|
|
Stranica: 16/37.
|
[ 906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:27 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10015 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nego , u svoj toj demoktarskoj bici , dok se u Srpskoj izborna koplja lome , izgleda da se jedan mali žvaljo provukao kroz se rupicu . Nejasno mi je zašto Hrvati izabraše pušača penisa Ivana Begića , za svog predstavnika u Srpskoj ? Do sad ste imali sasvim ok likove , koji su dosta učinili za Hrvate i njihove interese u Srpskoj , a bili i nekakva kopča za zajednička djelovanja protiv velikomuslimanske politike u Nakaradi . Zezas da je onaj prosao?! Izgleda . Nadam se da sam pogrešno informisan. Jbga , nismo mi Muslimani da im biramo predstavnike . Ako je njima dobar...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:27 |
|
|
belky je napisao/la: Naša koalicija osvojila 62 posto glasova za Narodnu skupštinu - predsjednik Republike Milorad Dodik ! DNS da se vrati majci i imamo 2/3
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Još 100 k ostalo da se prebroji .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Smiješno kako su mnogi forumaši iz RS-a papagajski spominjali dodrinaše i "zelenilo" , kad na kraju prekoDrinaši krenuli cvjećariti Lasice, nanjusio si kvalitetan trol... pa sto da ne...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zezas da je onaj prosao?! Izgleda . Nadam se da sam pogrešno informisan. Jbga , nismo mi Muslimani da im biramo predstavnike . Ako je njima dobar... Ne biraju Hrvati Hrvate. Bilo ko može glasati ili na predsjedničkoj ili potpredsjedničkoj listi. Ponavljanje slučaja Vlajki. HNS je imao svog kandidata, Pranjić iz BL, koji je dobio sigurno isto broj glasova kao naš potpredsjednik iz 2018. Glasovi za Begića su njegovi stranački glasovi, dominantno srpski.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Svarog je napisao/la: Izgleda . Nadam se da sam pogrešno informisan. Jbga , nismo mi Muslimani da im biramo predstavnike . Ako je njima dobar... Ne biraju Hrvati Hrvate. Bilo ko može glasati ili na predsjedničkoj ili potpredsjedničkoj listi. Ponavljanje slučaja Vlajki. HNS je imao svog kandidata, Pranjić iz BL, koji je dobio sigurno isto broj glasova kao naš potpredsjednik iz 2018. Glasovi za Begića su njegovi stranački glasovi, dominantno srpski. Slučaj je nametanje konstitutivnosti u RS. RS je isključivo srpski entitet.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:32 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:33 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DzonBG je napisao/la: Ovo je vec lakrdija...
Nesto mi govori i iz ponasanja ovog glasnogovornika SNSD da ovoga puta oni lazu brojeve...
72% obradjeno... a gde je ostalo... kao ne znaju do sad... tu mogu da preskoce glasove iz Banja Luke npr, i da to onda izgleda tako.
Mala je razlika, ali kao i sa Stanivukovicem, izgleda da je Trivicka dobila.
Ovo je put u haos i sukob...cinjenica da RTRS ne prenosi njenu konferenciju lici vec na bezobraznu diktaturu. RUSITI TIRANIJU, SILU, NEPRAVDU, na PROSVJEDIMA, a sektu LUSTRIRATI>>>>
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:33 |
|
|
Svarog je napisao/la: Nego , u svoj toj demoktarskoj bici , dok se u Srpskoj izborna koplja lome , izgleda da se jedan mali žvaljo provukao kroz se rupicu . Nejasno mi je zašto Hrvati izabraše pušača penisa Ivana Begića , za svog predstavnika u Srpskoj ? Do sad ste imali sasvim ok likove , koji su dosta učinili za Hrvate i njihove interese u Srpskoj , a bili i nekakva kopča za zajednička djelovanja protiv velikomuslimanske politike u Nakaradi . Hrvati za njega sigurno nisu glasali. Najvjerovatnije jedan dio Muslimana povratnika,zatim dio ljudi ljevičara i dio nastranih srpskih glasača(narkomani,kurave i homići).
