|
|
Stranica: 92/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:25 |
|
|
hinterland je napisao/la: osa je napisao/la: slabo pratiš medije u hrvatskoj, pominju se godišnjice stradanja, ali opet ti kažem, ne treba narod živjeti sa stigmom žrtve, život ide dalje, iz žrtve samo treba izvući pouku, da se drugi put malo bolje boriš pa nećeš biti žrtva, a li tu pouku treba izvući brzo a ne o njoj lamentirati sto godina....
Treba se sjećati žrtve ali ne ju koristiti u politčke svrhe kao što su Srbi koristili Jasenovac kao izliku za stvaranje Velike Srbije. ili kao što bošnjaci danas koriste srebrenicu-zaboravio si napisati. inače bošnjačka politika danas je gotovo preslikana srpska politika početkom rata, s jednom krucijalnom razlikom, bošnjaci su vojno nemoćni, a srbi su bili bogami moćni ili su bar mislili da su moćni...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:27 |
|
|
Cinjenica je to, recimo da su u protekloj agresiji Hrvatio bili ubijani zato sto su Hrvati a isto tako su Bosnjaci ubijani zato sto su Bosnjaci. Cinjenica je i to da su i jedni i drugi opstali tako sto su udruzili snage. To se odnosi i na republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu kao faktore. S tim u svezi proistekle su cinjenice politicke prirode koje su se pretocile u pravo i zakon a vec sada su to postale i povijesne cinjenice. Federacija nije slucajno, nije slucajno da su Hrvati i Bosnjaci bili jedna strana a Srbi druga. Sve ima svoju duboku ukorijenjenost. To je samo tako moglo biti i nikako drugacije i neka ima to svatko na umu. Ja to govorim i jednima i drugima. Ima ih pa kazu: da nije Bosnjaka ne bi bilo ni Bosne i to je meni jasna garancija za sve ostalo. A ja kazem nisu se Bosnjaci samo izborili za opstanak BiH nego zajedno sa Hrvatima a isto tako zajedno sa Hrvatskom. I obrnuto proporcionalno Hrvati se za opstanak nisu izborili bez Bosnjaka a ni Hrvatska se bez Bosne nije izborila za samostalnost i teritorijalni integritet. To je istina. Komu smeta sta mu ja mogu. Neka gospoda pravnici povedu racuna o tomu.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:29 |
|
|
Da, da slažem se da je i Bošnjaci koriste kao sredstvo političke borbe. Slično kao HDZ Bleiburg. Ipak su slučaju rata brzo bi se oni naoružali. Najbrojniji su narod. Prvi bi napali Brčko pa enklave u srednjoj Bosni.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:31 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Cinjenica je to, recimo da su u protekloj agresiji Hrvatio bili ubijani zato sto su Hrvati a isto tako su Bosnjaci ubijani zato sto su Bosnjaci. Cinjenica je i to da su i jedni i drugi opstali tako sto su udruzili snage. To se odnosi i na republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu kao faktore. S tim u svezi proistekle su cinjenice politicke prirode koje su se pretocile u pravo i zakon a vec sada su to postale i povijesne cinjenice. Federacija nije slucajno, nije slucajno da su Hrvati i Bosnjaci bili jedna strana a Srbi druga. Sve ima svoju duboku ukorijenjenost. To je samo tako moglo biti i nikako drugacije i neka ima to svatko na umu. Ja to govorim i jednima i drugima. Ima ih pa kazu: da nije Bosnjaka ne bi bilo ni Bosne i to je meni jasna garancija za sve ostalo. A ja kazem nisu se Bosnjaci samo izborili za opstanak BiH nego zajedno sa Hrvatima a isto tako zajedno sa Hrvatskom. I obrnuto proporcionalno Hrvati se za opstanak nisu izborili bez Bosnjaka a ni Hrvatska se bez Bosne nije izborila za samostalnost i teritorijalni integritet. To je istina. Komu smeta sta mu ja mogu. Neka gospoda pravnici povedu racuna o tomu. Svi što si rekao stoji. Da je pala Bosna cijela 1992. mi bi teško mogli poraziti RSK. Opet činjenica stoji uz sve to da se Hrvate i Bošnjaci danas mrze i ne mogu se oko ničega dogovoriti.