|
|
Stranica: 80/90.
|
[ 2229 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 14:20 |
|
|
Aspirin je napisao/la: dudu je napisao/la: Kako ćete se u novcu natjecati s nama kad mi imamo značajno više?
Uostalom, priča je sad na dugi rok zatvorena, ovo je sve sad u domeni šbbkbb. Ja nisam bošnjačka politička i tajkunska elita, pa ne znam tko smo mi i vi. Znam da će promjena biti ako se kapital pokrene u smjeru podmićivanja zapadnih dužnosnika. Da se novac pokrene, promjena bi bila koliko je sutra. Kapital s kojim raspolažu mošnjački tajkuni i političari + potencijalni donirani novac od arapskih zemalja daleko je veći od onog s čime Hrvatska+HB raspolaže u gotovini. Samo je stvar u tome da li žele da ga ulože u lobiranje ili ne. Ogroman novac je na raspolaganju.Nisam u tim krugovima i ne znam što misle, ali da mogućnosti imaju, imaju. Vjerojatno je i povjerenje u pitanju, jer Bokiru i bandi nitko ne vjeruje, niti bi im dao polića u šake. Američka državna mafija praktički iznuđuje novac, a hrvatska politika je samo poluga. Oni reketiraju čitav svijet, pa je eto i BiH došla na red. Koliko novca, toliko glazbe. Pa nije baš ogroman. Većinu toga vam blokiraju Srbi i Hrvati. Imate 5 kantona i njihove budžete na raspolaganju. Al đećeš sa kantonalnog nivoa lobirati? Bruka. Ko da ste naako getoizirano pleme.  Hindijanci.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 14:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aspirin je napisao/la:
Ja nisam bošnjačka politička i tajkunska elita, pa ne znam tko smo mi i vi.
Znam da će promjena biti ako se kapital pokrene u smjeru podmićivanja zapadnih dužnosnika. Da se novac pokrene, promjena bi bila koliko je sutra.
Kapital s kojim raspolažu mošnjački tajkuni i političari + potencijalni donirani novac od arapskih zemalja daleko je veći od onog s čime Hrvatska+HB raspolaže u gotovini.
Samo je stvar u tome da li žele da ga ulože u lobiranje ili ne. Ogroman novac je na raspolaganju.
Nisam u tim krugovima i ne znam što misle, ali da mogućnosti imaju, imaju. Vjerojatno je i povjerenje u pitanju, jer Bokiru i bandi nitko ne vjeruje, niti bi im dao polića u šake.
Američka državna mafija praktički iznuđuje novac, a hrvatska politika je samo poluga. Oni reketiraju čitav svijet, pa je eto i BiH došla na red.
Koliko novca, toliko glazbe.
Pa nije baš ogroman. Većinu toga vam blokiraju Srbi i Hrvati. Imate 5 kantona i njihove budžete na raspolaganju. Al đećeš sa kantonalnog nivoa lobirati? Bruka. Ko da ste naako getoizirano pleme.  Hindijanci. Budaletino, novac mošnjačkih tajkuna i političara se nalazi na računima i offshore tvrtkama diljem svijeta, kao i od srpskih i svih ostalih. Novac nije u proračunima, već prebačen u privatne ruke. Pohlepni majmuni sada koče i ne daju što su pošteno pokrali i utajili 30 godina već. Sam Baokir, a nekaomoli sila načelnika, mešetara i tajkuna mogu Bijelu Kuću kupiti svu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 14:46 |
|
|
Aspirin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nije baš ogroman. Većinu toga vam blokiraju Srbi i Hrvati. Imate 5 kantona i njihove budžete na raspolaganju. Al đećeš sa kantonalnog nivoa lobirati? Bruka. Ko da ste naako getoizirano pleme.  Hindijanci. Budaletino, novac mošnjačkih tajkuna i političara se nalazi na računima i offshore tvrtkama diljem svijeta, kao i od srpskih i svih ostalih. Novac nije u proračunima, već prebačen u privatne ruke. Pohlepni majmuni sada koče i ne daju što su pošteno pokrali i utajili 30 godina već. Sam Baokir, a nekaomoli sila načelnika, mešetara i tajkuna mogu Bijelu Kuću kupiti svu.  E moj Mujo... ti što su vam pokrali 50 milijardi donacija da su mislili finasirati Bosnu ne bi vam je pokrali. Baš si naivan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 14:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aspirin je napisao/la: Budaletino, novac mošnjačkih tajkuna i političara se nalazi na računima i offshore tvrtkama diljem svijeta, kao i od srpskih i svih ostalih. Novac nije u proračunima, već prebačen u privatne ruke. Pohlepni majmuni sada koče i ne daju što su pošteno pokrali i utajili 30 godina već. Sam Baokir, a nekaomoli sila načelnika, mešetara i tajkuna mogu Bijelu Kuću kupiti svu.  E moj Mujo... ti što su vam pokrali 50 milijardi donacija da su mislili finasirati Bosnu ne bi vam je pokrali. Baš si naivan. Odakle brojka od 50 milijardi? Koji link - gdje piše? Lažeš! Mnogo - mnogo manje su dali. Stranci su kriminalci, šuftovi i škrtaci. Ispod 5 milijardi sigurno, možda 2 do 3 milijarde uvrh glave. Drugo, 70% pomoći su pojeli Zapadnjaci za plaće, dnevnice i ukrali. Ako mošnjački majmuni budu čuvali pokradeni novac, idu u zatvor, kao Hadžibajrić i Memić. Ganjaće ih ko Bog maglu, i njih i njihovu djecu, ovo je tek početak. Sve što srpska i hrvatska politika naude običnim ljudima za to će odgovarat mošnjački političari. Zato i kriju novac vani i djecu iseljavaju vani već 30 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:04 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ubiše te handžarče Srpski gmaz? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:08 |
