|
|
Stranica: 75/87.
|
[ 2168 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 12:08 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Reuf: "Vidim ja da vi tu sjedite i sisate nargile, a Bosna pada, 5 od 7 sudaca glasalo za.... " Dečko na nargili: "Oš da prođem kroz tebe ?" Reuf: "Znaš li ti da sam ja potpredsjednik europsko američke alijanse ?" Dečko se digne sa nargile, Reuf krene preskakati preko saksija cvijeća, za njim trči i konobarica jer nije platio. A donedavno je i slanina smetala. Šta će alah reć.
Alah će reći "Ko visoko leti nisko pada!"
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 13:06 |
|
|
Ovo je s gostovanja prije nekih pola godine-malo više Mislim da znam razlog batinačine koju je nedavno pretrpio u Sarajevu Počeo mobilizirati mlade muslimane po nargilanama "Nažalost, nitko u Sarajevu neće rat"
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 13:14 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ovo je s gostovanja prije nekih pola godine-malo više Mislim da znam razlog batinačine koju je nedavno pretrpio u Sarajevu Počeo mobilizirati mlade muslimane po nargilanama "Nažalost, nitko u Sarajevu neće rat"
Podrska srajevskim nargilasima. Mi hrvati smo miroljubiv narod, ali ako se potpalji fitilj pomoc cemo im u obrani od bakirovih islamskih terorista. Mi ne brojimo krvna zrnca
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 14:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23952 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ovo je s gostovanja prije nekih pola godine-malo više Mislim da znam razlog batinačine koju je nedavno pretrpio u Sarajevu Počeo mobilizirati mlade muslimane po nargilanama "Nažalost, nitko u Sarajevu neće rat"
Koji ludjak. Ovaj je zastao u devedesetim.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 20:00 |
|
|
Reuf: "Nažalost, vi nikoga nećete sresti na ulici ko će reći da želi ići u rat" Zašto taj tviteraški influenser ne kupi rakiju, uniformu i pušku i takav se zaleti na Lukavicu ? Lako je sa 8.000 km i na američkom velferu agitovati za slanje pola Tornjaka u masakr, a drugu polovinu u dijasporu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 20:40 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 21:07 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Reuf: "Nažalost, vi nikoga nećete sresti na ulici ko će reći da želi ići u rat" Kakav majmun.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 ožu 2023, 23:20 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
HHerceg je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Reuf: "Vidim ja da vi tu sjedite i sisate nargile, a Bosna pada, 5 od 7 sudaca glasalo za.... " Dečko na nargili: "Oš da prođem kroz tebe ?" Reuf: "Znaš li ti da sam ja potpredsjednik europsko američke alijanse ?" Dečko se digne sa nargile, Reuf krene preskakati preko saksija cvijeća, za njim trči i konobarica jer nije platio. A donedavno je i slanina smetala. Šta će alah reć.
Nije islamista ,ne sme da jede slaninu zbog holesterola.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 09:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Reuf: "Nažalost, vi nikoga nećete sresti na ulici ko će reći da želi ići u rat" Kakav majmun. Mladi "čekači" radnih viza ne šamaraju to *** bez veze. Umjesto 2.000 EUR i života bez džamije i stresa, on bi im tutnuo u ruke Ikar i rasklimovanu papovku šaljući im kosti u hladan glib. A on bi ih, ne štedeći sebe, pokrivao 'artiljerijom sa Twittera'. Autentični džamijski miš.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 15:30 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kakav majmun. Mladi "čekači" radnih viza ne šamaraju to *** bez veze. Umjesto 2.000 EUR i života bez džamije i stresa, on bi im tutnuo u ruke Ikar i rasklimovanu papovku šaljući im kosti u hladan glib. A on bi ih, ne štedeći sebe, pokrivao 'artiljerijom sa Twittera'. Autentični džamijski miš. U EU danas ima i džamija, stresa i previše, previše rada, a ni 2000 eura nije nakon inflacije ono što je nekad bilo po cijenama rentiranja stanova, hrane, odjeće, auta i slobodnih aktivnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 16:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7132 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Aspirin je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Mladi "čekači" radnih viza ne šamaraju to *** bez veze. Umjesto 2.000 EUR i života bez džamije i stresa, on bi im tutnuo u ruke Ikar i rasklimovanu papovku šaljući im kosti u hladan glib. A on bi ih, ne štedeći sebe, pokrivao 'artiljerijom sa Twittera'. Autentični džamijski miš.