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kum Bečo je napisao/la: Cinjenica je to, recimo da su u protekloj agresiji Hrvatio bili ubijani zato sto su Hrvati a isto tako su Bosnjaci ubijani zato sto su Bosnjaci. Cinjenica je i to da su i jedni i drugi opstali tako sto su udruzili snage. 80% rata su Muslimani i Hrvati ratovali između sebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:33 |
|
|
hinterland je napisao/la: Da, da slažem se da je i Bošnjaci koriste kao sredstvo političke borbe. Slično kao HDZ Bleiburg. Ipak su slučaju rata brzo bi se oni naoružali. Najbrojniji su narod. Prvi bi napali Brčko pa enklave u srednjoj Bosni. kako preko hrvatske, srbije, zrakoplovima, koji bi sletali, gdje, rat je sofisticirana stvar i nije ga lako voditi, bošnjaci su od hrvata napravili neprijatelje, sa srbima nikad prijatelji nisu ni bili(iako mi je to oduvijek čudno, jer daleko su sličniji srbima no hrvatima), tako da takve opcije sumnjam da ijedan ozbiljan bošnjak razmatra....
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:35 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
hinterland je napisao/la: Da, da slažem se da je i Bošnjaci koriste kao sredstvo političke borbe. Slično kao HDZ Bleiburg. Ipak su slučaju rata brzo bi se oni naoružali. Najbrojniji su narod. Prvi bi napali Brčko pa enklave u srednjoj Bosni. u kojem svijetu su to Muslimani najbrojniji narod?
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:37 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Cinjenica je to, recimo da su u protekloj agresiji Hrvatio bili ubijani zato sto su Hrvati a isto tako su Bosnjaci ubijani zato sto su Bosnjaci. Cinjenica je i to da su i jedni i drugi opstali tako sto su udruzili snage. To se odnosi i na republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu kao faktore. S tim u svezi proistekle su cinjenice politicke prirode koje su se pretocile u pravo i zakon a vec sada su to postale i povijesne cinjenice. Federacija nije slucajno, nije slucajno da su Hrvati i Bosnjaci bili jedna strana a Srbi druga. Sve ima svoju duboku ukorijenjenost. To je samo tako moglo biti i nikako drugacije i neka ima to svatko na umu. Ja to govorim i jednima i drugima. Ima ih pa kazu: da nije Bosnjaka ne bi bilo ni Bosne i to je meni jasna garancija za sve ostalo. A ja kazem nisu se Bosnjaci samo izborili za opstanak BiH nego zajedno sa Hrvatima a isto tako zajedno sa Hrvatskom. I obrnuto proporcionalno Hrvati se za opstanak nisu izborili bez Bosnjaka a ni Hrvatska se bez Bosne nije izborila za samostalnost i teritorijalni integritet. To je istina. Komu smeta sta mu ja mogu. Neka gospoda pravnici povedu racuna o tomu. da je alija rekao "braćo muslimani ovo je naš rat, stupite u hrvatske oružane snage(jer svojih nemamo9 i borite se protiv zajedničkog neprijatelja.....", sve bi bilo drukčije, ali on reče šta reče.... inače ne postoje dva rata, rat u bih i hrvatskoj je jedan rat, i nemjerljivo je veći doprinos hrvata što je on završen kako je završen od doprinosa bošnjaka... jer da su 1992. hrvati u bih nosali ju zastave i pozivali jna da ih brani, eto srba dolinom nerettve u pločama i preko livna u kninu pa dalje prema zadru, šah-mar, gotov rat.zašto mi se čini da to tada aliji ne bi bilo mrsko....