|
|
Aspirin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
E moj Mujo... ti što su vam pokrali 50 milijardi donacija da su mislili finasirati Bosnu ne bi vam je pokrali. Baš si naivan.
Odakle brojka od 50 milijardi? Koji link - gdje piše? Lažeš! Mnogo - mnogo manje su dali. Stranci su kriminalci, šuftovi i škrtaci. Ispod 5 milijardi sigurno, možda 2 do 3 milijarde uvrh glave. Drugo, 70% pomoći su pojeli Zapadnjaci za plaće, dnevnice i ukrali. Ako mošnjački majmuni budu čuvali pokradeni novac, idu u zatvor, kao Hadžibajrić i Memić. Ganjaće ih ko Bog maglu, i njih i njihovu djecu, ovo je tek početak. Sve što srpska i hrvatska politika naude običnim ljudima za to će odgovarat mošnjački političari. Zato i kriju novac vani i djecu iseljavaju vani već 30 godina. Čuj 5 milijardi? Pa samo ste za Srebrenicu 2 milijarde dobili. 1:47:30 Jebenu Srebrenicu u kojoj danas živi 100 baba. Pokradeni ste Mujo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:14 |
|
|
Odakle brojka od 50 milijardi? Koji link - gdje piše?
Lažeš! Mnogo - mnogo manje su dali. Stranci su kriminalci, šuftovi i škrtaci. Ispod 5 milijardi sigurno, možda 2 do 3 milijarde uvrh glave.
Drugo, 70% pomoći su pojeli Zapadnjaci za plaće, dnevnice i ukrali.
Ako mošnjački majmuni budu čuvali pokradeni novac, idu u zatvor, kao Hadžibajrić i Memić. Ganjaće ih ko Bog maglu, i njih i njihovu djecu, ovo je tek početak. Sve što srpska i hrvatska politika naude običnim ljudima za to će odgovarat mošnjački političari. Zato i kriju novac vani i djecu iseljavaju vani već 30 godina.
Čuj 5 milijardi? Pa samo ste za Srebrenicu 2 milijarde dobili. 1:47:30 Jebenu Srebrenicu u kojoj danas živi 100 baba. Pokradeni ste Mujo. Senad Hadžifejzović, Sandžaklija nije niakvo vrelo informacija. Ko da Rojfa pitaš za nešto. Lažac. Link za tezu od 50 milijardi molim? Nemaš - znači LAŽEŠ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:33 |
|
|
|
4.536.567.014 eura donacija. Tek od 2000. se izgleda počelo sistamatski voditi, iako ima i nešto od prije. Pretpostavljam da je kod Muslimana završilo najmanje 70%. Dalo bi se vjerojatno razvrstati, ali ima 4683 projekta. Koliko su Muslimani od 1992. do 1996. sami dobili, to oni znaju.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:45 |
|
|
|
Ako me sjećanje ne vara i Rojf je cmizdrio kako muslimani ništa ne ulažu u lobiranje. Naučeno na sadaku i ne mrda. Pa neće se bosna sama izlobirat alashe dragi
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 15:59 |
|
|
novem je napisao/la: 4.536.567.014 eura donacija. Tek od 2000. se izgleda počelo sistamatski voditi, iako ima i nešto od prije. Pretpostavljam da je kod Muslimana završilo najmanje 70%. Dalo bi se vjerojatno razvrstati, ali ima 4683 projekta. Koliko su Muslimani od 1992. do 1996. sami dobili, to oni znaju. Dakle 5 milijardi uvrh glave. Sića. Još su 70% toga sebi prigrabili stranci, oni su vodili projekte, primali plaće, upošljavali svoje "savjetnike" i "eksperte", drželi ergele kurvi, imali raskošne NGO sa džipovima i to. Nisu se mošnjački tajkuni i političari obogatili od strane pomoći koju su opljačkali oni koji su je i davali, već od ratne trgovine oružjem, svim i svačim, i poratnim pljačkanjem proračuna kroz tendere, različite vrste mita, suradnju sa kartelima, privatizacije društvenih tvrtki, itd. dakle svoj su narod ispljačkali zajedno sa srpsko-hrvatskom koalicijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 16:02 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ako me sjećanje ne vara i Rojf je cmizdrio kako muslimani ništa ne ulažu u lobiranje. Naučeno na sadaku i ne mrda. Pa neće se bosna sama izlobirat alashe dragi Jebo te Rojf i ti njega, on je to govorio da on vodi lobističku fondaciju, a ja govorim kao neutralni promatrač.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64476 Lokacija: DAZP HQ
|
Aspirin je napisao/la: dudu je napisao/la: Kako ćete se u novcu natjecati s nama kad mi imamo značajno više?
