se. sta misle Muslimani, kako ce njima biti?
traktorbrigada do istanbula? neznam...

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 18:51 

licanhh je napisao/la:
povijest se ponavlja. sve sta je "svabo" gore naveo vazilo je i za jugoslaviju. samo promjenis "BiH" sa "jugoslavijom". muslimani se u potpunost ponasaju ko srbi krajem 80ti...kako je to za srbe u zavrsilo, zna se. sta misle Muslimani, kako ce njima biti?
traktorbrigada do istanbula? neznam...

Ovisi kad će se dogoditi.
U BiH sada ima oko 1.5 milijuna muslimana.
Na godinu će ih biti manje. Godinu nakon toga još manje.
Što ih je manje, gradovi lakše padaju.
Prva faza je vjerojatno njihov bijeg u gradove, a nakon toga kud koji mili moji.
Vjerojatno većina u Europu, a vahabiti u neku od arapskih zemalja (ak prežive).

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 19:04 

ma bezveze je spominjat traktorbrigadu i mislit u tom pravcu. treba se dogovorit u miru zivilizirano.
pusti traktore i bakrače. bolan, kad ti granata iz haubice eksplodira u blizini, ko da te je Bog u šaku stisnuo i prodrmao. usereš se od straha.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 19:04 

Nebula je napisao/la:
Što je najsmješnije ja sam stvarno na vašoj strani u smislu da u islamu vidim zlo. Ali nije rješenje odvajanje od muslimana već asimilacija istih u modernu evropu. To je itekako moguće i plemenit je cilj od kojeg ne treba odustati samo zato što je teško. Za dobro se treba potruditi a ne ići kraticom.

Reći ću ti jednu stvar iskreno.
Hrvati su shvatili da vi zbilja ozbiljno mislite kad kažete "zašto bi mi išta davali Hrvatima besplatno, kad nam ne mogu ništa dati".

Šta su onda Hrvati shvatili. Shvatili su da je jedini način da postignu ravnopravnost i da izađu iz pozicije poniženja (da čak i ono što imaju po ustavu se ismijava) je to da pomognu Srbima i dovedu BiH do točke raspada.
Od te točke dva su moguća scenarija.
Prvi je zaista kontrolirani raspad BiH, drugi je situacija gdje Muslimani shvaćaju da je vrag odnio šalu, da MZ počine odustajat od projekta BiH, i da vam u tom trenutku više ne predstavlja nikakvu radost u životu ponižavanje Hravata stvarima poput Komšića, nametanja ustavom osiguranih predstavnika Hrvatima itd., ili držanje otvorenim rupa u ustavu (poput ubacivanja svojih ljudi u hrvatski klub Doma Naroda) koje bi se za 50 godina eventualno mogle iskoristiti za totalno eliminiranje Hrvata.
Ti misliš da Hrvati to sve ne znaju. To su stvari koje mi itekako dobro vidimo i od koje nam se ledi krv u žilama.

Koji od ta dva scenarija će se ostvariti, to sam bog zna i ovisi prije svega o MZ i tome hoće li se nešto promijenit kod Muslimana, ali znamo da su oba ta scenarija s velikom vjerojatnošću znače poboljšanje naše pozicije i prestanak maltretiranja. Win-win situacija.

Vjerovali vi tome ili ne, mislim da su Hrvati itekako pokazali spremnost da dijele državu s vama, ali na jednim regularnim i poštenim osnovama, a ne uz vječito vrebanje kako ćete nas potiskivati ili zajebati.

Moje mišljenje je su u ovakvim odnosima snaga, Muslimani potpuno neiskreni, i kad govore nešto pozitivno žele te zajebati, i da mi ravnopravnost koja nam je garantirana u ustavu možemo dobiti jedino tako da dovedemo BiH do ruba raspada.

Jer i najmanja inicijativa, za vraćanje mogućnosti da konzumiraju ono što već piše u ustavu, za mogućnost da im se prava povećaju za 0.0001% i da se osjećaju bolje, za bilo što što eventualno jedna vaša stranka dogovori s Hrvatima, stranka u opoziciji reže to u korijenu i na temelju protivljenja tome osvaja izbore. Bošnjaci jednostavno uspjeh stranke mjere tome koliko su uspjeli zajebat Hrvate, daleko manje vas interesira ekonomija, odnosi među narodima, itd. Za SDP su vaši glasali jer je Tihić Hrvate preblago maltretirao ili još gore bio spreman da nešto dogovori s Čovićem, dok su Lagumdžijini obećali potpuno izbacit Hrvate iz vlasti. U trenutku kada su Hrvati izbačeni iz vlasti entiteta čija je prva rečenica ustava
Bosnjaci i Hrvati kao konstitutivni narodi, zajedno sa ostalima, i gradjani Republike Bosne i Hercegovine, ostvarujuci svoja suverena prava, preoblikuju unutrasnju strukturu teritorija sa vecinskim bosnjackim i hrvatskim stanovnistvom u Republici Bosni i Hercegovini u Federaciju Bosne i Hercegovine
podrška SDP-u je bila na maksimumu.
Kada su ovi odlučili napravit sporazum s Hrvatima, vaš narod ih je kaznio.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 19:08 