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:37 |
|
|
BBC je napisao/la: 80% rata su Muslimani i Hrvati ratovali između sebe. Laž. Sa Srbima smo ratovali sve godine od 1991. do 1995. a sa Bošnjacima samo u periodu od listopada 1992. do veljače 1994. Računajući RH i BIH. To je sve jedno bojište. Dakle Hrvati i Bošnjaci u savezništvu su bili 1992. 94 i 95. a de facto ratovali samo 93.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:39 |
|
|
osa je napisao/la: hinterland je napisao/la: Da, da slažem se da je i Bošnjaci koriste kao sredstvo političke borbe. Slično kao HDZ Bleiburg. Ipak su slučaju rata brzo bi se oni naoružali. Najbrojniji su narod. Prvi bi napali Brčko pa enklave u srednjoj Bosni. kako preko hrvatske, srbije, zrakoplovima, koji bi sletali, gdje, rat je sofisticirana stvar i nije ga lako voditi, bošnjaci su od hrvata napravili neprijatelje, sa srbima nikad prijatelji nisu ni bili(iako mi je to oduvijek čudno, jer daleko su sličniji srbima no hrvatima), tako da takve opcije sumnjam da ijedan ozbiljan bošnjak razmatra.... Kad je RH pomagala Hrvatima u ratu s Bošnjacima to je za kukuriku koaliciju agesija na BIH. Zašto misliš da bi Milanović ili Josipović intervenirali? Pa najbrojniji su Bošnjaci u BIh.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:39 |
|
|
hinterland je napisao/la: BBC je napisao/la: 80% rata su Muslimani i Hrvati ratovali između sebe. a sa Bošnjacima samo u periodu od listopada 1992. do veljače 1994. . Skoro čitav rat.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:41 |
|
|
Ja stvarno mislim da bi ove bračne nesuglasice trebalo rešiti tako što će FBiH ući u sastav Hrvatske, a RS u sastav Srbije. Hrvati će izbiti na Drinu, Srbija preko Drine, Bošnjaci neće biti sa Srbima, Srbi ne moraju više gledati balije i ustaše, Hrvati neće biti majorizirani, Bošnjaći će imati izlaz na more, Dodik neće morati u Z.Sarajevo, visoki će ostati bez posla, svi cvećari ovog sveta srećni, emtica i kum bečo isto tako srećni, Hrvatska će imati preko 6 miliona stanovnika, babini će isto biti srećni, Sarajevo ispod Trebevića će opet biti Antiše Pavelića, Junuz će gajiti mutant ribe u okolini Zen'ce... Apsolutna win-win situacija za sve.  hinterland je napisao/la: Pa najbrojniji su Bošnjaci u BIh. Na kom je to popisu utvrđeno? Bilo par puta da su neki muslimani ili Muslimani najbrojniji. A sad, ko zna...
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:41 |
|
|
hinterland je napisao/la: osa je napisao/la: kako preko hrvatske, srbije, zrakoplovima, koji bi sletali, gdje, rat je sofisticirana stvar i nije ga lako voditi, bošnjaci su od hrvata napravili neprijatelje, sa srbima nikad prijatelji nisu ni bili(iako mi je to oduvijek čudno, jer daleko su sličniji srbima no hrvatima), tako da takve opcije sumnjam da ijedan ozbiljan bošnjak razmatra....
Kad je RH pomagala Hrvatima u ratu s Bošnjacima to je za kukuriku koaliciju agesija na BIH. Zašto misliš da bi Milanović ili Josipović intervenirali? Pa najbrojniji su Bošnjaci u BIh. zato što imaju ustavnu obavezu pomoći i štiti hrvate izvan domovine, a i ne treba nam "turska" na granici..