Uostalom, priča je sad na dugi rok zatvorena, ovo je sve sad u domeni šbbkbb. Ja nisam bošnjačka politička i tajkunska elita, pa ne znam tko smo mi i vi. Znam da će promjena biti ako se kapital pokrene u smjeru podmićivanja zapadnih dužnosnika. Da se novac pokrene, promjena bi bila koliko je sutra. Kapital s kojim raspolažu mošnjački tajkuni i političari + potencijalni donirani novac od arapskih zemalja daleko je veći od onog s čime Hrvatska+HB raspolaže u gotovini. Samo je stvar u tome da li žele da ga ulože u lobiranje ili ne. Ogroman novac je na raspolaganju. Nisam u tim krugovima i ne znam što misle, ali da mogućnosti imaju, imaju. Vjerojatno je i povjerenje u pitanju, jer Baokiru i bandi nitko ne vjeruje, niti bi im dao polića u šake. Američka državna mafija praktički iznuđuje novac, a hrvatska politika je samo poluga. Oni reketiraju čitav svijet, pa je eto i BiH došla na red. Koliko novca, toliko glazbe. Mada i Baokir sam ima dovoljno novca da sve izfinancira, bez problema. Ma nema ti tog novca više, sve je to sića. Da se razumijemo, za pojedince je to enorman novac pravo bogatstvo. Za igranje države i nekakvo lobiranje od tog nema ništa, prvo jer novca nema, drugo jer nitko neće iz svog džepa takvo što financirati. Nisu više vremena da je stani pani i da nema odstupnice, svi oni imaju odstupnicu, Bakiru i ekipi je u Turskoj, oni će već sutra iz Turske soliti pamet i biti rado viđeno gosti u BIH kao danas Silajdžić. Svima njima ide u korist što je vama s vremenom sve gore pa uvijek mogu nadoprđivati kako je bilo dobro dok su oni vladali. Malo sam i zavidan vašim vlastodršcima, ni mene život baš tako ne mazi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 16:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 16:59 |
|
|
Čuj 5 milijardi? Pa samo ste za Srebrenicu 2 milijarde dobili.
1:47:30
Jebenu Srebrenicu u kojoj danas živi 100 baba. Pokradeni ste Mujo.
