|
|
Stranica: 2/37.
|
[ 906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 19:26 |
|
|
weasel je napisao/la: Zašto dodik više nema namjeru biti u predsjedništvu? Mrzi ga da silazi u Sarajevo.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 19:40 |
|
|
Apsolutno ne verujem da Dodikova pobeda moze biti u pitanju. Ova nagadjanja i ankete mozda su nagovostaj da muslimanska izborna komisija planira da ukrade nesto u korist Dodikovih protivnika.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 20:18 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
aleksije radicevic je napisao/la: Apsolutno ne verujem da Dodikova pobeda moze biti u pitanju. Ova nagadjanja i ankete mozda su nagovostaj da muslimanska izborna komisija planira da ukrade nesto u korist Dodikovih protivnika. faktor plus je ozbiljna agencija a ona daje prednost trivicevoj.ne treba zaboraviti da su kandidati SNSD dobijali izbore u vrijeme kad je vladajuća koalicija bila kompletn au medjuvrenu veci dio DNS i jedan dio SPS ako ne i cijela prešli su na drugu stranu a i podrška koju daje US kandidatima SNSD može se nazvati nepostojećom.Trivićeva nije retard kao Stanivukovic ali njen izbor na mjesto predsednika jeste isto neka vrsta cirkusa.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 20:22 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Apsolutno ne verujem da Dodikova pobeda moze biti u pitanju. Ova nagadjanja i ankete mozda su nagovostaj da muslimanska izborna komisija planira da ukrade nesto u korist Dodikovih protivnika. faktor plus je ozbiljna agencija a ona daje prednost trivicevoj.ne treba zaboraviti da su kandidati SNSD dobijali izbore u vrijeme kad je vladajuća koalicija bila kompletn au medjuvrenu veci dio DNS i jedan dio SPS ako ne i cijela prešli su na drugu stranu a i podrška koju daje US kandidatima SNSD može se nazvati nepostojećom.Trivićeva nije retard kao Stanivukovic ali njen izbor na mjesto predsednika jeste isto neka vrsta cirkusa. A kakvo je raspolozenje ljudi oko tebe? Daje za pravo Faktor plusu?
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 20:32 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
aleksije radicevic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: faktor plus je ozbiljna agencija a ona daje prednost trivicevoj.ne treba zaboraviti da su kandidati SNSD dobijali izbore u vrijeme kad je vladajuća koalicija bila kompletn au medjuvrenu veci dio DNS i jedan dio SPS ako ne i cijela prešli su na drugu stranu a i podrška koju daje US kandidatima SNSD može se nazvati nepostojećom.Trivićeva nije retard kao Stanivukovic ali njen izbor na mjesto predsednika jeste isto neka vrsta cirkusa. A kakvo je raspolozenje ljudi oko tebe? Daje za pravo Faktor plusu? Van foruma skoro nikad ne govorim o politici.vecina moje rodbine je za opoziciju.ne ulazim u vanforumskom životu u duele o politici jer me iskustvo naučilo da je to ne samo beskorisno nego i štetno jer dovodi do svadja.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 20:46 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A kakvo je raspolozenje ljudi oko tebe? Daje za pravo Faktor plusu?
Van foruma skoro nikad ne govorim o politici.vecina moje rodbine je za opoziciju.ne ulazim u vanforumskom životu u duele o politici jer me iskustvo naučilo da je to ne samo beskorisno nego i štetno jer dovodi do svadja. Koliki postotak Srba iz RS zamjera Dodiku ovakav nastup prema Hrvatima? Da li je to zaista velik faktor pri odabiru vlasti ili to oporba samo pumpa zbog izbora?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:10 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Srpsčanin je napisao/la: lider30 je napisao/la: Koliko je Metriks pouzdan za ankete?