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:35 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: ZIX je napisao/la: Izbori za Predsjednika RS polagano podsjećaju na američke predsjedničke izbore 2020. Tako su i u Americi 2020. bili vrlo spori i tromi s brojanjem glasova, oba stožera i kandidata proglašavali pobjedu, poslije jedan kandidat opravdano kukao zbog izborne pljačke. Nije prvi put ovoj oporbi u RS-u da unaprijed slavi pobjedu, no vidit ćemo mogu li ovime izvršiti pritisak na SIP, a pogotovo na svoje pokrovitelje sa Zapada, na što lako moguće ciljaju. Srećom pa nema u BiH voting machines kao u Americi. I meni smrdi malo na tu priči... U Bibliji ima citat kako siješ tako i žanješ. Zašto snsd nije krenuo na vrijeme sa kampanjom i kupljenjem glasova ? Prije 2 mjeseca pdpovci i sdsovci dijelili su plastenike i pare. Šta su ovi radili ?? Gladili jajca. Pa mogli su možda pokupovat ljude u CIK-u ili prilagodit svoju politiku zapadnim silama. Mislim da je SNSD pobijedio, ali u BiH se lako mogu uplesti strani centri moći ( uz Vučića za kojeg već neko vrijeme tupim da se distancira od Dodika ) i odrediti pobjednika izbora. Sjeti se one izreke koja se pripisuje Staljinu ( iako mi više zvuči kao internet mit ) da nije bitno tko glasa, već tko glasove broji. No tko god ju izjavio ili izmislio, uvjerio sam se da je to tako u "demokraciji".
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:36 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Sve je pod kontrolom, Jeca je stara četnikuša, uživaće muje u lekcijama o Draži ako dobije.
Jeca, peca, ulovila zeca (medjeda, stavila u tvorzu, skuhala mu corbu=borsc).
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10015 Lokacija: Banja Luka
|
Ministry of Sound je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nego , u svoj toj demoktarskoj bici , dok se u Srpskoj izborna koplja lome , izgleda da se jedan mali žvaljo provukao kroz se rupicu . Nejasno mi je zašto Hrvati izabraše pušača penisa Ivana Begića , za svog predstavnika u Srpskoj ? Do sad ste imali sasvim ok likove , koji su dosta učinili za Hrvate i njihove interese u Srpskoj , a bili i nekakva kopča za zajednička djelovanja protiv velikomuslimanske politike u Nakaradi . Nisu ga Hrvati birali. Liste za potpredsjednika su otvorene, može glasati ko god hoće, pa su glasali njegovi stranački drugovi. Najavili smo ovu uzurpaciju nedavno. Ovo je ponavljanje slučaja Vlajki. Nisam do sad to znao . Kako je to prošlo u tišini ? Vjerovali ili ne , dosadašnji odnosi sa hrvatskim potpresjednicima i ostalim predstavnicima su bili zadovoljavajući za sve . Sa muslimanskim su bili nikakvi . Kako god , on će izgleda biti potpresednik RS iz reda hrvatskog naroda . Baš bzze .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bata Dzoni, navijas za Jecu? Svi ELITNI SRBIJANCI, su za Jecu kecu...ovi nakaradni za medjeda.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:40 |
|
|
DzonBG je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A nije ti bezveze što je Jeca proglasila pobjedu sa 11.000 razlike a treba prebrojati još 200.000? Jeste... nista ovo ne valja... Kada je takva ostra podela medju ljudima, onda mora jako odgovorno da se ponasaju... ovo je sve jedan cirkus, i niko nije nevin... Ovo je put u haos. Jeca je NEVINA, i ako je radjala, bezgresno je zacela, od Krista milost dobila, i cetnicku glazbu pjevala. Tko NE skaCe, Jecu NE voli....idemo Jeco................do pobjede i smene korumpirane krimi SNSD hobotnice.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:43 |
|
|
DzonBG je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Dzoni, navijas za Jecu? Ne navijam, nego mi ide na q ovakvo ponasanje i Dodika i RTRS... Ne moze nam niko nista, pevanje ispod satora... to je nivo kafane i cobanluka, a ne ozbiljne politike. Ovu malu ne poznajem, moguce da je prevara, ali Dodik svojim ponasanjem svodi politiku na koridu u Cevljanovicima. p.s. sad gledam, daje lovu trubacima Trivicka... sramota jbt... Mikica LJAKSER, sa Cevljansku koridu, sas bikovi. satru, debele pjevaljke i guzate striptizete... to je taj IQ i mentalni sklop tkoji vecinski glasuje za tog bizona. Ovi ukruhani su ok, cuvaju sinekure.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:43 |
|
|
ZIX je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: I meni smrdi malo na tu priči... U Bibliji ima citat kako siješ tako i žanješ. Zašto snsd nije krenuo na vrijeme sa kampanjom i kupljenjem glasova ? Prije 2 mjeseca pdpovci i sdsovci dijelili su plastenike i pare. Šta su ovi radili ?? Gladili jajca. Pa mogli su možda pokupovat ljude u CIK-u ili prilagodit svoju politiku zapadnim silama. Mislim da je SNSD pobijedio, ali u BiH se lako mogu uplesti strani centri moći ( uz Vučića za kojeg već neko vrijeme tupim da se distancira od Dodika ) i odrediti pobjednika izbora. Sjeti se one izreke koja se pripisuje Staljinu da nije bitno tko glasa, već tko glasove broji.To je istina. Bitno je ko broji glasove. Ulijenili se snsdovci dok se sds dobro pripremao. Ne može Vučić imati veliki uticaj u RS. Napravljen je SNS za Republiku Srpsku,ali nije dalo rezultata. Vučić ne želi i ne može okrenuti leđa Dodiku i da želi,jer u Srbiji živi veliki broj Srba iz BiH koji bi kaznili Vučića na izborima ukoliko bi ušao u sukob sa Dodikom.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svarog je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisu ga Hrvati birali. Liste za potpredsjednika su otvorene, može glasati ko god hoće, pa su glasali njegovi stranački drugovi. Najavili smo ovu uzurpaciju nedavno. Ovo je ponavljanje slučaja Vlajki.