Nikotin je napisao/la:
ma bezveze je spominjat traktorbrigadu i mislit u tom pravcu. treba se dogovorit u miru zivilizirano.
pusti traktore i bakrače. bolan, kad ti granata iz haubice eksplodira u blizini, ko da te je Bog u šaku stisnuo i prodrmao. usereš se od straha.

Trebalo bi se dogovorit, ali se nema baš s kim dogovarat.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 19:09 

Nebula je napisao/la:
. Uostalom, zalažeš se i za to da glas 20% ljudi vrijedi isto kao i glas 80% ljudi. Šta je to nego kršenje ljedskih prava ovih 80%??

To ti je cijena odbijanja etničke teritorijalizacije.

Dva su modela kojim se rješava uređenje višenacionalne države.
Ili teritorijalno, ili institucionalno, ili kombinacijom te dvije stvari.
Isključivo teritorijalno su riješene sve višenacionalne EU zemlje (Britanija, Švicarska, Belgija, Španjolska), srednjovjekovna glupost koju mi imamo, kojekakve etničke kvote, su ti doslovno prepisane iz ustava Libanona, gdje maronit mora biti Predsjednik a sunnit premijer, a slično imaju i neke druge države iz Azije i Afrike čime sprječavaju totalno raspadanje društva i rat.

Ako ne želiš etničke federalne jedinice (stvar kojom su do sada sve višenacionalne EU države riješile odnose među narodima koji tvore te države), onda moraš biti za institucionalnu ravnopravnost, a to je da nema toga da jedan narod nameće rješenja drugom, koji mu je po ustavu ravnopravan.

Možete vi imat 100% vlasti već sutra, ali ne nad nama.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 19:10 

Robbie MO je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

Hrvati su shvatili da vi zbilja ozbiljno mislite kad kažete "zašto bi mi išta davali Hrvatima besplatno, kad nam ne mogu ništa dati".
Šta su onda Hrvati shvatili. Shvatili su da je jedini način da postignu ravnopravnost i da izađu iz pozicije poniženja (da čak i ono što imaju po ustavu se ismijava) je to da pomognu Srbima i dovedu BiH do točke raspada.
Prvi je zaista kontrolirani raspad BiH, drugi je situacija gdje Muslimani shvaćaju da je vrag odnio šalu, da MZ počine odustajat od projekta BiH, i da vam u tom trenutku više ne predstavlja nikakvu radost u životu ponižavanje Hravata stvarima poput Komšića, nametanja ustavom osiguranih predstavnika Hrvatima itd., ili držanje otvorenim rupa u ustavu (poput ubacivanja svojih ljudi u hrvatski klub Doma Naroda) koje bi se za 50 godina eventualno mogle iskoristiti za totalno eliminiranje Hrvata.
Ti misliš da Hrvati to sve ne znaju. To su stvari koje mi itekako dobro vidimo i od koje nam se ledi krv u žilama.
Koji od ta dva scenarija će se ostvariti, to sam bog zna i ovisi prije svega o MZ i tome hoće li se nešto promijenit kod Muslimana, ali znamo da su oba ta scenarija s velikom vjerojatnošću znače poboljšanje naše pozicije i prestanak maltretiranja. Win-win situacija.
Vjerovali vi tome ili ne, mislim da su Hrvati itekako pokazali spremnost da dijele državu s vama, ali na jednim regularnim i poštenim osnovama, a ne uz vječito vrebanje kako ćete nas potiskivati ili zajebati.
Moje mišljenje je su u ovakvim odnosima snaga, Muslimani potpuno neiskreni, i kad govore nešto pozitivno žele te zajebati, i da mi ravnopravnost koja nam je garantirana u ustavu možemo dobiti jedino tako da dovedemo BiH do ruba raspada.
Jer i najmanja inicijativa, za vraćanje mogućnosti da konzumiraju ono što već piše u ustavu, za mogućnost da im se prava povećaju za 0.0001% i da se osjećaju bolje, za bilo što što eventualno jedna vaša stranka dogovori s Hrvatima, stranka u opoziciji reže to u korijenu i na temelju protivljenja tome osvaja izbore. Bošnjaci jednostavno uspjeh stranke mjere tome koliko su uspjeli zajebat Hrvate, daleko manje vas interesira ekonomija, odnosi među narodima, itd. Za SDP su vaši glasali jer je Tihić Hrvate preblago maltretirao ili još gore bio spreman da nešto dogovori s Čovićem, dok su Lagumdžijini obećali potpuno izbacit Hrvate iz vlasti. U trenutku kada su Hrvati izbačeni iz vlasti entiteta čija je prva rečenica ustava
Bosnjaci i Hrvati kao konstitutivni narodi, zajedno sa ostalima, i gradjani Republike Bosne i Hercegovine, ostvarujuci svoja suverena prava, preoblikuju unutrasnju strukturu teritorija sa vecinskim bosnjackim i hrvatskim stanovnistvom u Republici Bosni i Hercegovini u Federaciju Bosne i Hercegovine