moj utisak da nije pouzdano i da ce ove izbore Dodik vjerovatno izgubiti kao i da ce SNSD biti u opoziciji naredne 4 godine.za razliku od parlamenta i funkcije predsednika republike,kandidat SNSD izvjesno postale novi clan predsjedništva. Izbori su sport u kojem slabiji ili lošiji često pobjedjuju bolje.Mi već imamo jednu takvu situaciju u Banjaluci kad je ne samo lošiji nego i retard kandidat pobijedio i to vrlo ubedljivo sasvim pristojnog kandidata. Valjda su naučili da ne treba biti frakcijašenja .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:11 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Apsolutno ne verujem da Dodikova pobeda moze biti u pitanju. Ova nagadjanja i ankete mozda su nagovostaj da muslimanska izborna komisija planira da ukrade nesto u korist Dodikovih protivnika. faktor plus je ozbiljna agencija a ona daje prednost trivicevoj.ne treba zaboraviti da su kandidati SNSD dobijali izbore u vrijeme kad je vladajuća koalicija bila kompletn au medjuvrenu veci dio DNS i jedan dio SPS ako ne i cijela prešli su na drugu stranu a i podrška koju daje US kandidatima SNSD može se nazvati nepostojećom.Trivićeva nije retard kao Stanivukovic ali njen izbor na mjesto predsednika jeste isto neka vrsta cirkusa. Faktor plus šteluje za onog ko plati .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 01 lis 2022, 21:15 |
|
|
Mitar je napisao/la: storarare je napisao/la: Ipak je Šukalo Vučićev . Da, kako su prenijeli sarajevski mediji, "visoko pozicionirani funkcioner SNS-a", a čovjek je bio 130. na listi za Parlament Srbije. Vučić se ni sam nije nadao da će imati toliko mandata, pa ga je stavio na začelje da ne smeta. Za našu skupštinu imao 200-ak glasova. Eto koliko je bitan. Uglavnom sve je sređeno. Prije 7 dana nisam bio optimističan jer sam imao informacije iz Izbornog štaba SNSD-a i bila je panika. Ali Dodik je izvukao par asova iz rukava. Jel to Cicko prelazi na Dodikovu stranu ?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:16 |
|
|
Ako SNSD slučajno izgubi izbore , od pondeljka tazevakat će postati najveći jasmilin bot -
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:17 |
|
|
weasel je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Van foruma skoro nikad ne govorim o politici.vecina moje rodbine je za opoziciju.ne ulazim u vanforumskom životu u duele o politici jer me iskustvo naučilo da je to ne samo beskorisno nego i štetno jer dovodi do svadja. Koliki postotak Srba iz RS zamjera Dodiku ovakav nastup prema Hrvatima? Da li je to zaista velik faktor pri odabiru vlasti ili to oporba samo pumpa zbog izbora? može da se cuje i to ali animozitet prema Dodiku posebno kod pristalica stranke sds je mnogo stariji i nije vezi odnosa Dodika i Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:23 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: weasel je napisao/la: Koliki postotak Srba iz RS zamjera Dodiku ovakav nastup prema Hrvatima?
Da li je to zaista velik faktor pri odabiru vlasti ili to oporba samo pumpa zbog izbora?
može da se cuje i to ali animozitet prema Dodiku posebno kod pristalica stranke sds je mnogo stariji i nije vezi odnosa Dodika i Hrvata. BN je prerionica mozga . Čim puk vidi prefiks srpski misli da su patriote .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:28 |
|
|
Navijam za treći put Nenada Nešića. Put kompromisa i dijaloga
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Navijam za treći put Nenada Nešića. Put kompromisa i dijaloga A oko čega bi se dogovao ?.Bejha je propao projekat.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:36 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Navijam za treći put Nenada Nešića. Put kompromisa i dijaloga A oko čega bi se dogovao ?.Bejha je propao projekat. Ne znam, stalno mi na fb izlijeću njegovi klipovi, govori kako hoce da povede Republiku Srsku putem kompromisa i dijaloga pa me zanima
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:38 |
|
|
Novi vakat je sad na Laušu prelistava biračke spiskove još jednom da bi sutra bio spreman junački se boriti za njegovog Milorada. Mada ja bih prije rekao da on sad svira nekom gari u Francuskoj i smišlja koju priču pričati od ponedjeljka ako Milorad ode kojim slučajem.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:41 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Novi vakat je sad na Laušu prelistava biračke spiskove još jednom da bi sutra bio spreman junački se boriti za njegovog Milorada. Mada ja bih prije rekao da on sad svira nekom gari u Francuskoj i smišlja koju priču pričati od ponedjeljka ako Milorad ode kojim slučajem. Ako Dodik izgubi biće, "Oporsti te mi moju ružnu prošlost" .
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 21:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 22:01 |
|
|
A Sebahudina plaća Mirsad Radoglu (Radović SDS ) Kerina će sve da piše za koji gram.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 01 lis 2022, 22:06 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Mitar je napisao/la: Nažalost, mislim da je ovo tačno da je Vučio pustio Dodika niz vodu.