Senad Hadžifejzović, Sandžaklija nije niakvo vrelo informacija. Ko da Rojfa pitaš za nešto. Lažac. Link za tezu od 50 milijardi molim? Nemaš - znači LAŽEŠ. Pa nije to informaija od Senada nego od bivšeg muslimanskog načelnika Srebrenice. Dok je u Srebrenici još bilo Muslimana. Pa neće on uvećavati koliko je dobio donacija, može samo smanjivati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 17:02 |
|
|
Aspirin je napisao/la: novem je napisao/la: 4.536.567.014 eura donacija. Tek od 2000. se izgleda počelo sistamatski voditi, iako ima i nešto od prije. Pretpostavljam da je kod Muslimana završilo najmanje 70%. Dalo bi se vjerojatno razvrstati, ali ima 4683 projekta. Koliko su Muslimani od 1992. do 1996. sami dobili, to oni znaju. Dakle 5 milijardi uvrh glave. Sića. Još su 70% toga sebi prigrabili stranci, oni su vodili projekte, primali plaće, upošljavali svoje "savjetnike" i "eksperte", drželi ergele kurvi, imali raskošne NGO sa džipovima i to. Nisu se mošnjački tajkuni i političari obogatili od strane pomoći koju su opljačkali oni koji su je i davali, već od ratne trgovine oružjem, svim i svačim, i poratnim pljačkanjem proračuna kroz tendere, različite vrste mita, suradnju sa kartelima, privatizacije društvenih tvrtki, itd. dakle svoj su narod ispljačkali zajedno sa srpsko-hrvatskom koalicijom. Ma nije Mujo tako malo. Oko 50 milijardi ste dobili. Najviše odmah nakon rata. Citat: „Naša je procjena tada da je u pet posljeratnih godina u BiH ukupna suma donacija po raznim osnovama bila između 46 i 53 milijarde dolara. Govorim o ukupnim donacijama. U pravilu se u to vrijeme donacije nisu ni registrovale.“ https://www.slobodnaevropa.org/a/bih_do ... 34881.htmlJako ste pokaradeni. Mogli ste svašta sa tim milijardama a sad ne možete ništa. Šta ste radili i o čemu ste razmišljali dok su vam milijarde nestajale pred nosom? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 17:12 |
|
|
Dakle 5 milijardi uvrh glave. Sića. Još su 70% toga sebi prigrabili stranci, oni su vodili projekte, primali plaće, upošljavali svoje "savjetnike" i "eksperte", drželi ergele kurvi, imali raskošne NGO sa džipovima i to.
Nisu se mošnjački tajkuni i političari obogatili od strane pomoći koju su opljačkali oni koji su je i davali, već od ratne trgovine oružjem, svim i svačim, i poratnim pljačkanjem proračuna kroz tendere, različite vrste mita, suradnju sa kartelima, privatizacije društvenih tvrtki, itd. dakle svoj su narod ispljačkali zajedno sa srpsko-hrvatskom koalicijom.
Ma nije Mujo tako malo. Oko 50 milijardi ste dobili. Najviše odmah nakon rata. Citat: „Naša je procjena tada da je u pet posljeratnih godina u BiH ukupna suma donacija po raznim osnovama bila između 46 i 53 milijarde dolara. Govorim o ukupnim donacijama. U pravilu se u to vrijeme donacije nisu ni registrovale.“ https://www.slobodnaevropa.org/a/bih_do ... 34881.htmlJako ste pokaradeni. Mogli ste svašta sa tim milijardama a sad ne možete ništa. Šta ste radili i o čemu ste razmišljali dok su vam milijarde nestajale pred nosom?  Laže i Žarko Papić četnik, a taj šatro načelnik. Nikakve dokaze nisi donio, već odokativne procjene bez osnova. Gdje su linkovi UN ili neke države??? LAŽEŠ!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 17:24 |
|
|
Aspirin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma nije Mujo tako malo. Oko 50 milijardi ste dobili. Najviše odmah nakon rata. Jako ste pokaradeni. Mogli ste svašta sa tim milijardama a sad ne možete ništa. Šta ste radili i o čemu ste razmišljali dok su vam milijarde nestajale pred nosom?  Laže i Žarko Papić četnik, a taj šatro načelnik. Nikakve dokaze nisi donio, već odokativne procjene bez osnova. Gdje su linkovi UN ili neke države??? LAŽEŠ! Čuj UN ili neke države? A što vi toliko mrzite donacije i uzrujavate se zbog njih? Eto niste dobili ništa, jel ti sad lakše? I onako ti je sad sve gotovo, nema, nestalo. Kad se tako ljutiš na donacije mogu misliti kako bi se ljutio kad bi ti rekao da ste cijeli rat imali tunel za Sarajevo kroz koji ste švercovali akciznu robu. Alija pravio predstavu da ste pod opsadom i da ne možete izaći. Muja i Fata glavni glumci u CNN Truman showu. Prvi Reality.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 17:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aspirin je napisao/la: Budaletino, novac mošnjačkih tajkuna i političara se nalazi na računima i offshore tvrtkama diljem svijeta, kao i od srpskih i svih ostalih. Novac nije u proračunima, već prebačen u privatne ruke. Pohlepni majmuni sada koče i ne daju što su pošteno pokrali i utajili 30 godina već. Sam Baokir, a nekaomoli sila načelnika, mešetara i tajkuna mogu Bijelu Kuću kupiti svu.  E moj Mujo... ti što su vam pokrali 50 milijardi donacija da su mislili finasirati Bosnu ne bi vam je pokrali. Baš si naivan. Čuj ukrali pa da vrate, ispalo bi onda su džaba krali. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 21:55 |