U EU danas ima i džamija, stresa i previše, previše rada, a ni 2000 eura nije nakon inflacije ono što je nekad bilo po cijenama rentiranja stanova, hrane, odjeće, auta i slobodnih aktivnosti. Ali mladim Bošnjacima 1995 i mladim Bošnjakinjama 1995 EU i dalje pruža daleko bolje mogućnosti nego Bosna.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 16:06 |
|
|
U EU nema aparthejda, malo li je.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 16:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7132 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Naša Kvačica je napisao/la: U EU nema aparthejda, malo li je. Sve ono što im drugi ne daju da ostvare ubosni.Dakle i islamsku pardon građansku državu i multietničku i taj njihov famozni antifašizam mnogo će lakše ostvariti u Njemačkoj i sličnim zemljama.I imaće i podršku izbosne od onih koji im sve to ne daju da ostvare ubosni.Koliko će im ta podrška značiti,drugo je pitanje ali u ostvarenju te njihove misije,tog poduhvata niko im izbosne neće klipove u točkove postavljati.Ja sam u to sasvim siguran.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 17:11 |
|
|
Aspirin je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Mladi "čekači" radnih viza ne šamaraju to *** bez veze. Umjesto 2.000 EUR i života bez džamije i stresa, on bi im tutnuo u ruke Ikar i rasklimovanu papovku šaljući im kosti u hladan glib. A on bi ih, ne štedeći sebe, pokrivao 'artiljerijom sa Twittera'. Autentični džamijski miš.
U EU danas ima i džamija, stresa i previše, previše rada, a ni 2000 eura nije nakon inflacije ono što je nekad bilo po cijenama rentiranja stanova, hrane, odjeće, auta i slobodnih aktivnosti. U EU ako kažeš da imaš npr. njemačku dušu dobićeš tapšanje po leđima. A ovdje ti se smiju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 27 ožu 2023, 17:13 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: U EU nema aparthejda, malo li je. Sve ono što im drugi ne daju da ostvare ubosni.Dakle i islamsku pardon građansku državu i multietničku i taj njihov famozni antifašizam mnogo će lakše ostvariti u Njemačkoj i sličnim zemljama.I imaće i podršku izbosne od onih koji im sve to ne daju da ostvare ubosni.Koliko će im ta podrška značiti,drugo je pitanje ali u ostvarenju te njihove misije,tog poduhvata niko im izbosne neće klipove u točkove postavljati.Ja sam u to sasvim siguran. Dobro si rekao ne trebaš se ispravljati. Na jeziku bošnjačkog naroda Islamska država se kaže Građanska država. Doduše to je bilo prije haparthejda, sad će vjerovato opet prepravljati riječnik.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 28 ožu 2023, 09:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 28 ožu 2023, 10:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59779 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 28 ožu 2023, 14:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovaj Rojf je simbol nemoći fašistoidnih hunitarista. I dobro da je tako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 28 ožu 2023, 14:56 |
|
|
Klikem na taj njegov twitter i imam šta viditi. Napadaju Muslimani Reufa, svađaju se Muslimani između sebe, strahota šta Muslimani pišu. Izgleda da taj haparthejd jako loše utiče na jedinstvo Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 01 tra 2023, 15:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Reuf ne isporučuje što obećava godinama. A oni mu vjerovali. Morat će bježati iz Sarajeva.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 02 tra 2023, 20:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76192 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zulum Bosne nad Muslimanima se nastavlja
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 02 tra 2023, 20:39 |
|
|
Bosno ponosnaaaaaaaaaaa i ti ces pasti k'o 1592!
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 02 tra 2023, 20:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76192 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
hoblatopla je napisao/la:
Crnogorac previše projicira njegovu emocionalnu važnost Crne Gore, na BiH u koju mu je babo imigrirao.
Pa Bosanski Suniti uopće ne graniče s Crnom Gorom.
Skoro, 5 km od Goražda je granica s Crnom Gorom. Tako blizu a tako daleko.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 02 tra 2023, 20:44 |
|
|
hoblatopla je napisao/la:
Njegov narod je nastao iste godine kada je Bosna nestala.
Ova rečenica gotovo pjesnički opisuje njihovu poziciju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 02 tra 2023, 20:58 |
|
|
Muslimani (Becirevic, Komšić) su se već i prije izbora proglasili neprijateljem novog crnogorskog predsjednika. Milo završava najvjerojatnije u zatvoru. Kao i Fadil.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 58 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|