Dodik je mogao bar poslednjih dana da se smiri i da ne komentarišu situaciju u Ukrajini.
Za Sputnjik je juče dao intervju u kome je podržao referendume u Ukrajini, a Vučić je isti dan dao suprotno mišljenje. Pa normalno kad on mrzi Vučića, saradnja je iz moranja. Poznate su njegove izjave od ranije. On se čini mi se jedino da Koštunicom slagao, nezz sa Tadićem nešro sam zaboravio. Mileta boli *** on je zlonamjeran prema vlastitom narodu i državi koju voli. Bar tako kaže. Draže mu je da podrži Rusiju od koje nema ništa sem eto jeftinijeg plina nego Srbiju od koje dobija sve pa i pare. Još se neki dan hvali na skupu :"...naravno da ćemo uzimat pare od Srbije". Onda se popiša na svu diplomatsku borbu Srbije glede Kosova. Ali razumijem ga, on ako bude bježao, bježat će u Moskvu a ne u Beograd. Moj Mile da je mislio bježati ne bi uložio milione u RS. Mile ima voćnjak od storinu hektara, vilu, kafanu, košarakaški klub, fabriku za proizvodnju nehalalnih pića itd. itd. Vaši su ukrali milijarde a imaju stanove. Spremni za bjažanje ko Silajdžić. Sram vas bilo kakvi ste i ko vas vodi.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 01 lis 2022, 22:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Pa normalno kad on mrzi Vučića, saradnja je iz moranja. Poznate su njegove izjave od ranije. On se čini mi se jedino da Koštunicom slagao, nezz sa Tadićem nešro sam zaboravio. Mileta boli *** on je zlonamjeran prema vlastitom narodu i državi koju voli. Bar tako kaže. Draže mu je da podrži Rusiju od koje nema ništa sem eto jeftinijeg plina nego Srbiju od koje dobija sve pa i pare. Još se neki dan hvali na skupu :"...naravno da ćemo uzimat pare od Srbije". Onda se popiša na svu diplomatsku borbu Srbije glede Kosova. Ali razumijem ga, on ako bude bježao, bježat će u Moskvu a ne u Beograd. Moj Mile da je mislio bježati ne bi uložio milione u RS. Mile ima voćnjak od storinu hektara, vilu, kafanu, košarakaški klub, fabriku za proizvodnju nehalalnih pića itd. itd. Vaši su ukrali milijarde a imaju stanove. Spremni za bjažanje ko Silajdžić. Sram vas bilo kakvi ste i ko vas vodi. Ako slučajnio izgubi hoće li on i dalje bti tvoj Mile ?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 22:09 |
|
|
storarare je napisao/la: A Sebahudina plaća Mirsad Radoglu (Radović SDS ) Kerina će sve da piše za koji gram. Ja te pohvalim, a ti uprskas! Sabahudin se nalazi na ,,mjestu,, gdje je neizvodljivo gramirati se. Ne pitaš se odakle mu povjerljivae informacije i kako ,,hakuje,, tolike telefone!?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 22:10 |
|
|
storarare je napisao/la: A Sebahudina plaća Mirsad Radoglu (Radović SDS ) Kerina će sve da piše za koji gram. Ma kako to. Zna se ko njega plaća i čuva. Kakav SDS i kurci.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 01 lis 2022, 22:11 |
|
|
weasel je napisao/la: Zašto dodik više nema namjeru biti u predsjedništvu? Zato što može biti Predsjednik RS. U Predsjedišvu je pauzirao godinu nako što je u 2 mandata bio Predsjednik RS. Pravilo je da se samo 2 puta uzastopno može biti na istoj poziciji.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 01 lis 2022, 22:16 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Moj Mile da je mislio bježati ne bi uložio milione u RS. Mile ima voćnjak od storinu hektara, vilu, kafanu, košarakaški klub, fabriku za proizvodnju nehalalnih pića itd. itd.
Vaši su ukrali milijarde a imaju stanove. Spremni za bjažanje ko Silajdžić. Sram vas bilo kakvi ste i ko vas vodi.
Ako slučajnio izgubi hoće li on i dalje bti tvoj Mile ? Moj Mile neće izgubiti. Samo me zanima hoće li napokon imati 400.000 glasova.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|