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:43 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
sarajevo i 400.000 Muslimana vama idu 
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:47 |
|
|
osa je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Cinjenica je to, recimo da su u protekloj agresiji Hrvatio bili ubijani zato sto su Hrvati a isto tako su Bosnjaci ubijani zato sto su Bosnjaci. Cinjenica je i to da su i jedni i drugi opstali tako sto su udruzili snage. To se odnosi i na republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu kao faktore. S tim u svezi proistekle su cinjenice politicke prirode koje su se pretocile u pravo i zakon a vec sada su to postale i povijesne cinjenice. Federacija nije slucajno, nije slucajno da su Hrvati i Bosnjaci bili jedna strana a Srbi druga. Sve ima svoju duboku ukorijenjenost. To je samo tako moglo biti i nikako drugacije i neka ima to svatko na umu. Ja to govorim i jednima i drugima. Ima ih pa kazu: da nije Bosnjaka ne bi bilo ni Bosne i to je meni jasna garancija za sve ostalo. A ja kazem nisu se Bosnjaci samo izborili za opstanak BiH nego zajedno sa Hrvatima a isto tako zajedno sa Hrvatskom. I obrnuto proporcionalno Hrvati se za opstanak nisu izborili bez Bosnjaka a ni Hrvatska se bez Bosne nije izborila za samostalnost i teritorijalni integritet. To je istina. Komu smeta sta mu ja mogu. Neka gospoda pravnici povedu racuna o tomu. da je alija rekao "braćo muslimani ovo je naš rat, stupite u hrvatske oružane snage(jer svojih nemamo9 i borite se protiv zajedničkog neprijatelja.....", sve bi bilo drukčije, ali on reče šta reče.... inače ne postoje dva rata, rat u bih i hrvatskoj je jedan rat, i nemjerljivo je veći doprinos hrvata što je on završen kako je završen od doprinosa bošnjaka... jer da su 1992. hrvati u bih nosali ju zastave i pozivali jna da ih brani, eto srba dolinom nerettve u pločama i preko livna u kninu pa dalje prema zadru, šah-mar, gotov rat.zašto mi se čini da to tada aliji ne bi bilo mrsko.... Ja se s tobom slazem, ja nisam rekao ovdje nigdje da su Bosnjaci bas potpuno svijesni cinjenica ali za narod koji je bio toliko naivan da vjeruje u JNA i to da rata u BiH nece biti cak i u prvim okrsajima 1992. jedna takva zagubljenost uopce nije cudna i ne ocekivana. Naprosto Bosnjaci su takvi djetinjasti i sasvim sigurno je to uzrok kasnog reagiranja na rat u Hrvatskoj a to nije kostalo samo Hrvatsku nego mozda jos i vise same Bosnjake. Znate. Dakle, nije u tome igrala ulogu zloba nego naivnost. Bosnjaci takvi kakvi jesu se moraju prihvatiti a pogotovo zbog cinjenica koje sam naveo gore. To su jednostavo jedni jedini Hrvatski partneri pa kakvi god bili.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:47 |
|
|
licanhh je napisao/la: sarajevo i 400.000 Muslimana vama idu  Nisu ih hteli ni u ratu sve, a ne sada... Ostavimo vam Sarajevo i eto za par godina nekoliko desetina tisuća Sandžosa da popune bojne redove rezerve HV-a. Potpuno je fer ponuda. A Bošnjaci bi prečicom u EU i NATO ušli. Win-win.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:48 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja stvarno mislim da bi ove bračne nesuglasice trebalo rešiti tako što će FBiH ući u sastav Hrvatske, a RS u sastav Srbije. Hrvati će izbiti na Drinu, Srbija preko Drine, Bošnjaci neće biti sa Srbima, Srbi ne moraju više gledati ****** i ustaše, Hrvati neće biti majorizirani, Bošnjaći će imati izlaz na more, Dodik neće morati u Z.Sarajevo, visoki će ostati bez posla, svi cvećari ovog sveta srećni, emtica i kum bečo isto tako srećni, Hrvatska će imati preko 6 miliona stanovnika, babini će isto biti srećni, Sarajevo ispod Trebevića će opet biti Antiše Pavelića, Junuz će gajiti mutant ribe u okolini Zen'ce... Apsolutna win-win situacija za sve.  hinterland je napisao/la: Pa najbrojniji su Bošnjaci u BIh. Na kom je to popisu utvrđeno? Bilo par puta da su neki muslimani ili Muslimani najbrojniji. A sad, ko zna... kraj ovakvih prijatelja, nerijatelji i ne trebaju...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:48 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Bosnjaci takvi kakvi jesu se moraju prihvatiti a pogotovo zbog cinjenica koje sam naveo gore. To su jednostavo jedni jedini Hrvatski partneri pa kakvi god bili. Čekamo hrvatski TV kanal. Entitet kakav i vi imate. I da odjebete Komšića. Pa se javite kad to odradite, do tad sabur i rahat patnja.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:50 |
|
|
I ja mislim da su Bošnjaci nama prirodni partneri ali to očito ne žele ni jedni ni drugi 20 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:51 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: osa je napisao/la: da je alija rekao "braćo muslimani ovo je naš rat, stupite u hrvatske oružane snage(jer svojih nemamo9 i borite se protiv zajedničkog neprijatelja.....", sve bi bilo drukčije, ali on reče šta reče.... inače ne postoje dva rata, rat u bih i hrvatskoj je jedan rat, i nemjerljivo je veći doprinos hrvata što je on završen kako je završen od doprinosa bošnjaka... jer da su 1992. hrvati u bih nosali ju zastave i pozivali jna da ih brani, eto srba dolinom nerettve u pločama i preko livna u kninu pa dalje prema zadru, šah-mar, gotov rat.zašto mi se čini da to tada aliji ne bi bilo mrsko....