Upravo tako.
BiH odlazi kvragu (opet).

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 20:06 

Robbie MO je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

Ti Robi još vjeruješ da postoji neki tračak razuma kod Bošnjaka u smislu dogovora sa Hrvatima. Nažalost ne postoji, pa i ako si mao nekih 0,0001 nadanja valjda ti ono jučerašnje mahnitanje Damira Hadžića na sjednici Vijeća ministara nije dovoljan argument. Igra je gotova. Game is over. Bošnajci su naumili ići do kraja. Ni TV nam neće dati a kamoli neka politička prava a kamoli neka teritorijalna. Ili će biti Bošnjakija ili raspad BiH. Trećeg nećeg biti. Ne znam zašto se raspad BiH tragično shvaća, zašto se raspad nečeg lošeg tragično shvaća.
Ti misliš da što si bolji prema njima da će oni biti bolji prema tebi. Samo će gori biti. Razgovora više nikakvog nema. Samo iznurivanje, biti će tu tučnjava, pljuvanja, vrijeđanja. Ali pucnjave po mom mišljenju neće biti. I dokle će to trajati to nitko živ ne može znati!

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 20:20 

Prdnuli su oni "u čabar" već davno. Samo sabur i čekati rasplet.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/nema-nov ... /121129097

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 20:58 

BBC je napisao/la:
Prdnuli su oni "u čabar" već davno. Samo sabur i čekati rasplet.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/nema-nov ... /121129097

Na mnogo mesta sam pročitao da oni smatraju da im je to prednost, kao oni su navikli na bedu i siromaštvo i mogu tako dugo da saburaju, a vi i mi ćemo da "curimo izbosne". Barem tako pričaju ovi njihovi eksperti po klit.ba i tako tim mestima.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 21:04 

Neka pričaju. Sloboda je, ne živimo u komunizmu. Mogu se furati kako žele.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 21:07 

Junuz Djipalo je napisao/la:

HDZ i hrvatske stranke znaju da ne mogu se pripojit RH, da ne mogu stvorit državu HB, pa onda jedino što ostaje jest imat multietničku BiH i za što više se izborit unutar nje. Zar to nije patriotski?!

Možemo se i pripojiti Hrvatskoj a i možemo stvoriti državu HB

Ne možemo se recimo pripojiti Francuskoj ali Hrvatskoj možemo i te kako.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 21:12 

Pa, imamo kroz EU dobar način spajanja. A raspad, polako, jednom se već prerano poletilo.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 22:24 

BBC je napisao/la:

Niko im ni ne brani, neka pričaju, slažem se, ali to uopšte nije poenta mog posta. Hteo sam da kažem da mi se čini da tako razmišljaju i da misle da im je to pametna strategija.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 22:26 

Carmello Šešelj je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Niko im ni ne brani, neka pričaju, slažem se, ali to uopšte nije poenta mog posta. Hteo sam da kažem da mi se čini da tako razmišljaju i da misle da im je to pametna strategija.

Valjda znaju za ovh 18 godina gdje su i što su. Kako hoće, sami će snositi sve posljedice.

Vrh

PostPostano: 29 stu 2012, 23:10 

Junuz Djipalo je napisao/la:

O kojem ti narodu pričaš konkretno? Mislim ko podiže etničke zidove? :zubati

Pa nisi ti HDZ pa da svoje stavove izjednačavaš sa stavovima HDZ-a. Politika HDZ-a je potpuno drugačja od tvojih stavova.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2572 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 103  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: