|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 127 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutiner
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 11:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Fikcija zasnovana na istinitim događajima ili dokumentarac na izmišljenim i iskrivljenim? Hmmmmm....ovog drugog se za godinu niko neće sjećati. Trebali ste vidjeti sa Putinom da organizuje kakvu premijeru. Zaharova bi vjerujem jedva dočekala.
Kaže Hasan Nuhanović da je Kvo totalna laž. Film je ko fol o njemu i roditeljima. Kaže čovjek niđe veze, sve laž. Nisam gledao jer je sigurno dosadno, gledao sam vaše dokumentace o đemosajdu uz kocikice i super su. Hasan je protiv jer su zamjenjeni likovi. Jer je Aida u stvarnim događajima muški lik. Nema ni potrebe da gledaš, ne bi ti shvatio poentu. Kad bi vidio svog đenerala što trune u Haagu, tu bi ti pao mrak na oči i isključilo bi ti se i to malo sive mase.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 11:28 |
|
|
Rutiner je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kaže Hasan Nuhanović da je Kvo totalna laž. Film je ko fol o njemu i roditeljima. Kaže čovjek niđe veze, sve laž. Nisam gledao jer je sigurno dosadno, gledao sam vaše dokumentace o đemosajdu uz kocikice i super su. Hasan je protiv jer su zamjenjeni likovi. Jer je Aida u stvarnim događajima muški lik. Nema ni potrebe da gledaš, ne bi ti shvatio poentu. Kad bi vidio svog đenerala što trune u Haagu, tu bi ti pao mrak na oči i isključilo bi ti se i to malo sive mase. Čuj to? Aida je muško u tijelu žene? Moraću pogledati sad si me zainteresovao. Kažu ljudi da su se valjali od smijeha.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 11:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Hasan je protiv jer su zamjenjeni likovi. Jer je Aida u stvarnim događajima muški lik.
Nema ni potrebe da gledaš, ne bi ti shvatio poentu. Kad bi vidio svog đenerala što trune u Haagu, tu bi ti pao mrak na oči i isključilo bi ti se i to malo sive mase.
Čuj to? Aida je muško u tijelu žene? Moraću pogledati sad si me zainteresovao. Kažu ljudi da su se valjali od smijeha. Ne glupko, događaji iz filma desili su se muškom liku. Hasanova zamjerka je što nije ostao muški lik i samim tim smatra da nije autentično. Jasmila je objasnila zašto je to tako u filmu. Ne znam čemu su se smijali, nema ništa smiješno. Doduše, budali kad prst pokažeš, smije se.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 12:04 |
|
|
Rutiner je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Čuj to? Aida je muško u tijelu žene? Moraću pogledati sad si me zainteresovao. Kažu ljudi da su se valjali od smijeha. Ne glupko, događaji iz filma desili su se muškom liku. Hasanova zamjerka je što nije ostao muški lik i samim tim smatra da nije autentično. Jasmila je objasnila zašto je to tako u filmu. Ne znam čemu su se smijali, nema ništa smiješno. Doduše, budali kad prst pokažeš, smije se. Hasan voli muške a Jasmila ženske pa se posvađali? Nema veze... pogledaću iz nekoliko puta pa ti javim utiske. Volim gledati bošnjačke filmove dok sam da prostiš uhali.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 12:58 |
|
|
Gledao sam tezinu lanaca. Imal pogledat i ovo remek djelo negdje na youtube? Da vidim konacnu i drugu pravu stranu price. Dosta je vise onih lazi koje nam serviraju neke muslimanske udruge i kanadski institut za genocid pod pokroviteljstvom zapadnih nacista
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 13:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 16:09 |
|
|
Upoznat sam s Malagurskim, odnosno s njegovim radom i mislim sve najgore o njemu u profesionalnom i moralnom smislu. Ali i takav ima pravo kazati što hoće.
Ukratko, njegovo djelo se svodi na pokušaje da srpsku nacionalističku propagandu uklopi u nekakav suvremeni antizapadni diskurs koji reciklira priče o borbi protiv kolonijalizma. Priča o ljubavi prema slobodi ekipe koja plazi za diktatorima i siledžijama od kojih je Putin samo najaktualniji primjer. Apsurdno, ali baš zato ima poklonike.
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 16:38 |
|
|
Teško je skinuti genocidni pečat. Nacisti i Srbi, ostaće vjekovima uklesano u evropskom sjećanju.
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 16:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
Neprirodna nakarada Nakarada , još uvjek postoji , samo zbog zapadnih govana i njihovih interesa . Jbga , jači su . Zato sam mišljenja da se u Ukrajini i sudbina Nakarade kroji . To jeste jedan od razloga zašto želim da Rusi pobjede tamo . A Muslimani i još neki ( ostrašćeni ) isto to znaju , to je glavni i jedini smislen razlog zbog kojeg oni žele da Rusi izgube . PS Rusi će pobjediti
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 17:16 |
|
|
Hofer je napisao/la: Teško je skinuti genocidni pečat. Nacisti i Srbi, ostaće vjekovima uklesano u evropskom sjećanju. Ti stvarno tako misliš ili samo glumiš idiota?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 17:20 |
|
|
Hofer je napisao/la: Teško je skinuti genocidni pečat. Nacisti i Srbi, ostaće vjekovima uklesano u evropskom sjećanju. I poslije Šmitovog umetanja ti si i dalje naivan. Ništa nisi naučijo. Zar nije ta ista EU pustila 4 godine da vas Srbi počiste a nakon rata ona nastavila?
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 17:34 |
|
|
Na stranu što ima amneziju kada je njegova etnička grupa u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 14 lis 2022, 20:22 |
|
|
Kakvo pisha je po ovom liku, otkazuje se projekcija za projekcijom.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:01 |
|
|
Otkazano dosad. Kakav fijasko.
❌ Düsseldorf ❌ Munich ❌ Dortmund ❌ Stuttgart ❌ Antwerp ❌ Brussels ❌ Rotterdam ❌ Bern ❌ Lausanne ❌ Uster ❌ Graz ❌ Vienna ❌ Villach ❌ Offenbach ❌ Klagenfurt ❌ Salzburg ❌ Luxembourg ❌ Ljubljana
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:04 |
|
|
i
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Otkazano dosad. Kakav fijasko.
❌ Düsseldorf ❌ Munich ❌ Dortmund ❌ Stuttgart ❌ Antwerp ❌ Brussels ❌ Rotterdam ❌ Bern ❌ Lausanne ❌ Uster ❌ Graz ❌ Vienna ❌ Villach ❌ Offenbach ❌ Klagenfurt ❌ Salzburg ❌ Luxembourg ❌ Ljubljana Kakva reklama. Sad interesuje i mene, iako su mi Borisovi filmovi nekako teski za gledanje. I ironija. Mozes zabraniti u prikazivanje u Luksemburgu, a ne mozes par stotina metara od centra Sarajeva.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Otkazano dosad. Kakav fijasko.
❌ Düsseldorf ❌ Munich ❌ Dortmund ❌ Stuttgart ❌ Antwerp ❌ Brussels ❌ Rotterdam ❌ Bern ❌ Lausanne ❌ Uster ❌ Graz ❌ Vienna ❌ Villach ❌ Offenbach ❌ Klagenfurt ❌ Salzburg ❌ Luxembourg ❌ Ljubljana Kakva reklama. Sad interesuje i mene, iako su mi Borisovi filmovi nekako teski za gledanje. I ironija. Mozes zabraniti u prikazivanje u Luksemburgu, a ne mozes par stotina metara od centra Sarajeva. Bitnije je zabranit prikazivanje u Luksemburgu nego u Bakincima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:16 |
|
|
Kaže Malagurski da je film udarna vijest u Svicarskoj Sinoć krenule promocije, prva bila u Sent Galenu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:26 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kakva reklama. Sad interesuje i mene, iako su mi Borisovi filmovi nekako teski za gledanje. I ironija. Mozes zabraniti u prikazivanje u Luksemburgu, a ne mozes par stotina metara od centra Sarajeva. Bitnije je zabranit prikazivanje u Luksemburgu nego u Bakincima. E tu ti je zajeb jer ne možeš zabraniti. Možeš izlobirati da nekom kinu ne dozvoli promociju za našu dijasporu ali ćeš kao kontraefekt dobiti zainteresovanost Luksemburžana pa vide šta je to zabranjeno. Par klika mišom i voila eto filma. A naši će ga pogledati u nekoj mjesnoj zajednici isti ***.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:36 |
|
|
Zainteresovanost Luksemburžana. Aj dobro.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 00:38 |
|
|
Ala su je oborili Postala 10x veći hit nego da je nisu obarali
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 08:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kaže Malagurski da je film udarna vijest u Svicarskoj Sinoć krenule promocije, prva bila u Sent Galenu.
Jedino se i može prikazivati po halama koje koristite vani za svirke. Nema govora o tome da ide u nekom kinu kao što je i red.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 08:50 |
|
|
Ovo je dobar marketing za Borisa
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 10:34 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Ode im promocija genocidne tvorevine u trokurac. Ovdje će je držati po opskurnim parohijskim domovima spc.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Republika Srpska: The Struggle for Freedom Postano: 17 lis 2022, 10:39 |
|
|
Naviklo je to na hajdučiju. Promocija filma pod šatorom ili u lovačkoj kolibi.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|