Ja se s tobom slazem, ja nisam rekao ovdje nigdje da su Bosnjaci bas potpuno svijesni cinjenica ali za narod koji je bio toliko naivan da vjeruje u JNA i to da rata u BiH nece biti cak i u prvim okrsajima 1992. jedna takva zagubljenost uopce nije cudna i ne ocekivana. Naprosto Bosnjaci su takvi djetinjasti i sasvim sigurno je to uzrok kasnog reagiranja na rat u Hrvatskoj a to nije kostalo samo Hrvatsku nego mozda jos i vise same Bosnjake. Znate. Dakle, nije u tome igrala ulogu zloba nego naivnost. Bosnjaci takvi kakvi jesu se moraju prihvatiti a pogotovo zbog cinjenica koje sam naveo gore. To su jednostavo jedni jedini Hrvatski partneri pa kakvi god bili. ne vjerujem u naivnost naroda, kao što ne vjerujem da jedan narod može biti glup, pametan, zločinac i sl... jednostavno juga je bošnjacima odgovarala, zašto to ne reći, to je bio prvi period nakon odlaska turaka, da je bošnjački narod živio u miru i bio koliko toliko ravnopravan, doduše ravnopravan je bio i u ndh ali nije živio u miru...
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:56 |
|
|
osa je napisao/la: kraj ovakvih prijatelja, nerijatelji i ne trebaju... Brineš bez potrebe. 4.5 miliona Hrvata i 1.5 miliona Bošnjaka, Serb free. U susedstvu bratska Srbija sa 7 i kusur miliona Srbeka. Zabole vas za nas, zabole nas za vas, mirna kuća i možda navratimo na letovanje ako padne popust kod šjor puntara.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:57 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: osa je napisao/la: kraj ovakvih prijatelja, nerijatelji i ne trebaju... Brineš bez potrebe. 4.5 miliona Hrvata i 1.5 miliona Bošnjaka, Serb free. U susedstvu bratska Srbija sa 7 i kusur miliona Srbeka. Zabole vas za nas, zabole nas za vas, mirna kuća i možda navratimo na letovanje ako padne popust kod šjor puntara. vidjeli mi na primjeru albanaca, kako takve stvari završavaju, zato hvala lijepo, nek idu oni na veru pradedovsku...
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:57 |
|
|
Akcije Hrvatske ili Srbije u BIH bi se tumačila kao agresija. Barem dok je MZ u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 27 sij 2013, 23:58 |
|
|
hinterland je napisao/la: Akcije Hrvatske ili Srbije u BIH bi se tumačila kao agresija. Barem dok je MZ u pitanju. pa, država nekad mora biti i agresor, kako bi se tumačio napad bošnjaka na hrvate ili srbe....
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 28 sij 2013, 00:00 |
|
|
osa je napisao/la: hinterland je napisao/la: Akcije Hrvatske ili Srbije u BIH bi se tumačila kao agresija. Barem dok je MZ u pitanju. pa, država nekad mora biti i agresor, kako bi se tumačio napad bošnjaka na hrvate ili srbe.... Kao unutarnja stvar BIH.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|