|
|
|
Milijarde za džamije, islamske centre... nisu u toj računici.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 15 svi 2023, 23:21 |
|
|
Aspirin je napisao/la: novem je napisao/la: 4.536.567.014 eura donacija. Tek od 2000. se izgleda počelo sistamatski voditi, iako ima i nešto od prije. Pretpostavljam da je kod Muslimana završilo najmanje 70%. Dalo bi se vjerojatno razvrstati, ali ima 4683 projekta. Koliko su Muslimani od 1992. do 1996. sami dobili, to oni znaju. Dakle 5 milijardi uvrh glave. Sića. Još su 70% toga sebi prigrabili stranci, oni su vodili projekte, primali plaće, upošljavali svoje "savjetnike" i "eksperte", drželi ergele kurvi, imali raskošne NGO sa džipovima i to. Nisu se mošnjački tajkuni i političari obogatili od strane pomoći koju su opljačkali oni koji su je i davali, već od ratne trgovine oružjem, svim i svačim, i poratnim pljačkanjem proračuna kroz tendere, različite vrste mita, suradnju sa kartelima, privatizacije društvenih tvrtki, itd. dakle svoj su narod ispljačkali zajedno sa srpsko-hrvatskom koalicijom. Nije baš. Ta baza nije sasvim potpuna. Malo sam podrobnije pogledao. Evo nekoliko primjera. - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD), prvi projekti su tu od 2004. Pretpostavljam da ih je bilo i prije. - Europska komisija. Ima jedan zavedeni projekt 1996., pa onda se "skače" na 2006. Dakle 10 godina prazno. - Vlada RH. Stoje projekti tek od 2014. A znamo da je Hrvatska svake godine nakon rata nekoliko desetina milijuna izdvajala. - Vlada Švedske i Vlada Norveške, tek od 2004. Znamo i da su skandinavske zemlje bile među prvima koje su pomagale obnovu. - Unesco, tek od 2014. itd. Dakle, tih 4,5 mlrd su samo jedan dio nepotpune baze. BiH je baš prvih godina nakon rata dobila obilnu pomoć, koja ovdje nije ili nije potpuno zavedena. Treba se i ovoga sjetiti. Citat: 1996. - U Briselu završena donatorska konferencija za posleratnu Bosnu i Hercegovinu na kojoj je obećana 1 milijarda i 230 miliona dolara pomoći za obnovu zemlje. Citat: 1998,maj
U organizaciji Evropske komisije i Svjetske banke, 7.i 8. juna u Bruxellesu organizirana Četvrta donatorska konferencija za BiH. Učesnici konferencije obećali novih 1,24 milijarde dolara pomoći, uz ocjenu da većina potencijalnih donatora svoja obećanja sa prethodne konferencije nisu izvršili. Ciljevi konferencije su ostali isti kao i ranije: intenziviranje razvoja infrastructure, oživljavanje privrede I izgradnja institucija države. Citat: 1999,maj
U organizaciji Evropske komisije i Svjetske banke, 20. i 21. maja u Bruxellesu održana posljednje, Peta donatorska konferencija za Bosnu i Hercegovinu. Učesnici konferencije obećali 1,05 milijardi dolara pomoći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 16 svi 2023, 03:16 |
|
|
E moj Mujo... ti što su vam pokrali 50 milijardi donacija da su mislili finasirati Bosnu ne bi vam je pokrali. Baš si naivan.
Odakle brojka od 50 milijardi? Koji link - gdje piše? Lažeš! Mnogo - mnogo manje su dali. Stranci su kriminalci, šuftovi i škrtaci. Ispod 5 milijardi sigurno, možda 2 do 3 milijarde uvrh glave. Drugo, 70% pomoći su pojeli Zapadnjaci za plaće, dnevnice i ukrali. Ako mošnjački majmuni budu čuvali pokradeni novac, idu u zatvor, kao Hadžibajrić i Memić. Ganjaće ih ko Bog maglu, i njih i njihovu djecu, ovo je tek početak. Sve što srpska i hrvatska politika naude običnim ljudima za to će odgovarat mošnjački političari. Zato i kriju novac vani i djecu iseljavaju vani već 30 godina. Ne spominji Boga svoga uzalud
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 svi 2023, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
"Visoki" im čestitao "kalendar".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 svi 2023, 20:52 |
|
|
|
Haha pišanja, bas kalendarski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Reuf Bajrović - potpredsjednik iransko-turske alijanse i koordinator Međunarodne svemirske stani Postano: 26 svi 2023, 21:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sami su krivi kad nemaju transgender šehide. Zar spavaju i ne vide kuda svijet ide.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Naša Kvačica i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|