Nisam do sad to znao . Kako je to prošlo u tišini ? Vjerovali ili ne , dosadašnji odnosi sa hrvatskim potpresjednicima i ostalim predstavnicima su bili zadovoljavajući za sve . Sa muslimanskim su bili nikakvi . Kako god , on će izgleda biti potpresednik RS iz reda hrvatskog naroda . Baš bzze . Tako je izabran i Emil Vlajki. Jesi glasao za Predsjednika RS? Na istom listiću imaš i Predsjednika i Potpredsjednike, možeš zaokružiti koga god hoćeš od svih ponuđenih. Srbi mogu izabrati i Predsjednika i oba Potpredsjednika bez ikakvih problema. Znao sam da će mali Begić biti problem. Prije par mjeseci je počeo napadati Plenkovića, i nije mi bilo jasno zašto se on uključuje u to kao nekakav govornik ispred Hrvata. Tek kasnije pogledao liste. Šupak mali, skontao kako do lagane funkcije (hrvatski kapacitet za HNS-HDZ kandidata je samo nekih 5-6 tisuća glasova), tako da može uletjeti bilo ko iz malo jače srpske stranke ako poželi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:45 |
|
|
K..M je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Dzoni, navijas za Jecu? Svi ELITNI SRBIJANCI, su za Jecu kecu...ovi nakaradni za medjeda. NIsam ja za Jecu, a elitni sam Srbijanac.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Hoće li Srbi halaliti braći Srbijancima šta su im rovarili za ove izbore? Kampanja, podrška opoziciji i sada ovo? Rovarila je srbijanska vlast, ali gle cuda, braca iz RS vole tu srbijansku vlast, nema veze sto im rovari protiv Mileta. Ne svi Srpskijanci, naravno. Vole laki kes, helikopter mani iz majke Srbije da pljacka, koji bik iz Laktasa POKRADE, i NE zavrsi gdje treba.... treba ga ustrojiti, mamu mu lopovsku.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: K..M je napisao/la: Svi ELITNI SRBIJANCI, su za Jecu kecu...ovi nakaradni za medjeda. NIsam ja za Jecu, a elitni sam Srbijanac. Ne laži.Ti si Bosanac.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: NIsam ja za Jecu, a elitni sam Srbijanac. Ne laži.Ti si Bosanac. Jesam li rekao da nisam, Brkice?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DzonBG je napisao/la: qrac je iz naroda...
Dok su obicni Srbi bili na prvoj liniji i ginuli, on je svrecovao pljuge i postao je milioner... kupuje hacijende po Beogradu, pere lovu...
Preko tih stvari mu nikad presao nisam.
Koga boli ***? Nije obrađen Doboj. Mile očekuje razliku od 40.000 Lako Smit moze Bizona da skrati za jajca....mora se zna hijararhija, NE moze on da solira i da radi dilove ispod zita.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Dodik 262 986 Jasmila 235 552
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
K..M je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Rovarila je srbijanska vlast, ali gle cuda, braca iz RS vole tu srbijansku vlast, nema veze sto im rovari protiv Mileta. Ne svi Srpskijanci, naravno.
Vole laki kes, helikopter mani iz majke Srbije da pljacka, koji bik iz Laktasa POKRADE, i NE zavrsi gdje treba.... treba ga ustrojiti, mamu mu lopovsku. Ava? Naravno!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 03 lis 2022, 01:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ne laži.Ti si Bosanac. Jesam li rekao da nisam, Brkice? Kud se guraš onda u Srbijance i to još neke elitne,koda takvih ima ?!
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|